|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II
oj tak bardzo pragnę mieć dzidziusia i to mnie chyba gubi, jestem zdesperowana
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą jak myślicie....został mi jeszcze jeden test owulacyjny w szufladzie, a czytałam że któraś robiła go rano zamiast ciążowego....może go wykorzystać???bo i tak leży i tak leży..... ![]()
|
|
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do testu owulacyjnego to nie wiem, też słyszałam, że ktoś go użył zamiast ciążowego ale nie jestem pewna
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
kurdę cały czas myślę tylko o tym teście....już zbzikowałam chyba.Jutro to nie pójdę na betę bo nie mam kiedy (idę na 16 godzin do pracy
) ale we wtorek mam na popołudnie to chyba się przejdę, bo nie wytrzymam....
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaraz uciekam do spania, bo do pracy nie wstanę. Cały dzień byłam jakaś zmęczona. Dobranoc
Alkamor nie martw się niczym, nie stresuj, musisz teraz dbać o fasolkę. Jak nie bętę to chociaż test zrób przynajmniej będziesz miala pamiątkę. A to że jesteś w ciąży to pewne, no a słabsza kreseczka to efekt tego że robiłaś test przed terminem @.
|
#1926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli caly czas o nim myslisz i bzikujesz od tego to go koniecznie jutro rano zrob. Tez czytalam cos o tym ze wykrywa ciaze i ze ktos juz go uzywal do jej wykrycia. W ciazy lepiej sie nie denerwowac wiec im wczesniej twoje przypuszczenia sie potwierdza tym wczesniej sie uspokoisz. |
|
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też zaraz spadam spać....tzn najpierw jeszcze obejrzę "Teraz albo nigdy"
|
|
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za odp na moje pytanie
![]() Domi jak co to odezwij sie na gg
|
|
|
|
#1929 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak sie zastanawiam alkamor czy te twoje "awantury" z Tz to nie byla "ciazowa burza hormonow"
?
|
|
|
|
#1930 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
narazie czekam 8 dzien sie spoznia @
wizyte mam na poczatek lipca zaplanowana.Chyba odpuszcze bete ![]() Alkamor ![]() ![]() ![]() Zamka nie stresuj sie tak mocno
|
|
|
|
#1932 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
jejku ja juz chce @ i bedzie spokój. Cytat:
dzień 6 bez @ ![]() Zanko pozytywna energia dla Ciebie |
||
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki nie panikować mi tu
mi sie podoba, fajnie leży, a koniecznie chciałam jasną, tym bardziej, że jestem dróżką i to środek lata
|
|
|
|
#1934 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dobranoc miłych staranek, u mnie były dzisiaj 2
|
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekamy na zdjęcie pięknego testu z II Cytat:
|
||
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
pomyłka
Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2008-06-23 o 00:44 |
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie podoba Wam sie, ale jaką mam niby ubrać na wesele, a'la Doda? ![]() PIsałyśmy i to bardzo dużo, mamy dwie zafasokowane zgłaszam....Pasionfruit i Alkamor |
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Dominika
ja mówię abyś Ty się w sukience pokazała, bo sukienka ładna, a ocenimy jak TY W NIEJ WYGLĄDASZ
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
oj @ się zbliża, bo jak się kładłam wczoraj spać lekko pobolewała mnie głowa, a w nocy rozbolała bardziej i jak się przebudziłam nie mogłam usnąć. Na szczęście miałam apap to wzięłam, bo tak bez tabletek nie przeszłoby do rana i nie wiem jakbym szła do pracy. Piersi bolą już jak chodzę, czyli jak podskakują. Brzuch mnie nie boli (jeszcze) ale @ to kwestia max dwóch dni. Prawdopodobnie dostanę jutro, planowo. To może dziwne, ale zanim usnęłam zaczełam się zastanawiać na tym wszystkim, i chwilami myślałam że jestem w ciąży tak czułam wewnętrznie a za chwilkę wątpiłam w to i wiedziałam, że moje objawy są na @. Ogólnie źle się czuję, jakoś dalej czuję się jakbym była osłabiona, i faktycznie więcej bym spała. No ale trudno się mówi żyje się dalej. przed chwilą wstałam od kompa i tak mi nie dobrze się zrobiło. Cały czas mnie mdli. Boże jak ja do pracy dojadę i w pracy będę funkcjonowała. To chyba przez ten nocny ból głowy.
|
#1941 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sukienka sliczniusia Przypuszczam ze jest dopasowana do ciala wiec bedziesz wygladac w niej elegancko i kobieco. A zreszta co tu gadac, zakladaj ja to zaraz ocenimy |
|
|
|
|
#1942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W tym wszystkim najgorsze jest to ze wszystkie objawy menstruacyjne mozna przypasowac do ciazowych i na odwrot. I wez tu czlowieku badz madrym i pisz wiersze. Mierzylas dzisiaj temperature? W ciazy jest podwyzszona o kazdej porze dnia i nocy dla mnie to byl moj pewniak, ale oczywiscie kazdy organizm inny. Niektore w ogole nie maja temp. Ach, chyba jedyny pewniak to brak okresu, wiec czekam razem z toba. Alkamor daj znac czy zrobilas test. Milego dnia dziewczynki. |
|
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
źle się cały czas czuję, może jakby @ przyszedł to by mi wszystko przeszło. No a tu jeszcze jeden długi dzień.
![]() dodatkowa obserwacja czasem mnie pierś swędzi, ale rzadko.
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki. Dziękuję za gratulację
![]() Mówię, że Wam też się uda! Tylko trzeba wyluzować. I nie wypatrujcie objawów. Ja cały czas mam tylko jeden objaw - brak @. Piersi w normie, mdłości brak, innych anomalii brak. Wielka buźka dla Was.
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy temperatura jest wiarygodna bo wzięłam nie dawno apap i mogło ją obniżyć, ale jak coś to mam 37 stopni.
Jakoś wewnętrznie czuję że @ nadchodzi. Zmykam do pracy pa
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
Hej - Passionfruit, Alkamor - Wam to już można pogratulować!!! Super Dziewczynki!!!
Co do "ilości" to wiadomo, że nie o to chodzi- ja gdy niespodziewanie zafasolkowałam , to też ze 3 razy się przytulaliśmy, gdzieś tak w połowie cyklu!Zanka - tak trzymać! Myślę, że to naprawdę ma szansę (dużą) być fasolka - coś za dużo tych objawów!! 3maj się dzielnie!!! Żeby Ci tylko potem - w tych pierwszych 3 miesiącach nie było aż tak źle - niedobrze, słabo i w ogóle - żeby to teraz tylko na "dopełnienie objawów ciążowych", a potem już spokój!!! No nic - ale na razie jeszcze nie gratuluję ani nic tylko kciuki trzymam ![]() :k ciuki:
|
|
|
|
#1947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A podobno przed @ tempka spada wiec moze, moze..... Radzilabym z lekarstw tylko Paracetamol, to tak na wszelki wypadek gdybys jednak byla w ciazy. Jest najbezpieczniejszy i dozwolony. |
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
A mi teraz tylko pozostaje czekać
Zobaczymy może się udało, choć nie mam wielkich nadziei. Jak tak patrzę jak kolejne dziewczyny fasolkują to chyba zaczyna do mnie docierać że mi to nie jest pisane ![]() Passionfriut gratuluje Aliszcze trzymam kciuki, ale na pewno się udało |
|
|
|
#1949 |
|
Rozeznanie
|
Zafasolkowanym gratuluje...
Ostatnio nic nie pisałam bo nie było mnie w domku a raczej byłam ale bardzo zajęta. Mam dzis 34 dzień cyklu a @ nie ma... może przyjdzie jutro...?? tak się zastanawiam, nidy nie mierzyłąm temp ale dzis przed wstaniem z łożka zmierzyłąm i miałam 37. Wiem ze to bez sensu bo trzeba chyba całe cykle mieżyc, do ego poboleewały mnie piersi ale prezstały, sa minimalnie większe, bolały mnie jajniki, przestały. Od czasu do czasu odczuwam jakby kłucie w śrdku w pochwie czy macicy... nie jestemw stanie sprecyzowac...a wczoraj wieczorem jak leżałam w łóżku zrobiło mi sie niedobrze.... myślicie że to może być to? fasolka? |
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę kolejną falę fasolek, super
![]() sukienka jest śliczna, bardzo mi sie takie podobają ![]() Wczoraj znów widziałam małego Mateo, jest śliczny! Jak go zobaczyłam, to po prostu najchętniej bym tam poleciała i ukradła go mojemu bratu Trochę też przykro mi się zrobiło, że mi tak ciężko jest o dziecko męczy mnie trochę to, że jest wielka radość,jak widzę bratanka ale tez mały smutek się zakrada![]() a żeby nie być gołosłowną co do urody bratanka to wrzucam fotkę
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

) ale we wtorek mam na popołudnie to chyba się przejdę, bo nie wytrzymam....
ja też zaraz spadam spać....tzn najpierw jeszcze obejrzę "Teraz albo nigdy"