|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II
Zuiziunia komplet niezly talko wazne jak bedzie na tobie lezal patrz modelce odstaja od ciala fiszbiny wiec albo jest zle dopasowany albo felernie szyty i bron boze takie ponczochy jak kabaretki to z gladkim wykonczeniem bez koronki a jak koronka to tylko glatkie
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nie jestem teraz w stanie nadrobić tego wszystkiego co od wczoraj napisałyście, w domu padł mi net a teraz jestem u mamy.Weszłam na chwilkę żeby wam powiedzieć co po wizycie się dowiedziałam. Pęcherzyki pękły i to obydwa w piątek rano lub w czwartek teraz mam dalej się starać do poniedziałku tak dla pewności. Jeśli @ się nie zjawi to 2 lub 3 lipca test i jakikolwiek wynik wyjdzie mam się z gin skontaktować bo od 4 lipca jest na urlopie. Powiedział mi że jeśli się uda to jest duże prawdopodobieństwo ciąży mnogiej.Oczywiście jeśli w obydwu pęcherzykach były ciałka żółte- jeśli dobrze zrozumiałam Kurcze ale numer Mam nadzieję że się uda, niekoniecznie mnogo ale że się uda, ale jeśli będzie więcej niż jedna fasolka to też będę się cieszyć Jeśli jednak się nie udało to lipcowy cykl jest bez stymulacji i bez monitoringu, tak żeby odpocząć od leków. W sierpniu znów stymulacja i jeśli się nie uda we wrześniu HSG. Cały czas pobolewa mnie podbrzusze- chyba macica albo jajniki może fasolka się zagnieżdża? Już się napalam- oby nie bezsensownie.
|
|
|
|
#1833 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Mnie kluje dziwnie na dole brzucha od 2 tyg raz silniej raz słabiej, myślałam ze to na @ ale nie przyszła głupia jedna. I teraz nie wiem, na teście jedna krecha. Poczekam jeszcze do za tydzień i jak w tym czasie nie będzie to zrobię bete. Uważam jednak ze w ciągu tyg @ przyjdzie bo zaczynam jeść jak prosiak a to mój objaw nr 1. |
||
|
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zima fajne jest Zakopane My zazwyczaj jezdzimy tu i tu.Ale czas pokaze gdzie pojedziemy.Jak bedzie fasolka to pewnie przez 2 pierwsze lata zycia bedzie tylko Bałtyk ![]() Kurcze jestem wkurzona bo czyscilam kompa i nie moge zainstalowac zadnego komunikatora.
|
|
|
|
|
#1835 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
było super |
|
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Dziweczynki moje staraczki...
włąśnie wrócilismy z Tż z Aquaparku i wiecie co.... w przebieralni były staranka tak jakos nas wzieło i nie wiem czy ktos widział cienie spod drzwiczek czy słyszał to było ni wazne PS. Dziewczyny atak !! nie tracic okazji... brac przykład!!! ![]() ![]()
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
przed chwilką wróciłam z festynu i wyobraźcie sobie widziałam z 10 kobiet w ciąży
a z wózkami to jeszcze więcej, jakaś masakra. Może teraz bardziej się to zauważa ale jednak mam wrażenie, że teraz wysyp ciężarnych. Szkoda, że nie należę do tego zacnego grona. ![]() @ jeszcze nie dostałam, więc może przyjść jutro, w poniedziałek albo we wtorek lepiej żeby terminowo był jednak, bo jak znowu będzie wcześniej to już całkiem się pogubię w moich cyklach.Mimo, że nie mam w tym cyklu podstaw do podejrzewania ciąży (minimalna ilość staranek, zero objawów ciążowych) ale nadal mam nadzieję, sama nie wiem czemu się łudzę. A obiecalam sobie, że nie będę o tym już myślała, ale jak zwykle nie mogę się powstrzymać.
|
#1838 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kurde zrobiłam sobie maseczkę z glinki zielonej i musiałam zmyć takie mnie skora zaczęła piec nie no co za dzień.A co do staranek to faktycznie "egzotyczne" miejsce ![]() Obwieszczam ze ten lakier wygląda nieziemsko na stopach, właśnie pomalowałam pazurki. Aha kto moderuje te forum? Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-06-21 o 22:22 |
|
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z imieninek
![]() oczywiście pytanka kiedy, jakieś aluzje itd....ale wiecie co ??? powiem Wam, że mi piersi "spuchły". niby około wtorku powinna być @ tylko, że ja NIGDY tak nie miałam, że mi się coś z piersiochami działo.Szczerze mówiąc zaczęłam mieć jakąś nadzieję.No i pobolewają mnie
|
|
|
|
#1840 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co ten mój organizm odwala to ja nie wiem.
|
|
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle, że u mnie to musiałby chyba być cud biorąc pod uwagę co pisałam parę dni temu.O aktywności a właściwie jej braku mojego męża...dlatego moja nadzieja jest nieco malutka
|
|
|
|
#1844 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Dopóki nie ma @ jest nadzieja
|
||
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja mam tak samo, w tym cyklu chyba dwa razy były staranka a nawet nie wiem czy to były dni płodne
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja naprawdę jestem troszkę zdziwiona stanem moich cycochów.....ale by było pieknie....ale dobra ciiiicho....nie można się za bardzo nakręcać
|
|
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy możecie mi wytłumaczyć jak wygląda śluz owulacyjny.Odstawiłam tabletki 3 miesiące temu i jedyne co wydaje mi się objawem owulacji to kłujący jajnik i ochota na sex.
|
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
masz racje nie ma się co nakręcać, myśląc racjonalnie, skoro nie udaje się zajść w ciążę starając się codziennie w każdy dzień płodny, to raczej nikłe szanse są przy minimalnej ilości staranek. No ale kto wie, może w tym szaleństwie jest metoda
uciekam do spania już dobranoc
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
śluz owulacyjny jest "rzadki" i przeźroczysty, jak białko jaja kurzego.
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki....jak białko kurze...śliski, przezroczysty i sporo |
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
I mamy kolejne cyrki na Euro 2008!!!!
Wczoraj cudem i fartem wygrali turcy Fuck!!! a dziś liczyłam na Holandię i co !!!!!! Gów...oRosja 3:1 fuck!!! Ale nie ma co Rosja dzis klase pokazała aż chciało sie oglądac!!1 dobranoc bo ide obudzić męża bo spi i trza sie postarac troszkę....![]() PS... u nas jest odwrotnie jak u co niektórych z Was.. hihih u was spicie po meczu was Tż budzi na sexik u nas mąż śpi i musze go obudzić... hiohih a teraz sobie nawet zachrapał;p;p;p ![]() ![]()
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
No a ja nadal nie spie
Czy ktos mi wyjasnie dlaczego moj malzonek jak mialam dni plodne nie interesowal sie mna a teraz nadrabia Pogielo goscia hehe nie powiem fajnie jest tylko tajming jakis chory heheMadziwinia no pozazdroscic tym co was slyszeli U nas dzis romantycznie pile 4 ogladalismy hehe malzonek ma dosc meczy po wczorajszym zwyciestwie turasow i chwala mu za to nareszcie jakies normalne dni mamy i noce
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
pomyłka
|
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
z reguly bialy sluz jest przed lub po owulacji ale moze tak byc ze Twoj najlepszy sluz jest wlasnie taki bily z regoly powinien byc rozciagliwy min na 1 cm, najlatwiej to ocenic obserwujac kilka cykli
Dziewczeta znalazlam cos fantastycznego na necie polecam kazdej z nas do obejzenia ja od dzis zaczynym myslec inaczej http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8 Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2008-06-22 o 07:16 |
|
|
|
#1856 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
PUK PUK
No i juz pospalam nie ma litosci moje dziecko milego dnia zycze u nas ma 33 stopnie byc maz jedzie na fuche na prawie caly dzien a my idziemy juz rano na basen moze bede miala mozliwosc sie zdrzemnac jak babcia sie wnukiem zajmie |
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry, ja oczywiście też już wstałam zamiast wysypiać się w weekendy. U mnie @ jeszcze nie ma, ale jakoś boję się to pisać, zawsze jak pisałam, że jeszcze nie ma, to później pisalam że jednak już przyszedł.
Mój TŻ w pracy do 15.00 a ja sobie sama urzęduję, mam nadzieję, że choć dzisiaj któraś z Was tu będzie i sobie porozmawiamy.
|
#1859 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry dziewczynki
U mnie dzien mniej dobry moj TZ sie znietrzezwił jak nigdy -chrapie teraz obok buuuu ja juz nie mam chyba sił - no tylko kilka dni w miesiacu tych dni a on pijany chrapie
|
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
co tu taka cisza? czuję sie taka samotna
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

Nie jestem teraz w stanie nadrobić tego wszystkiego co od wczoraj napisałyście, w domu padł mi net a teraz jestem u mamy.Weszłam na chwilkę żeby wam powiedzieć co po wizycie się dowiedziałam. Pęcherzyki pękły i to obydwa w piątek rano lub w czwartek
Kurcze ale numer

a z wózkami to jeszcze więcej, jakaś masakra. Może teraz bardziej się to zauważa ale jednak mam wrażenie, że teraz wysyp ciężarnych. Szkoda, że nie należę do tego zacnego grona.
lepiej żeby terminowo był jednak, bo jak znowu będzie wcześniej to już całkiem się pogubię w moich cyklach.

nie no co za dzień.