![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Kartki się sypią zasłużenie. Pomarańczowi nie dają rady, więc niestety brutalnie faulują.
Nie podoba mi się dzisiaj ich gra ![]()
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta - kazdy lubi to co lubi. Zalezy tez jak sie ludzie ze swoimi pogladami obnosza. Bo do szewskiej pasji doprawadza mnie jak ktos mowi 'NIENAWIDZE kotow' a nastepnie podaje kilka miejskich legend jako uzasadnienie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
No właśnie,i wygląda na to że już się wyjaśniło czemu... mam nadzieję że teraz będzie już tylko lepiej po zmianie karmy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Raczkowanie
|
To ja postaram się jutro wkleić zdjęcia moich kociaków. Może jakaś Wizażanka z okolic Gdańska zdecyduje się któregoś przygarnąć. Już jedną namówiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz chwale się czym paznokcie u stóp wymalowałam, wyglądają cudnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | ||
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
Mówi się o tym w tv ale ja wiem, że to nie tylko dziennikarskie wymysły jak niektórzy twierdzą. 2 sprawa: zwierzaki-psów nie lubię, bo jak byłam mała to mnie pies ugryzł. od tamtej pory sie ich boje i nie lubię, nawet makutki slodziutkich, którymi wszyscy się zachwycają a kotow nie lubie, bo nie ![]() ![]() ![]() Cytat:
mnie też, ojejku jak można sie tak zepsuc w ciagu kilku dni? ![]()
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Zuzia - swietny kolor.
Na moja 1sza rozmowe o prace, ktora zreszta wyszla z zasoczenia poszlam majac paznokce w kolorze wscieklego rozu. Dostalam ja wtedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mi taki kolor poprawia humor i pasuje do mnie, czerwieni i borda na stopach nie lubię, ale taki róż jak najbardziej. Lubie tez french. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zadomowienie
|
Jak byłam dzieckiem to mój pies dziabnął mnie tuż pod okiem,krew się lała i do tej pory mam malutką bliznę,ale nie zabiło to mojej ogromnej miłości do psów, wychowywałam się nimi i nie wyobrażam sobie życia bez nich
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
A taki bucik dzis MIERZYLAM, ale jakos jednak z bolem serduszka
![]() Kupilam inne ![]() Edit : te drugie moje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
BAN stały
|
Cytat:
Od tamtej pory boje sie panicznie dużych psów. Oto mój nabytek wczorajszy ![]() http://www.allegro.pl/item382860331_...os_34_xs_.html bo jeszcze sie nie chwaliłam. Hecate pokaż te swoje buty w końcu, w stylu tych co mierzyłaś?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psow sie boje tak, ze sie ze mnie smieja. Obce na ulicy omijam lukami a moja panika udziela sie innym. Kiedys u znajomych byl pies a mnie sparalizowal strach na wejsciu. Pies mnie obwarczal tak, ze ja prawie plakalam se strachu. Akurat rozmawialam przez telefon a do znajomch mowilam 'K... trzymaj psa... k... trzymaj psa...' a kumpela, z ktora rozmawialam przez tel 'co ty tam kurcze. masz? pitbula?' Ale i tak nie moge powiedziec, ze psow nie lubie. Blond - aaaa jaka cudna torebka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do psów to sprawa jest dla mnie absolutnie jasna - masz po prostu uraz. Co do kotów - to też się zdarza i nie ma co tu dywagować. Ja od dziecka uwielbiałam koty (co nie zmienia faktu, że czasem wkurzona stwierdzam, że mam ich dosyć, bo kłaki, bo pawie, bo nie mam jak na urlop pojechać itede.), psy zwyczajnie lubię - jak większość zwierzaków (poza pełzającymi robalami, bleeee). Fobii wężowej nie mam, ale pewnie musiałabym przełamać rodzaj lęku czy rezerwy... Zasadniczo świat zwierząt jest dla mnie fascynujący ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Wygląda na to, że będzie dogrywka.
Cytat:
![]() Ciekawe jaka jest jej jakość ![]() Hecate - odważne buty!
![]() |
#2718 |
S. Sssss. SSSSS.
|
tez mi sie podoba ale wlasnie z tego powodu, ze nie wiadomo jak wygląda na zywo nie kupuję na All ciuchów...
nadzieja wrocila!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
#2719 |
Zakorzenienie
|
1:1 Cuuuud
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Holaaandiaaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jaka nadzieja? W meczu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 |
S. Sssss. SSSSS.
|
dla mnie nie... teraz nie mam żadnego zwierzaka i czuje, ze niepredko (jesli w ogole) sie to zmieni...
edit; Zuziu, chodzilo o mecz ![]() ![]() daj znac jak ta bluzka wygląda to i ja sobie kupie, bo naprawde sliczna ![]() edit2: za co ta kartka?
#2723 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie zmuszaj się do lubienia futrzaków, to tak jakby ktoś mnie zmusił abym polubiła pająki których nie znoszę ![]() Oczywiście dam znać, jak będzie do kitu pożalę sie w barze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Wtajemniczenie
|
Hecate, ale buty, no no
![]() Zuziuniu - bluzka baaardzo ładna, nawet sama się zastanawiałam, czy w tej rozmiar nie wejdę ![]() I spadam popracować troszeczkę... |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() i mialam kilka chomikow ale po przejściach z ostatnim z nich powiedziałam: nigdy więcej żadnych zwierząt. i sie tego trzymam
![]() |
#2726 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co do bluzki to całe szczęście ze jest 34 bo 36 to jak na kołku. Są inne rozmiary chyba do 42. spokojnie. Dam znaka jak materiał to najwyzej sobie zamówicie, a poki co siedzieć na tyłkach i czekać ze mną ![]() ![]() http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=10388690 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Słodki burasek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Świetne!!! ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ja sobie wczoraj kupilam sukienke XXS ![]() ![]()
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
ja gotowalam kiedys moim kotuchom, a to indyczka z marcheweczką, a to kurczaczka.
nie bardzo im to pasilo a i ja mialam kupe roboty. teraz kupuje Animonde na Animalii, puszki i suche, i od czasu do czasu wrzuce im surową wątrobę albo wołowinkę. no i ludziowe czasem też jedzą:makaron, brokuły, uwielbiają chipsy ![]() Whiskasa czy inny shit daje jak mnie przycisnie a nic innego nie mam pod reka, ale bardzo rzadko i zawsze mam wyrzyty sumienia ( to taki koci McDonald). wrocilam wlasnie z kina, z Kochanic króla.polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.