|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!
Cytat:
![]() A mi będzie bardzo brakowało mojego Van Der Sara Pinokia Tak lubię na niego patrzeć
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam do Rosjan nic nie mam, ale po prostu kibicowałam Holandii.
Ale trzeba przyznać, że Rosjanie w tym meczu grali dużo lepiej i ładniej.W tym momencie odpadła ostatnia z drużyn, na których mi na tym Euro "zależało". Jeszcze są Włochy, ale oni już dużo osiągnęli na Mundialu, życzę im półfinału na Euro i nic więcej. Teraz chciałabym zobaczyć finał Niemcy-Rosja. Trochę wojennie się kojarzy, ale naprawdę, chciałabym. ![]() Cytat:
![]() Te komentarze ekspertów polsatowskich są żenujące. ![]() Polacy odpadli - trudno, po co to dalej rozpamiętywać.
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
a dzisiaj gra Hiszpania!
|
|
|
|
#4654 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój finał marzeń, oczywiście ze zwycięstwem Rosjan ![]() w sumie to nie chce żeby Turcy grali w europejskim finale chociaż jakby nie patrzeć są najbardziej ucywilizowanym islamskim narodem dobre chociaż to, bo jakoś nie przekonuje mnie, że Izrael musi grać z nami bo z innymi się ' nie lubi' jeśli w XXI wieku nie potrafią zaprowadzić jakiś pokojowych rozwiązań i ich mecze niosą za sobą wielkie ryzyko to won z wszelkich rozgrywek. Cytat:
a tak poważnie, to jestem coraz bardziej zmartwiona szczególnie, że ponoć PZPN ma objąć Lato, który już zapowiedział, że trzeba będzie rozliczać Leo czy w tym kraju ktoś myśli oprócz nas ?
|
||
|
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle nie wiem, co u nas z tym sportem. Najpierw ministrem Lipiec, teraz Lato na czele PZPN. ![]() Będzie gorąco. ![]() Ja chcę, żeby Leo został! Ten Lato się robi taki sam cwaniak jak Tomaszewski, czytałam ostatnio jego wypowiedzi. Jedynie Boniek jakoś trzyma poziom (tzn. taki mi się wydaje, kiedy go słucham teraz w studio ekspertów - jedyny normalny).
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybory w PZPNie to chyba dopiero jesienia, tez gdzies czytałam ze Lato jest szykowany przez Listkiewicza na jego miejsce ale o ostatecznym wyniku przesadzi głosowanie. nie jestem zwolenniczlą Grzegorza Laty więc łudzę sie nadzieja ze go na prezesa nie wybiorą...
|
|
|
|
|
#4657 |
|
Zadomowienie
|
szczerze mówiąc wolałabym już Bońka
![]() jeszcze wcześniej przed Euro gdy jego wypowiedzi mnie denerwowały strasznie i były anty na wszystko co robi Leo zauważyłam, że jest antykorupcyjny. mnie denerwuje dlaczego szanowny Donald nie weźmie spraw w swoje ręce i razem z ministrem sportu poszuka kogoś normalnego i bez układowego. no ale jak to w Polsce bywa najlepiej nie robić nic. |
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
jejku co te pomarańczki wczoraj zrobiły
byłam n aimprezie i liczyłam n aopijanie zwycięstwa a tu klops Cytat:
taaa Lipiec który miał przeciwdziałać korupcji, sam się skorumpował żenada też mam wrażenie że jedyny w miarę normalny to Boniek |
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem załamana tą Holandią.
To straszne
|
#4660 | ||
|
Zakorzenienie
|
siedzialam wczoraj w tureckiej knajpie i oni wszscy bxyli za Holendrami
![]() to samo powiedzialam koldze ![]() a ja sie modlilam zeby nie bylo ![]() Cytat:
![]() ) a wiec swietnie grali najbardziej mi sie ostatnia bramka podobala![]() ![]() ja mam wielu znjomych z Rosji i okolic i w zupelnosci sie zgadzam z ta opnia sa naprawde fantastycznymi ludzmi Cytat:
|
|
#4661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim. po wczorajszym meczu moja szczena opadła do piersi i nadal nie moge jej podniesc :/ trochę sie zawiodłam.. i nie zdziwie się jak sie okaże, że w finale bedzie grać Turcja - Rosja
NIE CHCE!!! Cytat:
no i umarłam.... niestety.. Cytat:
wiecie co, tak sie stresuje przed dzisiejszym meczem.. strasznie. boje sie. :boisie: nie myślcie, ze nie lubie Rosji, poprosru sa ostatnio bardzo mocna druzyna i boje się o Włochy? [Hiszpanie?].
|
|
|
#4662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie sądze ![]() ja już nie mogę słuchać tych wszystkich aluzji, podczas meczy, co do Leo i sztabu szkoleniowego. Jakoś nikt nie chce zauważyć, że problem leży w PZPN ![]() eju, dziś hiszpania. mam nadzieje, że przynajmniej po tym meczu bedę się cieszyła...
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę z tego zdjęcia.
![]() Za to jaki synek zdolny
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahhaa dobre to zdjęcie
![]() Wygląda uroczo
|
#4665 |
|
MUSEarka
|
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
why not w ogole wchoze do piwnicy patrze a tam: 10cio pak wody mineralnej gazowanej, taki sam niegazowanej i jeszcze jeden Pepsi XD chyba u mnie w piwnicy mieszka jakiś potwór pijak XD ;Poglądałam wczorajszy mecz tylko od końcówki regulaminowej gry...nie podoba mi sie, ze rosja wygrała, bo mam do nich jakies uprzedzenia (nie wiem czemu) i w ogole ich nie znam mam nadzieję, że dziś Hiszpania da w kość Włochom... potem Hiszpania Rosji a potem spotkamy się w finale ale finał nalezy do nas FINALEEE OOOOOOO FINALEEEEE :P no to wpadłam, oblukałam, nadrobiłam... i lece na rowerki a jak wrócę to może popracuje nad jakimiś avkami żeby mieć co wsadzić na ewentualnego bloga ![]() Tri wracaj...gdziekolwiek jestes ;D bo juz mam wewnetrzna potrzebe dodania na Mundialowy foteczek moich niuniow mam tyyyyle pieknych
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4668 |
|
Wtajemniczenie
|
mam takie same odczucia:| Jakoś wszystkie moje "plany" wobec Euro biorą w łeb:|
|
|
#4669 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
![]() już nawet pisałam do Tri, że zaczne chyba kibicować tym c nie lubie, to wtedy Ci co lubie będą wygrywać.. agrhhh
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodam linki do trzech filmów. dwa pierwsze mnie bardzo wzruszyły a pioseneczka z trzeciego bardzo wpada w ucho tak na odprężenie przed meczem dzisiejszym http://www.youtube.com/watch?v=pOud-mkGdj8 http://www.youtube.com/watch?v=x6l9fRBPabg http://www.youtube.com/watch?v=8z74zP3W-fI Nedved spiewa jak Eros Ramazotti ;D
|
|
|
#4671 |
|
MUSEarka
|
serio?
![]() polecałabym na mylog.pl bo znam już ten serwis, jestem z nim obyta to jak coś to odezwij się do mnię na gadu mam w profilu
|
#4672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
?? ?tak dzisiaj musi wygrać Hiszpania ![]() |
||
|
|
|
#4673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak u was...ale ja, zeby wejsc na gadu musze sie ok. 20 razy logowac zanim mnie połączy xDD juz dlugi czas tak mam i zainstalowanie gg na nowo nic nie pomoglo ![]() edit:L jednak lece jeszcze do sklepu, wiec wpadne za pol godziny i wtedy sprobuje wlaczyc gadu xD ja to nie znam sie na blogach ;p mialam kiedys jeden na blog.pl (sie jeszcze buliło za to 10 zł chyba haha xD żal) ale chyba go nie przerobimy, bo miał głupią nazwe tak wiec cała nadzieja w tobie ![]() Cytat:
... to moj posag ![]() wróciłam ...krwi sie troche polało i boooooli ;D
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4675 | |||
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj byłam na Wiankach, więc meczu nie oglądałam. O wyniku dowiedziałam się w drodze powrotnej od przypadkowych ludzi, którzy wyrażali swoje niezadowolenie z jego powodu
A poza tym cały dzień Wizaż nie działał eh ![]() Cytat:
Cytat:
Ale ja jestem za Hiszpanią ![]() Cytat:
![]() Jak Hiszpania dziś przegra, to nie wiem, co ze sobą zrobię... |
|||
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wezcie mnie trzymajcie ![]() wlasnie czytam vanity fair i oni tam maja ballacka za boga futbolu nie no blagam ach i 39% kobiet twierdzi ze jet najatrakcyjniejszy:rolley es: potem jes Lehmann Kuranyi Bastek Adler
|
|
#4677 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) lubie ale mam zupełnie inną hierarchie jeśli chodzi o mój team i Balla jest gdzies pod koniec ;p chociaz i tak zadnego nie oddam ![]() troche mi sie przeciagnelo to wyjscie do sklepu ![]() ale juz jestem i biore sie za avki chyba ;P a niedlugo meczyk ![]() fotki: Kevincio agrrrrr
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() o ja cie...dopiero sie zorientowałam, że Miro ma tatuaż XDD z imionami synów słiiiit ;p
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą nie wiem czemu wszyscy chca żeby moja druga ojczyzna odpadła..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.

Tak lubię na niego patrzeć

Teraz chciałabym zobaczyć finał Niemcy-Rosja. Trochę wojennie się kojarzy, ale naprawdę, chciałabym. 

czy w tym kraju ktoś myśli oprócz nas ?

byłam n aimprezie i liczyłam n aopijanie zwycięstwa a tu klops 

Może jednak? 

XD chyba u mnie w piwnicy mieszka jakiś potwór pijak XD ;P
Maniaaa wizazowaniaaa