![]() |
#1171 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
"Dokąd jest kierunkowy 0-69? -Do raju panie kapitanie!" xD
mój aktualny ![]() Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. Mógłbyś mi wyłączyć na jakiś czas Sumienie? Dokucza mi. Czekać. Czy to to samo, co tęsknić? Jestem jeszcze troche zakochana resztkami bezsensownej milosci Jeżeli już mam być komuś lub czemuś wierna... to przede wszystkim sobie samej.. Może na mężczyznach się nie znam, ale o butach wiem wszystko. ![]() Wyprałam emocje. suszą się na balkonie. Mówią że błędy uczą... uff będzie doktorat ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
:d:d:d:d:d
#1173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moze happysedowa ?
![]() |
#1174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hahahaha uśmiałam się;D super;D kradnę;D;D;D
![]() |
#1175 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
przepraszam za swą upierdliwość ![]() ![]() ![]() bez offa: Ważne, aby się nie cofać... Czasami to, co najbardziej intrygujące jest przed samym nosem... Kto wie, czy każdego dnia nie mijamy się na ulicy... Nawet najsmaczniejsze Ciacha mają swoją datę ważności "Żadna Kobieta nie powiedziała nigdy całej prawdy o swoim życiu" "Oczami dziecka mierzę świat..." "Abyś nigdy nie kupił 'miłości' za cenę bycia wycieraczką do butów."
![]() |
#1176 |
Przyczajenie
|
Haha to mnie dopiero rozbawiło
![]() ![]() xxxJuanaxxx Cudne opisy;*** ![]() A, żeby nie było: Czasami nie wiem co mam zrobić, by móc zapomnieć... wyrwać sie z tych ciągłych marzeń, snów... Poranna kawa budzi w tobie lwa I nic nie wzrusza cię. To tajemnica... której nigdy nie zrozumiemy... Zanim znów opowiesz mi Czułym szeptem śliczną baśń Choć przez chwilę bądźmy jak Jak tańczący aniołowie W ogniu cierpień może znajdziesz Diament na popiołu dnie Potykając się o sens.. Rozbijamy o cierpienie Zewsząd ludzie oszukani.. sens widzą w sprawach nieistotnych
#1177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kojarzy mi się cytat z 'Maskarady' Pratchetta : Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. ![]() I żeby nie było że off : Never look back, and never think twice... Nigdy nie oglądaj sie za siebie i nie myśl dwa razy... It is amazing to see, that u choose ppl like me... To niesamowite widzieć, że wybierasz ludzi takich jak ja... Will I be there when u call me in the middle of the night? Czy będę tam gdy zadzwonisz w środku nocy? Will I keep the rain from falling down into your life... Czy powstrzymam deszcz przed padaniem w Twoim życiu?( to jest dosłownie, a w wolnym tłumaczeniu "Czy uchronię Twoje życie przed deszczem") Doesn't matter where I live or what I have u want my life... you want me as I am Nieważne gdzie mieszkam i co mam, chcesz mojego życia...chcesz mnie taką, jaką jestem I had fought so hard and thought that all my battles had been won Walczyłam tak ciężko i myślalam, że wszystkie moje bitwy są wygrane Will my weakness for an hour make me suffer for a life time ? Czy moja godzinna słabość sprawi, że będę cierpieć do końca życia? Will my scars forever ruin all God's plan? Czy moje blizny na zawsze zrujnują Boskie plany? He took my life into his hands and it turned it all around... Wziął me życie w swoje ręcę i obrócił je do góry nogami...
Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałam", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku" ... ![]() Edytowane przez Elliannia Czas edycji: 2008-06-22 o 08:08 Powód: korekta:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Przyczajenie
|
Mam do Was ogromna prosbe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1179 |
Konto usunięte
|
bo w tym wlasnie jest ambaras, zeby dwoje chcialo naraz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
well, i'd like to see you f*cking try.. o takie dwa mi przyszły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() 1. ... opuściłam cały świat, by..zatracic sie w Tobie ... 2. Milion Mysli Na Minute A Wsród Nich Tylko Jedna Osoba ![]() 3. We śnie widuje Cię.. wiesz o tym.?.. 4. Bo to Ty sprawiasz, że czuję zapach szczęścia. ![]() 5. Dla Ciebie będę królową nocy ![]() 6.Tak bliski jest mi Twój cały świat.. 7. ' .. i wtedy ujrzałam Ciebie. ' I takie ode mnie;* 1. 'po tak długim czasie zrozumiałam, ze tesknie bo chyba pokochłam wspomnienia..' 2. I can breath. When you are so far. Nie mogę oddychać jak jesteś tak daleko. 3. Pokochałam tak mocno, że nigdy się do tego nie przyznałam.. ? 4. Bo nikt nie powiedział zostan , Wiec odeszłam ? 5. REMEMBER. I LOVED YOU. Pamietaj. Kochałam Cię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1182 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() marzenia ogarniają mnie...
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
Jestem wszędzie dokąd tylko sięga myśl.
Może masz w głowie myśli bardziej szalone niż ja. Możesz mówić do mnie wprost ja tego chcę. jak w koszmarnym śnie. Między nami nie ma niepotrzebnych. Gwiazdy spadają szczęście płynie w noc. Lecą po świecie moje myśli a czas szybuje coraz prędzej. Miasto napiętnowane pożądaniem. A gwiazdy sypią się jak śnieg. Noc rozśpiewała się i tańczy.
#1184 |
BAN stały
|
jej;* ciesze sie ze sie podobajaaa
![]() 1. Zakochani zawsze mają ciepłe myśli.. 2. Bo wiedziałam, że to było nasze ostatnie spotkanie.. 3. ...ma racje.nic na sile. koniec z tym co bylo do tej pory... 4. Zapatrzona.Samymi rzęsami zmiotłabym śnieg z Twojej drogi.. 5. on mnie potrafi. 6. umarli. kurtyna rzeczywistosci zabiła romans. 7. Tyle nocy, tyle dni, nie było jej dla świata . 8. Odchodzisz? Zostań, proszę. Chcę jeszcze... 9. Tak bliski jest mi Twój cały świat, przenosić góry z Tobą chcę ..bądź zawsze przy mnie, bądź taki sam..nie zmieniaj się bo w życiu najważniejsze jest, mieć kogoś kto mu nada sens. 10. Podarowałeś mi coś, co nawet trudno nazwać. Poruszyłeś we mnie coś, o istnieniu czego nawet nie wiedziałam. Jesteś i zawsze będziesz częścią mojego życia..Zawsze. 11. Pociesza ją machinalnie, kołysząc na piersi i głaszcząc jej włosy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zadomowienie
|
W wieczornych strugach deszczu lubię kąpać się (;
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za opisy o czekoladzie!
![]() ![]()
Trochę o rozstaniu z u ukochanym:
![]() |
#1187 |
Raczkowanie
|
KaMa2704 .
postaram się jakoś pomóc. ;] to co dzieje się z moim sercu jest nie do opisania. <3 jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia. nie będę jadła, kocham cię! nie będę piła, kocham cię ! z uśmiechem wykonuję każdy ruch, każdy gest. miłość zapukała do mej malutkiej chatki z piernika. pełna radości tak.. tańcz ze mną, z moim sercem . z moją miłością [ew. moją miłością do ciebie.] pomogłam choć troszkę? ; >
#1188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy ktoś mógłby pomoc w przetłumaczeniu? ![]()
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
może sie coś przyda. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
na drugie mam Irena
|
dziewczyny ja naprawdę nie wiedziałam że tyle z was jakieś wierszyki pisze coś wam to daje nie lepiej napisac coś od siebie np. jestem smutna czy czekam na upały te wierszyki cytaty to nie dla mnie. nie krytykuję nie chwale
#1191 |
Rozeznanie
|
dołączę się jeśli można .
![]() kochając marzy się o przyszłości . bo świat obrócił się do góry nogami. ty jesteś starym gratem.ja ci zmienię zatem. opisu nie ma.został zjedzony przez MAŁY GŁÓD. burdel w mojej głowie jak w damskiej torebce.
#1192 |
BAN stały
|
1. A może jakbym cię upiła to byś mi to powiedział?
2. Aby pokochac jakas rzecz,wystarczy sobie powiedziec,ze mozna ja utracic. 3. zawolaj mnie, a bede ;* 4. Inspiracją... Umiesz być? 5. Jeśli jakaś kobieta jest w stanie odbić mojego mężczyzne... to ja go nie chcę. 6. Tajemnice nie wybaczają zdrady. Nawet te najmniejsze... 7. ‘oby nigdy nie zabrakło Ci czasu by okazać uczucia’ 8. To mogło trwać wieki.... Teraz My dotarliśmy do końca ... 9. Że to wszystko było jedynie kłamstwem... 10. Pożądanie, więzy krwi i szaleństwo. 11. ..on jest inny. Ma zielone oczy. Kocham tylko jego.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Rozeznanie
|
biegnij za mną w noc i dzień .
to ja mówię rock,to ja mówię fuck off . nie zastąpisz prawdziwej kobiety zwykłą dziwką,a miłości wódą,koksem czy też fifką.
![]() |
#1194 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny . !
Bardzo potrzebuję opisy o tym . Że mam swoją miłość , ale wszystko chrzanie . Tak, wszystko chrzanie . Psuje relacje między mną a Panem A. Ale ja tego nie chcę. Chce żeby było tak jak kiedyś. Że tak strasznie go kocham. Nie dosłowne.. proszę. ; * na razie możesz krzyczeć, możesz się głośno śmiać!
#1195 |
Rozeznanie
|
Summertime
![]() Nie daj się - ludzie niech swoje myślą ;] Prowadziłeś swą grę - przejrzałam Cię ... Kilka prostych prawd. Prawd. Tego chcę. Jesteś najlepszym z kłamstw. Najskuteczniej się z nim zgrywasz. Czarny blus o czwartej nad ranem. No cóż. Nie wszystkie bałwany topnieją na wiosnę ![]() Całe zło po chodzi od mężczyzny. Nawet kobieta ![]() Krwawe anioły opętały mnie i kazały pić z kielicha przeznaczenia. Wypijmy zdrówko za idealnych facetów ... Może przyjdą ![]()
#1196 |
Rozeznanie
|
...a spadające gwiazdy wcale nie spełniają życzeń.
Zwieść cię może ciągnący ulicami tłum, wino w parku wypite, albo zachód słońca... ...to wcale nie od niewyspania... uczyć sie na błędach ? taa tylko nie swoich... :| ja zawsze powracam... niekiedy w innym wydaniu moje prawo to jest pańskie lewo... "ramię do wyżalania" wielka burza z małych chmur...
#1197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() 1. Smutny finał.. 2. Złapałam za ogon złotą rybkę.. ehh.. 3. W powietrzu czuje zapach szczęscia;*
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kocham Cię !!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#1199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
boskie!! ![]()
![]() |
#1200 |
Przyczajenie
|
Tłumaczył mi infobot, więc nie wiem, czy dobrze ![]() trzymamy to przenosząc dziecko, trzymamy to kołysząc dziewczynę trzymamy to przenosząc dziecko, yo ja wstrząsnę twoim światem trzymamy to przenosząc dziecko, trzymamy to kołysząc dziewczynę.. Mam nadzieję, że dobrze ![]() I opisy: "Widzę jak nawzajem ignorujemy siebie..." [NDK] "Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty..." ^^. [Happysad]
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.