Panny Młode 2009 cz. III - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-21, 11:17   #2251
zielony_motylek
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. III

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
mała klientem się nie przejmuj, ludzie potrafią być okropni
właśnie ja nie wiem skąd się niektórzy ludzie biorą

myśmy byli przedwczoraj na spotkaniu z DJ'em, okazało się, że jego szwagier grał u mnie na studniówce, a możemy sobie wybrać którego chcemy, więc jestem już w 100% za DJ'em bo ten ze studniówki wymiatał, grał naprawde super i oglądałam specjalnie wczoraj płyte ze studniówki i to była taka muzyka no w sumie właśnie wsam raz na wesele, myśmy się przy niej bardzo dobrze bawili, a zresztą sprawdzi przy czym się ludzie najlepiej bawią i to będzie grał zabawy ustala z nami więc nie będzie żadnych durnych zabaw typu przekładanie jajka przez nogawke..
Ma dymiarke więc mój TŻ , wymyślił, żeby przy 1 tańcu zrobić taki ciężki dym który się będzie unosił tylko tak przy powierzchni, myśle że by to całkiem fajnie wyglądało z tym że chyba będzie wtedy za jasno więc nie wiem czy ten pomysł przejdzie no i bierze 900zł za całe wesele więc super
Stary 2008-06-21, 11:50   #2252
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
kurcze wczoraj byliśmy z TZ na domówce u znajomych było super tylko, że teraz jestem jakby zmęczona
cos sie wypilo
Stary 2008-06-21, 11:53   #2253
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
cos sie wypilo
troszke ale biorac pod uwage to, ze nie czesto pije to duzo

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 12:47   #2254
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
troszke ale biorac pod uwage to, ze nie czesto pije to duzo
hehe skad ja to znam :d
Stary 2008-06-21, 13:02   #2255
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
witamjestm Jagus jestem
wstrzymywalam sie z napisaniem do momentu ustalenia wstepnej daty slubu...no i dzis sie stalo
zadzwonilam zalatwic sale mam caly maj i kwiecien do dyspozycji podobnie z orkiestra.jutro jade podpisywac umowe.jesli w miedzyczasie nikt mi sie nie wtrybil to date slubu obralismy na 9 maja
musze sie wkrecic w tematy bo szczerze mowiac to nie wiem co mam napisac wiecej
W koncu Cie widze. No to teraz mamy dwie Marty w watku.

Super, ze nie mieliscie z sala i z zespolem. Teraz tylko fotograf i kamerzysta o ile chcecie go brac i kosciole i rok z glowy. Pewnie zaraz bedziesz latac po salonach slubnych. Ja o Tobie sporo wiem, ale pewnie dziewczyny sa ciekawe Ciebie. (kurcze, juz n styczniowkach wiedzialam, ze kiedys bedziemy razem dzielic wspolny watek )

Kurcze, przez ta awarie wizazu nie moglam wczoraj nigdzie wejsc.

My z TZ zastanawiamy sie czy przypadkiem nie zmienic kamerzysty... Umowe mamy podpisana z tym: http://prokadr.pl/glowna.php?dzial=g...oddzial=wesela (nie trzeba sciagac filmu na komp by go obejzec, wystarczy kliknac prawym przyciskiem myszy na MPG..MB i wybrac otworz lub otworz w nowym oknie). Nie bralismy u nich wysiegnika.
Obecnie bardziej podoba mi sie ten kamerzysta:
http://www.hqstudio.pl/
tu sa tez jego filmiki:
http://www.hqstudio.pl/blog/
i tu:
http://pl.youtube.com/user/hqstudioproductions
Co o tym sadzicie?

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 14:00   #2256
Elcia85
Rozeznanie

a ja sie msuze pochwalic- jutro ide pierwszy dzien do pracy huraaaa i tak a propos wczesniejszgeo tematu odnosnie studiów i doświadczenia zawodowego, to ja studiuje dziennie, od pazdziernika piaty rok na akademii ekonomicznej zaczynam i bede pracowac w pelnym wymiarze godzin, jesli bede miec jakies zajecia na których bede musiala byc obecna to szef sie zgodzil zebym w jakis dzien np nie rpzychodzila badz byla krocej
rozmawialam ostatnio z kolezanka ktora ejst starsza ode mnie 7 lat i mowila ze jak ona studiowala to malo kto pracowal w czasie studiow (dziennych) a teraz jest to bardzo popularne. po prostu ludzie widzą ze bez doswiadczenia po studiach moze byc ciezko.

trzeba miec troche szczescia, ale da sie to pogodzic. od trzeciego roku pracowalam ale w sklepie i to wygladalo tak ze caly tydzien na uczelni a potem sobota niedziela po 12h w pracy, ale teraz wreszcie zaczne prace w zawodzie strasznie sie ciesze!!!!
Stary 2008-06-21, 14:05   #2257
jaga_2001
Zakorzenienie

Elcia, gratuluje!

Ja tez stuiuje dziennie. Jesli juz pracowalam to tylko w czasie ferii. Niestety na prace teraz sie nie nadaje, bo jedyne co moglabym dostac to stanie jako hostessa lub praca w sklepie, a mam zakazane przez lekarza jakiekolwiek obciazanie nog. Niemniej, moje kolezanki z roku normalnie w ciagu roku pracowaly, przewaznie w sklepie i tryb dzienny studiow im w tym nie przeszkadzal.

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-21, 14:55   #2258
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
a ja sie msuze pochwalic- jutro ide pierwszy dzien do pracy huraaaa i tak a propos wczesniejszgeo tematu odnosnie studiów i doświadczenia zawodowego, to ja studiuje dziennie, od pazdziernika piaty rok na akademii ekonomicznej zaczynam i bede pracowac w pelnym wymiarze godzin, jesli bede miec jakies zajecia na których bede musiala byc obecna to szef sie zgodzil zebym w jakis dzien np nie rpzychodzila badz byla krocej
rozmawialam ostatnio z kolezanka ktora ejst starsza ode mnie 7 lat i mowila ze jak ona studiowala to malo kto pracowal w czasie studiow (dziennych) a teraz jest to bardzo popularne. po prostu ludzie widzą ze bez doswiadczenia po studiach moze byc ciezko.

trzeba miec troche szczescia, ale da sie to pogodzic. od trzeciego roku pracowalam ale w sklepie i to wygladalo tak ze caly tydzien na uczelni a potem sobota niedziela po 12h w pracy, ale teraz wreszcie zaczne prace w zawodzie strasznie sie ciesze!!!!
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Elcia, gratuluje!

Ja tez stuiuje dziennie. Jesli juz pracowalam to tylko w czasie ferii. Niestety na prace teraz sie nie nadaje, bo jedyne co moglabym dostac to stanie jako hostessa lub praca w sklepie, a mam zakazane przez lekarza jakiekolwiek obciazanie nog. Niemniej, moje kolezanki z roku normalnie w ciagu roku pracowaly, przewaznie w sklepie i tryb dzienny studiow im w tym nie przeszkadzal.

Więc już raczej, napewno wybiorę się na zaoczne a koniec sierpnia, początek września cv rozniose i mam nadzieję, że znajdę coś odpowiedniego.

U mnie od wczoraj do niedzieli są dni miasta . Ale fajnie... wczoraj były jakieś zespoly cygańskie i dyskoteka dzisiaj zespoły: Mebius, Manicur, Bakshish, Dżem i dyskoteka, a jutro: Boys, Ladies Stars oraz September i na koniec widowisko pirotechniczne.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 15:03   #2259
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
W koncu Cie widze. No to teraz mamy dwie Marty w watku.

Super, ze nie mieliscie z sala i z zespolem. Teraz tylko fotograf i kamerzysta o ile chcecie go brac i kosciole i rok z glowy. Pewnie zaraz bedziesz latac po salonach slubnych. Ja o Tobie sporo wiem, ale pewnie dziewczyny sa ciekawe Ciebie. (kurcze, juz n styczniowkach wiedzialam, ze kiedys bedziemy razem dzielic wspolny watek )

Kurcze, przez ta awarie wizazu nie moglam wczoraj nigdzie wejsc.

My z TZ zastanawiamy sie czy przypadkiem nie zmienic kamerzysty... Umowe mamy podpisana z tym: http://prokadr.pl/glowna.php?dzial=g...oddzial=wesela (nie trzeba sciagac filmu na komp by go obejzec, wystarczy kliknac prawym przyciskiem myszy na MPG..MB i wybrac otworz lub otworz w nowym oknie). Nie bralismy u nich wysiegnika.
Obecnie bardziej podoba mi sie ten kamerzysta:
http://www.hqstudio.pl/
tu sa tez jego filmiki:
http://www.hqstudio.pl/blog/
i tu:
http://pl.youtube.com/user/hqstudioproductions
Co o tym sadzicie?
Świetny ten kamerzystka drugi!!

Cytat:

To gratulacje, najważniejsze, że będziesz robiła to co lubisz
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 15:37   #2260
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

]

gratulacje
Stary 2008-06-21, 16:33   #2261
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Świetny ten kamerzystka drugi!!
Dlatego zaluje, ze tak sie pospiezylismy z podpisywaniem umowy. Wczesniej do tego faceta z HQ studio dzwoilam, ale nasz termin mial zajety, ale to bylo na 25 lipca... Pozniej sobie ubzduralam, ze nasz termin, czyli 1 sierpnia ma zajety i dlatego tak wyszlo. Mam nadzieje, ze we wtorek wszyscy bedziemy mogli sie spotkac i obejzec cale jego prace, no i ewentualnie podpisac umowe.

EDIT: zakupilam kotyliony dla rodzicow. Nie pamietam czy sie chwalilam. Mialam tylko dwie, ale dokupilam reszte.
Załącznik 1552787

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-21, 16:48   #2262
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
mała klientem się nie przejmuj, ludzie potrafią być okropni

martucha no super, że w pracy za dużo do poprawy nie ma no i fajnie, że termin obrony już wyznaczony

Jutro mam absolutorium, ostatnie spotkanie z wszystkimi znajmymi z roku, a potem każdy pójdzie w swoją stronę... przeleciały mi te 3 lata jak nie wiem co. Oj jutro bez husteczek się chyba nie obejdzie
wlasnie sie zabieram za poprawianie.. we wtorek mam oddac prace wiec zdaze
u mnie jutro tez ostatni dzien.. a potem sie zobacze z czescia na obronie a reszte juiz hmm niebede ogladac.. ale jak to sie mowi jak ktos chce to kontakt utrzyma.. ja wiem ze napewno z jedna kolezanka i jej mezem bo juz nasze imprezki sa standardowe.. no i iwoncia u ktorej bede swiadkiem w wakacje... a reszta.. czas to roztrzygnie..

bylam wczoraj u fryzjera zrobilam sobie wloski troche mocniejsze niz zawsze ale to tylko dlatego zeby za 2 tygodnie na obrone jak sie kolor spierze byly jeszcze ladnie rude.. jak mi tz przywiezie fotki od fotografa to je wrzuce pokazac
Stary 2008-06-21, 17:56   #2263
marti86
Zakorzenienie

kobietki co myslicie o tym kamerzyscie??i sposobie jego montarzu??szczerze to nie mam zielonego pojecia jak to wszytsko cenowo wyglada-oswiecicie mnie??

http://www.abelmedia.olsztyn.pl/demo_sp.html
kurcze nie wiem jak sie wkrecic w watek:/ciezko ta z doskoku

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 18:02   #2264
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
kobietki co myslicie o tym kamerzyscie??i sposobie jego montarzu??szczerze to nie mam zielonego pojecia jak to wszytsko cenowo wyglada-oswiecicie mnie??

mi sie podoba.. serio tak delikatnie i gustownie..
ale po co sie wkrecac skoro jestes wkrecona
pisalam juz ze zrobilam sobie wloski i odrazu poszlam do fotografa zrobic fotki do dyplomu.. no i bylam z mim wojtekm zaplacilam za 4 do dyplomu.. a on je dzis odebral i dostal gratis takie portretowe z serduszkami super.. to ono
jak sie wam podoba moj nowy kolorek?
Załącznik 1552903
aaa i mam nadzieje ze u was na mointorze nie ejst fotka taka ciemna jak u mnie.. chyba mi sie kolory zwalily
Stary 2008-06-21, 18:22   #2265
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:

Marti, zalezy co sie komu podoba. Jesli tobie i TZ sie podoba to dlaczego mielibyscie nie brac. To w koncu ma byc wasza pamiatka z tego wyjatkowego dnia.

Jesli chodzi o cene. To chyba zalezy od kamerzysty. Jesni chca 1200 zl, inni 1500 zl. Ja za wideofilmowanie w ProKADRZe place 2100 zl, a w HQ studio o 100 zl drozej. Musialabys podzwonic po kamerzystach w swoch okolicach, bo tak to trudno powiedziec.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
pisalam juz ze zrobilam sobie wloski i odrazu poszlam do fotografa zrobic fotki do dyplomu.. no i bylam z mim wojtekm zaplacilam za 4 do dyplomu.. a on je dzis odebral i dostal gratis takie portretowe z serduszkami super.. to ono
Załącznik 1552903
aaa i mam nadzieje ze u was na mointorze nie ejst fotka taka ciemna jak u mnie.. chyba mi sie kolory zwalily
Fajne kolorki. Prawie taki brazik wyszedl.

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-21, 18:25   #2266
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kochane obroniłam sie na 5 wybaczcie, ze tyle nie pisałam, ale oblewałam i dopiero wczoraj do domku dotarłam hehe
gratulacje Zdolniacha z Ciebie

Cytat:
Napisane przez misty82 Pokaż wiadomość
Witam Panie
My równi8ez planujemy ślub na 2009 a dokładnie 19 .wrzesienmoże któraś z was tez na termin na tego dnia?
Mamy narazie tylko saleale u mnie wmiescie z salą tragedia poprostu wszystko zarezerwowanew jednym z lokali od maja do października brak juz miejsc a w tym co ja chciałam ,jednym z lepszych wg mnie trafił sie akurat tylko ten jeden wolny termin:0
podobno prblemy tez sa z zespołem,ale to w lipcu planujemy załatwiac.
wiecie może ile wczesniej załatwia sie kości.ół?
Pozdrawiam wsdzystkie panny młode '09

Cytat:
witamjestm Jagus jestem
wstrzymywalam sie z napisaniem do momentu ustalenia wstepnej daty slubu...no i dzis sie stalo
zadzwonilam zalatwic sale mam caly maj i kwiecien do dyspozycji podobnie z orkiestra.jutro jade podpisywac umowe.jesli w miedzyczasie nikt mi sie nie wtrybil to date slubu obralismy na 9 maja
musze sie wkrecic w tematy bo szczerze mowiac to nie wiem co mam napisac wiecej
Oooo jak miło widzieć kolejne przyszłoroczne mężatki

Ech kobitki...nie było mnie tu chyba z tydzień..... I przyznam szczerze, ze chyba nie jestem w stanie nadrobić tylu stron....

Ale zamierzam już teraz być znów na bieżąco

A w ogóle to mam wielki problem.... Sala, która wzieliśmy na wesele.... coraz wiecej złych opinii słysze o niej i juz wiem, ze nie chce tam wesela.... Tylko teraz znow od nowa szukac, dzownic... a jak nie znajdziemy nic ciekawego na nasz termin.....
Wiecie, w ogole doszlam do wniosku, ze jak dla mnie to mogloby nie byc tego wesela....
Nie wiem co ze mna....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 18:34   #2267
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
A w ogóle to mam wielki problem.... Sala, która wzieliśmy na wesele.... coraz wiecej złych opinii słysze o niej i juz wiem, ze nie chce tam wesela.... Tylko teraz znow od nowa szukac, dzownic... a jak nie znajdziemy nic ciekawego na nasz termin.....
Wiecie, w ogole doszlam do wniosku, ze jak dla mnie to mogloby nie byc tego wesela....
Nie wiem co ze mna....
MisQa, nie przejmuj sie. Ja np. juz nie chce aby TZ mi sie oswiadczal... (przeszlam ze skrajnosci w skrajnosc) Czyli, ze ze mna tez jest cos nie tak. Znaczy sie, ze jest juz nas dwie.

Co do Twojej sali. Fakt, tez sporo negatywnych opinii slyszalam o niej. Ale moze nie bedzie tak zle? Ja studniowke mialam w Dworku czarneckiego i tez nie za bardzo sobie chwale, ale to bylo lata temu. Teraz ludzie robia tam wesela i wychodza zadowoleni. To samo tyczy sie Hotelu Golebiewski. Moze jak pare osob przyjdzie, napsuje im opinie to moze pojda po rozum do glowy i zmienia sie na lepsze. Zawsze przeciez mozna im powiedziec, ze jak cos bedzie nie tak to sie nie zaplaci tyle ile w umowie. A z inna sala na tylu gosci ile chcecie zaprosic moze byc problem. Chybaze ta sala co my mamy, ale to dosc daleko od Bialegostoku, zarcie tez nie jak w restauracjach tylu Zejer czy Tryumf, ale takie jakby domowe (mi osobiscie smakuje), ale duzo i smacznie, no i sala na chyba 500 osob ma byc... Tylko ten piekielny dojazd. To prawie 30 km za miastem...

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-21, 18:43   #2268
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
MisQa, nie przejmuj sie. Ja np. juz nie chce aby TZ mi sie oswiadczal... (przeszlam ze skrajnosci w skrajnosc) Czyli, ze ze mna tez jest cos nie tak. Znaczy sie, ze jest juz nas dwie.

Co do Twojej sali. Fakt, tez sporo negatywnych opinii slyszalam o niej. Ale moze nie bedzie tak zle? Ja studniowke mialam w Dworku czarneckiego i tez nie za bardzo sobie chwale, ale to bylo lata temu. Teraz ludzie robia tam wesela i wychodza zadowoleni. To samo tyczy sie Hotelu Golebiewski. Moze jak pare osob przyjdzie, napsuje im opinie to moze pojda po rozum do glowy i zmienia sie na lepsze. Zawsze przeciez mozna im powiedziec, ze jak cos bedzie nie tak to sie nie zaplaci tyle ile w umowie. A z inna sala na tylu gosci ile chcecie zaprosic moze byc problem. Chybaze ta sala co my mamy, ale to dosc daleko od Bialegostoku, zarcie tez nie jak w restauracjach tylu Zejer czy Tryumf, ale takie jakby domowe (mi osobiscie smakuje), ale duzo i smacznie, no i sala na chyba 500 osob ma byc... Tylko ten piekielny dojazd. To prawie 30 km za miastem...
Tylko ze wlasnie tu Agatko chodzi o to , ze zarcie jest okropne, wędliny nie przypominają wędlin...sałatki są tak okropne ze nikt ich nawet nie tyka, jedzenia nic nie zostaje po weselu.... A jednak niemale pieniązki sie płaci....
Heh....Juz rozmawialam z TZ-em i powiedzialam mu ze jak sobie chce ale ja sie juz nie zgadzam na wesele w zejerze i tyle..... Bo to w sumie on strasznie sie na to miejsce napalil..... No i teraz szukamy dalej... Myslelismy o Lech-u, kierowniczka jest nasza znajoma, wiec bylaby pewnosc, ze jedzenie bedzie spoko i ze nikt nie okradnie nas, jak to w zejerze bywa..... Tylko czy bedzie termin.....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 18:59   #2269
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko ze wlasnie tu Agatko chodzi o to , ze zarcie jest okropne, wędliny nie przypominają wędlin...sałatki są tak okropne ze nikt ich nawet nie tyka, jedzenia nic nie zostaje po weselu.... A jednak niemale pieniązki sie płaci....
Heh....Juz rozmawialam z TZ-em i powiedzialam mu ze jak sobie chce ale ja sie juz nie zgadzam na wesele w zejerze i tyle..... Bo to w sumie on strasznie sie na to miejsce napalil..... No i teraz szukamy dalej... Myslelismy o Lech-u, kierowniczka jest nasza znajoma, wiec bylaby pewnosc, ze jedzenie bedzie spoko i ze nikt nie okradnie nas, jak to w zejerze bywa..... Tylko czy bedzie termin.....
moze zagadaj do tej wlascicielki znajomej.. a jak sie nieuda to szukaj jak nieznadjziesz to zostanie Ci wasza.. a jak znajkdziesz to odmowisz...

Jaga wlasnie sa ciemniejsze ale nie az w braz... czyli widzisz tak jak ja.. wiec to nie monitor a foto sie ciemno zeskanowalo.. no ale nic
Stary 2008-06-21, 19:10   #2270
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, wiem, widzialam i sama slyszalam opinie o Zejerze. I to niezbyt pochlebne. Jedna uslyszalam dobra, od mojej siostry ciotecznej, ktora byla tam na imprezie. Ale tylko dlatego, ze jej wojek, ktory tam robil imprezke rodzinna to znajomy czy tez rodzina wlaciciela Zejera.

ALe moze jest nadzieja, ze moze sie cos zmienic, tak jak to sie zminilo z Golebiem i z Dworkiem Czarneckiego. Sama jak ostatnio bylam w Zejerze i ogladalam ich sale to sie zapyalam co z jedzeniem, bo ostatnio coraz czesciej slysze negatywne opinie na ich temat. Moze jakby pare osob do nich poszlo i cos takiego powiedzialo to dalo by im to do myslenia.

Martucha, moj monitor ogolnie jakos jest ciemny.

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-21, 19:10   #2271
sas
Wtajemniczenie

czesc kobietki
nie bylo mnie zaledwie 3 dni a juz nie nadaam wczoraj probowalam wejsc ale wgole strony mi nie odczytywalo ale widze, ze ogolnie byl jakis problem z wizazem...
mala nie przejmuj sie tym klientem- o ile mozna go tak nazwac..glowa do gory i pomysl o innych klientach ktorzy usmiechaja sie do ciebie itp..napewno jest ich wiecej..a niestety dupki w kazdej branzy sie zdazaja

madzialenka gratuluje

marti 86 witaj

heh a u mnie juz tydzie po slubie na razie jest okmezus sie dobrze sprawuje...ale wecie i tak naprawde bede to wszystko przezywac dopiero na i po koscelnym slubie- tojednak dla mnie najwazniejsze

a teraz siedze w domku zaczynam odpoczywac po 2 tyg..normalnie od dwohc tyg ani jednego dnia nie mielismy zeby sobie tak troszke odpczac zamiesznaie przed slubem i po itp..ale niestty jstem sama bo mezus pojechal do manchesteru i wroci w nocy

dziewczyny mam ytanie zna ktos dobrego kamerzyste ze swietorzyskiego albo malopolskiego???

milego wieczorku
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 19:33   #2272
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

MisQa, ja bym zapytała o lokal tych Waszych znajomych. Może akurat będą mieli Wasz termin wolny. Warto spróbować, niż potem żałować. Powodzenia

Elu, gratuluję pracy

Martuś, widziałam już Twoje zdjęcie na naszej-klasie- piękny kolor! Brak mi odwagi na taki, ale zawsze mi się podobał A z pracą... Mówiłam, że będzie dobrze zdolniacho

Tak, jak pisałam przedwczoraj- rodziców TŻa nie ma, myszki harcują. Wczoraj byliśmy w kinie na filmie "Seks w wielkim mieście". Nie oglądałam serialu, ale po obejrzeniu wersji kinowej chciałabym to nadrobić. Uśmiałam się jak nigdy! Szczególnie z jednego tekstu, z którego się tak smiałam, że aż mi łzy leciały! Wychodząc z kina znowu sobie tę scenę przypomniałam i znowu się śmiałam do rozpuku.
Nockę piękną spędziliśmy. A dziś od rana byliśmy w Jaworznie, mój TŻcik nurkował, a ja wiernie czekałam na brzegu Oczywiście trochę sobie spaliłam ramiona... (może któraś pamięta, jak w zeszłym roku opowiadałam, że spaliłam sobie twarz i za dwa dni szłam do ginekologa, więc wyglądałam, jakbym się czerwieniła ze wstydu) TŻ kupił mi kojący balsam, a na przyszłość krem z filtrem. Dba o mnie, jak nikt inny
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 20:48   #2273
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

MisQa, ja bym zapytała o lokal tych Waszych znajomych. Może akurat będą mieli Wasz termin wolny. Warto spróbować, niż potem żałować. Powodzenia

Elu, gratuluję pracy

Martuś, widziałam już Twoje zdjęcie na naszej-klasie- piękny kolor! Brak mi odwagi na taki, ale zawsze mi się podobał A z pracą... Mówiłam, że będzie dobrze zdolniacho

Tak, jak pisałam przedwczoraj- rodziców TŻa nie ma, myszki harcują. Wczoraj byliśmy w kinie na filmie "Seks w wielkim mieście". Nie oglądałam serialu, ale po obejrzeniu wersji kinowej chciałabym to nadrobić. Uśmiałam się jak nigdy! Szczególnie z jednego tekstu, z którego się tak smiałam, że aż mi łzy leciały! Wychodząc z kina znowu sobie tę scenę przypomniałam i znowu się śmiałam do rozpuku.
Nockę piękną spędziliśmy. A dziś od rana byliśmy w Jaworznie, mój TŻcik nurkował, a ja wiernie czekałam na brzegu Oczywiście trochę sobie spaliłam ramiona... (może któraś pamięta, jak w zeszłym roku opowiadałam, że spaliłam sobie twarz i za dwa dni szłam do ginekologa, więc wyglądałam, jakbym się czerwieniła ze wstydu) TŻ kupił mi kojący balsam, a na przyszłość krem z filtrem. Dba o mnie, jak nikt inny
fajnie, jak ma kto o nas dbać
a ja waśnie podwoziłam znajomych na ślub i weselicho no i podglądałam troszkę I chodzi o to, że panna młoda niziutka- jeszcze niższa ode mnie (A ja mam 159cm)- w utach na obcasach to tak z pół głowy jeszcze niższa w porównaniu ze mną bez obcasów no i była taka..hm,mm nie najszczuplejsza i sukienkę miała prawie całą z gipiury-czy jak to się nazywa (chodzi mi o taką koronkę) a welon miała taaaaki ogromniasty- wiecie upięty wysoko i takie wielki, że jak siedziała w samochodzie to pół samochodu welon zajmował. Nie dośc,że był wysoko nastroszony to jeszcze ciągnął się po ziemi... Kurcze no niefajnie wyglądała.... Wiem, okropna jestem ale trzeba uczyć się na błędach innych
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-21, 22:31   #2274
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Załącznik 1552903

cudowny kolorek...bardzo mi sie podoba

jaga sliczne te kotyliony
Stary 2008-06-21, 22:45   #2275
jaga_2001
Zakorzenienie

dzieki strippi

AV by jaga_2001
Stary 2008-06-21, 23:08   #2276
martucha84
Zakorzenienie

jaga wlasnie... bardzo sliczne kotyliony chce namiary gdzie je kupilas...

i postanowilam ze robie sama zaproszenia.. robialm teraz z przyjaciolka na jej sierpniowe wesele i wyszly taniutko a do tego slicznie..
Stary 2008-06-22, 00:19   #2277
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
kolorek fajny, taki stonowany, w sam raz na obroę:P

Cytat:
Nie wiem co ze mna....
Każdy ma taki kryzys, to raczej normalne, a co do sali to lepiej się rozglądnijcie za inną, szkoda by było, żebyście mieli później żałować

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Zazdroszczę tej nocy, my już dawno nei zasypialiśmy razem tęsknię za tym. A na ten film narobiłaś mi ochoty
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 09:54   #2278
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
Cytat:
gratulacje Zdolniacha z Ciebie
dzieki

Martucha ładny kolorek, taki żywy

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 12:55   #2279
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
fajnie, jak ma kto o nas dbać
a ja waśnie podwoziłam znajomych na ślub i weselicho no i podglądałam troszkę I chodzi o to, że panna młoda niziutka- jeszcze niższa ode mnie (A ja mam 159cm)- w utach na obcasach to tak z pół głowy jeszcze niższa w porównaniu ze mną bez obcasów no i była taka..hm,mm nie najszczuplejsza i sukienkę miała prawie całą z gipiury-czy jak to się nazywa (chodzi mi o taką koronkę) a welon miała taaaaki ogromniasty- wiecie upięty wysoko i takie wielki, że jak siedziała w samochodzie to pół samochodu welon zajmował. Nie dośc,że był wysoko nastroszony to jeszcze ciągnął się po ziemi... Kurcze no niefajnie wyglądała.... Wiem, okropna jestem ale trzeba uczyć się na błędach innych
Co by to było, gdyby naszych TŻów nie było
Gdzie tam zaraz jesteś okropna Spostrzegawcza i z dobrym gustem

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
(...)
Zazdroszczę tej nocy, my już dawno nei zasypialiśmy razem tęsknię za tym. A na ten film narobiłaś mi ochoty
Ostatnio coraz częściej zdarzaja nam się wspólne noce. Wczota TŻ mnie budził i powiedział: "Skarbie, wiesz, że za rok będę Cię tak budził codziennie?". Już nie mogę się doczekać
A co do filmu, to nawet TŻowi się podobał. Powiedział, że to był chyba na żadnym filmie, który oglądaliśmy razem w kinie, nie śmiałam się tak bardzo Stwierdził też, że kupi mi go, jak juz będzie na DVD
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 13:35   #2280
mala2241
Raczkowanie

czesc dziewczynki
martucha kolorek sliczny
jaga kotyliony fajne gdzie kupilas??
misQa moze lepiej poszukajcie innej sali

jaga dostalam skierowanie na rozmaz i ten guz co mam to prawdopodobnie powiekszony wezel chlonny i dostalam antybiotyki
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości