|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II
Cześć Dziewczynki
no i masz jak zawsze mój Mąż pracuje do 3 w nocy i mamy sie o dzidzi starać? A wiecie co jest najgorsze, że on jak wraca to tak się biedy dobiera i kombinuje coś i się nawet ja budzę tylko... zajechana jestem i siły nie mam! I śpię dalej i on "smutny" taki biedactwo zasypia też. Szkoda mi mojego żuczka ![]() Ps. chyba pójdę do tego kretyna z tymi butami, a tak nie mam nastawienia na kłótnię dziś, ale jak już mi sie w nocy śnił.... znaczy wkur.....zył mnie nieziemsko!!! |
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziunia
czekamy na wynik testu ![]() :kci uki:ja już testu nie robie zainwestuje w bete
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi jak możesz to napisz mi o czym i jak brzmiała ta umowa
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
ilonchen, serdeczne gratulacje
przesyłaj nam fluidki![]() Ja też wczoraj zła byłam, bo chciałam wieczorem poczytać wizaż a tu nic ![]() ![]() Zuzia, czekam na wynik testu, w grę wchodzą dwie kreseczki, innej opcji nie ma
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alu ja też wczoraj byłam zła i chyba dlatgeo sie na męzu wyzywała, a wszystko przez ten wizaż...
|
|
|
#1806 |
|
Rozeznanie
|
witam was kobietki ;* byłam wczoraj w chorzowie w wesołym miasteczku... wybawiłam sie za wszystkie czasy
![]() ![]() sama czekam z niecierpliwością... moje cykle trwaja od 31-35 dni.... a dzis jest 32... ciekawa jestem czy @ przyjdzie ... troche mnie pobolewaja jajniki... i piersi mam hhmmm jak by wieksze ale nie bola mnie tak jak przed okresem... mam nadzieje ze @ nie przyjdzie
|
|
|
|
#1807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Umawialysmy sie ze zrobisz wczoraj wieczorem test!!! No i co!!! Czemu nic nie napisalas??? Umieram z ciekawosci. Mam nadzieje ze jest pozytywny i dojdzie nam nowa fasolka ![]() Dziewczynki. Czy ktoras planuje juz wyjazd na wakacje? Wybieram sie nad polskie morze, moze do Jastarni... Gratuluje ilonchen Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-06-21 o 12:20 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Madziwia umowa?
Chodzi o reklamację butów, dzis byłam miła. Oczywiscie właściciela nie było!!! Tylko zatrudniona jakaś tam laska, no i oczywiście mają być na poniedziałek bo producent wysłał, powiedziałam, ze w poniedziałek przyjdę i albo buty albo kasa bo ON mi kitów wciskał nie będzie! Czub. Zuźka i jak tam test? Opowiadaj. Wiecie co, ja już serio mam dość (bez urazy oczywiście) czytania, słuchania itd., ze komuś sie udało za I czy II razem!!! Jak to jest do choroby możliwe??? Dziś chyba mam dzień "nie wkurzaj mnie bo oberwiesz". Lubię być czasem złośliwa francą ![]() Buźka Słonka, mykam do pracy. |
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam przeczucie ze @ przyjdzie z opoznieniem.Ale do gina jestem zapisana na poczatek lipce wiec wtedy juz chyba bedzie wiadomo co i jak.A jak przyjdzie @ to moze gin cos poleci aby szybko zafasolkowac
|
|
|
|
|
#1810 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Jak jest coś nowego to zawsze na tej stronie www.bizuteria-zuziunia.ownlog.com Cytat:
Cytat:
zrobiłam rano, w świetle łazienkowym widać coś jakby zarys 2 ale to chyba jakieś przewidzenie moje bo jak zrobiłam zdj to nic nie było widać, tylko jak pod kątem sie spojrzy w bardzo ostrym świetle. Wiec... |
||||
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
zuziunia
a ktory to dzien bez @ Bo u mnie juz 7
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi hihihiih
nie o ta umowe mi chodziło tylko otą co zed mna zawierałąs w sparwie ... no wiesz ..;p;p;p bo ja nie wiem co tam w niej było a staranlka jak wiesz juz rozpoczete a jutro monitoring i ciekawe co tam bedzie ciekawego widac albo i nie widacZuziu kochana albo nic nie wyszło bo małpa sie tylko spóźnia bo wie ze czekasz na fasolkę i robi ci psikusa tak jak mi albo zbyt małe ztężenie hormonu a fasolka juz siedzi ciuchutko pod serduszkiem
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wy mnie wykonczycie 7 dni 5 dni po @ terminie i jeszcze testow nie robilyscie czy cos wam dolega ?? Marsz do WC testy robic bo ciocia Kasia czeka na wyniki i pewnie nie tylko ja -wszystkie tu z niecierpliwoscia czekamy
Ja sobie z mama ploty uskuteczniam i likierek bananowy popijam z wysp kanaryjskich jakis wynalazek ale dobry jest czekam na mezusia i na zakupki jedziemy
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nic ciekawego się nie dzieje, brzuch już nie boli piersi nadal nie bolą i do @ niby tylko max 3 dni, no ale boję się, że znowu się przyspieszy. Im bliżej @ tym bardziej się smucę i martwię, bo wiem, że może się pojawić w każdej chwili.
Zauważyłam, że często zapominam o tym, że czekam na efekt staranek, nie myslę o dziecku ale gdy tylko jestem gdzies na zakupach i zobaczę np. jakieś zabawki dla dzieci, kosmetyki albo zwykłą gazetę M jak mama to od razu cała się trzęsę i wyobrażam sobie że kupuję te wszystkie rzeczy i jestem wtedy taka szczęśliwa. I co chwilkę widzę kobiety z brzuszkami albo z wózkami
|
#1816 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Czemu mi @ spóźnia może miałam bezpłodny cykl teraz.Cytat:
Kasiu 1 krecha w 36 dniu i dzisiaj mamy dzień 40 i też 1. Więc sobie darujmy bo i tak nic z tego. A miałam jeszcze nadzieje, no ale teraz trudno, tylko kiedy @ przyjdzie i sie skończy rozpoczynam staranka na nowo. Na razie czekam. |
||
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1818 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
A do mnie dzisiaj przyszła małpa
dokładnie tydzień spóźnienia, i to jeszcze o tej samej porze przyszła co zawsze tylko spóźniona. Dziwne. Ale nic, ważne że teraz będę mogła oficjalnie zacząć staranka teraz we czwartek jedziemy na wakacje więc będziemy się ostro starać
|
|
|
|
#1820 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Staraj sie co 2 dni aby chłopaki były w pobliżu i gotowości ![]() |
|
|
|
|
#1821 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1822 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
ja pojde na bete test wyszedl negatywny ale nie robilam go rano
![]() ja w nocy wstaje 2-3 razy do wc wiec nie wiem czy kiedykolwiek rano bedzie wiarygdny. |
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Ja byłam na zakupach i kupiłam sobie sukienke na wesele hurra![]() Dziewczynki starajcie sie strajacie, a nagroda będzie wielka
|
|
|
|
#1825 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Znalazłam norme na 3tc o tam jest od 5 do 50mIU/ml wiec co jak test wykrywa od 25 a ja wymyśliłam ze np mogę mieć 20 to znaczy ze nie wykryje ![]() Są jeszcze czulsze testy? NORMY DLA PIERWSZYCH DNI PO OWULACJI (DPO-dni po owulacji) Dni po owulacji Zakres hCG inmIU/ml 10 DPO ---- 5 - 50 12 DPO ---- 10 - 100 14 DPO ---- 20 - 200 Cytat:
Pokazuj sie w niej ale to już!!!! Edit: znalazłam test wykrywający juz od 10mlU/ml http://medikal.xtp.pl/sklep/21,Bobo-...umieniowy.html, będę szukać i jak znajdę to z 4 kupie w aptece a jak nie to zamówię przez net. Przyda sie na zaś. |
||
|
|
|
#1826 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie jestem za wyjazdami zagranicznymi kiedy i u nas lato i ciepelko a poza tym mimo ze troszke zwiedzilam to uwielbiam nasze morze, plaze i klimat tam panujacy.Na takie wyjazdy jak ty zaplanowalas teraz to my jezdzimy zawsze na jesien lub zime kiedy tu gdzie jestem jest zimno. Mysle ze gin ci cos poleci i chyba nawet wiem co. Duzooo milosci i seksu , lepszej recepty chyba nie maCytat:
Gabi mysle ze za pierwszym czy drugim razem udaje sie tym ktorzy nie planuja i nie podchodza do tego wszystkiego z silnymi emocjami. Ja tez tak mialam, bylam nastawiona na pol roczne staranka (tyle sie nasluchalam od kolezanek, ze to nie tak latwo jak sie chce) a tu bach! udalo sie za pierwszym razem. Nie moglam w to uwierzyc. Zastanawiam sie czy i tym razem nam sie to uda. Mam nadzieje bo bardzo tego chce, no i wlasnie nie wiem czy ta nadzieja mnie nie zgubi i moje starania sie nie przedluza. Nie wiesz moze czasem czy w butach da sie wymienic cala podeszwe z obcasem? Mam kozaki w ktorych jestem zakochana, niestety obcas doprowadzilam do ruiny i wymiana samego fleku nie pomoze. Cytat:
Ja tez tak mam . Dzisiaj zobaczylam pania z wozeczkiem na spacerku i od razu swieczki stanely mi w oczach . Ja tez tak chce....Buzki dziewczynki |
|||
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wstydzę
na n-k napewno umiesze jakieś zdjecia
|
|
|
|
#1828 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1829 |
|
BAN stały
|
Jak podoba sie wam ten komplet
??
|
|
|
|
#1830 |
|
Zadomowienie
|
ja już od jakiegoś czasu kupuję tę gazetę regularnie i wierzę że mi się wkrótce przyda ;
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

przesyłaj nam fluidki

Zuzia a jak Twoje kolczyki, robisz jakieś nowe? Bo z checia popodziwiałabym
zrobiłam rano, w świetle łazienkowym widać coś jakby zarys 2 ale to chyba jakieś przewidzenie moje bo jak zrobiłam zdj to nic nie było widać, tylko jak pod kątem sie spojrzy w bardzo ostrym świetle. Wiec...
może miałam bezpłodny cykl teraz.
Ja byłam na zakupach i kupiłam sobie sukienke na wesele hurra
dobra to ja jak coś kupie to tez sie nie pokarze