♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡ - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-12-09, 09:10   #2851
klaudetka
Wtajemniczenie

Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡

Dzieki
A używałyście tych suchych chusteczek Tami Cotton?

Nie wrzucałam mojej listy z Gemini, może po weekendzie przyjdzie może się którejś z Was przyda, która jeszcze nic nie ma
1 Termometr bezdotykowy Kardio-Test, KT50 Pro
2 AKUKU, majtki siateczkowe, poporodowe, wielorazowe, rozmiar M,
3 CLEANIC Kindii, Baby Sensitive, patyczki higieniczne dla niemowląt, 60 sztuk
4 LOVI, wkładki laktacyjne Day & Night, 20 sztuk
5 Podkłady higieniczne, poporodowe BELLA MAMMA, 10 sztuk
6 Femaltiker, 12 saszetek
7 CLEANIC Kindii, Baby Sensitive, płatki kosmetyczne dla niemowląt, 60 sztuk
8 BABYCAP, sól fizjologiczna, ampułki, 10x5ml
9 CANPOL, podkłady higieniczne, jednorazowe, wielofunkcyjne, 90cmx60cm, 10 sztuk
10 INTERVION, podkładki toaletowe, 6 sztuk
11 Gaza Matocomp, JAŁOWA, 17 nitkowa, 1/2m2, 1 sztuka
12 Gaza Matocomp, JAŁOWA, 17 nitkowa, 1/4m2, 1 sztuka
13 Gaza Matocomp, JAŁOWA, 17 nitkowa, 1m2, 1 sztuka
14 Plaster VISCOPLAST Prestovis Plus, biały, do cięcia, 1mx6cm, 1 sztuka
15 Tantum Rosa, 5 butelek po 140ml
16 Witamilki, Witamina D3, aerozol, od urodzenia, 10ml
17 Kompresy MEDICOMP, jałowe 5cmx5cm, 50 sztuk
18 LOVI, butelka medical+, aktywne ssanie, super vent, ze smoczkiem mini, od urodzenia, 150ml
19 LOVI, dynamiczny smoczek uspokajający, My Little Love, girl, od 0-2 miesięcy, 2 sztuki
20 NUK, wkładki laktacyjne, Ultra Dry Comfort, 30 sztuk + 30 sztuk w prezencie
21 Strzykawka 20ml 1 sztuka
22 Strzykawka 5ml 1 sztuka
23 Tantum Rosa, 10 saszetek
24 CANPOL, majtki poporodowe, wielorazowe, siateczkowe, rozmiar S/M, 2 sztuki
25 CANPOL, wkładki laktacyjne Easy Start, 48 sztuk
26 LANSINOH, lanolina, 40ml
27 Olej ze słodkich migdałów, 100ml
28 Linomag, maść, od urodzenia, 30g
29 AKUKU, szczotka i grzebień z naturalnego włosa, A0307

Trochę tego, ale wydaje mi się że nic nie zapomniałam
klaudetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-09, 09:16   #2852
szwedka007
Wtajemniczenie

Wy przez aplikacje zamawiacie w Rossmanie?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
szwedka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-09, 09:23   #2853
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Nom, ja przez apkę

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Mam kod odbioru! Super bo tabletki do zmywarki zamówiłam, a już na dzisiaj nie mam. Nie sądziłam, że to tak szybko bedzie

Stary 2017-12-09, 09:26   #2854
novakia
Zakorzenienie

Z innej beczki- co dzis robicie na obiad? Zupelnie nie mam już pomyslow od tego siedzenia w domu, i mam jakis spadek apetytu, na nic nie mam ochoty😥

Stary 2017-12-09, 09:35   #2855
klaudetka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Nom, ja przez apkę

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Mam kod odbioru! Super bo tabletki do zmywarki zamówiłam, a już na dzisiaj nie mam. Nie sądziłam, że to tak szybko bedzie

Ja przez komputer, ale boje się czy mi nie przyjdzie brak jakiegoś produktu w tym sklepie obok mnie, a nie uśmiecha mi się jechać do galerii,w której będzie milion babek.

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez novakia Pokaż wiadomość
Z innej beczki- co dzis robicie na obiad? Zupelnie nie mam już pomyslow od tego siedzenia w domu, i mam jakis spadek apetytu, na nic nie mam ochoty��

Ja w kółko jem wołowinę/cielęcine albo drób i dziś planuje dorsza na odmianę zupę mam kalafiorową z kalarepka.
Na brak apetytu to najlepszy są dla mnie pierogi ))))) z czymkolwiek

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Kurdeeee, a da się po opłaceniu zamówienia coś jeszcze do niego dorzucić? (((
Stary 2017-12-09, 09:40   #2856
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M a g d a l e n a Pokaż wiadomość
Brałaś po jednym opakowaniu, czy w wielopakach? Też się właśnie zastanawiam nad przetestowanie chusteczek. Kosmetyki Hipp niedostępne, niektóre produkty z Babydream też, Derma w ogóle niedostępna online i to samo Momme. Bez sensu. A już widzę jaka walka będzie w sklepach. Wole sobie tego oszczędzić.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
W załączniku chusteczki, które wziełam (wyszło 28zeta). Na konto tż, więc odbierze po pracy. A po dostawie podjadę z moim kontem i może coś dobiorę, zobaczę co bedzie. Nowy płyn babydream mnie interesuje. Chusteczek Dermy nie widziałam w 2 rossmanach w ostatnim czasie, ale w ogóle nie widziałam na nie miejsca, więc podjrzewam, że nie przychodzą do każdego i dlatego nie ma ich online. W tej sytuacji nawet ich nie będę testować jak mam potem po mieście za nimi latać, biorę tylko to co jest ogólno dostępne.

Cytat:
Napisane przez klaudetka Pokaż wiadomość
Wziełabym właśnie te z Dermy, gdyby były dostępne bo są po 10

Hadise, spytam ją :P to wtedy lepiej byłoby wziąć ja do rossmana i wziełabym ta Dermę do wyprobowania
Wielopak zielonych - a które to są?

A jak się odbiera w sklepie to tylko pokazuję Pani smsa czy aplikacje??
Zwykle proszą o kod z sms.

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Ja tam zawsze ide do kogo pierwszego spotkam i mi wydają

Ja będę myć tylko z płynie z babydream, chyba, że będzie zrzucać skórę jak syn to posmaruję później oliwką i tyle.

Wzięłam chusteczki huggies, płyn do mycia z babydream, krem ochronny i przeciw odparzeniom też babydream i oliwkę. A ten krem zmienił zupełnie opakowanie i któraś pisała chyba, że ma jakieś grudki? Przy synku był w takim niebieskim jak wszystko z tej firmy i był super no ale wzięłam ten może będzie ok.

Ja przy młodszej się dowiedziałam, że to zrzucanie skóry w pierwszych dniach (no tygodniach) to adaptacja skóry i nie należy niczym smarować. Nie wiem ile w tym prawdy, schodziła pannie trochę z brzuszka, sporo z nóg, trwało kilka dni i przeszło.

Cytat:
Napisane przez karska Pokaż wiadomość
Bephanten i sudocrem to chyba to samo? W sensie, oba na oparzenia? Sudocrem ma dużo tlenku cynku :/

Tak i nie Dawno, dawno temu na sr mówiono mi, że natłuszczanie to ochronnie a z cynkiem jak się coś dzieje. Natomiast, życie w moim przypadku pokazało, że nie trzeba niczym smarować, a jak się coś dzieje to wystarczało tym do natłuszczania. Przy starszej byłam wyposażona w tubkę obu rodzaji, nie zużyłam żadnej. Przy młodszej czasem używam natłuszczającej, ale ona łatwiej się odparza. Co nie zmienia faktu, że tubki też póki co nie zużyłam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Przechwytywanie.jpg (40,7 KB, 38 załadowań)

Edytowane przez figa84
Czas edycji: 2017-12-09 o 09:43
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-09, 09:45   #2857
szwedka007
Wtajemniczenie

zamowilam)
1512812695426.jpg

Stary 2017-12-09, 09:50   #2858
szwedka007
Wtajemniczenie

ja staralam sie brac drozsze rzeczy zeby byl wiekszy rabat

Stary 2017-12-09, 09:50   #2859
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

A mogę mężowi kod podesłać i wydadzą mu paczke? Czy ja muszę iść? Bo mam tam jeszcze kilka rzeczy i paka będzie ciężka.

Stary 2017-12-09, 10:07   #2860
klaudetka
Wtajemniczenie

Troszkę zmienię temat.
W związku z tym, że mamy sezon grzewczy na zewnątrz smog nie oszczędza. Wiem, że nie wolno noworodkom przykładać niczego na buzię, ale z drugiej strony czy jest jakaś opcja ustrzec nasze maluszki przez złym powietrzem?

http://smogwawelski.org/smog-ciaza-zdrowie-dziecka/
http://smogwawelski.org/wp-content/u...ie-dziecka.pdf

Edytowane przez klaudetka
Czas edycji: 2017-12-09 o 10:09
Stary 2017-12-09, 10:32   #2861
Petit_Papillon
luckygirl

Ja tez wrocilam z rossmanna. Byłam stacjonarnie.
Kupiłam dwupak busteczek hipp, pielęgnacyjny płyn do kąpieli hipp, żel do kąpieli i szampon babydream i krem ochronny baby dream - szwagierka mi go poleciła. Nie wiem czy nie przejdę sie raz jeszcze po zapas chusteczek. Wezmę wtedy water wipes, mam dwa opakowania, ale jeszcze jedno wezmę, z tym rossmanowych i cos tam jeszcze.

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-09, 10:34   #2862
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
A mogę mężowi kod podesłać i wydadzą mu paczke? Czy ja muszę iść? Bo mam tam jeszcze kilka rzeczy i paka będzie ciężka.

Mój odbiera bez problemu, tylko musi mieć kod (wysyłam mu sms) i wiedzieć czy paczka była na mnie czy na niego.
Stary 2017-12-09, 10:44   #2863
affairz
Raczkowanie

Idę się przejść do rossmana, mam pod nosem, a w sklepie mają więcej pewnie artykułów
affairz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-09, 11:00   #2864
M a g d a l e n a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
W załączniku chusteczki, które wziełam (wyszło 28zeta). Na konto tż, więc odbierze po pracy. A po dostawie podjadę z moim kontem i może coś dobiorę, zobaczę co bedzie. Nowy płyn babydream mnie interesuje. Chusteczek Dermy nie widziałam w 2 rossmanach w ostatnim czasie, ale w ogóle nie widziałam na nie miejsca, więc podjrzewam, że nie przychodzą do każdego i dlatego nie ma ich online. W tej sytuacji nawet ich nie będę testować jak mam potem po mieście za nimi latać, biorę tylko to co jest ogólno dostępne.

W sumie o tym nie pomyslalam. Faktycznie lepiej jest wybrać cos co jest ogólnodostępne i nie kosztuje milionów bez promocji. Bo jak nagle zabraknie to raz, ze będzie problem z dostępnością, a dwa ze jak już będzie bez promocji to portfel zaboli.

M a g d a l e n a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-09, 11:00   #2865
Petit_Papillon
luckygirl

Zastanawiam sie jakie wziąć rajstopy w lidlu w poniedziałek. Ostatnio jak brałam legginsy S to leżą w szafie, bo są na mnie za duże
Rajstopy zazwyczaj biore zgodnie z rozpiska na opakowaniu, to są chyba Mki - ale nie lidlowe. I teraz mam rozkminke.

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2017-12-09, 11:01   #2866
karska
Wtajemniczenie

Cytat:
Z innej beczki- co dzis robicie na obiad? Zupelnie nie mam już pomyslow od tego siedzenia w domu, i mam jakis spadek apetytu, na nic nie mam ochoty

Dziś mamy ogórkową, w tygodniu zrobię żeberka z kluskami śląskim, pierś z kurczaka w cieście francuskim, łososia z mizerią, jakieś spagetti, pasztet z cieciorki, chilli con carne i nie wiem co jeszcze
Cytat:
Troszkę zmienię temat.
W związku z tym, że mamy sezon grzewczy na zewnątrz smog nie oszczędza. Wiem, że nie wolno noworodkom przykładać niczego na buzię, ale z drugiej strony czy jest jakaś opcja ustrzec nasze maluszki przez złym powietrzem?

http://smogwawelski.org/smog-ciaza-zdrowie-dziecka/
http://smogwawelski.org/wp-content/u...ie-dziecka.pdf
Nie uchronisz dziecka przed złem całego światła, lepiej żeby od małego było przyzwyczajone do normalnych warunków niż było w bańce ochronnej a potem zdarzyło się z rzeczywistością.

Odebrałam zamówienie, w rossmanie o dziwo pustki, wiec na spokojnie mogłam kupić stacjonarnie ale online lepiej bo od razu sprawdzałam składy i czytałam opinie

karska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-09, 11:02   #2867
Petit_Papillon
luckygirl

Ja mysle co zrobic na obiad świąteczny w I dzień świat, bo zaprosiłam najbliższych. I nie mam totalnie pomysłu.

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2017-12-09, 11:05   #2868
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie o tym nie pomyslalam. Faktycznie lepiej jest wybrać cos co jest ogólnodostępne i nie kosztuje milionów bez promocji. Bo jak nagle zabraknie to raz, ze będzie problem z dostępnością, a dwa ze jak już będzie bez promocji to portfel zaboli.

Ja się już nauczyłam, że akurat jak coś mnie zbiera, czy zasypie śniegiem to coś mi się kończy o czym wcześniej nie pomyślałam :p Więc lepiej mieć możliwość zakupu pod nosem.

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Ja mysle co zrobic na obiad świąteczny w I dzień świat, bo zaprosiłam najbliższych. I nie mam totalnie pomysłu.
Moja teściowa zwykle robi nadziewanego kurczaka z pistacjami, ale zabij mnie nie mam pojęcia jak ona to robi
Stary 2017-12-09, 11:08   #2869
Hadise
Zakorzenienie

Dziewczyny może Wy się znacie bardziej, szukam w internecie informacji, ale nic konkretnego.

Moja mamę wczoraj potracił samochód Kierowca wysiadł z auta, ona wstała, była w szoku. Niby nic ją nie bolało. Powiedziała, że nic jej nie jest (nie wzięła numeru, nie spisała rejestracji) i on odjechał. W domu ból, poszła na pogotowie. Okazało się, że poszły jej wiązadła w kolanie. jest w gipsie od kosty po pachwinę, ale na pogotowiu nie zgłosiła, że to był wypadek, bo się bałą ? Ma świadka potrącenia i na przejściu są kamery, jest szansa zgłosić na policję ??
Hadise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-09, 11:08   #2870
karska
Wtajemniczenie

Cytat:
Pierś z kaczki, udka z kurczaka faszerowane suszonymi morelami (lub innym składnikiem np pieczarki, szpinak) zawinięte w boczku, cały kurczak pieczony na butelce z piwem, poledwiczki w sosie wlasnym

karska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-09, 11:13   #2871
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:

Moja teściowa zwykle robi nadziewanego kurczaka z pistacjami, ale zabij mnie nie mam pojęcia jak ona to robi

Brzmi fajnie

W mi mowi, zebym zrobiła kurczaka (pałki i uda) w sosie śmietanowym duszone - robie czasami takie dla nas. Są super, bo mięsko samo odchodzi od kości, jest mega delikatne i w ogole. Ale chcialam cos fajniejszego. Tylko z drugiej strony nie chce stać przy garach niewiadomo ile. Cos fajnego, nie pracochłonnego

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Hadise Pokaż wiadomość
Dziewczyny może Wy się znacie bardziej, szukam w internecie informacji, ale nic konkretnego.

Moja mamę wczoraj potracił samochód Kierowca wysiadł z auta, ona wstała, była w szoku. Niby nic ją nie bolało. Powiedziała, że nic jej nie jest (nie wzięła numeru, nie spisała rejestracji) i on odjechał. W domu ból, poszła na pogotowie. Okazało się, że poszły jej wiązadła w kolanie. jest w gipsie od kosty po pachwinę, ale na pogotowiu nie zgłosiła, że to był wypadek, bo się bałą ? Ma świadka potrącenia i na przejściu są kamery, jest szansa zgłosić na policję ??
Kierowca i tak powinien wezwać pogotowie, nawet jak mama nie chciała.
A jak mama była w szpitalu to powinna powiedzieć, ze to wypadek.
Moze zgłosić na policję, ale musi zaznaczyć przy tym, ze nie zgłosiła wczesniej, bi była w szoku i nie czuła bolu, a ten przyszedl pozniej i skutki są jakie są.

Cytat:
Napisane przez karska Pokaż wiadomość
Pierś z kaczki, udka z kurczaka faszerowane suszonymi morelami (lub innym składnikiem np pieczarki, szpinak) zawinięte w boczku, cały kurczak pieczony na butelce z piwem, poledwiczki w sosie wlasnym

Kaczki nie chce - sama nie lubię i nie umiem jej robic. Mama tez mi mowi o jakims faszerowanym mięsie, ale ja nigdy nie robiłam i sie boje, ze nie wyjdzie o poledwiczkach tez myslalam, bo bardzo lubię

W mi jeszcze podrzuca bitki wołowe, zrazy. Eh za duzo tego

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2017-12-09, 11:13   #2872
novakia
Zakorzenienie

Cytat:
Brzmi fajnie

W mi mowi, zebym zrobiła kurczaka (pałki i uda) w sosie śmietanowym duszone - robie czasami takie dla nas. Są super, bo mięsko samo odchodzi od kości, jest mega delikatne i w ogole. Ale chcialam cos fajniejszego. Tylko z drugiej strony nie chce stać przy garach niewiadomo ile. Cos fajnego, nie pracochłonnego
Możesz podać przepis na tego kurczaka w śmietanowym?

Stary 2017-12-09, 11:17   #2873
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Możesz podać przepis na tego kurczaka w śmietanowym?

Jasne
https://www.kwestiasmaku.com/przepis...ka-i-koperkiem

Pierwszy raz robiłam tak jak w przepisie. A teraz robie po swojemu - kurczaka myje, nacieram solą i pierzem i na patelnie do podsmażenia. Jak sie ładnie podsmaży to dorzucam piórka cebuli, krążki marchewki, zalewam woda i dusze na preni pod przykryciem ok 30 minut (w razie potrzeby dolewam wodę). Potem dorzucam natkę, chwile podgotowujemy śmietana. Mój Mąż uwielbia tego kurczaka

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2017-12-09, 11:19   #2874
M a g d a l e n a
Wtajemniczenie

Cytat:

Kurcze... Nieciekawa sytuacja. Na policję uważam, że zawsze warto zgłosić. Szok, te sprawy - wszystko zrozumiałe. Nie wiem jak podejdą do tego, że w szpitalu nie było informacji, że to skutek wypadku. Ale i tak uważam, że warto zgłosić - nic do stracenia.
Szybkiego powrotu do zdrowia dla mamy!

Stary 2017-12-09, 11:22   #2875
novakia
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne

Pierwszy raz robiłam tak jak w przepisie. A teraz robie po swojemu - kurczaka myje, nacieram solą i pierzem i na patelnie do podsmażenia. Jak sie ładnie podsmaży to dorzucam piórka cebuli, krążki marchewki, zalewam woda i dusze na preni pod przykryciem ok 30 minut (w razie potrzeby dolewam wodę). Potem dorzucam natkę, chwile podgotowujemy śmietana. Mój Mąż uwielbia tego kurczaka
Dziex😋

Stary 2017-12-09, 11:35   #2876
Hadise
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny namówiłam mamę, żeby zgłosiła na policję, bo nic nie traci.

Założyłam drugie konto na to samo nazwisko, ale inny e-mail i promocja przeszła
Hadise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-09, 11:45   #2877
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ten

Link mi czaszkuje, wiec wstawiam fotkę Załącznik 7348956
Ja go używam od 1,5 roku i jestem zadowolona 🏻 przy gorączce sprawdzaliśmy go z takim pod paszke i to samo pokazywały.

Cytat:
Tez właśnie je chciałam wziąć, ale nie ma wielopakow... Znalazlam alternatywę: chusteczki Kindii (u sroki skład wypadł pomyślnie).
Załącznik 7349071

Chociaż teraz spojrzałam, że te różowe z Babydream są tańsze... 4,99 zł za 80 szt., a te Kindii 5,99 zł za 60 szt.

My normalnie kupiliśmy czteropaki babydream na promocji przez neta

Cytat:
Napisane przez MadlenAdlen Pokaż wiadomość
mówią, że nawet do 10-12

U nas tyle szło
Cytat:
Napisane przez MadlenAdlen Pokaż wiadomość
myślałam o jelp ale nie wiem? ktoś uzywal?

a pierzecie w proszku czy plynie/zelu?
i uzywacie plynu zmiekczajacego?
Bez płynu

Cytat:
karska, nie pomyślałam o 0, sądziłam że są bardziej dla wcześniaków, hmmm
Bo są dla wcześniaków

Cytat:
Osobiście nie znoszę calenduli a znam kilka osób, które używają Wziełam napchałam do koszyka kilka różnych na testy, skoro jest promo
Ja tez nie. bardzo mokre są i przez to odparzają zawsze córkę

Cytat:
A ochronnie co przewijanie to co najlepiej stosować?

Nic tylko też nie kisić dupki, w sensie że wytrzeszcz i szybko pampersa ubierać tylko dać chwile żeby się wywietrzyła i wyschła

Cytat:
Napisane przez chilly_emily Pokaż wiadomość
Ja też mam smoczków, butelek...ale i tak dokupiłam upatrzone smoczki, w Polsce jeszcze trudno je dostać w stacjonarnych sklepach... https://www.philips.pl/c-p/SCF194_02...soothie-shapes

Ja też planuje je kupić, ale dopiero jak mi się dziecko z cyckiem zgra

Cytat:
Jeśli chodzi o rytuał kąpieli to wystarczy płyn do kąpieli i żel/szampon? Czy jeszcze po trzeba jakimś balsamem albo oliwką posmarować?

Niby nic ale u nas była potrzeba bo córka odrazu miała suche placki i teraz smarujemy po kąpieli zawsze.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-09, 11:49   #2878
M a g d a l e n a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
My normalnie kupiliśmy czteropaki babydream na promocji przez neta

Tych różowych?
IMG_0924.JPG

Stary 2017-12-09, 11:52   #2879
klaudetka
Wtajemniczenie

Cytat:
Jasne

Mój ulubiony blog z przepisami zrobiłam już duuużo przepisów i wszystkie wychodziły wyśmienicie!

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczyny namówiłam mamę, żeby zgłosiła na policję, bo nic nie traci.

Założyłam drugie konto na to samo nazwisko, ale inny e-mail i promocja przeszła
Super, ja też bym zgłosiła. Szczególnie jak są jednak kamery i odczytają nr rejestracyjne

A nr tel jaki podałaś?
Stary 2017-12-09, 11:52   #2880
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Z innej beczki- co dzis robicie na obiad? Zupelnie nie mam już pomyslow od tego siedzenia w domu, i mam jakis spadek apetytu, na nic nie mam ochoty

U mnie dziś kasza , szynka gotowana, sos i kiszona kapustą

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości