|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Cytat:
więc jak masz kogoś kto pójdzie się bić w wyprzedaże to super![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3302 | |
|
Wtajemniczenie
|
♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Cytat:
No właśnie dlatego stacjonarnie oni kupują. Dla swoich maluchów idą po ubranka, to przy okazji wezmą dla nas Wszystko -50% ![]() Na tych wyprzedażach to słyszałam, ze ludzie od 3-5 w nocy stają w kolejkach przed sklepami ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez M a g d a l e n a Czas edycji: 2017-12-12 o 15:01 |
|
|
|
|
#3303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) czyżby ktoś nie zdążył założyć? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w szpitalu nie mialam zalamki, raz tylko jak maly plakal i nic nie pomagalo, pielegniary mialy wywalone, byl srodek nocy i budził wspollokatorki a ja jakoś nie moglam go wtedy przystawic do cyca. Ale to chwila. A tak to dopiero w domu sie zaczyna... Gdy nie ma juz opieki i nic nie wiadomo... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bodziaka z KappAhla laska dostała, a ma córeczkę i widocznie nie pasuje jej Spodenki są używane ale w fantastycznym stanie. Właścicielka bodziakow ze Smyka ma synka, który urodził się 59 cm i te 3 założyła 2-3 razy, a dwóch w ogóle. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3306 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zbieram się na wizytę. Wszystkie wyniki mam dobre, hemoglobina 12,8 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3307 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
tam sie tylko dowiem co dalej i co dalej z moim porodem ![]() Ja z tych niecierpliwych, wiec wiesz ![]() Magdalena cuda! Ja ostatnio przeglądała olx i nie znalazłam tam nic. |
|
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile mi wiadomo to nie ☹️ |
|
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w szpitalu czułam się bardzo dobrze
miałam salę jednoosobową, nikt mi przez ramię nie zaglądał, karmiliśmy się pół dnia i bylo ok. Położne tylko zaglądały czy w czymś pomóc, ale nie było potrzeby. Za to pamiętam jeden okropny wieczór w domu. Natalka bardzo płakała, a ja nie wiedziałam co jej jest. Okazało się, że znów była glodna mimo, że dopiero karmiłam. Wtedy mnie złapały płacze, że nic nie wiem, nie radzę sobie, przerasta mnie wszystko i co ja sobie myślałam. W sumie to wszystko, nie miałam baby bluesa zobaczymy teraz.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wole na miejscu kupywać bo przynajmniej widzę w jakim stanie są ubranka i za przesyłkę nie płace. A ciężko jest znaleźć takie oferty, ze od jednej osoby kilka rzeczy. Jednej nie opłaca się brac z przesyłka. Za to totalnie nie idą mi zakupy na Allegro (licytacje). Już chyba 3 mi się nie udało ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Staram się nie myśleć co będzie w domu po porodzie jak tatuś wróci do pracy |
|
|
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- A jeszcze jak tz wracal to on sie uspokajal! I mowi co ja chce, przeciez grzeczny jest😤 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3314 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
ja tez szukam lokalnie, zeby moc podjechać i obejrzeć ![]() Nigdy nic nie licytowalam. Nawet nie mam tam konta, W ma i z jego korzystam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli wszędzie gdzie głowę przyłożyPrzyszła mi paczka z Gemini...no muszę zweryfikować listę czego mi tam jeszcze brak
|
|
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3317 |
|
Raczkowanie
|
Ja, póki co
nie martwię się co będzie po porodzie ale dopadła mnie panika, że urodzę wcześniej i nie zdążę wszystkiego przygotować a jeszcze tyle do zrobienia a tu stary rozgrzebał salon i skończyć nie może, a tu święta, Mikołajki srajki🤢 i jeszcze szycia tyle wymyśliłam nocamu spać nie mogę, więc odsypiam w dzień a te lecą jak szalone heeelp!!! kupię trochę czasu![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3318 |
|
Wtajemniczenie
|
My już po wizycie, mały ma 1600g, jest duży jak na wiek ciążowy, z większości parametrów o tydzień starszy, już jest główka w dół ale ma jeszcze dużo czasu na zmianę
szyjka długa, ładna. Paciorkowca będę miała pobieranego w 36tc. Pytałam o prolaktynę i o ile nie ma gruczolaka przysadki to można normalnie karmić na plusie 13kg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez karska Czas edycji: 2017-12-12 o 16:57 |
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Ten grudzień jakoś szybko mi leci
za tydzień ja i TŻ jedziemy na tzw baby moon (ostatnie wakacje we dwoje). Mamy noc w hotelu Sheraton z widokiem na wodospad Niagara. Jacuzzi chyba odpada co? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Baby moon - jak to ładnie brzmi ![]() Udanego relaksu! ![]() Cos o jacuzzi, ponoć można. Temperatura wody nie może przekraczać 37-38 stopni. Z tym, że w takiej temperaturze szybciej o jakieś bakterie. Bo co innego wylegiwać się we własnej wannie (nawet z ciepłą wodą), a co innego w takim hotelowym zbiorniku. My chcieliśmy w listopadzie skoczyć do hotelu ze spa i jednak zrezygnowaliśmy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3321 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
brzmi cudownie...i wiesz podsunęłaś mi pomysł...za niecały miesiąc mija nam 10 lat jak dreptamy razem tą samą ścieżką to idealny moment na zorganizowanie takiego weekendu co prawda Niagary tutaj mie ma ale na pewno znajdzie się jakieś urokliwe miejsce między tymi wiatrakami![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3323 |
|
luckygirl
|
Juz po sesji. Było super. Fotografka bardzo miła, bardzo fajna. Strzeliła nam ponad 100 zdjęć
dla nas bedzie 30 i na nośniku i wydrukowane w pudełku. Czas oczekiwania 2-3 tygodnie, mam nadzieje, ze efekt bedzie super
|
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3325 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
W studio. Jedna stylizacje miałam z bluzeczka krótka i zwiewna spódnica - białe, potem zamiast koszulki był pas zasłaniający piersi. Potem była czarna bielizna (moja ) i na to sweter. Potem czarna stylizacja - spódnica i pas. Potem w samych majtkach, ale piersi zasłoniete - raz przeze mnie raz przez TZta ale ja chcialam takie intymne zdjęcia tylko dla nas jakies tam fotki w białej męskiej koszuli.Mamy zarówno razem zdjęcia jak i ja sama. Mysle, ze bede zadowolona ![]() Pamiątka bedzie mega ![]() Jedno zdjęcie takie intymniejsze napewno powiesimy sobie w sypialni, w formie fotoobrazu. Mamy puste ściany, ktore czekają, zeby zawisło na niej cos takiego
|
|
|
|
|
#3326 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tym bardziej, że tutaj nie mam dziadków pod ręką ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3327 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
mocno nad tym ubolewałam i chcialam ją zrobic nawet w tym roku 2 lata po slubie, ale pojawiła się ciąża i d*pa blada ![]() ale ciążowej nie odpuszczę! |
||
|
|
|
#3328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję, że zapytałaś o tą prolaktynę.Muszę zapytać mojego gin jak on się na to karmienie zapatruje, ja miałam wycinanego gruczolaka, ale jeszcze coś tam drobnego zostało, żeby zachować przysadkę. Kurde, nie widzę tego kolorowo w takim razie z karmieniem tyle ile bym chciała |
|
|
|
|
#3329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3330 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
no trudno
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

więc jak masz kogoś kto pójdzie się bić
w wyprzedaże to super

Wszystko -50% 

) czyżby ktoś nie zdążył założyć?
Bo serio w luźnych rzeczach wyglądam jakbym była gruba, a nie w ciąży. 
po cc zabierają dziecko pielęgniarki 

a jeszcze tyle do zrobienia
a tu stary rozgrzebał salon i skończyć nie może, a tu święta, Mikołajki srajki🤢 i jeszcze szycia tyle wymyśliłam
nocamu spać nie mogę, więc odsypiam w dzień
a te lecą jak szalone
heeelp!!! kupię trochę czasu
to idealny moment na zorganizowanie takiego weekendu
co prawda Niagary tutaj mie ma
mocno nad tym ubolewałam i chcialam ją zrobic nawet w tym roku 2 lata po slubie, ale pojawiła się ciąża i d*pa blada
(a propo zakupów...w Holandii odzwyczaiłam się od łażenia po sklepach, teraz tym bardziej lubię zakupy online
no i tu tak wszystko sprawnie działa...na drugi dzień, zanim się ogarnę towar mam w domu
no trudno