|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Ala zrobiła pierwszy obrót na brzuszek
A za chwilę drugi i trzeci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Jak usiadła? Już? Sama?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#513 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widziala tylko moje zabijace spojrzenie.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Xzora brawa za ćwiczenia! Morelle super ze Pestka taka byla grzeczna 😊 wrzuć fotke po zmianie ciekawa jestem jak Ci z grzywką 😊 Jak to Pestka usiadla? Szooook 😀 Karola brawa za obroty Ali 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Muszę przełożyć ją do spacerówki bo się boję, że fiknie.
|
|
#515 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Aaa 9 kg to już sporo jak będzie złamana to super, ale jak nie przyjdzie Ci ją łamać to powodzenia. Ja swoją puściłam w obieg do dziewczyn na ponad półtorej miesiąca i przyszła podłamana, ale w sumie miałam chusty które wolałam bardziej, bo ja mi się i tak ciężko dociagalo i szkoda mi było żeby leżała i czekała aż Miłosz do niej dorośnie i sprzedałam. Ja mam teraz 7 chust 5 moich, dwie macankowe.Morelka to było podciągnięcie, a nie samodzielny siad. Fajnie ze jest taka silna ale może lepiej jej jeszcze na takie rzeczy nie pozwalaj. Usiąść powinna z pozycji czworaczej, do raczkowania. Podciągnie i wstawanie na nóżki jest później. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Carolles
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#518 |
|
Zadomowienie
|
Łaaał jaka zmiana 😊👌włosy masz mega! Ja niedługo będę łysa tak mi lecą 😞
Ale Pestka słodka i taka poważna 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecą garściami ![]() Pestka dużo się śmieje i zamiera na widok aparatu:/
|
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
Ale z pestki dama
cały tata. Ty tez wyglądasz ślicznie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#521 |
|
*sportaddict*
|
Morelle ale Ty masz włosów
A Timi ma to samo z aparatem
|
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*![]() Ciężko złapać uśmiech. Szkoda
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
Morelle musisz się powygłupiać i trzaskać zdjęcia jedno za drugim
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje, że dlatego, że ja robię zdjęcia tel. Który jest biały, a okienko aparatu czarne. Widzi kontrast.
Śpi! Idę w jej ślady. Spokojnej nocy dziewczyny!
|
#527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mialam nadzieję na wieczór z książką. Tz ogląda jakiś głupi film wiec myślę pójdę do łóżka poczytać. Ledwo odłożyłam N do łóżeczka i wzięłam książkę do ręki a ona już nie śpi i guga mi tu do ucha ![]() W dodatku tak wedrowala po łóżeczku że sie piznela w głowę o szczebelki 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#528 |
|
Zadomowienie
|
Miłosz tez gaworzy obok mnie jak najęty. Jak dziś znów usnie po 23 to się zastrzelę
ostatnio zasypia po kąpieli i kp na 30-40 minut i wstaje w świetnym humorku... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle, z Pestki spryciula
pamiętaj tylko że ona nie powinna tak siadać. To nie jest prawidłowy mechanizm siadania u dzieci ale oczywiście one tak kombinują i pewnie wszystkie nas to czeka Dlatego nie podciągamy dzieci za rączki. Ładnie Ci w grzywce młodziej:pKłótnia z mężem i Wasze przemyślenia dotyczące pracy mnie zainspirowały. W końcu ja też mam zawód który mogę wykonywać jeśli nie w domu u siebie to u kogoś (mam mobilny stół do masazu-pieruńsko to ciężkie ale czego się nie robi...). Chętnie już bym się wyrwała z domu popołudniami. Problem w tym że na macierzyńskim przecież DG nie będę zakładała a reklamowanie się jest trochę średnio legalne. Z resztą najlepiej się w takich przypadkach działa z polecenia. Niestety ja jestem świeża w swojej okolicy, do tego pracowałam zawsze w innym mieście i prywatnych pacjentów miałam tam a teraz nie opłaca mi się tam dojeżdżac. Co myślicie, żeby na grupie dla Mamuś na FB napisać post że chętnie się zajmę rehabilitacją za kasę lub nawet dziecięce gadżety? Chodzi bardziej o połapanie sobie pacjentów na początek. Problem w tym że ludzie mogą oddawać jakieś śmieci, ja się natacham tego stołu, napracuje a dostanę paczkę chusteczek dada. Ale mnie się do ludzi chce po prostu więc może to niegłupi pomysł? Napiszcie co myślicie! Nonie, 7 chust szalona![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle - super, ze kolacja sie udała. Ładnie wygladasz w nowej fryzurze. Silną masz córkę. Brawa dla Pestki za siadanie! Rzeczywiście chyba bezpieczniej bedzie w spacerówce jak się ją zapnie pasami.
Karolinuusia - brawo dla Ali za obrót. Pestycyda - ogłaszanie sie na FB - super pomysł. Na mojej grupie dla mam często pytają o fizjo. W sumie sama tam szukałam kogoś dla Klaudii. Ale ja bym nie pisała ze za gadżety, tylko normalnie za kasę. Wiem, ze w moim mieście jeden rehabilitant oferował pierwszy masaż gratis - moze bardziej coś takiego, czy np za polowe ceny. No i jest coś takiego jak kwota wolna od podatku - tylko nie wiem czy samą DG sie bierze pod uwagę czy to łączą razem z macierzyńskim. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#531 | |||||
|
Zadomowienie
|
Morele, mloda jestes i jeszcze sie odmłodzilas
![]() Pestka elegancka z tymi kwiatkami ![]() Z tym siadaniem to super ze taka silna, ale jednak chyba nie w ten sposob powinna sie uczyć siadania cwaniara ![]() Spacerowka fakttcznie b.dobry pomysl! Aaa akada teraz dopiero otwarlam zdjecie twojego maluszka sliczność w tej czapce!! Cytat:
![]() Cytat:
moje jogowe ubrania jakoś nie pociągają mojego męza, ciekawe czemu Cytat:
![]() Moja to dopiero druga bedzie ale jest tyle pięknych Ile Milosz waży? Szkoda że nie wiedzialam ze sprzedajesz swoja ![]() Dziewczyna mowi ze jest porzadnie zlamana wiec musze jej uwierzyć na slowo. A jak bedzie slabio to sie troche pomeczymy... Cytat:
Cytat:
Zrobilismy dziś ozonowanie sypialni. Mąż ma w pracy urządzenie do ozonowania samochodow podczas naprawy klimatyzacji. Juz od paru miesiecy go o to męcze, dziś wkoncu to przywiozl do domu. Najbardziej chodzilo mi o pozbycie sie pozostalości po wilgoci ktora byla w domu przed remontem a przy okazji wytępi sie reszte alergenow, roztoczy, grzybow itp. Chce tak caly dom ozonowac pokolei po jednym pokoju. Nie mozna wtedy przebywac w tym pomieszczeniu a potem wywietrzyc porządnie bo moze cos tam uszkodzic w ukl.oddechowym ten ozon jak sie go wdycha. Spokojnej nocki
|
|
|
#532 |
|
*sportaddict*
|
Pestycyda super pomysł! Powodzenia
![]() Minini a jak to działa? Timi obudził się o 22 wyspany i wesoły |
|
|
|
#533 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Ami śpi od 21:30, czyli jak codzień
U nas z usypianiem nie ma problemu żadnego. Super wyglądasz. Pestka jest przesłodka ![]() Cytat:
Super, brawo dla Ali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Szok z tym siadaniem. Super, że kolacja udana. Fajnie, że Pesteczka była grzeczna w pracy, pięknie się zaprezentowala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja też łepek obija. A rączkę to już non stop. Cytat:
Mnie też lecą strasznie, ale chyba łysina mi jednak nie grozi, bo mam mnóstwo baby hair. Cytat:
Ja bym się bała, że ktoś życzliwy mnie podkabluje. Moja mama dawno temu dokarmiała bezpańskiego psa i pani z urzędu przyszła pytać dlaczego podatku za niego nie płaci... W Urzędach skarbowych codziennie są pisma od tzw. życzliwych sąsiadów. Ja bym się ogłaszała, ale nie publicznie. I nie bawiłabym się w prezenty, tylko pieniądze. Ludzie będą pozbywać się śmieci i Tobie dawać...Ale to tylko moje zdanie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Edytowane przez emmos Czas edycji: 2017-12-08 o 22:30 |
||||||
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Też wrzucę moją kaczuchę, bo dawno tego nie robiłam
IMG_2803.JPGWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#535 |
|
*sportaddict*
|
Ale sliczna! pozuje jak rasowa modelka âĽ
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
W przeciwieństwie do obrotów na brzuch, dzióbek potrafi zrobić hahahaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyslalam Ci na fb zdjęcie stosu fakt, jest tyyyle pięknych chust wiec sprzedaje i wymieniam na okraglo ![]() Miłosz wazy 7 kg troszkę zwolnił z przyrostami ale widzę ze idzie na długość teraz ![]() Ostatnio takie przytulanie albo dobicie cycem nie zdaje u nas egzaminu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#538 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja musze zlikwidować juz kołyskę. Nie mieści się w niej. Obudziłam się bo się wiercila, ale śpi. Ja czekam na tż. Cytat:
Ja bym zrobiła tak jak xzora napisala Cytat:
Cytat:
Wow super pomysł! Cytat:
Cytat:
Cytat:
nasze córcie są siostrami
|
|
#539 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I mam nadzieje ze i u was sie to zmieni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
![]() Moje gratulacje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Tak wiec moja mala dopiero poszla spac. A w dzien spala cale 2 godz. Skad dzieci maja tyle energii??? Ide i ja bo jeszcze sie obudzi. Dobranoc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#540 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
jakby nie miała do domu 15km to tez bym poszła. A ta gwiazda zamiast się normalnie ubrać to przyjechała na obcasach i w płaszczyku. Poszłaby ze mną na spacer ale ja łażę min 3km a nie na lansik chodzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
silna z niej babka. Super fryzura i córcia tez bosko wyglada ![]() Cytat:
Gratuluję obrotów Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zamówiłam młodej 4 sześciopaki chusteczek nawilzanych w promocji w rossie będzie zapas na trochę
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

A za chwilę drugi i trzeci 

tez tak robie jak mi sie tesciowa probuje bez zapowoedzi wprosić!
widziala tylko moje zabijace spojrzenie.
Część oczywiście jest mi dobrze znanych, ale nie o wszystkich się po prostu pamięta 

Ja zamówiłam stanik sportowy z hm też z myślą, że mnie zmotywuje hehe
5 moich, dwie macankowe.
ale może lepiej jej jeszcze na takie rzeczy nie pozwalaj. Usiąść powinna z pozycji czworaczej, do raczkowania. Podciągnie i wstawanie na nóżki jest później. 

ostatnio zasypia po kąpieli i kp na 30-40 minut i wstaje w świetnym humorku...
szalona

powodzenia! Ja mam stanik do cwiczen do tego kolorystycznie dobrany top i leginsy w panterkę 
włosy masz mega! Ja niedługo będę łysa tak mi lecą
W przeciwieństwie do obrotów na brzuch, dzióbek potrafi zrobić hahaha