|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Gość
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Prawda
Pozdrawiam Werka |
|
|
|
#3542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rzeczywiście , mam xb a nie zauważyłam .
|
|
#3543 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Wiesz ja też byłam chora i jadłam po 3gałki ![]() dziennie i szybciej mi przeszło więc może tobie też przejdzie![]() a wyrzuty Izuś od tego że jesz i dzięki temu masz siłe do pocieszania i radzenia nam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edit albo nie bo im mniej ludzi na mnie patrzy tym lepiej
|
|
#3544 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja Wam pokażę później zdjęcia w nowej fryzurze
|
|
|
|
#3545 |
|
Rozeznanie
|
wstawiam ryjka
Podczas wczorajszego spaceru z TŻtem i mina 'jesteś głupi nie rób zdjęć' Krytia - moim zdaniem jesteś prześliczna z buzi. Naprawdę. Masz bardzo ciekawy typ urody, bardzo bardzo mi się podobasz
|
#3546 |
|
Wtajemniczenie
|
Oto ja, dzisiaj po zakończeniu roku
|
|
|
|
#3547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ty też ładnie wyszłaś na tym zdjęciu tak świetlnie
|
|
#3548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() masz fajny kkolor włosów :P Ja mam taki nuuuudny a TŻ nie pozwala mi zmienić
|
|
#3549 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślałam, że wyjdę czerwone
Robię się na rockowo teraz trochę
|
|
|
|
#3550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ładniee mnie się podoba a ja przebijam sobie ucho jeszcze w 2 miejscach
|
|
#3551 |
|
Wtajemniczenie
|
O Boże! Jak się rozpisałyście! Ledwo nadrobiłam
![]() To teraz po kolei ![]() Wiosenko bez przesady mój brzuch nie jest wychudzony A tobie co jest? Gardziełko boli? Wsuwaj lody co by je trochę zahartować! I wyrzuty sumienia wyślij z chorobą na marsa! Koooooooocham Cie ![]() Monochrome ! Mam zupełnie to samo. Gdy coś mnie zdenerwuję to bije siebie rękoma po nogach, twarzy, głowie. Walę głową w kaloryfer Kiedyś mama się na mnie wkurzyła i powiedziała mi 'Może spróbuj tym, będzie łatwiej!' i dała mi taki metalową ciężką figurkę. Myślała, że się nie uderzę, a ja to zrobiłam i zaczęła mi lecieć krew i... była lipa Trzymaj się . Jesteś zdolniacha, a 4 na studiach to świetna ocena!Asilos o jejku Mam nadzieję, że z twoją siostrą w porządku wszystko! Pozdrów ją ode mnie Powiedz, że trzymam kciuki!Krytia Jesteś śliczna, bo widziałam twoją twarz! Precz mi z jakimiś głupimi myślami! Taka ładna dziewczyna, a takie kompleksy, noooo Superchic(k) nie przechodź na R Proszę! Masz pewnie śliczną figurę, świetny metabolizm. Czego chcieć więcej? Ta R to jest twoja odpowiedź na emocjonalne problemy, a nie na złą sylwetkę. Przemyśl to!Ewelka wiesz moja przyjaciółka też wyjechała i czułam się samotna, ale po jakimś czasie sobie poradziłam. Znalazłam nowe, też fajne Dasz radę!Siris, Annie, Bbasiulko jakie śliczne dziewczyny! Modelki prawie ![]() Jak ktoś ma jakieś fotki to proszę na e-maila: euphoria*vp.pl (zamiast * - @) A u mnie zwariooooowane dni! Wczoraj byłam na dyskotece w szkole i oczywiście nie obyło się bez %%%%%%% Koleżanki perfidnie wykorzystały mój dowód i kupiłam 3x200 ml i 2x100 ml czystej Niestety mam głupie dzieci w szkole i ktoś się dowiedział co mam i wszyscy krzyczeli: "Ona ma wóde, ona ma wóde". Moje koleżanki pobiegły to schować gdzieś. Potem się okazało, że nauczyciele jednak nic nie wiedzą, więc zasunęłam sprinta z moim kolegą (lekkoatletą) i wróciłam z tym całym towarem. Wypiliśmy to, a ja się tak wstawiłam, że nie wiedziałam gdzie stoje . Jak wyszłam ze szkoły to koleżanki mnie musiały do domu odprowadzać, potem przyszli do mnie koledzy i chwile zostaliśmy u mnie. Na koniec przyszła moja mama, więc oni się zmyli, a mama się mnie pyta "Ile wypiłaś", a ja na to "Cztery razy po dwa razy" - . Jestem nienormalna...Dzisiaj za to nie byłam w szkole i pojechałyśmy z koleżankami na starówkę! Jutro zakończenie roku i waaaakacjeeeee Boje się tylko, że nic już jutro nie napiszę, bo jadę do dziadka, z dziadkiem na mazury a potem na obóz tenisowy. Tak się cieszę z tego obozu, że to szok . Mam nadzieję, że wreszcię zapomnę o jakiś BTW i innych beznadziejnych rzeczach! KOOOOOCHAAAAAM WAAAAAAAAS WSZYSTKIEEEEEEE !
|
|
|
|
#3552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() . A tak smutno będzie tu bez ciebie pewnie wszystkie wyjedziecie a ja biedna w domu aż do hmm 15 lipca a później mnie nie ma do 18 sierpnia (najpierw wyjazd z rodzicami a później kolonie![]() )
|
|
#3553 |
|
Wtajemniczenie
|
Będę z tobą myślami
A może wymenimy się numerami telefonów ? Wtedy nikt by się o nikogo nie martwił ! Jak coś to na PW dawajcie
|
|
|
|
#3554 |
|
Gość
|
Krytia - ja będę na pewno w wątku - po południu i całe wakacje.
|
|
|
|
#3555 | ||
|
Zakorzenienie
|
przestań! powiem tylko, że zgadzam się z tyyym:
Cytat:
ślicznotka z Ciebie ![]() Cytat:
![]() aaa, ja w lipcu też będę w domku ![]() wiecie co, fajnie by było jakbyśmy po wakacjach wróciły odmienione psychicznie zero wyrzutów, zero ed
|
|
|
#3556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeeccch, dobraaa, idę spać dobranoc, Ślicznoootki
|
|
|
#3558 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Czerwone płaszczyki są śliczne...Ostatnio staram się wprowadzać odważniejsze kolory itp bo stwierdzilam że jak będę miała 60 lat to już takich raczej nie nałoże (choć kto wie?!? )Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3559 |
|
Rozeznanie
|
Mój jest na naszej klasie, także zapraszam
Ja jestem telefono maniaczką ![]() W ogole jurto jedziemy z M. (TŻ powiedział, że mam nie pisać TŻ bo to 'głupioooo', więc będę pisać M.) oglądać 2 mieszkania, więc trzymajcie kciuki, żeby coś z tego wyszło... Chciałabym się już przeprowadzić.jutro też robimy Michałkowe urodziny i będę piekła ciasto i pewnie kupimy jakieś % i będzie miło ![]() W ogóle to mam ochotę ściąć sobie grzywkę. M. mówi, że nieładnie będzie, a jak Wy myślicie?
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że Twój facet nas tu podczytuje
![]() Wam też tak dziś wizaż zamulał? mi dopiero teraz wchodzą wszystkie wątki a zaraz idę spać ![]() Siris, hmmm z grzywką - może być ładnie ale grzywka wg mnie jest niewygodna ![]() ja też jestem telefonomaniaczką
|
|
#3561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy to przez awarię wizażu się zepsuło? Bo na pewno Zoooosia pisała, że przytyła i jej smutno:zooosiu, ja też przytyłam na U, ale pomyślałam sobie dziś - ok, na R ważyłam mniej. Ale byłam non stop smutna i zdołowana i wcale nie czułam sie szczupła. Dzisiaj czułam się ładna i szczęśliwa. Wypiłam sobie rano kakao, poszliśmy z M. na naleśniki, upiekłam ciasto i nie myślałam wcale o moim brzuchu. To ja już wolę być grubsza - ale szczęśliwsza. nad grzywką się zastanowię jeszcze... w sumie to mam niskie czoło dosyć =/ A... coś jeszcze - robiłam rano zdjęcia brzucha i mam wrażenie, że spłaszczył się Mogę Wam powysyłać fotki to porównacie z poprzednimi czy to tylko moja psychoza ![]() I najważniejszy news: MAMY MIESZKANIE I przed chwilą dostaliśmy wiadomość, że jest nasze
|
|
#3562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wiesz, ja wcale sie nie czuję szczęśliwsza teraz. gdy byłam chuda wcale nie byłam smutna, nie byłam AŻ tak bardzo wychudzona, anoreksja mnie nie dosięgła tak jakoś bardzo mocno.. teraz staram się po prostu by jeść regularnie bo ostatnio, zwłaszcza po obiedzie nie było w ogóle u mnie regularnych posiłków. no i już drugi dzień, daje radę myślę, że jeśli mi się uda, to te kilka kilogramów samo spadnie (plus trochę aktywności), no bo ostatnio na prawdę milion kalorii pochłaniałam.a grzywkę rób, najwyżej odrośnie ![]() zdjęcia wysyłaj! no igratuluje mieszkania! teraz już tylko z górki
Edytowane przez iza_wiosenna Czas edycji: 2011-04-25 o 13:16 |
|
|
|
|
#3563 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak samo książkomaniaczką:rolleyes :. I tak nawiaem masz piękne foty na Cytat:
![]() A ja jak wczoraj pisałam byłam całkiem szczęśliwa przebiłam sobie ucho połaziłam 1,5km za magnumem tylko później nie obyło się bez płaczu przez pewne 2 sytuacje ale później było dobrze . Dzisiaj nie policzyłam kalorii ze śniadania i mam nadzieje że nie policze ich wogóle.
|
|
#3564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() co do grzywki - napisz koniecznie, co zdecydowałaś ![]() Cytat:
tylko żeby nie było za mało, ok?
|
|
|
#3565 |
|
Rozeznanie
|
kurcze napisałam wielkiego posta i wszystko isę skasowało;/
Sirs, super że macie mieszkanko swoje Teraz pewnie będzie trochę zamieszania z przeprowadzką, ale ile radości^^ i zdjęcia poproszę vixen2@tlen.pl ))Krytuś, możesz mi jeszcze raz napisać PW z nr bo znikło przez awarie wizażu...a nie zdążyłam odczytać:P Przepraszam, że tak krótko ale nie chce mi się 2 raz tyle produkować:P zaraz jadę na miasto i zresztą nie zdąże ![]() Dziewczyny co kupujecie na Dzien Ojca? bo ja niemam zielonego pomysłu..
|
|
|
|
#3566 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) to staram się ich nie sumować w głowie. Wysłałam ci na PW nr komurki jak chcesz to wyślij swój.A i przytyłam bo wczoraj się ważyłam. Cytat:
i co jeszcze mama wymyśli.A i mam nowe fotki na n-k:O
|
|
#3567 |
|
Zadomowienie
|
Cześc dzeiwczynki
![]() Napiszę tylko w skrócie, że sistra czuje się dobrze. Wczoraj nawet wyszłyśmy wieczorem na miasto. Generalnie mam raczej kiepskie samopoczucie. Psychicznie czuję się wyczerpana. Nie wiem co się dzieje. Cały czas myślę, że to przez to, że organizm przyzwyczaja się do nowej dwaki leków. Ale nigdy wcześniej przy zmienijaszniu dawki tak się nie czułam. Dziś całą noc przepłakałam, wyglądam okropnie. Nie umiem znaleźc jasnej strony. Już nawet nie wiem co napisac. Przepraszam, że nie odniosę się do żadnej z Waszych wypowiedzi, ale naprawdę nie mam dziś do tego głowy. Trzymajcie się Słoneczka
|
#3568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;-) ![]() Cytat:
płakałaś, bo uważasz, że źle wyglądasz? Boże... jesteś taka strasznie śliczna. ale jak widać, nie mogę Ci pomóc możliwe, że to samopoczucie przez leki... nie zawsze organizm reaguje tam samo, trzymaj się ****** a odstawiasz je pod kontrolą lekarza, prawda? może go poinformuj o skutkach ubocznych...edit: wysyłajcie mi numery kom. na pw, ok??
|
|
|
#3569 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie też regularnie posiłki poszły sobie w słodką niepamięć Ale pewnie unormuje się to jak wrócę do domku i mamusi :PA tak w ramach dbania o siebie dalszego to od dzisiaj dwa razy w tygodniu (środa i sobota) wracam do ćwiczeń siłowych Potem dodam bieganie, ale chcę to ostrożnie dozować, żeby znowu nie przesadzić... ![]() Cytat:
Super super.A meble w mieszkanku są, tylko będzie trzeba przenieść nasze graty , których jest strasznie dużo... Ale na szczęście Michał ma samochód to przewiezie wszystko i cacy. A ja jeszcze tylko muszę siedzieć aż podpiszemy umowę w Warszawie, a potem wracam do domku ![]() Cytat:
I taka jest śliczna i czysta... I jeździ pod nią akurat jeden jedyny tramwaj, który jedzie pod mój wydział (bo mój wydział jest na skrajnym za... )Cytat:
A co do Dnia Ojca to ja kupuję paczkę lodów wiśniowych z Grycana, bo mój ojciec jest MANIAKIEM lodów wiśniowych i słodyczy :P Cytat:
dobra, wysyłam zaraz zdjęcia i idę grać w simsy, bo mój M. oczywiście jak małpa ugania się za jakąś piłką po błocie razem z bandą innych spoconych samców... i nazywa to treningiem. Phi :P
Edytowane przez iza_wiosenna Czas edycji: 2011-04-25 o 13:17 |
|||||
|
|
|
#3570 |
|
Gość
|
Dziewczyny! Witajcie. Wczoraj całkiem nieźle było z jedzonkiem - zjadłam miskę zupy z ziemniakami i plackami ziemniaczanymi. Może macie jakiś sposób na zwiększenie apetytu (nie lekami proszę). Jeśli mi się nie zwiększy poproszę mamę załatwienie recepty na lek. Zgineła mi ona niestety
. W wrześniu czeka na mnie waga - oby coś więcej pokazała (trzymajcie kciuki), bo jak nie to szpital. Pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

tzn opaliłam bardzo ręce, ramiona i dekolt, ale nogi i brzuch -->
poszłyśmy do Maca i każda z nas zjadła (doskonale pamiętam!) po trzy (!!!!!!!!!!) cheeseburgery i Mcflurry 
w tym był]) a później jęczałam tacie ale mnie bbrzuch boli i się z tego śmiałam.
. Wiesz ja też byłam chora i jadłam po 3gałki 

...prz ede wszystkim troska o siostrę...choć kontakt z psychiatrą chyba faktycznie będzie najlepszym rozwiązaniem...
cHYBA nigdy nie nauczę się gotować bo nie cierpie jak ktoś mi patrzy na ręce

Niestety mam głupie dzieci w szkole i ktoś się dowiedział co mam i wszyscy krzyczeli: "Ona ma wóde, ona ma wóde". Moje koleżanki pobiegły to schować gdzieś. Potem się okazało, że nauczyciele jednak nic nie wiedzą, więc zasunęłam sprinta z moim kolegą (lekkoatletą) i wróciłam z tym całym towarem. Wypiliśmy to, a ja się tak wstawiłam, że nie wiedziałam gdzie stoje 
)
Moje koleżanki pobiegły to schować gdzieś. Potem się okazało, że nauczyciele jednak nic nie wiedzą, więc zasunęłam sprinta z moim kolegą (lekkoatletą) i wróciłam z tym całym towarem. Wypiliśmy to, a ja się tak wstawiłam, że nie wiedziałam gdzie stoje
miło