Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II . - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-19, 21:05   #3541
noname12345TPa
Gość

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

Prawda - mama jutro załatwi receptę i pewnie będę miała apetyt jak wilk. I dobrze, bo mi jest to potrzebne. Dodatkowo zobaczcie na podpis - będę teraz o siebie (dla siebie) dbać kompleksowo. Chcę skoczyć z 900 (bo tyle jem w porywach teraz) do 3000 - a do tego potrzebny jest apetyt, bo teraz to go prawie nie mam.
Pozdrawiam Werka
Stary 2008-06-19, 21:05   #3542
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Siris88 Pokaż wiadomość
że masz na każdym zdjęciu przechyloną głowę i zastanawiał się dlaczego
Osz, hahah ; DD
rzeczywiście , mam xb a nie zauważyłam .

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 21:18   #3543
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
ojj, ja też jestem biała tzn opaliłam bardzo ręce, ramiona i dekolt, ale nogi i brzuch -->

a co poza tym u Ciebie??

kochana możliwe, że ten pogarszający się stan psychiczy to efekt odstawiania leków wytrzymaj jeszcze trochę i na pewno będzie coraz lepiej

pisałaś to dość dawno, co teraz u Ciebie?

rozumiem Cię ale jak już zaliczysz te egzaminy - wakacje! na pewno zdasz, Słonko bądź silna!

mogę też zdjeciaaaa? neska_gold@poczta.fm

ooj, na wypadach klasowych zawsze się tak je! pamiętam jak przed ed poszłyśmy z dziewczynami uczcić koniec roku poszłyśmy do Maca i każda z nas zjadła (doskonale pamiętam!) po trzy (!!!!!!!!!!) cheeseburgery i Mcflurry chwilę posiedziałyśmy, bo nie mogłyśmy się ruszyć, śmiałyśmy się same z siebie i poszłyśmy pełne życia połazić po ryku i porobić sobie zdjęcia a o jedzeniu zapomniałyśmy po kilku minutach ... Hmm ja na wypadach z tatą raz było tak (jak jeszcze jadłam mięso) 12 mcnugets z sosem słodko-kwaśnym, małe frytki, kawałek pizzy peperoni, sheak waniliowy i bar saładkowy ( z sosem czosnkowym [majonez w tym był]) a później jęczałam tacie ale mnie bbrzuch boli i się z tego śmiałam.

achhh, wspaniałe czasy...

ja jestem chora i głupia zjadłam loddaaa, Boże - trzeba być mną. poza tym nie mam kompletnie apetytu i jem bo muszę przez co nękają mnie wyrzuty sumienia. bllleeee...
Oj Wiosenko ach te lody. Wiesz ja też byłam chora i jadłam po 3gałki dziennie i szybciej mi przeszło więc może tobie też przejdzie
a wyrzuty Izuś od tego że jesz i dzięki temu masz siłe do pocieszania i radzenia nam

Cytat:
Napisane przez vixeen89 Pokaż wiadomość
chcę, vixen2@tlen.pl

ehh możliwe, że tak się czujesz bo teraz masz sporo problemów...prz ede wszystkim troska o siostrę...choć kontakt z psychiatrą chyba faktycznie będzie najlepszym rozwiązaniem...

Enex, podziwiam Cię za wytrwałość w nauce...Tylko pamiętaj o swoim zdrowiu, Wiem, że to głupio brzmi widząc ile się uczysz, ale może znajdz trochę czasu na relaks? może wtedy będzie Ci łatwiej? szczególnie że pisałaś , że niektórzy przychodzą znacznie mniej przygotowani a zdają...Cóż Ci po tej nauce jak po skończeniu studiów nie będziesz mogła zrobić z niej użytku bo się wypalisz?

Toffiee, już 2 raz wchodzę na swoją skrzynkę, żeby obejrzeć Twoje zdjęcia i normalnie prześliczna z Ciebie dziołcha...porządne P i świat twój

A ja się nudzę....Rannyyy....Wogól e to moi rodzice wyjechali na tydzień i chciałam w tym czasie podszkolić swoje "zdolności" kulinarskie, a przyjechała dziewczyna brata i zrobiła tyle jedzenia na obiad że chyba będziemy to jeść aż do powrotu moich rodzicieli..... i z planów nici...i zła trochę jestem, bo trzeba to zjeść bo się zepsuje cHYBA nigdy nie nauczę się gotować bo nie cierpie jak ktoś mi patrzy na ręce
A jutro chyba się wybiore na zakupu bo mam czerwoną torebkę i muszę sobie kupić do niej buty,.... i myśle nad czarnymi a czerwonymi....czarne bardziej uniwersalne... choć czerwone...
E tam nauczysz się!!!

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
Ojej, niedobrze. Trzymaj się cieplutko, a jeść trzeba tym bardziej.

U mnie w miarę, dziękuję. Dzień upływa pod znakiem prawa administracyjnego. ;| Ale nie jest źle, byłam też z siostrą na jej zakończeniu gimnazjum (ale byłam z niej dumna - ma najwyższą średnią w klasie i jest laureatką olimpiady biologicznej ^^), na spacerku, podjadłam sobie :P jest OK.

Cytat:
Siris, ajk Ty coś powiesz jesteś taka kochana

to może ja też Ci wyślę moje zdjęcia to coś o mnie miłego powie (choćby z grzeczności) ?
O a o mnie też by mógł coś powiedzieć

Edit albo nie bo im mniej ludzi na mnie patrzy tym lepiej
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 21:18   #3544
Annie1441
Wtajemniczenie

Ja Wam pokażę później zdjęcia w nowej fryzurze
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 21:27   #3545
Siris88
Rozeznanie

wstawiam ryjka Podczas wczorajszego spaceru z TŻtem i mina 'jesteś głupi nie rób zdjęć'

Krytia - moim zdaniem jesteś prześliczna z buzi. Naprawdę. Masz bardzo ciekawy typ urody, bardzo bardzo mi się podobasz

Siris88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 21:39   #3546
Annie1441
Wtajemniczenie

Oto ja, dzisiaj po zakończeniu roku
Stary 2008-06-19, 21:40   #3547
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
wstawiam ryjka Podczas wczorajszego spaceru z TŻtem i mina 'jesteś głupi nie rób zdjęć'

Krytia - moim zdaniem jesteś prześliczna z buzi. Naprawdę. Masz bardzo ciekawy typ urody, bardzo bardzo mi się podobasz
Dziękuje ale wiesz ja mam tak że ludzie mogą mi mówić na okrągło a ja i tak nie wierze więc A ty też ładnie wyszłaś na tym zdjęciu tak świetlnie
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-19, 21:44   #3548
Siris88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Dziękuje ale wiesz ja mam tak że ludzie mogą mi mówić na okrągło a ja i tak nie wierze więc A ty też ładnie wyszłaś na tym zdjęciu tak świetlnie
to aureola

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
masz fajny kkolor włosów :P Ja mam taki nuuuudny a TŻ nie pozwala mi zmienić

Stary 2008-06-19, 21:45   #3549
Annie1441
Wtajemniczenie

Myślałam, że wyjdę czerwone Robię się na rockowo teraz trochę
Stary 2008-06-19, 21:53   #3550
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:

Annie cóż za zmiana stylu ładniee mnie się podoba a ja przebijam sobie ucho jeszcze w 2 miejscach
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-19, 22:09   #3551
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

O Boże! Jak się rozpisałyście! Ledwo nadrobiłam
To teraz po kolei
Wiosenko bez przesady mój brzuch nie jest wychudzony A tobie co jest? Gardziełko boli? Wsuwaj lody co by je trochę zahartować! I wyrzuty sumienia wyślij z chorobą na marsa! Koooooooocham Cie
Monochrome ! Mam zupełnie to samo. Gdy coś mnie zdenerwuję to bije siebie rękoma po nogach, twarzy, głowie. Walę głową w kaloryfer Kiedyś mama się na mnie wkurzyła i powiedziała mi 'Może spróbuj tym, będzie łatwiej!' i dała mi taki metalową ciężką figurkę. Myślała, że się nie uderzę, a ja to zrobiłam i zaczęła mi lecieć krew i... była lipa Trzymaj się . Jesteś zdolniacha, a 4 na studiach to świetna ocena!
Asilos o jejku Mam nadzieję, że z twoją siostrą w porządku wszystko! Pozdrów ją ode mnie Powiedz, że trzymam kciuki!
Krytia Jesteś śliczna, bo widziałam twoją twarz! Precz mi z jakimiś głupimi myślami! Taka ładna dziewczyna, a takie kompleksy, noooo
Superchic(k) nie przechodź na R Proszę! Masz pewnie śliczną figurę, świetny metabolizm. Czego chcieć więcej? Ta R to jest twoja odpowiedź na emocjonalne problemy, a nie na złą sylwetkę. Przemyśl to!
Ewelka wiesz moja przyjaciółka też wyjechała i czułam się samotna, ale po jakimś czasie sobie poradziłam. Znalazłam nowe, też fajne Dasz radę!
Siris, Annie, Bbasiulko jakie śliczne dziewczyny! Modelki prawie

Jak ktoś ma jakieś fotki to proszę na e-maila: euphoria*vp.pl (zamiast * - @)

A u mnie zwariooooowane dni! Wczoraj byłam na dyskotece w szkole i oczywiście nie obyło się bez %%%%%%% Koleżanki perfidnie wykorzystały mój dowód i kupiłam 3x200 ml i 2x100 ml czystej Niestety mam głupie dzieci w szkole i ktoś się dowiedział co mam i wszyscy krzyczeli: "Ona ma wóde, ona ma wóde". Moje koleżanki pobiegły to schować gdzieś. Potem się okazało, że nauczyciele jednak nic nie wiedzą, więc zasunęłam sprinta z moim kolegą (lekkoatletą) i wróciłam z tym całym towarem. Wypiliśmy to, a ja się tak wstawiłam, że nie wiedziałam gdzie stoje .
Jak wyszłam ze szkoły to koleżanki mnie musiały do domu odprowadzać, potem przyszli do mnie koledzy i chwile zostaliśmy u mnie. Na koniec przyszła moja mama, więc oni się zmyli, a mama się mnie pyta "Ile wypiłaś", a ja na to "Cztery razy po dwa razy" - . Jestem nienormalna...
Dzisiaj za to nie byłam w szkole i pojechałyśmy z koleżankami na starówkę! Jutro zakończenie roku i waaaakacjeeeee Boje się tylko, że nic już jutro nie napiszę, bo jadę do dziadka, z dziadkiem na mazury a potem na obóz tenisowy. Tak się cieszę z tego obozu, że to szok . Mam nadzieję, że wreszcię zapomnę o jakiś BTW i innych beznadziejnych rzeczach!
KOOOOOCHAAAAAM WAAAAAAAAS WSZYSTKIEEEEEEE !

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 22:17   #3552
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
To teraz po kolei
Wiosenko bez przesady mój brzuch nie jest wychudzony A tobie co jest? Gardziełko boli? Wsuwaj lody co by je trochę zahartować! I wyrzuty sumienia wyślij z chorobą na marsa! Koooooooocham Cie
Monochrome ! Mam zupełnie to samo. Gdy coś mnie zdenerwuję to bije siebie rękoma po nogach, twarzy, głowie. Walę głową w kaloryfer Kiedyś mama się na mnie wkurzyła i powiedziała mi 'Może spróbuj tym, będzie łatwiej!' i dała mi taki metalową ciężką figurkę. Myślała, że się nie uderzę, a ja to zrobiłam i zaczęła mi lecieć krew i... była lipa Trzymaj się . Jesteś zdolniacha, a 4 na studiach to świetna ocena!
Asilos o jejku Mam nadzieję, że z twoją siostrą w porządku wszystko! Pozdrów ją ode mnie Powiedz, że trzymam kciuki!
Krytia Jesteś śliczna, bo widziałam twoją twarz! Precz mi z jakimiś głupimi myślami! Taka ładna dziewczyna, a takie kompleksy, noooo
Superchic(k) nie przechodź na R Proszę! Masz pewnie śliczną figurę, świetny metabolizm. Czego chcieć więcej? Ta R to jest twoja odpowiedź na emocjonalne problemy, a nie na złą sylwetkę. Przemyśl to!
Ewelka wiesz moja przyjaciółka też wyjechała i czułam się samotna, ale po jakimś czasie sobie poradziłam. Znalazłam nowe, też fajne Dasz radę!

A u mnie zwariooooowane dni! Wczoraj byłam na dyskotece w szkole i oczywiście nie obyło się bez %%%%%%% Koleżanki perfidnie wykorzystały mój dowód i kupiłam 3x200 ml i 2x100 ml czystej Niestety mam głupie dzieci w szkole i ktoś się dowiedział co mam i wszyscy krzyczeli: "Ona ma wóde, ona ma wóde". Moje koleżanki pobiegły to schować gdzieś. Potem się okazało, że nauczyciele jednak nic nie wiedzą, więc zasunęłam sprinta z moim kolegą (lekkoatletą) i wróciłam z tym całym towarem. Wypiliśmy to, a ja się tak wstawiłam, że nie wiedziałam gdzie stoje .
Jak wyszłam ze szkoły to koleżanki mnie musiały do domu odprowadzać, potem przyszli do mnie koledzy i chwile zostaliśmy u mnie. Na koniec przyszła moja mama, więc oni się zmyli, a mama się mnie pyta "Ile wypiłaś", a ja na to "Cztery razy po dwa razy" - . Jestem nienormalna...
Dzisiaj za to nie byłam w szkole i pojechałyśmy z koleżankami na starówkę! Jutro zakończenie roku i waaaakacjeeeee Boje się tylko, że nic już jutro nie napiszę, bo jadę do dziadka, z dziadkiem na mazury a potem na obóz tenisowy. Tak się cieszę z tego obozu, że to szok . Mam nadzieję, że wreszcię zapomnę o jakiś BTW i innych beznadziejnych rzeczach!
Heh szalona z ciebie dziewczyna. A tak smutno będzie tu bez ciebie pewnie wszystkie wyjedziecie a ja biedna w domu aż do hmm 15 lipca a później mnie nie ma do 18 sierpnia(najpierw wyjazd z rodzicami a później kolonie)
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-19, 22:20   #3553
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Będę z tobą myślami A może wymenimy się numerami telefonów ? Wtedy nikt by się o nikogo nie martwił ! Jak coś to na PW dawajcie

Photoblog
Stary 2008-06-19, 22:22   #3554
noname12345TPa
Gość

Krytia - ja będę na pewno w wątku - po południu i całe wakacje.
Stary 2008-06-19, 22:37   #3555
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:

Edit albo nie bo im mniej ludzi na mnie patrzy tym lepiej
przestań! powiem tylko, że zgadzam się z tyyym:

Cytat:

Siris, a Ty tak ślicznie wyszłaś! tak... ufnie i uroczo i słodko ślicznotka z Ciebie

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
Cytat:
To teraz po kolei
Monochrome ! Mam zupełnie to samo. Gdy coś mnie zdenerwuję to bije siebie rękoma po nogach, twarzy, głowie. Walę głową w kaloryfer Kiedyś mama się na mnie wkurzyła i powiedziała mi 'Może spróbuj tym, będzie łatwiej!' i dała mi taki metalową ciężką figurkę. Myślała, że się nie uderzę, a ja to zrobiłam i zaczęła mi lecieć krew i... była lipa Trzymaj się . Jesteś zdolniacha, a 4 na studiach to świetna ocena! jejjjku a wiesz co, też tak mam, tyle, że ja nie biję tylko siebie a co się nawinie...
Superchic(k) nie przechodź na R Proszę! Masz pewnie śliczną figurę, świetny metabolizm. Czego chcieć więcej? Ta R to jest twoja odpowiedź na emocjonalne problemy, a nie na złą sylwetkę. Przemyśl to! ma super figurę

A u mnie zwariooooowane dni! Wczoraj byłam na dyskotece w szkole i oczywiście nie obyło się bez %%%%%%%menel Koleżanki perfidnie wykorzystały mój dowód oszust i kupiłam 3x200 ml i 2x100 ml czystej Niestety mam głupie dzieci w szkole i ktoś się dowiedział co mam i wszyscy krzyczeli: "Ona ma wóde, ona ma wóde". dobrze Ci tak Moje koleżanki pobiegły to schować gdzieś. Potem się okazało, że nauczyciele jednak nic nie wiedzą, więc zasunęłam sprinta z moim kolegą (lekkoatletą) i wróciłam z tym całym towarem. Wypiliśmy to, a ja się tak wstawiłam, że nie wiedziałam gdzie stoje . głupek ( )
Jak wyszłam ze szkoły to koleżanki mnie musiały do domu odprowadzać, potem przyszli do mnie koledzy i chwile zostaliśmy u mnie. Na koniec przyszła moja mama, więc oni się zmyli, a mama się mnie pyta "Ile wypiłaś", a ja na to "Cztery razy po dwa razy" - . Jestem nienormalna...o Boże szalona
Dzisiaj za to nie byłam w szkole i pojechałyśmy z koleżankami na starówkę! Jutro zakończenie roku i waaaakacjeeeee Boje się tylko, że nic już jutro nie napiszę, bo jadę do dziadka, z dziadkiem na mazury a potem na obóz tenisowy. Tak się cieszę z tego obozu, że to szok . Mam nadzieję, że wreszcię zapomnę o jakiś BTW i innych beznadziejnych rzeczach! no ja też! i że nie schudniesz a nabierzesz ślicznych mięśni
ja się będę bardzo martwić o Ciebie, Słoneczko i jestem za podaniem nr kom. zaraz napiszę

aaa, ja w lipcu też będę w domku

wiecie co, fajnie by było jakbyśmy po wakacjach wróciły odmienione psychicznie zero wyrzutów, zero ed

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 22:48   #3556
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
wiecie co, fajnie by było jakbyśmy po wakacjach wróciły odmienione psychicznie zero wyrzutów, zero ed
Marzę o tym ! Ale wierzę w to z całego serca! Trzymam za nas kciuki

Photoblog
Stary 2008-06-19, 22:50   #3557
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Marzę o tym ! Ale wierzę w to z całego serca! Trzymam za nas kciuki
i ja

eeeccch, dobraaa, idę spać dobranoc, Ślicznoootki

Stary 2008-06-19, 22:57   #3558
vixeen89
Rozeznanie

Cytat:
tak właśnie sobie to tłumaczę to nie tylko ból gardła, ale też lekka gorączka, ból głowy, katar, powiększone bardzo węzły chłonneeee... bllleee kuruj się szybko, bo już wakacje nadeszły A co do lodów to ponoć niektórym pomagają, bo bakterie mają utrudnione zadanie żeby się rozwijać przy niskiej temp (tak słyszałam gdzieś)

a co u Ciebie?

vixeen - czerwone mmm ale ja bym się chyba trochę bała :d choć nie! mam czerwony płaszczyk!
No własnie niewiem cały czas się zastanawiam...Do torebki się przekonałam a z butami cały czas mysle. Czerwone płaszczyki są śliczne...Ostatnio staram się wprowadzać odważniejsze kolory itp bo stwierdzilam że jak będę miała 60 lat to już takich raczej nie nałoże (choć kto wie?!?)

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
Ojej, niedobrze. Trzymaj się cieplutko, a jeść trzeba tym bardziej.

U mnie w miarę, dziękuję. Dzień upływa pod znakiem prawa administracyjnego. ;| Ale nie jest źle, byłam też z siostrą na jej zakończeniu gimnazjum (ale byłam z niej dumna - ma najwyższą średnią w klasie i jest laureatką olimpiady biologicznej ^^), na spacerku, podjadłam sobie :P jest OK.
gratuluje zdolnej siostry

Cytat:
Napisane przez Toffiee Pokaż wiadomość
Wzę tylko 4 kg mniej od Ciebie Nie widać:P ale cicho-sza! mój cel: samoakceptcja A bardzo dziekuję, naprawde bardzo mi miło. A czerwone, to taka zgaszona czerwien czy taka oczo***na?buty to chyba zgaszona raczej nie jestem na tyle odważna

Nie pytam co o mnie mógl powiedziec Twój TZ
Cytat:
Oj Wiosenko ach te lody. Wiesz ja też byłam chora i jadłam po 3gałki dziennie i szybciej mi przeszło więc może tobie też przejdzie
a wyrzuty Izuś od tego że jesz i dzięki temu masz siłe do pocieszania i radzenia na

E tam nauczysz się!!! hehe przynajmniej ty we mnie wierzysz^^ bo ja powoli wątpie:P

O a o mnie też by mógł coś powiedzieć

Edit albo nie bo im mniej ludzi na mnie patrzy tym lepiejeeej co to ma znaczyć?!? nawet nie waż się jeszcze raz tak powiedzieć, bo będziesz miała ze mną do czynienia
Cytat:

KOOOOOCHAAAAAM WAAAAAAAAS WSZYSTKIEEEEEEE ! hohoho! widzę impreza się rozkręciła, ale fajne oderwanie od codziennych problemow nie? cieszę się, że się układa...A co do wakacji - fajnie że masz tyle planów , ale staraj się w miarę możliwości zaglądać na wizaz
Cytat:
Będę z tobą myślami A może wymenimy się numerami telefonów ? Wtedy nikt by się o nikogo nie martwił ! Jak coś to na PW dawajcie
Jak ktoś chce mój to również na PW udostępnie
vixeen89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 23:03   #3559
Siris88
Rozeznanie

Mój jest na naszej klasie, także zapraszam Ja jestem telefono maniaczką

W ogole jurto jedziemy z M. (TŻ powiedział, że mam nie pisać TŻ bo to 'głupioooo', więc będę pisać M.) oglądać 2 mieszkania, więc trzymajcie kciuki, żeby coś z tego wyszło... Chciałabym się już przeprowadzić.
jutro też robimy Michałkowe urodziny i będę piekła ciasto i pewnie kupimy jakieś % i będzie miło

W ogóle to mam ochotę ściąć sobie grzywkę. M. mówi, że nieładnie będzie, a jak Wy myślicie?

Stary 2008-06-20, 22:56   #3560
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

widzę, że Twój facet nas tu podczytuje

Wam też tak dziś wizaż zamulał? mi dopiero teraz wchodzą wszystkie wątki a zaraz idę spać

Siris, hmmm z grzywką - może być ładnie ale grzywka wg mnie jest niewygodna

ja też jestem telefonomaniaczką

Stary 2008-06-20, 23:06   #3561
Siris88
Rozeznanie

Cytat:

Wam też tak dziś wizaż zamulał? mi dopiero teraz wchodzą wszystkie wątki a zaraz idę spać

coś dziwnego... mam wrażenie, że było tu parę postów m. in zoooosi? Czy to przez awarię wizażu się zepsuło? Bo na pewno Zoooosia pisała, że przytyła i jej smutno:

zooosiu, ja też przytyłam na U, ale pomyślałam sobie dziś - ok, na R ważyłam mniej. Ale byłam non stop smutna i zdołowana i wcale nie czułam sie szczupła. Dzisiaj czułam się ładna i szczęśliwa. Wypiłam sobie rano kakao, poszliśmy z M. na naleśniki, upiekłam ciasto i nie myślałam wcale o moim brzuchu.
To ja już wolę być grubsza - ale szczęśliwsza.

nad grzywką się zastanowię jeszcze... w sumie to mam niskie czoło dosyć =/

A... coś jeszcze - robiłam rano zdjęcia brzucha i mam wrażenie, że spłaszczył się Mogę Wam powysyłać fotki to porównacie z poprzednimi czy to tylko moja psychoza

I najważniejszy news:
MAMY MIESZKANIE Po wielu trudach i wysiłkach dzisiaj (cały dzień jeżdżenia i stania w korkach... no i całowania klamki albo 'już nieaktualne') udało nam się znaleźć jedno śliczne i w fajnej lokalizacji i generalnie super...
I przed chwilą dostaliśmy wiadomość, że jest nasze Strasznie ejstem szczęśliwa! Dopiero teraz czuję jaka byłam napięta przez ten brak mieszkania osttanimi czasy! Czuję jak ze mnie nerwy wychodzą... Naprawdę niebo a ziemia, uffff...

Stary 2008-06-21, 00:39   #3562
zooosia
Zadomowienie

Cytat:
coś dziwnego... mam wrażenie, że było tu parę postów m. in zoooosi? Czy to przez awarię wizażu się zepsuło? Bo na pewno Zoooosia pisała, że przytyła i jej smutno:

zooosiu, ja też przytyłam na U, ale pomyślałam sobie dziś - ok, na R ważyłam mniej. Ale byłam non stop smutna i zdołowana i wcale nie czułam sie szczupła. Dzisiaj czułam się ładna i szczęśliwa. Wypiłam sobie rano kakao, poszliśmy z M. na naleśniki, upiekłam ciasto i nie myślałam wcale o moim brzuchu.

A... coś jeszcze - robiłam rano zdjęcia brzucha i mam wrażenie, że spłaszczył się Mogę Wam powysyłać fotki to porównacie z poprzednimi czy to tylko moja psychoza

I najważniejszy news:
MAMY MIESZKANIE Po wielu trudach i wysiłkach dzisiaj (cały dzień jeżdżenia i stania w korkach... no i całowania klamki albo 'już nieaktualne') udało nam się znaleźć jedno śliczne i w fajnej lokalizacji i generalnie super...
I przed chwilą dostaliśmy wiadomość, że jest nasze Strasznie ejstem szczęśliwa! Dopiero teraz czuję jaka byłam napięta przez ten brak mieszkania osttanimi czasy! Czuję jak ze mnie nerwy wychodzą... Naprawdę niebo a ziemia, uffff...
własnie tak przeglądam i wszystkie posty z dzisiaj są usunięte.. jakiś błąd widzę się wkradł na wizaż.

ale wiesz, ja wcale sie nie czuję szczęśliwsza teraz. gdy byłam chuda wcale nie byłam smutna, nie byłam AŻ tak bardzo wychudzona, anoreksja mnie nie dosięgła tak jakoś bardzo mocno.. teraz staram się po prostu by jeść regularnie bo ostatnio, zwłaszcza po obiedzie nie było w ogóle u mnie regularnych posiłków. no i już drugi dzień, daje radę myślę, że jeśli mi się uda, to te kilka kilogramów samo spadnie (plus trochę aktywności), no bo ostatnio na prawdę milion kalorii pochłaniałam.

a grzywkę rób, najwyżej odrośnie

zdjęcia wysyłaj!

no igratuluje mieszkania! teraz już tylko z górki

Edytowane przez iza_wiosenna
Czas edycji: 2011-04-25 o 13:16
zooosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 07:56   #3563
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:

Wam też tak dziś wizaż zamulał? mi dopiero teraz wchodzą wszystkie wątki a zaraz idę spać Taa zamulał i to strasznie to poszłam książke czytać.

Wiosenko ja też jestem telefomaniaczką i trudno musze z tym żyć tak samo książkomaniaczką:rolleyes :. I tak nawiaem masz piękne foty na

Cytat:
coś dziwnego... mam wrażenie, że było tu parę postów m. in zoooosi? Czy to przez awarię wizażu się zepsuło? Bo na pewno Zoooosia pisała, że przytyła i jej smutno: No usunęły się wszystkie wiadomości z wczoraj.

A... coś jeszcze - robiłam rano zdjęcia brzucha i mam wrażenie, że spłaszczył się Mogę Wam powysyłać fotki to porównacie z poprzednimi czy to tylko moja psychoza Jasne wysyłaj

I najważniejszy news:
O meszkano ale extra no i trzeba chyba przenieść meble
A ja jak wczoraj pisałam byłam całkiem szczęśliwa przebiłam sobie ucho połaziłam 1,5km za magnumem tylko później nie obyło się bez płaczu przez pewne 2 sytuacje ale później było dobrze . Dzisiaj nie policzyłam kalorii ze śniadania i mam nadzieje że nie policze ich wogóle.
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-21, 08:37   #3564
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:

I najważniejszy news:
aaaaaaalllllleeeeeeeeeeee suuuper ! to musi być wspaniałe uczucie, takie 'własne' mieszkanko, 'własne' życie super

co do grzywki - napisz koniecznie, co zdecydowałaś

Cytat:
Wiosenko ja też jestem telefomaniaczką i trudno musze z tym żyć tak samo książkomaniaczką:rolleyes :. I tak nawiaem masz piękne foty na

no co Ty nudziło nam się z siostrą i oto efekt

A ja jak wczoraj pisałam byłam całkiem szczęśliwa przebiłam sobie ucho połaziłam 1,5km za magnumem tylko później nie obyło się bez płaczu przez pewne 2 sytuacje ale później było dobrze . Dzisiaj nie policzyłam kalorii ze śniadania i mam nadzieje że nie policze ich wogóle.
suuuuuuuuuuuuuperrrrrrrrr rr tylko żeby nie było za mało, ok?

Stary 2008-06-21, 08:45   #3565
vixeen89
Rozeznanie

kurcze napisałam wielkiego posta i wszystko isę skasowało;/
Sirs, super że macie mieszkanko swoje Teraz pewnie będzie trochę zamieszania z przeprowadzką, ale ile radości^^ i zdjęcia poproszę vixen2@tlen.pl ))
Krytuś, możesz mi jeszcze raz napisać PW z nr bo znikło przez awarie wizażu...a nie zdążyłam odczytać:P

Przepraszam, że tak krótko ale nie chce mi się 2 raz tyle produkować:P zaraz jadę na miasto i zresztą nie zdąże
Dziewczyny co kupujecie na Dzien Ojca? bo ja niemam zielonego pomysłu..
vixeen89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 09:11   #3566
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
aaaaaaalllllleeeeeeeeeeee suuuper ! to musi być wspaniałe uczucie, takie 'własne' mieszkanko, 'własne' życie super

suuuuuuuuuuuuuperrrrrrrrr rr tylko żeby nie było za mało, ok?
No staram się nie za zało mimo że wiem co dokładnie ile ma kalorii (ehh ta pamięć) to staram się ich nie sumować w głowie. Wysłałam ci na PW nr komurki jak chcesz to wyślij swój.
A i przytyłam bo wczoraj się ważyłam.

Cytat:
kurcze napisałam wielkiego posta i wszystko isę skasowało;/
Sirs, super że macie mieszkanko swoje Teraz pewnie będzie trochę zamieszania z przeprowadzką, ale ile radości^^ i zdjęcia poproszę vixen2@tlen.pl ))
Krytuś, możesz mi jeszcze raz napisać PW z nr bo znikło przez awarie wizażu...a nie zdążyłam odczytać:P

Przepraszam, że tak krótko ale nie chce mi się 2 raz tyle produkować:P zaraz jadę na miasto i zresztą nie zdąże
Już wysłałam. Też ide na miasto po farby i co jeszcze mama wymyśli.

A i mam nowe fotki na n-k:O
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-21, 09:31   #3567
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Cześc dzeiwczynki Wczoraj nie mogłam wejśc na Wizaż i jak widzę nie tylko ja
Napiszę tylko w skrócie, że sistra czuje się dobrze. Wczoraj nawet wyszłyśmy wieczorem na miasto.
Generalnie mam raczej kiepskie samopoczucie. Psychicznie czuję się wyczerpana. Nie wiem co się dzieje. Cały czas myślę, że to przez to, że organizm przyzwyczaja się do nowej dwaki leków. Ale nigdy wcześniej przy zmienijaszniu dawki tak się nie czułam.
Dziś całą noc przepłakałam, wyglądam okropnie. Nie umiem znaleźc jasnej strony. Już nawet nie wiem co napisac.

Przepraszam, że nie odniosę się do żadnej z Waszych wypowiedzi, ale naprawdę nie mam dziś do tego głowy.

Trzymajcie się Słoneczka

Asilos Magdalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 09:35   #3568
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
No staram się nie za zało mimo że wiem co dokładnie ile ma kalorii (ehh ta pamięć) to staram się ich nie sumować w głowie. Wysłałam ci na PW nr komurki jak chcesz to wyślij swój.
A i przytyłam bo wczoraj się ważyłam.

Już wysłałam. Też ide na miasto po farby i co jeszcze mama wymyśli.

A i mam nowe fotki na n-k:O
zaraz zobaczę foty ;-) widzę, że nie tylko ja 'poszalałam' ;D ile przytyłaś? szkoda, że to tylko na wadze a wymiary nadal małego chłopca ;-)

Cytat:
Napisane przez Asilos Magdalena Pokaż wiadomość
Napiszę tylko w skrócie, że sistra czuje się dobrze. Wczoraj nawet wyszłyśmy wieczorem na miasto.
Generalnie mam raczej kiepskie samopoczucie. Psychicznie czuję się wyczerpana. Nie wiem co się dzieje. Cały czas myślę, że to przez to, że organizm przyzwyczaja się do nowej dwaki leków. Ale nigdy wcześniej przy zmienijaszniu dawki tak się nie czułam.
Dziś całą noc przepłakałam, wyglądam okropnie. Nie umiem znaleźc jasnej strony. Już nawet nie wiem co napisac.

Przepraszam, że nie odniosę się do żadnej z Waszych wypowiedzi, ale naprawdę nie mam dziś do tego głowy.

Trzymajcie się Słoneczka
pewnie, Słoneczko

płakałaś, bo uważasz, że źle wyglądasz? Boże... jesteś taka strasznie śliczna. ale jak widać, nie mogę Ci pomóc

możliwe, że to samopoczucie przez leki... nie zawsze organizm reaguje tam samo, trzymaj się ****** a odstawiasz je pod kontrolą lekarza, prawda? może go poinformuj o skutkach ubocznych...

edit: wysyłajcie mi numery kom. na pw, ok??

Stary 2008-06-21, 10:20   #3569
Siris88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zooosia Pokaż wiadomość
ale wiesz, ja wcale sie nie czuję szczęśliwsza teraz. gdy byłam chuda wcale nie byłam smutna, nie byłam AŻ tak bardzo wychudzona, anoreksja mnie nie dosięgła tak jakoś bardzo mocno.. teraz staram się po prostu by jeść regularnie bo ostatnio, zwłaszcza po obiedzie nie było w ogóle u mnie regularnych posiłków. no i już drugi dzień, daje radę myślę, że jeśli mi się uda, to te kilka kilogramów samo spadnie (plus trochę aktywności), no bo ostatnio na prawdę milion kalorii pochłaniałam.

a grzywkę rób, najwyżej odrośnie

zdjęcia wysyłaj

no igratuluje mieszkania! teraz już tylko z górki
w takim razie mam nadzieję, ze nastrój Ci się pooprawi U mnie też regularnie posiłki poszły sobie w słodką niepamięć Ale pewnie unormuje się to jak wrócę do domku i mamusi :P
A tak w ramach dbania o siebie dalszego to od dzisiaj dwa razy w tygodniu (środa i sobota) wracam do ćwiczeń siłowych Potem dodam bieganie, ale chcę to ostrożnie dozować, żeby znowu nie przesadzić...

Cytat:
Brawo za te kcal i magnum Super super.
A meble w mieszkanku są, tylko będzie trzeba przenieść nasze graty , których jest strasznie dużo... Ale na szczęście Michał ma samochód to przewiezie wszystko i cacy. A ja jeszcze tylko muszę siedzieć aż podpiszemy umowę w Warszawie, a potem wracam do domku

Cytat:

no fajnie jest. W tym roku tez wynajmowaliśmy, ale z jakimś kolesiem... I w sumie bardzo brzydkie było to mieszkanie i koleś też średni (oszukiwał nas). A teraz będziemy już mieli tylko dla siebie, bo taką kawalerkę wynajmować będziemy I taka jest śliczna i czysta... I jeździ pod nią akurat jeden jedyny tramwaj, który jedzie pod mój wydział (bo mój wydział jest na skrajnym za... )

Cytat:
k
Zdjęcia zaraz wysyłam do wszystkich
A co do Dnia Ojca to ja kupuję paczkę lodów wiśniowych z Grycana, bo mój ojciec jest MANIAKIEM lodów wiśniowych i słodyczy :P

Cytat:
Napisane przez Asilos Magdalena Pokaż wiadomość

Trzymajcie się Słoneczka
oj Asilos, to takie smutne... Kiedy masz jakąś wizytę u psychiatry?

dobra, wysyłam zaraz zdjęcia i idę grać w simsy, bo mój M. oczywiście jak małpa ugania się za jakąś piłką po błocie razem z bandą innych spoconych samców... i nazywa to treningiem. Phi :P

Edytowane przez iza_wiosenna
Czas edycji: 2011-04-25 o 13:17
Stary 2008-06-21, 10:26   #3570
noname12345TPa
Gość

Dziewczyny! Witajcie. Wczoraj całkiem nieźle było z jedzonkiem - zjadłam miskę zupy z ziemniakami i plackami ziemniaczanymi. Może macie jakiś sposób na zwiększenie apetytu (nie lekami proszę). Jeśli mi się nie zwiększy poproszę mamę załatwienie recepty na lek. Zgineła mi ona niestety. W wrześniu czeka na mnie waga - oby coś więcej pokazała (trzymajcie kciuki), bo jak nie to szpital. Pozdrawiam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości