|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
U nas noc znośna ale bez rewelacji ... W ogóle zmienił mu się zapach kupy może go coś drażni ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#782 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieźle ![]() Cytat:
Kciuki żebyś wszystko dziś pozałatwiała tak jak zaplanowałaś ✊️✊️ Cytat:
Moja na widok swojej łyżki sie krzywi, a tu aż zawyła tak chciała ![]() Cytat:
Otóż to ![]() U nas dziś dzień kuriera. Paczka z zabawkami ze smyka była otwarta, ale w środku pudełka całe i zamówienie kompletne. Stanik z hm rozpruty, ale juz sama doszyję, bo mi się nie chce bawić w zwroty. Tż zawiesił lampki na tarasie, czekam, aż zrobi się ciemno, zeby pokazać Ami ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Wow super lampki
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Ami dziękuje wszystkim wizażowym Ciociom za życzenia
IMG_2866.jpgP.s. Została podparta tylko do zdjęcia ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka cudna Ami
![]() U nas dziś dobry dzień ma Wojtek. Tfu tfu żebym nie zapeszyla. Sam się sobą zajmuje a ja tylko doglądam ostatnie noce też lepsze więc może skok nam się kończy...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które mają już dzieci starsze . Długo zajęło im uczenie się picia z bidonu z rurki ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Vadi - kciuki za intensywny dzien!
Piszecie o pierwszych potrawach. Klaudia ma za sobą próbowanie jabłka i gruszki - wgryza sie dziąsłami i wypija sok. Smakuje jej. Emmos - wszystkiego najlepszego dla Ami! Jaka elegantka! Dzisiaj przyjechała moja mama i pierwszy raz poczułam, ze tego mi było trzeba. Odciążyła mnie w opiece nad Klaudia, poszła tez z nią na spacer, a ja mogłam zjeść i posprzątać. A i obiad przywiozła. Ja juz sie czuje dobrze - nie wiem czy to srebro mnie wyleczyło, Klaudia ok. Jedynie mąż chory. Przełożyłam szczepienie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xzora Czas edycji: 2017-12-13 o 16:30 |
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojej spadły juz trochę pucki.---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Ja dziś wypucowalam łazienkę na dole i kuchnię. Została podłoga no i góra. Zrobiłam rosół. Mąż może mnie na rękach nosić ![]() Pestka dziś jest strasznie marudna. Próbowałam dać jej łyżeczke do powachania. Nic. A za kubkiem się ogląda
|
|
#790 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny. Zanim nadrobię mam pytanko: polecałyście tu kiedyś kubki termiczne Contigo? Czy polecacie / odradzacie któryś konkretny? Contigo metra? http://allegro.pl/kubek-termiczny-co...598082678.html Czy contigo west loop? http://allegro.pl/kubek-contigo-west...611488622.html Czy może jeszcze jakiś inny?
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#792 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Siilmariien - ja z kubkiem nie pomoge.
Przyszedł spiworek do wózka - fajny, tylko musiałam poszerzyć wycięcie na klamrę, bo nie przechodziła. Przymierzalam tez do fotelika i pasuje. Za to u tego samego sprzedawcy zamówiłam na szybko mufki i okazały sie oszukane. Chciałam wełniane, a przyszły w typie wełny, wrr. Zajrzałam na aukcje i w tytule pisze wełna, a w opisie którego nie doczytałam, juz w typie wełny. No wiec wychodzi moj błąd. Przyszło tez zamowienie z H&M. Futerkowy komin idealnie komponuje sie z futerkiem - Klaudia bedzie elegantka. W ogole to ten komin jest wielki jak na dziecięcy (na mnie dobry) i dzieki temu wyglada jak etola. Welurowe baleriny za małe - do odesłania. Body wyglądają ładnie, ale w miedzy czasie kupiłam używane, wiec do zwrotu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Akada - ja tez miałam dzisiaj podobną akcje z kupą. Akurat trzymałam Klaudię na rękach - zawartość pieluchy była na całych jej plecach, moich spodniach, narzucie i dywanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Ten 360 stopni?
Cytat:
Do mnie też dziś paczka z hmu przyszła z sukienką. Będzie na święta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są polecane bidony że Słomka i są już od 4 msc ja kupiłam większy który jest po 6 msc z TT w smyku i chyba też czasem polecają 360 stopni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://lovi.pl/pl/produkty/23/Kubek+treningowy |
|
|
|
|
#797 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Niezła akcja, narzute jak była malutka to oznaczyła, dywanów nie mamy uff |
|
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że oszukane. Do mnie przyszły mufki Tym razem ok ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- W ogóle dopiero do mnie dotarło, że zaraz wigilia. Tz ma wypłatę w pt. Więc zostałby 1 dzień na prezenty. W stacjo nie lubię kupować. Więc zamówiłam za pobraniem. Pestce siostrzyczke szczeniaczka. Chrzesniakowi muzyczny pociag. Szklanki do whisky facetom. Fajne teksty znalazłam i dorzucilam coś od siebie
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nareszcie Ja muszę na nowo poszukać. Nie umiem szukać na Allegro z telefonu. Muszę wejść na kompa. Teraz Klaudia spi na mnie, wiec muszę poczekać.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Morelle - po tym jak napisałaś o prezencie dla Pestki uzmysłowiłam sobie, ze ja nawet nie pomyslałam, zeby coś Klaudii kupić dostanie od babć i wystarczy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie u mnie też prezenty od innych iw sumie tak głupio, żeby od nas nic nie było
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stwierdziłam że nie będę wiozła 160 km prezentu dla małego bo i tak musiałabym go z powrotem przywieźć.
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Nie macie kodu do reserved?
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
https://zielonyzagonek.pl/sloczek-fa...iony-rodzicow/
Nie jestem przeciwnikiem słoiczków raz na jakiś czas Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora
Super że przyjechała do Ciebie mama, mogłaś odetchnąć. A z mufkami miałam dokładnie tak samo. Emmos AMI JEST SŁODKA! I taka elegancka ![]() Zazdroszczę wam tych opasek i sukienek!. Sill. Z kubkami nie pomogę, też szukam dobrego, ale te Twoje to za miliony monet! Akada Xzora Ehhh przesrane mialyscie! Pestycyda Fajnie, że Wojciech spokojniejszy, oby faktycznie skok był już za Wami. My się usypiamy... Oby ta noc była dobra, bo za nami aktywny dzień (Ikea) Dziewczyny wiecie może gdzie kupię kieliszki do wina piękne jakieś i na sztuki? Dziś byliśmy w Ikei... Ech lubię sobie pooglądać ich rozwiązania... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
Emmos wszystkiego dobrego dla Ami! Jest cudowna Morelle wygladasz mega w tej sukience! mi zaczely spadac kilogramy w końcu: mialam nadal 5 na plusie teraz mam tylko 2 😄 Xzora szkoda ze muffki do zwrotu. Ja nadal nie mam ani śpiworka ani muffek. Chyba chce sie oszukać ze zima przyjdzie pozno 🙈 jezdzimy w samym kombi na spacery. Fajna taka pomoc od mamy. Ja szczerze czasami już wysiadam. Tż ostatnio pracuje do 19 minimum łącznie z sobotami. Ja bez auta, na glowie caly dom i dziecko. Pocieszam sie tylko tym ze są tacy co mają gorzej. Gdzieś widziałam cudnego dzieciaczka...akada to Agatka byla? Nie pamiętam 😊 w każdym bądź razie cudna 😊 Moje zamowienien z hm wisi w powietrzu od 28. To są kpiny jakies. Chińskie paczki szybciej docierają. Wkurzona jestem a niby tylko sweter zamowilam i bluzki. Ale wywalilam pół szafy ciuchów i powoli uzupelniam garderobę jak sie okaze ze do zwrotu to sie wkurze. Udało mi sie dziś kupić w biedronce Szary domek i Nieustraszony strach na wroble. O dziwo bylo ich jeszcze sporo 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Devileek - odnośnie słoików to my wzięliśmy gratisa z Ikea - dobry skład bez sztucznych zagęszczaczy.
Carolles - gratuluje spadku kg! No nie dziwie sie, ze wysiadasz. Mi ostatnie dni dały w kosc, TZ pociesza ze wkrótce wyzdrowieje. Mała! Kciuki za noc. Klaudia tez wlasnie zasypia, wcześniej ćwiczyłyśmy. Zajrzałam na chwile na Allegro i pełno jest podrób wełny, w tytule owcza wełna, w opisie tzw. 'Owcza welna'. No cóż, następnym razem bede mądrzejsza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiedziałam że Ikea ma coś takiego może kiedyś przy okazji też spróbujemy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś z was przeczytała ten Szary Domek? Nie ma tam nic makabrycznego? Po przeczytaniu Raszpunki Klaudii uznałam, ze muszę dokładniej wybierać lekturę dla niej. Czarownica porywa rodzicom ich nowonarodzone dziecko, potem więzi w wieży. Oślepia księcia który do niej sie zakrada. Ja bym po takiej bajce spac nie mogła.
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Caroles moja paczka z hm do tej pory też nie doszła z cyber monday
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
Haha Masakra ja za każdym razem jak zaczynam czytać Julkowi to się zaczyna nudzić i nie umiemy dokończyć moja mama też zaczęła i to samo a ciekawi nas jak się skończy :pWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tez nie wiedzieliśmy, zobaczyliśmy tabliczkę. Jak jest sie z niemowlakiem i zamowi sie obiad dla siebie to słoik dla niemowlaka jest gratis. Ja wzięłam owocowy - w składzie jabłko, morela, banan - wszytko bio i mąka ryżowa. Nic wiecej. A i czego nie zauważyliśmy, ze jeszcze jest kawa /herbata gratis dla posiadaczy karty Ikea Family. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.

Za to plecy dzisiaj nachrzaniają okrutnie 
Tż bardzo często daje mu coś do powąchania, a buzię to on akurat na wszystko co się zbliża do niego otwiera