|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!
Hiszpaaaaniaaa!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Wtajemniczenie
|
JEEEEEEST!!!!!
a wiec jednak to euro nie jest takie okropne ![]() teraz jedziemy z rosją!! ![]()
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
HHHHHHHHHHUUUUUUUUUUURRRR RRRRRRRRRRAAAAAAAAAA!!!!! !!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
MOJA UKOCHANA HISZPANIA!!!
![]() ![]() ![]() Przy karnych myślałam, że zejdę... |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Hiszpania dalej
![]() ![]() Ale dobrze Boniek powiedzial, Italia na tym turnieju nie pokazala wielkiej pilki.
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
Ikeeeeeeeeeer!
![]() Super, super!
#4717 |
Zakorzenienie
|
Buu. Kibicowałam przy karnych Włochom.
W ogóle czemu del Piero nie strzelał?! ![]() I wyszło na to, że z grupy śmierci do półfinału nie przeszedł nikt! Zabawne ![]() ps. Tylko ja się nie cieszę z przegranej Włochów? ![]() No, ale Hiszpania była jednak dzisiaj trochę lepsza, więc... ![]()
#4718 |
Wtajemniczenie
|
ja tez...
ale w koncu jakis mecz, który mi sie podobał ![]()
![]() |
#4719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a czemu na tego ostatniej zawodnika z Włoch tak gwizdali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
I kilka kfiotków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie ![]() jupi jupi ja jej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
Ale sie cieszę!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też się nie cieszę, szkoda mi ich. Najbardziej szkoda mi Buffona ![]() Z drugiej strony są mistrzami świata i na razie starczy. Zwłaszcza, ze nie pokazali się z najlepszej strony na tych mistrzostwach. Hiszpania od dawna nie miała szczęścia, mam nadzieję, że wygrają Euro. Gdyby dzisiaj odpadli, to najbardziej byłoby mi szkoda Casillasa: fantastyczny bramkarz, a jeszcze nie zdobył żadnego mistrzostwa Europy/swiata. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, ale z tym del Piero zrobili. Nie dość, że wszedł na niecałe 15 minut, to jeszcze mu karnego nie dali strzelić.
![]() W ogóle - słyszałyście, że Turcja ma tylko 14 zawodników (zdrowych i bez misses next match) do wykorzystania? ![]()
#4725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ehh a teraz finał Hiszpania- Niemcy mi się marzy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#4728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie będzie już żadnego pięknego ujęcia Fabio na ławce ![]() ![]() a tak serio to jakoś bardziej ich lubię. zresztą mam obawy przez Hiszpanią z myślą o moich Ruskach ![]() jedynym miłym aspektem tego meczu było 27 cm Zibiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Wtajemniczenie
|
W półfinałach kibicuję Niemcom i Hiszpanii, a jak Hiszpania dojdzie do finału, to właśnie im.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | ||
MUSEarka
|
Cytat:
![]() jak dla mnie był nudny ![]() Cytat:
![]() nikt w moich faworytów nie przeszedł dalej, więc nie wiem co ze sobą zrobić ![]() poza tym Brawa dla Cassilasa! ładnie bronił ![]() mój kwiatek: - Hiszpanie kontruja kontrę. ![]()
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
ZIBI
Ty już jesteś człowiekiem w starszym wieku, a oni profesjonalnymi zawodnikami. (do Borka o grze w upale) Aragones nie musiał nie spać, nie musiał myśleć. Wszystkiego najlepszego Michel (Platini), bo miałeś wczoraj urodziny! Nie mają, co robić z piłką Hiszpanię. W związku z tym, co robi? Odwraca się i podaje do tyłu. Optyczną przewagę ma reprezentacja Hiszpanii. A tu widzimy Zidane'a i Wergena - dobre towarzystwo. Jak tak dalej pójdzie, to możemy iść się rozluźnić i wrócić na dogrywkę. Obejrzmy to. Tam brakowało 25... Nie!!! 27 centymetrów! Wrażenie artystyczne jest dużo lepsze w wykonaniu hiszpańskiej drużyny. Strzał Senny to było tylko takie straszenie Buffona. Głowa dobrze myślała, ale za szybko. Można było zamknąć oczy i mówić: Senna, Xavi, Puyol. Ciągle to samo! Dobrze to wyglądało w telewizji, ale na żywo gorzej. Sergio Ramos trzyma go na piłkarskiej smyczy. Może w każdym meczu zrobić wszystko. Może strzelić bramkę, może pobić sędziego. (o naszym ulubieńcu Cassano ![]() Ha ha. Chciał strzelić bramkę roku. Się Buffon na niego obrazi. Jaki to dziwny mecz. Toni miał raz piłkę, a tak bez. Mi się wydaje, że statystyka się pomyliła. Włosi im są słabsi, tym są bardziej niebezpieczni. Śni mi się poprzeczka. Kto strzela 3 bramki, robi dobrze swojej drużynie. Odwróć się na drugą stronę, tam jest Zambrotta! (...) O, posłuchał mnie! Nie było spalonego, panie sędzio, pomylił się pan. Jestem pewien, że nie było pozycji spalonej. (powtórka) Jednak była, pomyliłem się. Żyje, żyje na tej ławce trener hiszpański. Donadoni jest dużo, dużo spokojniejszy. Kolektywna mizeria. (o Włochach) W czwartek na treningu widzi się dużą bramkę i małego bramkarza, teraz - odwrotnie. Jest tam klauzula. Jak nie dochodzi do półfinału, to ciao, arrivederci. (o konrakcie Donadoniego) Z serii Zibi się wczuwa ![]() Camoranesi puknął się w pierś: to moja wina. Camoranesi mówi do Antonio Cassano: Idź bardziej na lewą stronę. Nic nie zrobiłem, nic nie zrobiłem - stara się mówić De Rossi. Grymas na twarzy Silvy: O, dlaczego nie trafiłem. DIALOGI Z: Ja obstawiam za karnymi. M: A ja oglądam mecz. Z: Powiedz mi, jak się nazywał wczoraj ten rosyjski obrońca. M: Kołodin. Z: O, ten to miał strzał! Z: Jest sennie, sennie, ale ja coś czuję bramkę w powietrzu. M: To zaraz sprawdzimy twój piłkarski noc. M: Jest potwornie zmęczony David Villa. Z: Podobnie jak ja. Mój głos jest coraz gorszy. BOREK Ten kod DNA zwycięzców - to mają Włosi. Cierpi wtedy, gdy nie jest przy piłce środkowy pomocnik Barcelony. Ja tam czasami potrafię zachwycić się 0:0. Pracowali obaj rękami. Próba przyjęcia piłki rodem z filmów karate. To jest taki lis pola karnego. To musi być taka delikatna, wypieszczona piłka. Po włosku wykonana akcja Hiszpanów. Wyczuł Panucci, że chce się na nim położyć Villa.
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2008-06-22 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że Rosja wczoraj grała lepiej niż Hiszpania dzisiaj ![]() Będzie rewanżyk, pierwszy w tym turnieju. ![]()
#4735 |
Zadomowienie
|
Och... Ja także jestem ogromnie SZCZĘŚLIWA!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zadomowienie
|
No i teraz luzik, bo kibicuję i Hiszpanii i Rosji, chociaż Hiszpania na pierwszym miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
Ja tam nie kibicowAŁAM włochom ale mojemu torresowi
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 | |
MUSEarka
|
Cytat:
![]() pogrubienia: 1. Powinien się na niego Buffon obrazić. <- ja tak to słyszałam 2. Zibi ciągle wyczuwał bramkę w powietrzu ![]()
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
Paula jakie teksty
![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Zakorzenienie
|
Ooo, właśnie zobaczyłam, że nie napisałam, że to o pobiciu sędziego było o naszym ulubieńcu Cassano.
![]() Cytat:
![]() 2. O bramce w powietrzu jest w dialogach ![]() ![]() ________ Na polsacie mówią, że prawie zasnęli. Ja nie mogłam zasnąć, bo ciągle musiałam łapać za długopis i zapisywać te dziwne teksty. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.