![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Dzień dobry
![]() Jemy śniadanie i wyruszamy na giełdę po kurtkę dla męża. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Siemanko w 6. części 😊
Temat fotelik to temat rzeeeeka 😉 dla mnie te wszystkie isofixy, pasy itp to kosmos jakiś 😎 Mąż wrócił z nocki i oczywiście zaczął gadać mi tu i po spaniu, dodatkowo mały mi się tak wypina z jednej strony że aż boli (to chyba plecki i pupa bo taki duży twardy wypukly owal mam na brzuchu). Karolka_ a skąd Ty jeszcze rabarbar wytrzaslas? Ale mi smaka narobiłaś na taka drożdżowe... albo kruche z rabarbarem mojej mamy. O losie... idź Ty niedobra 😜 FallenAnn ja powiem tylko tyle: brawo i podziwiam że masz na te studia i pracę siły 😊 jesteś przepieron 😉 Wilanka powodzenia tam 😊 kciuki za wyniki. I obyś miala racje że ząbki się wykluly i będzie spokojniej nocami u was 😊 Miłej niedzieli grubaski 😁😎🤗 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry w nowej czesci
![]() ![]() Temat fotelików mnie wciągnął i wprowadził mętlik w głowie. No, ale chyba u nas zostanie ten cybex aton 5 i baza do niego (baza chyba pasuje tez do kolejnego ewentualnego fotelika od nich, ale to nie wiem). Jestem tak wyspana i gotowa do działania, ze az dziwne. Wilanka, kciuki mocne za glukozę. Troszkę sie zdziwiłam, ze w niedziele robisz ![]() Fallen, Ty to jesteś przekozak z pracą i studiami co tydzien. Miłego dnia Wam życzę ![]() U nas piękne słonko ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Witam sie niedzielnie
![]() Ja z promocji rossmana na razie tez nie skorzystalam. We wtorek mam wizyte to moze zajrze. Mam slabosc do kosmetykow od 7 lat jestem konsultantem w drogerii ![]() Jestem szczesliwa bo pierwszy raz od prawie miesiaca jedziemy poza teren podworka ![]() Mam pytanie do Was: jakie witaminy bierzecie? Bo ja to juz jak emeryt kilka tabletek ( inne leki) rano w południe i wieczorem.
#37 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ... Ja już w domu, obok labu piekarnia, więc zajadam świeżą bułeczke na śniadanie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Wilanka Czas edycji: 2017-12-10 o 08:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Nadrobilam! Ale wszystkie cytaty mi szlag trafil... Wiec gratuluje udanych zakupów i witam nową mamusie
![]() Przepraszam że wczoraj sie nie odezwałam ale ogólnie miałam ciężki dzień... Ale po kolei Negocjacje mieszkania - szczerze mówiąc negocjacjami nazwać tego nie można bylo... Goście chcieli 295 tys za mieszkanie, miala zostać cała kuchnia i lazienka. Ostatecznie okazuje sie że zabierają lodówkę i pralkę i zeszli z ceny tylko 5000 zl... I dodatkowo mieszkanie mialo być wolne niedługo a oni mowia że najwcześniej w marcu mogą sie wyprowadzić. Potem stanęło na tym że jednak zabieraja całą kuchnie razem z meblami i cena to 280 tys... Troche slabo... Powiedzielismy ze skoro kuchnie mamy cala do zrobienia, zabieraja pralke i wszystkie meble z salonu i sypialni nasz max to 275. Nie zgodzili sie wiec na razie czekamy. Byliśmy ich pierwszymi klientami wiec nie byli sklonni do zejscia z ceny. Dodatkowo udalo nam sie wynająć nasze mieszkanie w Krakowie za cenę wyższa niz myslelismy ze sie uda. Wiec za tydzień musimy sie wyprowadzić. Ale wracamy do Naszego miasta, w którym chcemy rodzić i wychowywać Malutką. Na razie wprowadzamy sie do tesciow... I teraz są 3 opcje - Mąż dowiedział się że za miesiac pojawi sie na sprzedaż fajne mieszkanie 3pokojowe ale do remontu. Jeśli cena bedzie ok to je kupimy. Druga opcja jest taka, że może niedlugo goscie z tego 1 mieszkania zauwaza ze ich cena jest nierynkowa i zejdą z ceny. 3 opcja - jak zakup nie wypali to najwyżej cos wynajmiemy od lutego lub kwietnia i zaczniemy budowę domu na wiosne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Witam się niedzielnie 😊 ależ wczoraj mieliśmy udany dzień 🙂 w nocy nie umiałam zasnąć (o 1 wstawiałam zmywarkę i sprzatałam jeszcze😁 jak nie ja). A o 5 jak wstawałam do toalety to myślałam, że się pali w bloku na przeciwko. A to sąsiedzi tak zaszaleli z lampkami na balkonie 😂 Jak u nas były światła oświecone to tak się nie rzucało w oczy, ale po ciemku to łuna światła, cała balustrada spowita w lampkach 😎
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Oo nowy wątek, witam się i ja!
Kocham 2 trymestr, mam ogrom energii, planuje sobie dużo zajęć i nie czuje że marnuje wolny czas tak jak głównie śpiąc w 2-3 miesiącu. Ciekawe jak długo to się utrzyma. Co do fotelika to planujemy kupić Cybex aton 5, wózek też Cybex. Mam mieszane uczucie co do bazy, jeszcze nie podjęliśmy decyzji. Brzuszek się powiększa i mam być może głupie zmartwienie, ale czy kobieta w końcówce ciąży jest w stanie się depilować? Mam na myśli nogi oraz miejsca intymne. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bloodymarry pewnie, ze jest w stanie ale jak to juz nie pytaj, kombinacja alpejska ![]() Edytowane przez lelowa Czas edycji: 2017-12-10 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My będziemy się budować za jakieś 3-4 lata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje przeziębienie nadal nie odpuszcza, mąż mi zakazał wychodzenia z domu przez 3 dni i skacze koło mnie. Najgorsze jest to że jak kaszlę to popuszczam :/ nie ma nic okropniejszego niż to uczucie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
Super! To tez trzymaj kciuki
![]() My chcieliśmy teraz kupić mieszkanie (częściowo dla nas na chwile - częściowo jako inwestycja na później -wynajem), pomieszkac w nim chwile i za 2-3 lata zacząć budowę domu systemem gospodarczym, tak żeby za ok. 5 lat się przeprowadzic. Ciekawe co wyjdzie z naszych planów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Hejka na nowym watku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
O kobiety! Wczoraj siedziałam z Wami do 23.00, a dziś tyle nadrabiania?! I to w weekend? Bójta się Boga!
![]() Ilsa uśmiałam się jak czytałam Twoją odpowiedź na temat atmosfery w domu ![]() ![]() I uszanowanko za ogarnianie już 6 części naszego wątku! ![]() ![]() Lelowa o promocjach na foteliki pisałaś na pewno, pamiętam doskonale że wspominałaś o Tosi ![]() Pretty jeśli szukałabym bez bazy to też skłaniałabym się ku cabrio ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Juana, niezle kombinacje, u nas to wygląda podobnie - rozważamy kilka opcji a póki co mieszkamy z teściami.
W mieście gdzie mieszkamy najbardziej opłaca się kupić mieszkanie do remontu, w czwartek oglądałam praktycznie ruderę do generalnego remontu w starej kamienicy, ale szczerze to zakochałam się w tym co można z tego mieszkania zrobić! Pocieszam się że termin mam na koniec marca i jeszcze są szanse żeby wprowadzić się i łóżeczko skręcić "na swoim" a nie u teściów :/ Teściowie to dobrzy ludzie ale mają pewne nawyki przez które mieszkanie z nimi to męczarnia ![]() Uf, dzięki za info o depilacji bo wielokrotnie słyszałam że ciężarnej mąż nogi golił, a ja bym tego nie przeżyła, tym bardziej, że używam depilatora ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Moja babcia miała czasem takie akcje
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Juana to wiele opcji i tak macie. Wybór jest i na pewno najlepsza wybierzecie. A co do teściowej... hmm pamiętaj, jest wątek w klubie 😎
My właśnie rozgladamy się za projektem domu, po nowym roku chcemy kupić i na wiosnę zacząć coś działać, i myślałam że już mam wybrany ale znów jakaś niepewność mi się wdziera w serce i rozum 😣 i tak bez końca Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Juana kciuki żeby udało Wam się znaleźć Wasze mieszkanie i żeby z teściami Wam było dobrze
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
Wstałam, poszłam leżeć , znowu wstałam, zwymiotowałam i znowu leże ![]() ![]() Mąż pojechał z synkiem oglądać ruiny zamku, a ja nie mam siły nawet po mieszkaniu polazic, a tak chciałam razem spędzić niedzielę ![]() Juana, szczerze to trochę niepoważni ci co sprzedają to mieszkanie. Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Waszej myśli. Miłej niedzieli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarodziejka, Asiula zdrowka, kurujcie sie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.