|
|
#2641 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Ah to aktorstwo na boisku to znak rozpoznawczy Włochów...i Ch. Ronaldo
swoją drogą kurczę,nie rozumiem jak taki Ronaldo może np. pociągać seksualnie ja bym mu mogła najwyżej misia kupić i do snu utulić,tylko takie we mnie uczucia wzbudza, nie lubię słodkich,ładnych chłopców...Zuziu kochana |
|
|
|
#2642 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, aż się boję kibicować Holendrom - co komu kibicuję, to odpada z turnieju: Portugalia, Chorwacja...
![]() Strach się bać, co będzie, jak odpadną i Holendrzy - nie wiem, komu wtedy kibicować, już mi chyba tylko Niemcy zostaną.
|
#2644 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam tak samo,zawsze przegrywa ten komu kibicuję
a na Holendrów liczę bardzo,bardzo...
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde - jak tam kotek? To jest kocurek czy kociczka?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2646 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
Kochana, nie ma takiej opcji
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2648 |
|
Zadomowienie
|
Kocurek
ma się bardzo dobrze,jest po prostu przekochany,powoli się poznajemy i coraz bardziej lubimy kto by pomyślał że ja będę mieć kota,jestem totalną psiarą ale dzięki niemu przekonałam się do kotów i darzę je coraz większym uczuciem... mamy tylko problem z witaminami,weterynarz przy obcinaniu pazurków zauważyła że się bardzo łamią no i poszukuję jakiś godnych zaufania witaminek dla małych kotków... wybredna jestem i żadne jakoś nie wzbudzają mojego zaufania |
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kotka też miała takie pazurki, była najsłabsza z miotu i wyglądała jak mały zachudzony wypłoszek
Też się wahałam co jej za witaminki podać, w międzyczasie karmiłam ją dobrą karmą i jakoś samo jej przeszło. Ale zapytaj weterynarza może ci doradzi. A mały jest przeuroczy Niesamowicie mnie rozczula Masz już imię dla niego? Może kiedyś urządzimy mu randkę - twój kocurek i moja młodsza kotka?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą o tym już było. Podoba mi się np bramkarz Chorwacji - ten, który bronił w meczu z Polakami. Bodajże Vedran Runje. Jestem okropnie zła. Byliśmy w Klifie, zrobiłam trochę zakupów w KapAhl - promocja - bo likwidują sklep. Potem szłam do Sephory - więc zostawiłam Ciachulcowi torbę - bo jadł w restauracji. Pojechaliśmy potem jeszcze do Arkadii, kiedy przyjechaliśmy do domu. Rozpakowałam wszystkie zakupy. usiadłam przed kompem i sobie myślę, przymierze koszulkę - kupiłam sobie taka fajną przeźroczystą koszulkę nocną |
|
|
|
|
#2651 |
|
BAN stały
|
Jak to mozliwe, ciągle chwalił i naprawdę był dumny a tu co? Sama wpisu nie robiłam, także może koleżanka sie pomyliła ![]() Beznadzieja.... Favkes...może sie znajdzie, ja zostawiłam tez kiedyś torbe n przystanku i była nie ruszona po pół godzinie. Mysleli ze bomba pewnie ![]() A nawiasem..to ja bym zdenerwowała się dopiero |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2652 |
|
Zadomowienie
|
Moje maleństwo też jest słabiutkie,a jeszcze miał zapalenie uszu i przeżywałam horror u weterynarza podczas ich czyszczenia
![]() A imion to on ma mnóstwo - Tajson,Kocik,Bzydal Duduś,Pupka... i jeszcze parę innych,a moja babcia mówi na niego po prostu Kocurek ![]() Witaminki chyba kupię właśnie u weterynarza,najpewniej. A co do randki to jak najbardziej ale nie wiadomo jak będzie ze skonsumowaniem jej
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem w stanie nadrobić tego, co napisałyście.
![]() Tak pokrótce : Fenris - bardzo dziękuję za komplementy odnośnie biżu ![]() Napiszę Ci potem PW. Sabbath - jeśli kiedykolwiek dasz się zrobić na różową wróżkę, to ja koniecznie poproszę zdjęcia potem Zuziuniu - będzie dobrze zobaczysz Tobie też zaraz na PW odpiszę. No i zaczyna się mecz, kibicuję oczywiście Holandii, ale Rosja też ładnie gra w mistrzostwach i to będzie mam nadzieje bardzo ciekawe widowisko.
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyson jest the best Co do randki - w takim razie nici:![]() Irko - ta biżuteria jest przepiękna Podobają mi się takie proste ale efektowne rzeczy, cuda
|
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Blonde, a czym karmisz Kocura?
Cytat:
![]() Jak Holandia dzisiaj nie wygra, to ja sie wypisuje z kibicowania ![]() Madziczko, ja tez dzis mam jedzeniowe zachcianki i wilczy apetyt. Lodowka na klucz by sie przydala i zakaz wstepu do sklepow
|
|
|
|
|
#2656 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Oby się znalazła Blonde, wkleisz zdjęcie kotka?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2657 |
|
Zadomowienie
|
Głównie saszetki Whiskas i Perfect Fit dla Juniorów,nie wiem czy to dobrze,to mój pierwszy kociak i dopiero się uczę ale chcę by był zdrowy i silny więc jeśli macie jakieś sugestie to bardzo chętnie wysłucham
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuziu, może to pomyłka, skoro promotor był zadowolony to nie postawiłby ci takiej oceny. Wyjaśnisz to i będziesz spokojna ![]() Ja sama się boję, bo mam rozdanie dyplomów a nie wiem do tej pory co z dostałam Pojadę wielce po dyplom na super uroczystą imprezę, na którym też potencjalnie będzie 3 albo 3,5 - nie wiem co ja wtedy zrobię![]() mskładaczku - ja nie wiem co mi dziś, mam napad głodu i napad na słodkie jak przed miesiączką - a do tej jeszcze daleko
|
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak wiadomo faul faulowi nierówny. W ilości żółtych i czerwonych kartek chyba Turcja zajmuje pierwsze miejsce, a przynajmniej zajmowała po fazie grupowej. Favkes - mam nadzieję, że torba się znajdzie. Madziczko dzięki
|
|
#2660 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wstyd jak cholera... |
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blonde - w moim odczuciu najważniejsze chyba jest to, żeby kotek jadł różne rzeczy np jedzenie róznych firm. Oczywiście, że czegoś tam nie będzie lubił, musisz zaobserwować. Moje nie lubią puszek o smaku rybnym. Daję im raz Whiskas, raz Animondę ( od czasu do czasu), suchą karmę z Royal Canin, generalnie mieszam im- porządne jedzonko ze sklepu zoologicznego, Whiskas, Kitekat, domowe jedzenie- typu nieposolone gotowane mięsko, rozgniecione gotowane warzywa. Nie było mnie stać, żeby karmić kotka tylko i wyłącznie np. Animondą, ale kupowałam jej ze dwie - 3 saszetki na tydzień czegoś ekstra No i mieszłam smaki często- raz to raz tamto.
|
|
|
|
#2662 |
|
Zadomowienie
|
Truskawo
|
|
|
|
#2663 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie wszystko pomarańczowe
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupuję mu różne smaki,czasem jest rybka,czasem kurczak,jagnięcina... pożera wszystko,bo głodomór z niego straszny Poza tym uwielbia wszelkie jogurty ale daje mu malutko bo nie wiem czy powinien to jeść? Wydaje mi się że nie A jakie gotowane mięsko mu dajesz?
|
|
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo jak miałam wolny dzień z pracy, tu kupowałm podroby w mięsnym ( serduszka np) mieszałam z gotowaną marchewką, która została z zupy, robiłam z tego papkę i kociczka wcinała ostro. Jogurty daję im teraz jak są dorosłe - dobrze tolerują, nie zauważyłam, żeby coś po nich miały- oczywiście czasem i nie za dużo. Suche jedzenie zaczęła jeść jak miała 7 czy 8 miesięcy, wczśniej myślała, że to jest do zabawy ![]() Jak Pampeluna była malutka kupowałam jej mleko dla kotów - albo w zoologicznym albo Whiskas- ono jest bez laktozy.
|
|
|
|
#2666 |
|
Zadomowienie
|
Kupuję to specjalne mleko dla kotów,ale średnio mu smakuje - niestety woli nasze normalne mleko,ale staram się go nawrócić
ja do saszetki zawsze dodaję trochę suchego i robię taką małą mieszankę,bardziej lubi niż obie te rzeczy oddzielnie
|
|
|
|
#2667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moje dwie kocianny uwielbiają surową wołowinkę Trzecia uznaje tylko suche, puszeczki i tuńczyka w sosie własnym. Za tuńczyka to w ogóle wszystkie dałyby się pokroić
|
|
|
|
|
#2668 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
kurcze Holendrzy rozczarowują
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że nie jest dobre, ale tak jak pisałam, nie zawsze miałam kaskę na jedzenie z zoologicznego ( nawet doczekałam się komentarza na forach zwierzakowych, że jak mnie nie stać, to na co sprawiłam sobie kota ). Żeby uspokoić sumienie właśnie mu mieszam- raz kitekat ( uwielbiają wersję z galaretką) na zmianę z czymś gotowanym i z czymś porządnym ( typu Animonda czy Royal Canin)
|
|
|
|
#2670 | |||||
|
czyli Endżi
|
Wieeem
Ale łudziłam się, że za moje inne cudowne przymioty również Cytat:
) i zaoszczędza mnóstwo kasy Może kiedyś?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I kwaśną śmietaną na placku ziemniaczanym Słooooodki Niuniuś!Kociaki to najpiękniejsze istotki na świecie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.

swoją drogą kurczę,nie rozumiem jak taki Ronaldo może np. pociągać seksualnie
ja bym mu mogła najwyżej misia kupić i do snu utulić,tylko takie we mnie uczucia wzbudza, nie lubię słodkich,ładnych chłopców...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Pojadę wielce po dyplom na super uroczystą imprezę, na którym też potencjalnie będzie 3 albo 3,5 - nie wiem co ja wtedy zrobię
Potrafię wypalić półtorej paczki dziennie (imprezy itp.), a czasami wystarczają mi 3 papierosy