Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-19, 18:59   #3331
gayenka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Podczytuję was tak jednym okiem, jutro nadrobie dokładnie i na spokojnie ...

Jutro mam rozmowe w sprawie pracy ...

UWAGA!!

zgodnej z wykształceniem

Ale ile nerwów mnie to kosztowało - okazało się dzisiaj że szanowna poczta nie dostarczyla moich dokumentów do Krakowa a lista kandydatów była już wczoraj zrobiona, jutro o 9 rozmowa Poruszyłam wiec niebo i ziemie (wole nie widzieć rachunku za komórke ), wszelkie mozliwe "kontakty" i moge przyjsc jutro z dokumentami i dowodem nadania przesyłki Siedze więc teraz w ustawach i notatkach ze studiów i PRÓBUJĘ sobie wszystko przypomnieć

A jutro, po rozmowie zrobie grandę na poczcie

Trzymajcie więc kciuki
O Hosenkatrzymam kciuki kochana a teym babonom na poczcie to bym łeb urwala z kregoslupem..
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
gayenka jest kierunek "Wizaż" w AP Edukacji O tu http://www.apedukacja.pl/wizaz__polecamy,229.html
Głupio tylko, że nigdzie na stronie nie piszą ile kasy za każdy semestr. Trąbią tylko o wpisowym 0 zł.
Mi się podoba kierunek: Reklama i Multimedia, ale szkoda, że 2-letni. Z rocznych jest Grafika komputerowa i tu się skłaniałabym bardziej
Isuś dziekuje za informacje..tak jakos mi sie wydawalo ze mi jakis plakat w tramwaju zamajaczyl... tylko tez nie wiem czy to dobra szkola jest
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 19:37   #3332
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Jestem z ciebie dumna
Az sie zainteresuje ta maska ..potrzebuje czegos super nawilzajacego ostatnio ( kwasy..)

**
co mnie podkusilo zeby oglądac kolorówke i pielegnacje Estelli? No co? przez to mysle znowu o Pudrze swiątecznym z YR bo widzialam go jescze u mnie...i oczywiscie wypatrzylam 2 cuda z nuxe pisalas gdzies moze jak sie sprawuja Estellko?
Ja też jestem dumna, chociaż czasem mam ochotę kupić sobie coś, ale nie wiem co - tak tylko dla faktu posiadania i rozpieszczania siebie

Diabeł Cię podkusił puder jest całkiem fajny, daję go głownie na policzki - najczęściej mieszam brąz z rozświetlaczem, ale nie jest jakąś perełką, którą trzeba mieć.
Dwa cuda z Nuxe? Jedno to pewnie olejek? Kiedyś o nim pisałam, ładnie się mini w słońcu, zabrała mi go mama i często go używa, ja jakoś nie mam przekonania do olejków i oliwek.
Nie wiem jakie jest drugie, maseczka oczyszczająca Nuxe? Mam jeszcze balsam do ust - bardzo fajny, pachnie pomarańczami i jakimiś przyprawami, delikatnie, troszkę świątecznie, świetnie leczy usta. Miałam też żel pod prysznic - kiepski i mydła, całkiem przyjemne.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 19:43   #3333
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
snow, rzyrafka, przerażacie mnie tym co piszecie.
Nas niestety też przeraża przeżywanie tego, ale - jak mawia moja siostra- buta nie zjesz

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Czy ja narzekam? Ja się tylko nie mogę zmobilizować. Zawiozłam podanie o przeniesienie (tym razem do sekretariatu a nie bezpośrednio do profesora) i po weekendzie mam mieć decyzję.
No to trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Kurcze, chyba powinnam się do Was dołączyć

mam sporą ilość kosmetyków (ale kiedyś była większa) i powoli się ograniczam ...ale wciąż jest tak,że jak nie kupię czegoś w miesiącu to CHORA CHODZĘ

no i co tu zrobić? Taka moja nautra

Więc Witam.
Witamy i my tu niestety wyleczenia nigdy nie zaobserwowano, choć ostatnio w modzie są miesięczne lub dwumiesięczne krótkotrwałe remisje choroby ale o z góry zaplanowanym nawrocie objawów

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jutro mam rozmowe w sprawie pracy

Trzymajcie więc kciuki
No jasne ż ebędziemy

A ja dziś wróciłam do galerii Kazimierz- się okazało że wczoraj zostawiłam tam bransoletki w przymierzalni TopSecret, niestety nie udało sie ich odzyskać
Poszłam się wyżyć w Sephorze, kupiłam perfumetkę Curacao i pęsetkę punktową wreszcie i jeszcze wysiadłam żeby w GC za ostatnie grosze kupić szaro-różowy cień APC
Muszę stan konta sprawdzić, bo parę rzeczy jeszcze bym chciała na zniżkę dorwać
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 21:15   #3334
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
daj znać jak się spisuje szukam teraz jakiegoś kremu tonującego, Sis zaczyna używać Smashbox Tinted Moisturizer, więc może któryś z tych kupię po Waszych opiniach ofc
a ile to Twoje cudo kosztowało?
Spisuje się nieźle, to już teraz mogę Ci powiedzieć, bo mam wielką próbkę z Sephory. Zależy też na czym ci zależy. Koloru daje malutko, raczej tak ujednolica lekko koloryt, kryje słabo, wygląda naturalnie. Jest dość treściwy, wcale nie matuje, skóra po nim jest błyszcząca, nawilża całkiem całkiem i dopiero pod koniec dnia trochę włazi w pory razem z pudrem. No i kolor ma super - bardzo jasny, ciepły, żółtawy (wersja Lite, ciemniejsza nie wiem jaka jest)

Testowałam też tonującego Diora, ten pewnie by się podobał osobom, które potrzebują mocniejszego krycia i cenią mat. Mi niestety, mimo ładnego efektu i koloru, nie podszedł bo wysuszał mi skórę i wchodził w pory. Ale nie wykluczam, że na jakąś "okazję" się nada (mam jeszcze sporo, też dostałam wielką próbkę).

Cytat:
nowe szminki? to nie brzmi dobrze
Ano nowe. Różowe, wesołe odcienie Made For Me Naturals. Ja mam straszną słabość do szminek L'oreala, ale trzymam się dzielnie, no bo w końcu odwyk... Ale już tylko 11 dni zostało.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 22:44   #3335
zizou
Zakorzenienie

mysle o zakupie tego: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10334 - widze, ze Estella go miala [ma? ] i to w sumie Twoja opinia Estell skusila mnie do poprobowania. jak sie nie spisze na twarzy zuzyje do nog

jutro poszukam jeszcze jakiejsc mocno nawilzajacej maseczki do stop. mam strasznie suche, wrecz wysuszone stopy to moj coroczny letni problem
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 22:55   #3336
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
mysle o zakupie tego: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10334 - widze, ze Estella go miala [ma? ] i to w sumie Twoja opinia Estell skusila mnie do poprobowania. jak sie nie spisze na twarzy zuzyje do nog

jutro poszukam jeszcze jakiejsc mocno nawilzajacej maseczki do stop. mam strasznie suche, wrecz wysuszone stopy to moj coroczny letni problem
Ziz,Humektan jest niezly ale dla bardzo suchej skory moze okazac sie za slaby jednka w ogolnym rozrachunku powinnas byc zadowolona.
U mnie to taki maly niezbednik

Cytat:
Napisane przez Gayenka
co mnie podkusilo zeby oglądac kolorówke i pielegnacje Estelli? No co? przez to mysle znowu o Pudrze swiątecznym z YR bo widzialam go jescze u mnie...i oczywiscie wypatrzylam 2 cuda z nuxe pisalas gdzies moze jak sie sprawuja Estellko?
*
Takze posiadam ten puder swiateczny Yria i....bardzo zadowolona jestem Jeden z moich ulubionych brazerow poniewaz kolor jest taki delikatny-herbatnikowy,srodek to delikatny odcien rozu ktory wymieszany z reszta daje ciekawy odcien.Nie tworzy plam ani plackow,trwaly
Estella o czesci ma racje,ze nie jest to jakas perelka ale stal sie moim ulubiencem i nie zaluje zakupu,wrecz przeciwnie
Stary 2008-06-19, 22:59   #3337
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Ziz,Humektan jest niezly ale dla bardzo suchej skory moze okazac sie za slaby jednka w ogolnym rozrachunku powinnas byc zadowolona.
U mnie to taki maly niezbednik
dzieki Hexx jutro poszukam go po aptekach, duzo nie kosztuje wiec moge sprobowac, najwyzej zuzyje do nog jakos przy tych wahaniach temperatury moja skora zaczela dziwnie reagowac na kremy w wersji riche, szukam czegos dobrego ale lekkiego - zeby bylo pod filtr a na serum. serum nawilzajace vichy jest niezle, ale na dzien musze je wspomagac jakims lekkim kremidlem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-21, 07:40   #3338
snowqueen
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Gdzie zniknęły wczorajsze posty? Popołudniu widziałam, że pisałyście, a teraz dziura
Lecę dziś na festiwal Rossmanna, mam nadzieję przynieść co najmniej tyle próbek co Estell
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 08:33   #3339
Estella
Zakorzenienie

Pisałam wczoraj o Humektanie i pozjadało posty, mam nadzieję, że udało Ci się przeczytać to co napisalam.

Snow powodzenia

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2008-06-21, 08:41   #3340
zizou
Zakorzenienie

Estell przeczytalam

znowu na wizazu czarna dziura pol dnia nie moglam sie tu dostac a jak juz weszlam wieczorem to nie bylo wczorajszych postow

ja sobie jestem na weekendzie w gorach, ciotka tak mnie zezlila ze wsiadlam w samochod i przyjechalam, opierniczylam wszystkich i teraz sie mnie boja
Stary 2008-06-21, 10:32   #3341
emememsik
po prostu Em :)

Pisałam już wczoraj, ale nie ma.

Zarezerwowałam bilety. 26.07-13.08. 19 dni!!

Należy mi się, a co.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-21, 10:40   #3342
Organzza
Zakorzenienie

Em, tak to można wypocząć

w Rossmannie kusił mnie krem do stóp Neutrogena ale nie wiem czy byłby dobry i ostatecznie nie kupiłam

jesień 08 należy do Chanel
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 10:52   #3343
rzyrafka
Zakorzenienie

ojej, a czemu zeżarło wczorajsze posty?
Ale było fajnie na koncercie, do domu o 3 wróciłam
Pomalowałam na tę okazję rzęsy LashBlastem- na razie nie różni się od MF Volume Couture który miałam niedawno i mam nadzieję, że jak zgęstnieje to będzie tak samo boski jak tamten albo i lepszy
Stary 2008-06-21, 11:03   #3344
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
jesień 08 należy do Chanel
Tylko różowy róż i ew. błyszczyk, reszta mnie nie powala.
Zresztą już pisałam wcześniej na co mam chrapkę

Dziewczyny, uczę się do egzaminu na poniedziałek, mam masakrycznie dużo literatury do przeczytania, mam nadzieję, że babka okaże się litościwa i da trochę łatwiejsze pytania - tak obiecywała, podobno ten egzamin był zawsze bardzo ciężki.

Siegfried Obermeier
Stary 2008-06-21, 12:00   #3345
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Witam Was popołudniowo
Wczoraj pojechałam do przyjaciółki wieczorem, a wieczór rozwinął się bardzo ciekawie I w rezultacie wróciłam do domu po 4....No, fajnie było
Wczoraj kupiłam żel do mycia twarzy Schellera z melisą i krem do rąk z lotosem z tej samej firmy.
Ice, nic się nie wylało To dziwne, że mojej jeszcze nie ma; wysyłałam w poniedzialek priorytetem...

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 12:29   #3346
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Różowy róż mi też się podoba, błyszczyk mniej, co do reszty mam takie same odczucia.

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ice, nic się nie wylało To dziwne, że mojej jeszcze nie ma; wysyłałam w poniedzialek priorytetem...
To dobrze. Daj znać, jak Ci pasuje Cleanance.
Mam nadzieję, że po weekendzie paczuszka jednak doleci do mnie i poczta jednak jej nie zgubi, szkoda by było.

Powinnam się uczyć, ale znowu szukam sobie wymówek, żeby tego nie robić. A wieczorem wianki, więc pewnie jutro do nauki za dużo siły mieć nie będę.

Znowu porobiłam sobie plamy balsamem brązującym. Dobrze tylko, że w miejscu niewidocznym, ale ręce mi już opadają.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-21, 12:45   #3347
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
To dobrze. Daj znać, jak Ci pasuje Cleanance.
Mam nadzieję, że po weekendzie paczuszka jednak doleci do mnie i poczta jednak jej nie zgubi, szkoda by było.
Dam znać A paczka mam nadzieję dojdzie, ta Poczta zaczyna mi porządnie działać na nerwy

Cytat:
Powinnam się uczyć, ale znowu szukam sobie wymówek, żeby tego nie robić. A wieczorem wianki, więc pewnie jutro do nauki za dużo siły mieć nie będę.
Ja też mam na dziś zaproszenie na imprezę, tylko, że pod Warszawę, i gdybym się zdecydowała to musiałabym zostać na noc No ale nie wiem , nie mogłabym koledze odmówić

Stary 2008-06-21, 12:48   #3348
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Cytat:
Różowy róż mi też się podoba, błyszczyk mniej, co do reszty mam takie same odczucia.
Ja uwielbiam złoto także ten rozświetlacz dla mnie może być fajny
róż też mi się podoba, ale jak róż to normalne

oglądałam dziś nowe szminki L'Oreala.. przyjemne trzeba przyznać
Double with me?
Stary 2008-06-21, 12:51   #3349
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Organzzo, oglądałam kilka dni temu nowe bronzery Chanela. Czy 62 nie jest dla Ciebie ciut pomarańczowa? Bo ja maznęłam po dłoni i wyszła mi pomarańcz :/

Stary 2008-06-21, 12:53   #3350
isa666
Zakorzenienie

Dobry Myślałam, że naprodukujecie tysiąc postów a tu tylko tyle Wizaż coś szwankował

Słuchajcie, w poniedziałek mam o 14 rozmowę o pracę w sklepie z odzieżą Solar Tak więc trzymajcie kciuki
Dziś musiałam jechać kupić sobie białą bluzkę na tą rozmowę, ale z którkim rękawkiem, bo na poniedziałek zapowiadają ponad 30 stopni Kupiłam więc bluzkę i spodenki w Orsayu, buty czarne czułenka lakierowane w CCC i przy okazji wpadłam do Natury: wzięłam szampon Gliss kur do blondu, odżwykę w sprayu Gliss Kur Płynny jedwab(miałam ją już raz), maseczkę Under 20 peel-off i kredkę Essence do powiek.
Idę teraz odpocząć
Stary 2008-06-21, 13:12   #3351
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Organzzo, oglądałam kilka dni temu nowe bronzery Chanela. Czy 62 nie jest dla Ciebie ciut pomarańczowa? Bo ja maznęłam po dłoni i wyszła mi pomarańcz :/
no właśnie trochę jest... i chyba jednak za jasny dla mnie :/ tzn. w tej chwili jest ok, tylko ja planowałam go do opalonej twarzy, a nie bladej tak więc pierwsze zachwyty przemijają co nie zmienia faktu, że jako produkt jest genialny, skóra jest mięciutka (czyli to nawilżanie nie jest tak całkiem chwytem reklamowym), pędzelek cudownie miękki, idealnie modeluje twarz, a sam puder ślicznie pachnie (jakby brzoskwinia?) no i długo się utrzymuje
to wszystko wina odcienia

zastanawiam się czy by nie kupić 63, ale znowu nie wiem jaki on by był... w Sephorze próbowałam obejrzeć, ale jeszcze mieli te stare. 62 jest zupełnie inny niż w ofercie Chanel to i ten może okazać się inny ech.
Double with me?
Stary 2008-06-21, 13:31   #3352
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja też mam na dziś zaproszenie na imprezę, tylko, że pod Warszawę, i gdybym się zdecydowała to musiałabym zostać na noc No ale nie wiem , nie mogłabym koledze odmówić
Ja tam nie wiem, co Cię powstrzymuje.

Cytat:
oglądałam dziś nowe szminki L'Oreala.. przyjemne trzeba przyznać
A ja zaciskam zęby jak tylko o nich pomyśle, i powtarzam "mam odwyk, mam odwyk, mam odwyk".

Cytat:
Słuchajcie, w poniedziałek mam o 14 rozmowę o pracę w sklepie z odzieżą Solar Tak więc trzymajcie kciuki
Trzymamy oczywiście.

Zróbcie mi coś. Nie mogę się dzisiaj uczyć. Jeszcze zostałam wmanewrowana w rolę głównego organizatora wypadu na wianki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-21, 13:39   #3353
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
no właśnie trochę jest... i chyba jednak za jasny dla mnie :/ tzn. w tej chwili jest ok, tylko ja planowałam go do opalonej twarzy, a nie bladej tak więc pierwsze zachwyty przemijają co nie zmienia faktu, że jako produkt jest genialny, skóra jest mięciutka (czyli to nawilżanie nie jest tak całkiem chwytem reklamowym), pędzelek cudownie miękki, idealnie modeluje twarz, a sam puder ślicznie pachnie (jakby brzoskwinia?) no i długo się utrzymuje
to wszystko wina odcienia

zastanawiam się czy by nie kupić 63, ale znowu nie wiem jaki on by był... w Sephorze próbowałam obejrzeć, ale jeszcze mieli te stare. 62 jest zupełnie inny niż w ofercie Chanel to i ten może okazać się inny ech.
Mi się podoba 65, ale ona też jasna i bardzo drobinkowa. A jaką masz karnację ? Kurcze, a miałam nadzieje, że Chanel jak zrobi bronzer to daruje sobie te pomaranczowe akcenty

Cytat:
Ja tam nie wiem, co Cię powstrzymuje.
Moja wątroba i perspektywa tego, że jak tak dalej pójdzie to przepije wszystkie pieniądze zanim się na dobre zaczną wakacje

Cytat:
Zróbcie mi coś. Nie mogę się dzisiaj uczyć. Jeszcze zostałam wmanewrowana w rolę głównego organizatora wypadu na wianki.
Ja dziś też jakaś rozkojarzona Bardziej niz zwykle, zupełnie NIE WIEM CZEMU

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-21, 13:46   #3354
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Moja wątroba i perspektywa tego, że jak tak dalej pójdzie to przepije wszystkie pieniądze zanim się na dobre zaczną wakacje
Przede mną są podobne perspektywy, ale jakoś nie martwię się na zapas.

Cytat:
Ja dziś też jakaś rozkojarzona Bardziej niz zwykle, zupełnie NIE WIEM CZEMU
To na pewno pogoda, ja obwiniam pogodę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-21, 13:46   #3355
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
kredkę Essence do powiek.
Trzymam kciuki za rozmowę
a nei pytałas przypadkiem kiedy będzie nowa sezonówka Essence?
Cytat:
Ja się wybieram tylko ognie pooglądać , do całej imprezy zniechęcił mnie pare lat temu zarzygany chodnik od Jubilata do przystanku
Stary 2008-06-21, 13:49   #3356
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
To na pewno pogoda, ja obwiniam pogodę.
Ale u mnie pochmurno

Stary 2008-06-21, 13:50   #3357
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja się wybieram tylko ognie pooglądać , do całej imprezy zniechęcił mnie pare lat temu zarzygany chodnik od Jubilata do przystanku
Mnie też głównie ognie tam ciągną, ale wszystkie moje koleżanki to wielbicielki wianków, więc i ja idę.

Całe szczęście, że ja z takim chodnikiem styczności nie miałam.

U mnie też pochmurno, ale ciepło i tak ciężko w powietrzu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-21, 13:55   #3358
zizou
Zakorzenienie

pisalam wczoraj, ze kupilam sobie sezamowe maslo do ciala eveline. jestem po pierwszych testach: swietnie nawilza bardzo sucha skore. nie czuje dyskomfortu, skora jest gladka, miekka. na pewno to maselko niczym nie ustepuje szesc razy drozszym TBSom
Stary 2008-06-21, 13:57   #3359
emememsik
po prostu Em :)

Ja też głównie na sztuczne ognie się nastawiam, bo pracę kończę o 19.
Właściwie to mogłabym je sobie z dachu oglądnąć, ale tam są pająki o tej porze roku, więc już się przejdę ten kawałek nad Wisłę.
Stary 2008-06-21, 13:58   #3360
isa666
Zakorzenienie

Dziękuję za kciuki Mam stresa, nie lubię rozmów kwalifikacyjnych, ale babka, która dzwoniła miała miły głos i jakaś młoda była, więc myślę, że atmosfera rozmowy będzie spoko Zobaczymy co mi zaproponują i czy coś z tego wyjdzie wogóle

rzyrafko nie pytałam, bo już tracę nadzieję, że te nowe limitowanki się pojawią Widziałam tylko tuż przy wyjściu(w Naturze w Solvayu) jakieś resztki serii Asia, ale nic mnie nie zainteresowało
---------
Wiecie co, ja też dziś jestem jakaś taka rozlazła, nic mi się nie chce...
BTW. Nawet nie wiedziałam, że dziś Wianki

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości