![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki samoopalacz?
jesli nie masz wprawy to sprobuj balsam brazujacy soraya ale on juz troszke bardziej smierdzi samoopalaczowo lub samoopalacz mincer do ciemnej. ja mam cere jasna ale samoopalacz. do jasnej karnacji na mojej skorze sa zolte!!pozdrowka!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
hey
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
igraszkizdiablem
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Przylaczam sie do ciebie. smrodek jest nieznosny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Jaki samoopalacz???
Kupiłam niedawno samoopalacz z AA Sun Tan do twarzy i ciała, ale on wogóle nie działa na mnie! Dodam ze mam ciemna karnacje, dziennie rano smaruje buzie i nic, jest tylko troszke jakby złota, a chodzi mi o samoopalacz dający piekny brą
zowo-bezowy odcien.I zeby nadawal sie do wrazliwej cery. Poradzcie cos! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki samoopalacz???
Ja używam samoopalacza z Oriflame i jestem bardzo zadowolona. Przede wszytskim szybko opala, nie zmywa sie tak latwo, daje fajny kolorek skory, nie podraznia (a mam wrazliwa skore i jestem alergiczka), mozna go uzywac tez przed opalaniem np. w solarium albo po prostu na sloneczku i tesh fajnie przyspiesza efekt opalania. W ogole duzo by tu mowic o nim... Ja jestem zadowolona
![]()
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
z ziaji sa najlepsze tylko te uzywam
![]()
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Ja polecam z L'OREALa Sublim Bronze w postaci żelu, niesamowicie wygładza skórę i staje się jedwabiście gładka, jest bardzo wydajna a po za tym jeśli nawet nierówno rozsmaruje w którymś miejscu, to podczas kąpieli przetrze gąbką i nie ma już śladu.
Pozdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Do tej pory uzywam nivea do twarzy, ale chcialabym go wreszcie zminic. Moze cos polecicie? Zeby solidnie brazowal (nivea prawie niewidoczna) ale faktycznie na brazowo
![]() ![]() ![]() ![]() to ten garnier: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=4958 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jesli juz, to nalezaloby go rozcienczyc z jakims lekkim kremem nawilzajacym oraz uwazac na drobinki + jest tez mocno pigmentowany wiec bedzie widac gdzie sie posmarowalo (jedyna rzecz, ktorej nie ma bardzo dobry Autohelios LRP). Za granica widzialam tez nowy Sublime Bronze l'Oreala w podwojnym opakowaniu w pompce - jedno to samoopalacz a drugie krem tonujacy, moze w przyszle lato zawita i u nas - bedzie sie latwiej smarowac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja identycznie jak Paula07 polecam L'OREALa Sublim Bronze zarówno w postaci żelu jak i kremu.
Używałam całe lato efekt cudowny, obecnie nie tak intensywnie... Mój TŻ doszedł do perfekcji w "smarowaniu" mnie tym samoopalaczem, i nie ma mowy o jakichkolwiek plamach bądź zaciekach... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za rady dziewczyny! A stosowalyscie moze Daxa w piance??Czytalam o nim na KWC i ma dosc dobre opinie.Tylko nie wiem czy jest do twarzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
jaki samoopalacz dla mojej cery??
witam
![]() robi sie cieplutko a ja wygladam jak córka młynarza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czekam na propozycje ciumaski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Dot.: jaki samoopalacz dla mojej cery??
Przede wszystkim polecamy KWC i wyszukiwarkę
![]() Od siebie polecam balsam brązujący Johnoson & Johnson Holiday Skin, odcień do jasnej cery. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oki dzieki |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
do twarzy polecam samoopalacz kolastyny do ceny jasnej, a do ciała karmel brązujący dax kosmetics, niby zwykły balsam a ślicznie pachnie i naprawde daje delikatny kolorek, w sam raz by zapomnieć o "cerze córki młynarza "
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe dzieki za rade a czy ten 2 samoopalacz nie moze byc tez do twarzy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze musisz zapytac lekarza czy dermatologa czy możesz opalać się na solarium...ale mimo wszystko solarium odradzam. A zanim zabierzesz się do samoopalacza, zrób sobie peeling (...jeśli możesz...) i następnego dnia dopiero nałóż samoopalacz. Osobiście polecam samoopalacze Yves Rocher
![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jaki ten samoopalacz? nie brudzi ciuszkow? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Zapłac te 200 zl i bedziesz miala swiety spokoj. Zdrowko jest najwazniejsze
![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak musze zrobic pojde na badania bo mam rece obsypane i szyje najgorsze ze to strasznie swedzi koszmar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
a prosze bardzo:4 od lewej
![]() pelna nazwa: 3 w 1 Mleczko rozświetlające do twarzy i ciała i info ze strony: Wszystkie produkty zawierają wyciąg z kwiatu Gardenii o właściwościach nawilżających i wygładzających
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
witam moim skromnym zdaniem jezeli tak jak napisalas masz obsypana skore to raczej nie bedziesz mogla na te miejsca nalozyc samoopalacza bo efekt moze byc nieciekawy ... ale jezeli bedziesz milala akurat okres gdzie nie bedzie wypryskow na skorze to radze najpier zrobic peelin najlepiej enzymatyczny bo jest delikatny odczekac z godzinek po nim nalozyc zwykly balsam nawilzajacy odczekac az sie wchlonie i na to moj ukochany samoopalcz kolastyny w zelu jest poprostu moim faworytem bo rzeczywiscie brazuja a nie zażołca jak inne i nie pozostawia na skorze tego smrodku co jest charakterystczne dla wiele samoopalczy !!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
ja sama uzywam i polecam samoopalacz la roche posay, jest delikatny. krzywdy nie powinien zrobic, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi ci o karmel daxa? to balsam brązujący i jeśli masz problemy ze skórą/cerą to nie radze, ale w sumie to nie wiem nie próbowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.