|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Tylko ze moda sie zmienia i ja mam to szczescie ze malo niszcze buty i niektore mam takie modele ze wstyd a szkoda wyrzucac. Takie dylematy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3062 | ||
|
luckygirl
|
![]() Cytat:
![]() Ja pewnie swoje bym założyła i wytrzymała, ale nie chce mi sie ich wyciągać zimowe tez mam na słupku ![]() Bede musiała je przywdziać na wesele w styczniu, ale tylko do kościoła, na sali zmienię na baleriny. Staniki lubię kupowac, ale majtek nie. Cytat:
![]() Obejrzałam właśnie filmik jak łaska urodziła w samochodzie w drodze do szpitala. Jestem przerażona wolałabym tego nie widzieć, ale musiałam kliknąć |
||
|
|
|
#3063 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja gaci tez nie lubię kupywać. Zawsze na oko i ciężko trafić
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
ja padam, miałam intensywny dzień. Przylecialam o 11, odebrałam zamówienia z Rossmana, zaliczyłam zakupy i urodziny przyjaciółki. Czuje się obolała i spuchnięta Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3065 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Już właśnie leżę z nogami w górze
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3067 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
dopisane
---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- ja to samo, 4 wielopaki, ok 50 zł płaciłam. pampers, dove, babydream i nivea mam też w domu karton dady jestemn ochusteczkowana na początek ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
teraz od rana jak wstaję to się mocno skupiam czy czuję zwykle tak, po śniadaniu potem normalnie funkcjonuję cały dzień bez skupiania i wieczorem jak już leżę i sobie chill'uję to też się skupiam czy czuję ![]() poza tym staram się mówić jak czuję TZowi (albo mamie jak akurat jesteśmy razem) i potem jak się zastanawiam czy czułam to sobie przypominam "aha, mowiłam TZowi, ze czuje" matka roku ze mnie ![]() w temacie butów to mam chyba z 10 par zimowych, ale w tej zimy śmigam codziennie tylko w timberlandach. płaskie, ciepłe, antypoślizgowe, do wszystkiego pasują no miodzio po prostu
|
|
#3068 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3069 |
|
Zadomowienie
|
Ale tych butow to tyle macie typowo zimowych czy jesienne tez liczycie?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Ja butów nie mam dużo, nie liczyłam nigdy nawet
Głodna jestem, a nie mogę się zdecydować na co mam ochotę. A już w brzuchu burczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3071 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() To chyba jestem jedyna, która nie przepada za chodzeniem po sklepach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Podpytam Was czy macie poza grubszym pajacem coś ciepłego dla ubrania dla maluchów? Chodzi mi np o jakieś spodenki, sweterki czy bluzy. Szczerze mówiąc nie wiem w co ubierać dzidzie jak nie będzie mrozów np jak będę jechała na jakieś badania czy szczepienie, też się pakuje w grubego pajaca? ![]() |
|
|
|
#3072 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda mi jej wyrzucić, tym bardziej że jest regulowana w talii, więc do końca ciąży pewnie będzie dobra. Wychodzę w niej też tylko na spacery do lasu ![]() Cytat:
nawet jak mam jakieś zajęcie i nie myślę to i tak czujęCytat:
Byłam na pobraniu krwi bo jutro wizyta. Wyjechałam do Lidla, kupiłam tylkp ternometr i ręcznik z kapturkiem. O dziwo na sklepie pusto, duży wybór. Patrzyłam na biustonosze ale wydały mi się jakieś dziwne. Ubranek już nie kupowałam bo mam dużo na 50/56. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3073 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam tyle zimowych ![]() Wrocilam z lidla, kupiłam rajstopy - jedne musze zwrócić, bo wahałam sie między S a m i S są dobre, wiec te drugie musze zwrócić. Wzielam tez stanik, ale nie nim tez sie zastanowię. Sobie wzielam jeszcze te długie zimowe skarpetki z absem a dla małego wzielam ręcznik z kapturkiem. Ubranek nie potrzebuje. Te ręczniki z biobawelny jakos do mnie nie przenowily.Oprócz tego kupiłam dwa opakowania bombek na choinkę, akurat w kolorach, ktoś chcialam. Tam spotkałam szwagierkę, wiec miałam podwózkę do domu ![]() A teraz zabieram sie za prasowanie
|
||
|
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet się nie obudziłam w nocy ani razu.Co do pytania, ja kupowałam sweterki i bluzy, bluzki z długim rękawem i spodnie
|
|
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie pospalam...moja córka zmieniła tryb i zaczęła wstawać w nocy
łazi gada przychodzi do nas...no masakra. Jak jej się włączy to tak od 1 w nocy zaczyna i do rana ze 3-4 razy nas budzi...pyta się czy już jest rano...kiedy wstajemy...skarży się że chrumus jej zginął...no normalnie oszalec można. A ja po każdej pobudce zasypiam 30-40minut....wczoraj zasnelam kolo północy a ona już o 1 przyszła i pytała za ile zrobi się jasno ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to może lepiej 62?Co myślicie jeszcze o takim komplecie do fotelika? ![]() http://allegro.pl/zestaw-zimowy-spiw...615237836.html |
|
|
|
|
#3077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja już nie wiem czy mam wystarczajaco ubranek czy nie.. w rozmiarze 50/56 mam: -14 bodziaków na krotko rekaw -17 bodziaków na długi rękaw -11 par spodenek -8 par spodenek ze stópkami (półspiochy?) -6 par spodni grubszych -5 bluzek takich zwykłych, cieńszych -5 bluzek sweterkowych/polarowych cieplejszych -15 pajaców -2 kombinezony ortalionowe i 4 grube miśkowe Na pewno dostanę jeszcze dużo ubranek po chrześniaku. Chyba jeszcze muszę dokupić kilka bluzek bawełnianych. Nie wiem kiedy też zacząć zbierać ubranka 62, też trochę mam ale zdecydowanie mniej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Karska mysle ze masz duzo i starczy
![]() Klaudetka a ten motylek taki spory, a pod spodem jeszcze jest zaglowek fotelika-to sie tak zmiesci? Moze dziecko glowy nie wlozy😋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja cały czas mam wizję kupy po pachy i zasikanych ubranek, ciągłego przebierania Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
karska, kurcze właśnie nie wiem. Myślałam, że motylek jest ok przy takim foteliku dla niemowlaka. Kompletnie się nie znam
|
|
|
|
|
#3081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3082 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lepiej juz kupuj na 62 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3083 |
|
luckygirl
|
Chcialam sobie poprasować, guzik. W tak schował żelazko, ze za Chiny go nie znajdę
Karska masz duzo ubranek jak jak bede prasowała to tez sobie policzę
|
|
|
|
#3084 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko może lepiej się sprawdzą jak będzie ciepło i nie będzie czapek i kapturów
|
|
|
|
|
#3085 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
U nas to wyglada tak IMG_1512988189.735805.jpg |
|
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Też sobie myślę czy to nie za dużo na raz...każdy fotelik ten pierwszy ma wkładkę dla noworodka. Chyba motylek jest zbędny...sam spiworek fajny.
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jeszcze ciasniejszy zaglowek, na pewno motylek by nie wszedl. A w lato to bedzie pocil glowe raczej. Jak jest wyjmowany to spoko
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3088 |
|
Wtajemniczenie
|
Przekonałyście mnie
))) wystarczy pajac nieortalionowy w środku i na zewnatrz i kocyk najwyżej zerknę na używki jakiś śpiworków na allegro/olx |
|
|
|
#3089 |
|
luckygirl
|
Ja czekam na nasz zamówiony śpiworek. Powinien byc na koniec tego tygodnia albo na początek następnego
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taki spiwor do spacerowki ale wsadzalam go juz do gondoli w duze mrozy. A dala mi go obca kobieta na ulicy uwierzycie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.

tylko nie szpilki a słupki 

wolałabym tego nie widzieć, ale musiałam kliknąć 

mam też w domu karton dady 

szkoda mi jej wyrzucić, tym bardziej że jest regulowana w talii, więc do końca ciąży pewnie będzie dobra. Wychodzę w niej też tylko na spacery do lasu
łazi gada przychodzi do nas...no masakra. Jak jej się włączy to tak od 1 w nocy zaczyna i do rana ze 3-4 razy nas budzi...pyta się czy już jest rano...kiedy wstajemy...skarży się że chrumus jej zginął...no normalnie oszalec można. A ja po każdej pobudce zasypiam 30-40minut....wczoraj zasnelam kolo północy a ona już o 1 przyszła i pytała za ile zrobi się jasno