|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Agolku: Z remontami zawsze tak jest ze nigdy nic nie pasuje idealnie. Trzeba sie najezdzic i napracowac zeby wszystko wyszlo ok.
Na pewno wszystko wyjdzie tak jak trzeba ![]() Tamo:No tak ...imprezy nie kojarza sie z jedzeniem ,ale wiesz ze nalezy Ci sie prawda? A tort pewnie zostal jeszcze? ![]() Masz moze zdjecia z przyjecia?
|
|
|
|
#4202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) i... 3 (trzy ) kilo ciast Ale ja mam kawałek jabłecznika, bo ta reszta to z kremami... A zdjęcia mam tylko z momentu gdy kroiłam tort ![]() ![]()
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Tamonitko, moja siostro!
Z małym opóźnieniem, ale... 100lat !!! Wszystkiego Najlepszego! ![]() I kuzynka naprawdę niefajnie się zachowała... Przyjechać z łaski na urodziny, nie wyobrażam sobie, że tak potraktował Cię ktoś, kogo zwiesz "przyjacielem". A ja mam jak zwykle NAMIESZANE! W "skrócie"...![]() W czwartek był u mnie R. Co prawda chyba na zbyt wiele mu pozwoliłam, ale byłam z nim szczera. Powiedziałam, że nie chcę się do niczego zobowiązywać i raczej nie będziemy razem. Przeszły mu już jego traumatyczne zachowania i ogółem byłam mile zaskoczona. Ciągle powtarza mi, żebym coś dla niego zrobiła i nie spotykała się z A. ![]() A ja... Następnego dnia byłam z A. Zaczęło się niefortunnie, gdyż prześladowało nas jakiś 5 "skinopodobnych". Kazali się A. zatrzymać, ja jednak zdecydowanie mu to odradziłam - przyspieszyłam kroku i skierowałam nas na rynek, byśmy znaleźli się wśród ludzi. Poskutowało, bo gdzieś zniknęli. Chciałam pójść do domu, mówiłam jak bardzo mam dość tego dnia. On jednak nie zaregował Po kilku minutach rzucił dwuznacznym tekstem. I po mojej kpiącej odpowiedzi, wyjaśnił, że chodzi o to poważne znaczenie - czy zostanę jego dziewczyną Długo tak stałam jak wryta, zmieniałam temat albo milczałam. Nawiązałam do kwestii zaufania, żeby jakoś się wymigać. Jednak tak patrzyłam na jego zmieszanie, pomyślałam jak dobrze spędza mi się z nim czas... I niepewnie zgodziłam się. Jeszcze bardziejs się zmieszał Zaraz po tym spuściłam głowę, mógł więc mnie tylko objąćMoja najlepsza koleżanka widząc mnie tego dnia z A. (chłopakiem jej marzeń) specjalnie do mnie zadzwoniła. Zdenerwowało mnie to i wyłączyłam telefon. Ona napisała mi długi wywód, że ją straciłam, że mam o niej zapomnieć itd. Wczoraj bardzo się zdołowałam i zdaje się, że czekają mnie samotne wakacje... A tak z drugiej strony zupełnie mi to nieprzeszkadza. Bo skoro mojej "przyjaciółce" tak łatwo przyszło rozstanie się ze mną, to znaczy, że to wszystko jest nic nie warte. A ja femme-fatal nikogo nie kocham... Ostatnio nie podoba mi się ŻADEN facet, żaden mnie nawet nie pociąga. Nic. Zero, zero, zero. Nie wiem czy nie spotkałam odpowiednich ludzi, czy jestem zwyczajnie chora ...
|
|
#4204 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Krytia- o, to tak jak ja tylko ja mam na dole w prawym 3, a nie w chrząstce . Baby- no tak, można zawsze odczepić, ale moi zawsze się czepiają więc ... samej reakcji się boję.Tamuś świetnie, że się dobrze bawiłaś A co do wakacji to hm, sama nie mogę uwierzyć, że już są ![]() Orzeszek- yy, chłopak dziwnym tekstem do ciebie rzucił, no ale.. A tą laską się nawet nie przejmuj, na bank jest zazdrosna. U mnie dziś też jakiś festyn, ale na takie coś to ja w dzień nie chodzę najlepiej wieczorem, póóźnym, zawsze coś się wtedy dzieje Czekam tylko kiedy pojadę na te zakupki, bo już się doczekać nie mogę Pozdrawiam.
|
#4205 |
|
Wtajemniczenie
|
Schism, cieszę się, że już wróciłaś do domku. Trzymam za Ciebie kciuki, mocno mocno mocno!
Mam nadzięję, że szybko się to wszystko skończy... I powtórzę - dzielnaś niesamowicie..
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna nudna niedziela...
![]() Byłam w Kościele z Tztem, na lodach i jestem w domu i nie mam co robic znowu, moze cos poczytam.. Odpisałam tej pannie, kulturalnie aczkolwiek dosadnie. Babuś a gdzie jedziesz na kolonie?Ojej ale masz fajnie, troche Ci zazdroszcze chciałabym tez gdzies tak pojechacTamo- ale ogólnie sie udała impreza? ![]() (mam cichutka nadzieje ze schudne do moich urodzin..) Nie lubie słońca ![]()
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Tamuś - spóźnione życzenia ode mnie kochana żebyś miała wszystko co Ci się wymarzy i w ogóle super TŻ-ta Ci życzę,zdrówka,szczęścia wszystkiego naj naj naj dla Ciebie Orzeszku - a czemu słońca nie lubisz? Baby - ale masz fajnie,że na kolonie jedziesz ...Miłego dnia Śliczne
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
A bo za ciepło jak dla mnie, wole w domku w chłodku siedziec
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
orzeszek01: Gdzie jadę? Na 6 dni nad Soline , a potem prosto na nastepne 6 do Warszawy.
Pojdziemy na Złote Tarasy i 2 godz. w Sejmie posiedzimy. Mamy tez zalatwiona rozmowe z jakimś pożal się Boze sławnym politykiem ![]() A ty czemu sie nie wybierzesz? Nie ma u Was jakis kolon lub obozow? EwelkaaS: Wiesz sprobowac zawsze mozna. Wydra sie to odczepisz i juz ;] A na festyny tez chodze wieczorami tylko ^^ Mangolina: Osz Ty jedna Historia znow jak w jakims filmie amerykanskim ![]() A przyjaciolka to naprawde dziwaczna jest, kompletnie jej nie rozumiem.A te typy co chodza z A. to zjakiego powodu? Moze dlatego ze spotyka sie z Toba? ![]() A to ze Cie zaden facet nie kreci to chyba normalne. Tez tak mam i nie uwazam tego za jakas chorobe dziwactwa Wczoraj poprosil mnie 1 o chodzienie złamałam mu serce i odmowilam. 2 łaził za mna jakbym byla magnesem, 3 gapil sie przez caly wieczor a z 4 robilam sobie przytulane fotki. Ale to nic po za tym . Traktuje ich jako kumpli mimo ze sa ładni bo nic do nich nie czuje. A tak na marginesie to lubie byc sama![]() tamonita: O no pewnie ze chce zobaczyc zdjecie z tortem Masz moj e-mail?![]() A tak ...nie wiem czemu nie jesz plackow z masami czy chodzi o ED czy o cos innego ale szczerze to cie rozumiem bo sama ich nie jem bo nie znosze wszelkich mas od dziecka. Dziewczyny a czy jest jakas plotkara z Warszawy tutaj?
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może właśnie dlatego zamykam się w domu, żeby odpocząć od mojej filmowej roli ... Już nie chodzi o sam fakt, że chłopacy mi się nie podobają (chociaż jeszcze jakiś czas temu A. pobudzał moją wyobraźnię )Chodziło o to, że on ma takie troszkę dłuższe włosy ( jak R. z resztą ). A co "przyjaciółki" - ona się za A. i R. uganiała i codziennie powtarzała, że jej wszystko zabrałam... Teraz ona - jak również kilka naszych wspólnych koleżanek - odwróciły się ode mnie. Podobno do nich nie pasuję pod kilkoma względami (i pewnie nie jestem wystarczająco mroczna). I teraz nie dość, że nie potrzebuję chłopaka, to mam wielką awersję do dziewczyn (od zawsze mnie zawodzą). Zawsze wolałam mieć kolegów zamiast koleżanek. A cóż teraz mogę począć - albo związek, albo odchodzą w swoją stronę (w przypadku R. są to niegdyś często odwiedzane przez nas miejsca ). Nawet po kilku latach przyjaźnienia się z sąsiadem - zakochał się we mnie i koniec z przyjaźnią. I nie ma wyjścia - wakacje spędzę samotnie w domu.Widzę, że z Ciebie również femme-fatal ![]() Uuu
|
|
|
#4211 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja lubie sloneczko, ale baaaaardzo nie lubie upałów, zwlaszcza jak są nie w porę (czyli jak jestem w mieście, a nie gdzies na wakacjach
). Na szczęscie obecnie u mnie pogoda dosc przyjemna, bez przesadnie wysokiej temperatury. Cytat:
Tak pozostało do dzisiaj, chociaz trzeba przyznac, ze mam kilka fajnych kolezanek ze studiów, z czego bardzo się cieszę Jutro chyba bede musiala isc do lekarza, bo z moim gardlem sie nie poprawia, jest wręcz odwrotnie.. a niestety teraz nie pora na lezenie w lozku...
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Daje tylko znać, ze żyję i , że nie ugotowałam się pzrez ten upał i ejszcze nie jestem w panierce ;D
|
#4213 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Phi zerwie ze jej odp? Niech lepiej sie wydrze na ta swoja była ze do Ciebie pisze.Cytat:
![]() Fajnie Tamus ze imprezka się udała a co do Twojej przyjaciołki i babki to ![]() Cytat:
A jak Ty to fajnie opisujesz! A co ta kolezanka ma do Ciebie-Twoja to wina ze a się zainteresował Toba nie nia?Przed chwila my friendsa pojechała juz do domu, i mi troche smutno no ale umówiłysmy sie za niedługo ze ja do niej przyjade. ![]() Idę zjesc cos a potem sie zrelaksuje oglądajac TV ![]() Miłego dzionka!
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry (a raczej dobry wieczór
) Ale sie naprodukowałyście ![]() Schism - jak sie cieszę że Cię "widzę" trzymam mocno kciuki za dalsze leczenie ![]() Mango - uwielbiam Twoje historie a co do koleżanki to masz rację, ja dopiero na studiach znalazłam "normalne" koleżanki, które nie robią fochów o byle co ![]() Tamuś - mam nadzieję ze mimo wszystko miło będziesz wspominać 18-stkę Karolinko, Baby - udanych wyjazdów życzę wczorajszy wieczór był super koncert świetny, chociaż zostałam zbutowana przez skaczący tłum strasznie dawno nie byłam na basenie i zapomniałam już jakie to fajne może być, zwłaszcza w odpowiednim towarzystwie ![]() wróciłam niedawno do Katowic i myślę co by tu robić... tak mi sie nie chce wracać do naukowej rzeczywistości ehhhhhhhhhhh no ale trudno, trzeba zacisnąć zęby ![]() miłego wieczorka
|
|
|
|
#4215 |
|
Rozeznanie
|
Krytia nie dziekuje
![]() ![]() Baby nie dietka odpada, tylko praca praca praca mam duzo ruchu i sluzy mi to, celulit mi z nikl z ud calkowicie nie byl jakis ogromny ale byl wiec sie ciesze milego niedzielnego wieczorku wszytskim ![]() p.s Tamoooo wcinaj torta poki jest w koncu 18stke ma sie raz w zyciu ![]()
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
Chciałam się pożegnac juz teraz bo nie wiem czy jutro wejde, czy bede miec czas i czy wogole bede miec Internet bo ostatnio raz jest a raz go nie ma ![]() Takze dziewczyny kochane trzymajcie sie cieplutko i plotkujcie ilosciowo tyle zebym mogla Was wszystkie przeczytac pozniej Korzystajcie z pieknej pogody i wypoczywajcie sobie Będe teskinila (chyba ze ktos laptopa bedzie mial ... )Buziaki enda____: O no widzisz ! Jednak ruch to cos a nie jakas drakonska i wyniszczajaca organizm dieta Ewusia_marchew: Dziekuje Mangolina: Hm...wydaje mi sie ze te dziewczyny sa po prostu zazdrosne i dlatego to całe ich zachowanie. Z chlopakami tez zawsze dogadywałam sie o niebo lepiej. Prawda jest taka ze oni Cie nie obgadaja za nowa kiecke jak potrafia to zrobic dziewczyny. Tylko szkoda ze wlasnie nie potrafia odroznic przyjazni od milosi. Ja bym sie mogla przyjaznic ale wiem do czego to pozniej dojdzie Na czas mojej nieobecnosci byc grzeczna i nie łam za bardzo serc facetom ![]() |
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
A ja niedawno co wróciłam,najpierw byłam na spacerze z siostrą,a potem spędziłam czas z TŻ-tem
.Nawet mnie słoneczko trochę wzięło. Jak wróciłam podjadłam trochę niepotrzebnie słodyczy,no ale dzisiaj sporo chodziłam,więc uznajmy,że spalać nie muszę ...Zaraz obejrzę chyba film z siostrą i spać ![]() Miłego wieczoru
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4218 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziewczyny! jestem i zyje jeszcze ale ledwo dycham. najdluzszy dzien w zyciu, od rana nic nie wychodzilo...gaz sie ulatnial, jak odkrecilismy kran to zardzewialy zawor pekl i zaczelo nam zalewac kuchnie! nie wiemdzielismy jak wode odlaczyc bo okazalo sie,ze zawor ktory zakrecilismy zamykal tylko zimna wode a dopiero potem znalezlismy,ze ciepla sie zamykalo na strychu przy bojlerze... Co za bzdura! a woda leciala i nie zdazalam jej lapac do wiadra, zaczelam plakac ze zalejemy dom, polecialam do sasiadow ale nikogo nie bylo, oblecialam 4 domki obok ale nikogo nie bylo! dorwalam jakiegos goscia, ktory byl na spacerze z malym dzieckiem ale on tez nie wiedzial czemu woda leci ciagle..W koncu wymyslilam z tym boljlerem i sie udalo..potem jeszcze jechalam po nowe baterie itp itd ale wkoncu wszystko sie udalo i juz meble stoja! piekarnik i palniki dzialaja,woda jest ![]() ja jestem wykonczona,ide sie kapac, nie wierze ze rano musze wstac... ![]() kolorowych
|
|
#4219 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() Cytat:
Też nie mogę w to uwierzyć... ale sie wynuuudze :ziewa: ![]() Cytat:
To Ty nie masz jeszcze 18nastu lat ?? Byłam pewna, ze jesteś starsza... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale tort byl z masą i zjadłam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak każde urodziny w sumie ![]() Mówiłam Wam juz ?? NIE !? No to mówie: JESTESCIE KOCHANE ! ![]() Naprawde nie wiem co bym bez Was zrobiła ![]() ![]() Wczoraj zaprosiłam do mnie jeszcze sąsiadów na tort i dostałam dwa drewniane koty, jeden mniejszy, a drugi wiekszy- sliczne Wogóle na szczęscie weekend się skończyl i czas wrócić do żywych ![]() Lece po kawke ![]() Miłego dnia
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Tamuś! - jeeeeeeju, jaki gapkens ze mnie
Spóźnione, ale jakże szczere!Zycze Ci Tamonitko dużo Bożej łaski, miłosierdzia. Aby Bóg kroczył z Tobą w każdej dziedzinie Twojego życia i, abyś doznała jego obecności. Dużo Bozego błogosławieństwa życze ;* Bo gdy Boga masz przy sobie to i szczęscię, miłośc i zdrowie ***
|
#4222 |
|
Zadomowienie
|
No to dzień dobryyyyyy
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i miłego dnia
|
|
|
#4224 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
chudnięcie bez diety to jest to a nuż ktoś będzie miał ale w sumie powinnaś się tak dobrze bawić żeby o kompie nie myśleć nawet ![]() Cytat:
no ale najważniejsze że remont ma się już ku końcowi eee tam, na pewno sobie znajdziesz jakieś twórcze zajęcie korzystajcie z wakacji póki macie takowe, bo później już jest tylko gorzej ![]() najlepiej o tym nie myśl, to na pewno się pojawi ![]() Cytat:
znaczy w sensie że o Was, nie o sobie ![]() wczoraj wieczorem robiłam tłumaczenie a później do 2.30 gadałam z TŻ-em na gg poszłam spać przed 4 dopiero a dziś od 8 wiercili mi na korytarzu zaraz za ścianą n ale byłam twarda i wstałam dopiero o 11 a teraz nadal siedzę w piżamie ale trzeba by się ubrać i wziąć za coś.... ![]() miłego dnia
|
|||
|
|
|
#4225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam.
Cytat:
i trzeba dodać, że wychowywałam się z chłopakami ![]() Tamuś, ja się przede wszystkim wyśpie ale wyleniuchuje teeż, sama nawet nie wiem co będę robiła przez te wakacje ![]() Enda- no prosze sama praca, nono, to świetnie. A mogę spytać w jakim zawodzie pracujesz ? ![]() Ewuś- asz, niedobrzy sąsiedzi znam ten ból, nieraz wiercili czy nawet głośno słuchali muzyki sąsiedzi podczas gdy ja, chciałam po prostu sobie spokojnie pospać ![]() Z wczorajszych zakupów jestem zadowolona; to pierwsze takie udane zakupy z moimi rodzicami. Zazwyczaj kłócę się z nimi, a zwłaszcza z mamą, której co rusz nie pasował jakiś ciuch co mi się spodobał i tak oto wychodziłam ze sklepu z płaczem, bez żadnej nowej zdobyczy. Na dworze tak gorąąąco, że nic się nie chce, dobrze, że choć w domu chłodnoo Ale muszę się wziąc za jakąś robotę, bo zanudzę się, noo . Pozdrawiam
|
|
#4226 |
|
♥
|
Dzien dobry
![]() Uf wróciłam nad ranem do domku ![]() 2 dni boskiego wesela Pierwsza akcje miałam w kosciele. jakis koles przede mna siedział i cały czas sie odwracał dziewczyna mojego brata sie smiała ze widac ze interesujaca zabawa na weselu bedzie heh . Poszlismy na sale i rodzina wybiera gdzie siadamy i było nas baaardzo duzo i akurat ten koles siedział obok przy stole za plecami i był na samym poczatku stołu a ja posrodku i sie przesiadł aby byc za moimi plecami. potem cały czas sie na mnie patrzał i potem gadalismy , tanczylismy Był bardzo fajny i przystojny hehe. Juz nie wspomne jak patrzał jak z kims innym tanczyłam Heh ogólnie bardzo duzo sie działo i było super. Dostałam zaproszenie na kolejne wesele za 2 lata
|
|
|
|
#4227 |
|
Zadomowienie
|
Cześć i czołem
![]() Propos waszych pytań,już odpowiadam :P Owa dolegliwość zwała się sarcoma (rodzaj nowotworu ),jako,że histopatolodzy mieli trudność w pełnym jej zdiagnozowaniu czy jest to agresywniejsza wersja (jak przypuszczają stety niestety)+ wynik tomografii,ukazujący zaatakowanie 6sciu zębów, lekarze zdecydowali się na ów radykalny zabieg,przy nie przeciągać sprawy w nieskończoność. W sumie za 3tygodnie będzie all wiadomo ,najwyżej fundnę se perukę,później przedłużanie włosów i będzie cacy Pierwsze dni lata i pobytu w domu ,mijają niczym z bicza trzasł. Wczoraj łaziłam nieco śnięta,dziś poprawiło się na tyle,że z molestowałam rodziców,na wyjazd do Galerii Bałtyckiej Upolowałam 2 sukienki,kilka dodatków,enty t-shirt,pasek i koturny. Fakt,faktem zdarzały się wścibskie spojrzenia przechodniów,bo lekko żem spuchnięta (w stolicy były rzadkością...),ale co się będę ograniczonymi imbecylami przejmowała ;D Pogadałam przez gygy z najbliższymi koleżankami ,wszamałam obiad i z nudów kontempluję nad sądnym 30 czerwca ,kiedy to podadzą wyniki matur
|
|
|
|
#4228 |
|
Gość
|
Witam, mogę się przyłączyć?
Nie mogę doczekać się 30 - zaczynam swój niemiecki wtedy - dieta zejdzie na drugi plan i będę mogła jeść pyszne żarcie w Green Way i Fresh Poincie Humorek mi dopisuje. A i 30 to też wielka data - wyniki matur - tegoroczna maturzystka. Pozdrawiam Schism - współczuję - zajrzyj do wątku szpiega - link w podpisie moim - tam jest nasza grupa wsparcia, a bardzo się do niej nadajesz. A możesz mi podać swoje imię. |
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane
![]() Dzisiaj caaały dzień w domu. Łaaa. Ale nie narzekam Lepiej "ponudzić" się w domu w ulubiony sposób, zamiast nudzić się na zajęciach ![]() Coś mi "wielopostowe" cytowanie szwankuje, więc musi się obyć bez tego ![]() Jabłuszko, dziękuję bardzo za uznanie dla mojego talentu literackiego (Oczywiście żartuję )Baby, co ja się będę nad facetami litować Nic dobrego z tego nie wynika![]() Widzę, że nie tylko ja wolę obracać się w męskim towarzystwie Dziewczyny znam głównie od tej podłej strony... Niejednokrotnie (codziennie? ) myślę sobie, że chciałabym poznać dziewczyny takie jak Wy Schism, widzę, że u Ciebie znowu tyle się dzieje... Naprawdę współczuję tej sarkomy (ale jednocześnie zazdroszczę wielu rzeczy, np. mieszkania nad morzem ). Wcale Ci się nie dziwie, że boisz się o włosy To chyba mój jedyny atut, więc ja szczególnie bym panikowała
|
|
#4230 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja przez cały dzień czytałam książke i gotowałam
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

) i... 3 (trzy
Ale ja mam kawałek jabłecznika, bo ta reszta to z kremami...
A zdjęcia mam tylko z momentu gdy kroiłam tort 

Z małym opóźnieniem, ale... 100lat !!! Wszystkiego Najlepszego! 

tylko ja mam na dole w prawym 3, a nie w chrząstce .

(chyba ze ktos laptopa bedzie mial ...