|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
wlasnie tego samego sie boje tej pracy domu dzieci rutyny eh ale narazie czekaja nas piekne studia i pieknyc zas
![]() moj tz pojechal z rodzicami nad soline i wraca dopiero w poniedzialek buuu a wczoraj dostalam od niego slicznego wielkiego misia i ma na imie BEn ![]()
#2972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po swoim marnym życiu rodzinnym jak na razie nie spodziewam się niczego wspoaniałego. Co jeśli nie dostanę się na studia? jeśli prez przypadek będę miała dziecko którego nie będę w stanie utrzymać? albo jesli nie będę miała pracy lub nie będę szczęśliwa z przyszłym mężem? Wolałabym zatrzymać sie na tym poziomie na jakim jestem teraz - mieć zawsze 18 lat. Ale ( chyba ) Chomik ma rację,czas upływa zbyt szybko. Miłego dnia dziewczęta Ps. Coś czuję,że będę tu osobą z najgorszymi wynikami z matury ![]()
![]() |
#2973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a moja forma ucieczki od doroslosci jest to, ze nie wyjezdzam na studia ![]() nie martw sie myszka, ja tez nie spodziewam sie rewelacyjnych wynikow z matury. juuz teraz np wiem, ze do wyniku z matmy wam sie nie przyznam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
ej co tu taki ponury nastrój ;p
będzie dobrze i zdamy świetnie, wszystkie dostaniemy sie tam gdzie chcemy, a w przysłości będziemy kobietami sukcesu i będziemy miec kochające rodziny ![]() to lepiej brzmi prawda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a za oknem leje... oo, i nawet grzmi ![]()
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
a u mnie jest tak duszno, że nie da się wytrzymać! |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem jeszcze ja.. witam was serdecznie. wizaz dziala, normalnie cud.. a ja po pracy.. wieczorem namiot ale jaka do dupy pogoda!! normalnie szok! spania sie nie boje, ale prowadzic samochod tam.. bo tam ejst fatalna droga.. ostatnio chlopak kolezanki skasowal sobie tam samochod.. i pomine fakt, ze zaczelo lac, ( tak tak, tylko moej szczescie) jak wyszlam z pracy i wracalam do domu.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zadomowienie
|
myszka- wyjelas mi to spad palcow..
![]() ja tu patrze ze wiekszosc takich zdcydowanych pewnych swego.. liczycie na 80- 90 % ![]() ![]() z natury jestem luzakiem wiec.. ![]() co do doroslosci, to nie, nie boje sie.. moze tylko tego ze kasy bedzie brakowac zawsze itp. zycie potoczy sie tak jak jest nam przeznaczone "biore życie jakim jest choć bywa trudne".. ![]() dzis bylam znow na truskawkach ![]()
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
a można wiedziec ile zarabiasz na tych truskawkach? bo słyszałam kiedys, że to bardzo nieopłacalna praca, no ale skoro 50zł na dzień to nie najgorzej chyba
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Konto usunięte
|
guess who's back!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() edit. maua opowiadaj jak tam bylo ;>
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
maue gdzie sie podziewalas?
ja tylko na chwilek, bo wlasnie wpadl moj ksiaze i oznajmil mojej mamie, ze mnie porywa ![]() jedziemy ejdnak pod ten namiot:P |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co to za droga ![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;7951564]guess who's back![/quote] jak było? ![]() ![]() ja już w domu. rodzice poszli na imprezke a zaraz do mnie kumpelo-kuzynka ( ![]() ![]() a jutro jade znowu na działke rano ![]() ![]()
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam z wyprzedaży, kupiłam dżinsy w Housie, bluzkę w Reserved i baleriny w NY, tylko spodnie są z wyprzedaży, bluzka mnie urzekła ![]() ![]() Ale jestem zmęczona ![]() Spodziewałam się czegoś lepszego na tych wyprzedażach, ale nie narzekam ![]() Pojedziemy jeszcze z koleżanką w przyszłym tygodniu ![]()
![]() |
#2985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem za spelnianiem marzen ![]() a czemu ja sie nie boje? bo ejstem osoba szczesliwa z natury gdzies to pisalo "szczescie to sposob patrzenia na swiat" no i walsnie ja mam taki "szczesliwy" sposob ![]() Cytat:
naprawde tez niedawno sie troche balam.. ale juz mi przeszlo : ) ja zeby czuc sie pewnie musze meic wszystko zorganizowane ;x wiec akademik postanowione, kase na akademik mam, teraz sobie popracuje troszke i odloze Wy tez pracujecie ![]() bedzie pieknie zobaczycie ![]() i co najwazniejsze.. podejmujcie madre decyzje ![]() szanujcie siebie, swoja prace, najblizszych i cieszcie sie zyciem naprawde bedzie pieknie ![]()
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
Myszka nie uwazam doroslosci za taka piekna ale studia chyba juz tak
![]() ![]() ![]() ![]() ale mi nudno ![]()
#2987 |
Zakorzenienie
|
Pokazesz sie w nich?
![]() A ja mam wolne w poniedzialek i wtorek ![]() Ja dzis jak bylam na rejsie to pierwszy raz widzialam 2 trąby wodne ![]() ![]() Wogole lało i byly dwie burze, ale ze to byl statek a nie zaglowka to jakos sie nie balam bo raczej nie ma mowy zeby sie wywrocil ![]() ![]() Co do doroslosci to ja jestem dobrej mysli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
moj misiu od Tz wczoraj sie spil;p
#2989 |
Zakorzenienie
|
Wiecie cooo podobam się sobie w tych nowych spodniach, bo to taki ciemny dżins i nawet moje nogi (uda) nie wyglądają tak grubo, chociaż spodnie są dość obcisłe
![]() A ja w tym roku nie przekonam się jak fajnie jest na studiach ![]()
#2990 |
Zakorzenienie
|
pretty sie moze pokazee ale nie dzisiaj ;x
a teraz sobie kupilam jeszcze takie skarpetki malutkie specjalnie do balerinek xD bo ja sie czuje niekomfortowo bez skarpetek do takich butow :/ noga sie poci i jest... nieciekawie ![]() noo ![]()
#2991 |
Zakorzenienie
|
napiszę tak jak Vill kiedys
![]() redds -jest chipsy -są ja - jestem ![]() no to czekam na mecz! HOOOOOOOLANDIA moja kochana! |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
Nija a w Housie sa jakies fajne bluzy taniej?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby wygrali bo inaczej bedzie zleeee znaczy - marudzenie ![]()
![]() |
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja nie zwracałam uwagi na bluzy, więc nie pomogę ![]()
![]() |
#2995 |
Adwokat diabła
|
Dziewczyny słyszałam i widziałam że u mnie huragan przeszedł ;|
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie pisalam ze u mnie tez byly trąby wodne wiec huragan u Ciebie pewnie tez mogl sie zdarzyc
![]() A tak z innej beczki to Black kiedy bedziesz miala wyniki z tych ostatnich egzaminow? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta
![]() U nas pada- czuje sie jak w Anglii... ![]() Bylismy na filmie- Prom night- taki w sumie okej- do wysiedzenia :P W poniedzialek idziemy na The Happening. Zobaczymy, czy bedzie lepszy. Co do hymnow, to ja uwazam, ze nasz Mazurek Dabrowskiego jest najpiekniejszy i najwspanialszy. Az mi sie lezka w oku kreci, jak leci. Czasem sobie nawet w domu gram :P Rota tez by sie nadawala i nie uwazam, ze trzeba by zmieniac slowa, nawet te o Niemcach. Tekst jest bardzo wazny, dlatego jego zmiana zabilaby cala piesn. Co do hamerykanskiego, to o taki o jest. Najabardziej rosyjskiego nie lubie- irytujacy. Odnosnie doroslosci, to ona wcale nie jest taka kolorowa i kwiatami uslana. Ja sie rzucam na dosc gleboka wode i sie obawiam, czy mi wyjdzie ; )
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w zyciu bym nie przypuszczala ze komus sie moze podobac ;p to jest przeciez zbitka kilku dzwiekow do rytmu wlasciwie to chyba jeden z najlatwiejszych utworow do zagrania i tekst tez taki.... dziwny ![]() porownywalnie, bo USA ma taki hymn ogolny tak samo hymn Unii Europejskiej, tez lubie ;x albo wspominany hymn Szwecji ![]()
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Oczywiscie, ze jest piekny.
A tekst to juz w ogole. Troche historii, duzo patriotyzmu. Muzyka tez jest piekna- taka.. polska. Nie widze w tym nic szokujacego, ze nasz hymn moze si podobac ![]() Co do hymnu UE, to jest sciagniety z Beethovena i chociazby dlatego go nie lubie ![]() Wg mnie hymn powinien wzniecac patriotyzm, a moim zdaniem, nasz te role spelnia ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi tez sie podoba nasz hymn - zarówno melodia (zwłaszcza jak jest grana z werwą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.