|
|
#2551 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar IV
|
#2552 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
wg mnie wygrana turków zasluzona po tym co pokazali (a raczej czego nie pokazali) Chorwaci w dzisiejszym meczu
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
W dodatku mecz fatalny i
![]() Dopiero ostatnia minuta [dogrywki] powera miala. Nie przypuszczalam, ze Chorwaci tak moga karne spaprac
|
|
|
|
#2554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mimo wszystko wolałabym, żeby to Chorwaci wygrali co nie zmienia faktu, że będę bardzo dopingować Turkom w kolejnym meczu, bardzo...
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przeczytałam na redakcyjnym, że
Cytat:
Nie odzyskamy naszych dzisiejszych postów... |
|
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Rany ... ale się zmordowałam. Oczywiście. Skoro nie było wizazu - musiałam sobie znaleźć zajęcie. Nie tak wesołe jak madziczka, ale równie męczące. Po prostu zabrałam się za sprzątanie. Odgruzowałam mieszkanie. Powycierałam kurze, pomyłam podłogi na kolanach - teraz mnie strasznie bolą od klęczenia
Kręci mi się w głowie ze zmęczenia i z głodu. Bo jak zaczynam sprzątać to zapominam całkiem o wszystkim - z jedzeniem włącznie. Wyłącza mi się instynkt samozachowawczy i mam zero potrzeb fizjologicznych Dziś cały dzień musiałam przeżyć bez was - rano zakończenie roku szkolnego - byłam z Kubą odebrać cenzurkę - i muszę się pochwalić - jestem dumna - poczynił ogromne postępy No a potem awaria wizażu ![]() Meczu nie oglądałam, słyszałam wszystko. Kibicowałam Chorwacji Idę się umyć i pozbierać w jeden kawałek Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-06-21 o 00:55 |
|
|
|
#2558 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nie. Miałam dziś zakończenie roku szkolnego i świętowałam wybierając nowy rower dla syna. Stary jest niedobry, bi nie jest wyczynowy. ![]() A potem był mecz. Jeśli kiedyś "mnie weźmie" będę pamiętała. Choć z zapachów dziewczęco-słodkich najbardziej urzekła mnie Nina. Cytat:
![]() Choć przyznaję, że waleczność Turków w tym turnieju naprawdę mi imponuje. Cytat:
![]() Mają farta - nie dość, że dzień dłużej odpoczywają, to jeszcze dostaną przeciwnika po morderczej walce. Dodatkowo ograniczonego już żółtymi kartkami. Niemcy w finale. Oby przeciw Holandii, bo Holendrów można w tym turnieju kochać szczerze.
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja się zgadzam - zapowiada się ciekawy finał ps. chociaż nie powiem, że nie chciałabym w nim zobaczyć Hiszpanów ... tak ich lubię
|
|
|
|
|
#2560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak ja nie znoszę tych swoich przeczuć... Myślę, że wcześniej - już w chwili kiedy Turcy strzelili wyrównującą bramkę w doliczonym czasie drugiej połowy dogrywki. To był decydujący moment. Moja radość trwała krótko. Minutę? Chyba nawet mniej... Smutno. To było mordercze przeżycie. Jest mi już całkowicie obojętne kto, z kim i dlaczego będzie grał dalej. Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2008-06-21 o 01:07 |
|
|
|
|
#2561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niech ktoś mnie kopnie, chcę przeczytać i ogarnąć ostatnie trzy strony tekstu, ale koszmarnie mi się nie chce Niestety, to samo czeka mnie w weekend
|
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie chcę nic mówić, ale jak już mowa o róziowych zapachach dla wróżki -
ide spać, bo głupoty gadam/piszę. Chyba mi się rozumek rozpuścił z przepracowania |
|
|
|
#2563 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaaargh, zamiast pracować, siedzę na last.fm i słucham Tyra
![]() Oj, chyba kupię płytę
|
|
|
|
#2564 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
). ![]() Cytat:
Paradoksalnie przy wyniku 1:1 Chorwaci czuli się przegrani, Turcy dostali skrzydeł. Trochę zawalił selekcjoner, który nie potrafił podnieść ich przed karnymi. Selekcjoner Turecki zachował idealny spokój i pogodę ducha, doświadczony Rustu szedł do bramki uśmiechnięty dając drużynie komfort wiary w to, że obroni. W ogóle siła psychiczna Turków jest niesamowita. Na Chorwatach zemściły się niewykorzystane sytuacje, Turkom, paradoksalnie, należał się zwycięski karny po faulu Simunica... Wielkie emocje, wynik nie taki, jak chciałam. ![]() Choć szanuję Turecki zespół za walkę do końca - to zawsze budzi szacunek, nawet dla "nienaszych". Cytat:
Ja tu się staram, smołą i pogorzeliskiem pachnę, w kadzidła się stroję, smrodlawymi wyziewami epatuję, a Wy takie rzeczy? I Wy Brutusy, przeciw mnie? Cytat:
Nie przywiozłam Ci Tyrków, bo analizując Twoje kontakty z Sałatą, myślałam, że masz, Ale jeszcze nic straconego.
|
|
#2565 |
|
Wtajemniczenie
|
Te wikińskie są niezłe
![]() A tak w ogóle to wpisałam się wreszcie w Osssstrrrrym Klubie I chyba pójdę spać, jutro w końcu popracować też będzie trzeba ![]() I obwieszczam, że tęsknię za Rózią vel Sałatką
|
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem leniwiec - do książek może nie. Najlepiej by było, żeby mi ktoś jeszcze płacił duuużo pieniędzy za samo czytanie tych książek
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Pojęcia nie mam co wczoraj działo się z forum. Każda próba zalogowania kończyła się "Detabase Error". Być może postów nie da się już odzyskać, ale zapamiętałam treść niektórych
![]() Chciałam bardzo podziękować naprawdę kilku kochanym osobom za piękne (i przesycone cynamonem ) życzenia urodzinowe:Tymeniu, Margot45, Sasiu73, Rachelko, Homyczku, Irkax, CzarnaZuziu, Madziczko, E, Demoniku, DzikaTruskawciu, dziękuję za pamięć
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie - nie ma postów z życzeniami dla ciebie Myszko i dla Annmarie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale jest mi miło i bardzo dziękuję wszystkim
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2570 | |||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no to przede mną ostatni weekend spędzony z książkami jak dobrze pójdzie to od poniedziałku będę miała wakacje!
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
kochane trzymaczki kciuków: dostała 5 za neuro!
|
|
|
|
#2572 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2573 |
|
czyli Endżi
|
Ekstra!
![]() Ja już mogę uroczyście odtrąbic koniec sesji! A tym samym początek wakacji No i w ogóle byłaby rewelacja gdyby nie takie jaja, które wynikły w związku ze specjalizacjami Jedziemy w p. porozmawiac, poskładac podania i sama nie wiem co jeszcze Oby się udało - bo absolutnie nie przyjmuję do wiadomości, że spędzę 1,5 roku specjalizując się w czymś, co mnie absolutnie nie interesuje i skończę z wpisem w papeirach, który nie ma dla mnie żadnego znaczenia i z czym nie wiążę przyszłości...
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że to zatrzymanie krążenia w kciukach nie na darmo było ![]()
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Przez ostatnie dni byłam zarobiona po uszy i zestresowana tym, że nie zdążę się wyrobić. Rzeczywiście, nie zdążyłabym sama, ale dzięki pomocy się udało. Lubię bardzo moją pracę, ale jest tyle spraw, które mnie wnerwiają (już się Madzik wyżaliłam częściowo, dzięki za wysłuchanie Annmarie, Myszko, Sabb, Aragonte, Favkes - bardzo smutne są Wasze historie Mnie nic takiego nie spotkało, ale chyba potrafię zrozumieć ten smutek i te pytania bez odpowiedzi...Nosku - przytulam mocno Życzę Ci, by sprawy ułożyły się pomyślnie i tak, żeby było dobrze w ostatecznym rozrachunku Cytat:
![]() Jak tak czytam Sabbath, Favkes czy Madziczkę to mnie nachodzą takie głupie myśli. Ja nigdy silna nie byłam, muszę się ciągle uczyć szacunku do siebie. Porobiłam w życiu wiele głupstw, których teraz żałuję... W imię "miłości" (czy raczej dlatego, żeby nie być sama) zgadzałam się na różne rzeczy, prosiłam faceta żeby został. Zenujące jest dla mnie samo myślenie o tym, że ja byłam gotowa robić coś takiego. Ale jak czytam, że "gdyby mnie ktoś poniżył to odeszłabym", to okazuje się, że jednak nie jestem takim typem człowieka. I nie chcę być. Ja sama nie jestem święta, robię różne głupstwa, przeważnie dlatego, że mam jakiś problem ze sobą, czasem z bezmyślności. M. wybacza mi to, ja staram się uczyć i nie robić takich rzeczy. I udaje mi się być lepszą. To działa w obie strony. Może to nie jest "honorowe", może to jest żałosne, ale mi to odpowiada i uważam, że jest to słuszne i dla mnie dobre.
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko - ja też nie zawsze byłam silna. Z perspektywy czasu widzę, że z pewnej znjomości, o której ci pisałam, miałam się wypisać parę miesięcy wcześniej, a nie w momencie kiedy granica została przekroczona maksymalnie - nie byłoby płaczu, żalu, pretensji, bo mimo, że czułam podskórnie, że znajomy to niezłe "ziółko", to coś mnie do niego pchało, rozum mówił -"zwiewaj", a serce - "poczekaj, może nie jest jednak tak źle, może wydziwiasz". Nie wydziwiałam. Po prostu zwyczjanie chyba byłam zakochana, a nawet takiej Madziczce rozum działa wtedy na zwolnionych obrotach
Podsumowując - jestem silna, ale po faktach, po burzach, które mnie muszą najpierw zmasakrować, żeby powstać z kolan i iść do przodu. Nie urodziłam się silna, silną robią mnie dopiero doświadczenia, które jednak najpierw ścinają mnie z nóg. Nie martw się, będzie dobrze
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Kochani, macie jakiś wypróbowany sposób na rogowacenie przymieszkowe? Moje ramiona, uda, a nawet tyłek, ostatnio wyglądają coraz gorzej
Zazwyczaj ratowałam się czymś z witaminą A, ale ostatnio to nie działa Help!
|
#2578 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
gratuluję
Cytat:
|
|
#2579 | |||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
ja nadal nie jestem silna a teraz jestem jeszcze w takiej okropnej sytuacji... i nie wiem jak z niej wybrnąć, myślałam, że już w pewnym wieku się takie historie nie zdarzają... Cytat:
w dużym stopniu nasilenia na ramionach, niestety ![]() przestałam się przejmować - smaruje regularnie balsami nawilzajacymi i nie wyciskam, i żyję z tym ![]() ale podepnę się pod Twoje pytanie, może ktoś zna jakiś sposób ?
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

i jeszcze Chorwacja d... dala 

Życzę Ci, by sprawy ułożyły się pomyślnie i tak, żeby było dobrze w ostatecznym rozrachunku