|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ - część V
Cytat:
a to jednak może pomóc skoro i wapno i fenistil są na alergię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#92 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
często słyszę żeby już robić drugie bo potem ciężko w pieluchy wrócić, ale one mi najmniej przeszkadzają. Najbardziej mi snu brakuje Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#93 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ja jak zwykle ostatnio wieczorami i nocami nadrabiam
Wy już o drugich ciążach....a ja powiedziałam dziś tz, że na razie fizycznie i psychicznie raczej nie jestem gotowa....alergię i inne duperele ..z tym muszę się uporać ...schudłam bardzo...wlosynkeca mi tak, że tz powiedział, że go to martwi (taaaa a pamiętam jak ostatnio kazał mi je wyczesywać nad wanną bo właśnie odkurzal ) no i mieszkanie przydałoby się większe...Cytat:
Dejwo pokazuje z kolei ptaszka w książeczce....![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017
- część V
Moje dziecko już nie śpi od 22... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas aaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Wysłane z mojego myPhone Cube przy użyciu Tapatalka
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Od 3 walczę z gówniakiem. Zaraz wyjdę i zostawię ich razem z chrapiącym Tżtem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
U nas noc calkiem spoko. Standardowo kilka karmien, moze wreszcie sie te zeby przebily? Wczoraj byky takie polprzezroczyste kreski. Pozniej zajrzę. Mam nadzieje ze to juz bo pospalabym dluzej niz 3h na raz..
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra jest w ciąży
|
|
#98 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lutówki 2017
- część V
Cytat:
Za dużo wrażeń. Po co spać jak mozna mieszkanie zwiedzać Gratulacje dla Hani chodzenia ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
Gratulcje dla przyszłej mamy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#99 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Czuję się jakby mi ktoś sypnął piaskiem w oczy. Spałam może 3 godz. Hania obudziła się przed 22..zasnęła dopiero po 2. Obudziła sie o 4, potem jakoś zasnęła , obudziła się o 6. Potem jej sie za chwilkę przysnęło i obudziła się o 7....koniec spania. ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
Wieprzowine ze słoiczka Cytat:
Gratulacje dla siostry ! jej pierwsze? Cytat:
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas noc ok w miare, tylko nie pamietam kiedy jak przechwycilam Szymka do lozka
Biedny ma takie spuchniete na maxa dziasla.. ale bardzo dobrze przechodzi zabkowanie. Oby tak dalej. Wspolczuje nieprzespanej dzisiejszej nocki.. nie wiem od czego to zalezy, ze raz jest ok a za chwile do kitu.. Sreberko, gratki dla siostry ! Mnie macierzynstwo uszczesliwia ! I oglaszam ze Szymek buja sie w przod i tyl w pozycji do raczkowania
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Silver tak pierwsze dziecko
strasznie się cieszę bo udało się w drugim cyklu a podobnie jak ja ma PCOS i po drodze zdarzyła się torbiel na 5 cm. Ja walczyłam rok u o ciążę, wiem co człowiek czuje w takich sytuacjach. Tym bardziej jestem szczęśliwa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#102 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie wróciłam do swojej wagi. Jeszcze 3 kg mi zostało. Z córcia już po takim czasie wazylam mniej niż przed ciążą.
A do idealnej to 5 kg jeszcze, ale to na wiosnę zacznę działać 😊. I dołączam się do klubu + 20kg 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
I też tak z rozczuleniem obserwuję, ze dzieciaczki już takie mądre. Zaczynają kojarzyć przedmioty z nazwą, wiedzą co gdzie jest w domu, do czego co służy. Jaś jak znalazł szczotke Tosi do włosów to zaczął sobie do głowy przykładać i czesac 😀. A dopiero co takie malutkie były. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w nowym wątku
mało pisze bo dużo się dzieje pozytywnie ![]() Pozdrawiamy serdecznie wszystkich z Asią Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
U nas czas zapie*rza jak szalony. Na wszystko brakuje czasu. Młoda zasuwa jak szalona, wstaje przy wszystkim. Trochę się martwię tylko, bo nie robi papa (chociaż codziennie robimy tacie do pracy) ani brawo. Nie pokazuje też paluszkiem nic Niby ma czas, ale wiecie... Gratuluje wszystkim ciekawych planów na 2018 ![]() Mnie się chce płakać na samą myśl jakby to było. Zwłaszcza, ze wszystkie moje dolegliwości na 90% by sie powtorzyly, pewnie jeszcze ze zdwojoną siłą. Takze Marysia zostanie jedna jedyna chyba. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce powtarzać i tyle, ja tam się nie martwię Mega spać mi się chce, mieliśmy okropną noc. Z powodu zębów B. budził się dosłownie co chwilę... Do tego ogólnie nic mi się nie chce, od prawie 2 tyg mam katar, który strasznie mnie zamula. Ledwo oddycham, nie ćwiczę i czuję się jak kupa. No to się wyżaliłam, dziękuję
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Sreberko, gratulacje dla siostry!
![]() Co do wagi w ciąży to ja przytyłam 8kg a teraz jestem jakieś 2kg na minusie w porównaniu do wagi sprzed ciąży Także nie poszło źle ![]() Ale zimno! A my od dwóch godzin na spacerze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Shiru, Niba też nie macha papa i nic nie pokazuje. Zrobi jak jej się zachce. Także luzik ![]() Wróciliśmy z zakupów z teściami. Mała wzbogaciła swoją garderobę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
MartaMagda wapno też podaje.
Ja przytylam około 9, teraz waga pokazuje mniej niż przed ciążą, ale moglabym jeszcze trochę spaść... Ja wolałabym mniejsza różnicę wieku bo co z tego ze umie się sam ubrac i skorzystac z toalety, skoro na moje wychodzimy, zaczyna dyskusje, ja nie chcę, nie ta bluzka, a musimy, a po co itd dwu latka ubralabym i po prostu wyszła. Sreberko gratulacje dla siostry ![]() Shiru moja papa też nie robi kiedyś machala dwoma, teraz nic ale mają czasWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Weekend weekend i po weekendzie
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam na "Belfra" ostatni odcinek dziś 😊
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
My dziś pierniczki robiliśmy
Jestem wyczerpana po ostataniej nocy. W dzień spała tylko godzinę. Aż się boję dzisiejszej nocy ![]() Wysłane z mojego myPhone Cube przy użyciu Tapatalka
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Pisalyscie kiedyś o tubkach owocowych Kubus, od jutra po 1,70 w lidlu 😊. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
czuję się dziś jakby czołg po mnie przejechał.... mały śpi...mam chwilę dla leniucha Sreberko gratki dla siostry ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też cierpne na samą myśl o nocy. Ale odespalam z Maksiem 1,5 h w dzień. Wieczorem znowu zwymiotowal.
Sent from my HTC Desire 310 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja jest śpiąca, więc daje jej jeść. Podczas jedzenia strzela kupe giganta. Po jedzeniu ulała na siebie i na mnie, więc ją przebieram w nową piżamę i ogarniam kupe. Zapięłam body, Kaja ulewa. ZNOWU. Ulana jest łącznie z włosami, więc wkładam ją do wanny. Kąpie, ubieram body. Odkładam ją do łóżeczka i słyszę.. kupe. ZNOWU. Więc przebieram. ZNOWU. Okazuje się że nie wszystko trafiło w pampersa, więc zmieniam kolejne body. Odkładam ją do łóżeczka a ona oczy jak 5 zł. Rozbudziła się. No nie możliwe.. Kurtyna.
No to się wyżaliłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jadę jutro do żłobka ustalać terminy i inne rzeczy Źle mi z tym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się dopiero teraz. Dzisiaj udało mi się wyspac do 10. Mąż wziął rano Alę, a mi dał pospać
Cytat:
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeżywam tą Twoją Ninke w żłobku jakbym swoje dziecko posylala Justi o mamuniu Kaja powojowala za całe 11 miesięcy Sent from my HTC Desire 310 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaja no co Ty takie psikusy?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

Jak pediatra zaproponowala, że fenistil może pomoc, bo katar niezależnie od przyczyny ma takie same podstawy jeśli chodzi o powstawanie, bylam sceptyczna. Ale zapytalam koleżankę, która jest rodzinną i potwierdziła, że to powinno pomóc. Sama dawała swojej córce, bo miała duzy katar przy zabkowaniu i u nich działało. Póki co jest lepiej.
a to jednak może pomóc skoro i wapno i fenistil są na alergię 

) no i mieszkanie przydałoby się większe...
swoją drogą ważę mniej niż przed ciąża..
- część V

strasznie się cieszę bo udało się w drugim cyklu a podobnie jak ja ma PCOS i po drodze zdarzyła się torbiel na 5 cm. Ja walczyłam rok u o ciążę, wiem co człowiek czuje w takich sytuacjach. Tym bardziej jestem szczęśliwa