|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008 roku część II
Cytat:
![]() Ja wczoraj wróciłam z pracy i siadłam sobie z moim A. na drina (przy kompie) i czytałam nadrabiając zaległości Wasze rozmówki. A. siedział obok i czytał ze mną. W końcu zapytał "a Ty to który cykl"? (tak jakbym to ja sama to dziecko robiła) i aż mi łezki w oczkach stanęły jak sobie pomyślałam, że wszystkim sie udaje w III cyklu czy szybciej no najpóźniej w VI a My??? Dobra tamten rok spiszmy na straty ale w tym od marca to już będzie jakoś też IV czy V i co? i nic
|
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakoś chyba przegapiłam ![]() ale opowiadaj (może być nawet po raz setny) jak to sie stało ze się udało (ale rym)
|
|
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie coraz bardziej jajniki bolą, czuję jakby kłucie, czasem skurcze
zaczynam się martwić, czy to znowu torbiele się nie pojawiły na szczęście jutro idę do gin, to się przekonamGabi, Olivko ale cały czas mam nadzieję, że nasze starania przyniosą rezultat. Zobaczycie, że wkrótce oznajmimy na forum, że mamy dwie kreseczki
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ile można się z nadzieją starać o fasolkę??? Ja już powoli przestaje chyba wierzyć.... |
|
|
|
|
#1955 |
|
Rozeznanie
|
halo?????? odpisze mi ktos?
|
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Torbieli nie było, ale to było zanim wzięłam clo. A teraz jestem po clo i mam kłucia w jajnikach
dodatkowo strasznie zaczęłam bać się obrony mgr i przez to wszystko chodzę taka jakaś "struta", czasem włącza mi się agresor a czasem zaczynam ryczeć . Mam ochotę zasnąć, niczym Olivka tylko, że obudzić się trochę wcześniej bo 1 lipcaW sumie wiara niepotrzebna do zrobienia dzidzi, grunt, to seksić się Mój mąż przeczytał harcach w przymierzalni i zaczął mnie wczoraj molestować, że on też by chciał w jakimś "egzotycznym" miejscu
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak powaznie to WYLUZOWALIŚMY! Jedyne co to po przytulankach leżałam kilka minut z pupą wyżej. Teraz panikuję czy mogę jechać na wakacje! Za 3 tygodnie wyjeżdżam na południe Europy i nie wiem czy mogę!
|
|
|
#1958 |
|
Rozeznanie
|
wszyscy mnie olali ... dzieki
|
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Asieńko, nie gniewaj się ale nie możesz oczekiwać że wszscy na wątku czekają tylko na Twoje pytanie i mają gotową odpowiedź. Oczekujesz, że Ci powiemy że "tak, to może być ciąża", czy "nie, raczej nie ma szans". Jeśli masz watpliwości to zrób test ciążowy i będziesz wszytsko wiedziała.
Życzę szczęśliwej kreseczki na tescie.
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja wczoraj ze swoim szalałam do jakiejś 5 rano, mama mia wszystko mnie teraz boli No mój A. też szczęśliwy, że "on zawsze ma siłę i nie odmawia i wiesz w Aquaparku i w lesie i nad rzeką i w parku w środku miasta i mówi, że długo by tak wymieniał" Passionfruit na południu Europy tez kobiety chodzą w ciąży Odradzałabym tylko Egipt czy Afrykę ogólnie, bo to już extremalnie inny klimat a tak to chyba nie ma przeciwskazań.Jak długo sie straliście? |
|
|
|
|
#1961 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuję my będzimy stać przed ołtarzem, więc źle bym się czuła w bardziej "seksownej". Jak dla mnie ta już jest sexi.Cytat:
![]() Ojej ale słodki Twój Mateo ja chce go zjeść![]() Cytat:
Cytat:
Moje smutaski, Gabi, Anetka i Ala na Was też przyjdzie kolej, zobaczycie
|
||||
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
A JA CHCE JUŻ BO JA CHCĘ DZIDZIĘ NAJPÓŹNIEJ W CZERWCU 2009 URODZIĆ!!! I cieszyć się bobasiakiem na wakację
i trafia mnie jak widzę dziewczyny z podstawówki np że chodzą w ciąży a ja nie Dzieci tak bardzo na mnie nie działąją ale "koleżanki" w ciąży a szczególnie te w moim wieku to masakroza
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A staraliśmy się....trudno poiedzieć. W styczniu odstawłam plastry, ale o jakiś inetensywnyc starankach na początku trudno mówić. Tak na serio zaczęliśmy w marcu.
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obawiam się że nie starczy mi sił na kolejne miesiące starań ![]() Staram się nie nastawiać ale ledwo zakuje mnie jajnik jak np teraz to zapala się iskierka nadziei a boję się że będzie bardziej bolało jak @ przyjdzie Gabi ja jak ostatnio byłam u gina to przyszła taka laska mniej więcej 7 miesiąc i nie miałam na bank więcej niż 18 lat jak sobie pomyślałam że ja chodzę jak ta głupia co drugi dzień na monitoring i całe nasze życie podporządkowaliśmy starankom to mnie szlag chce trafić
|
|
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczyny, nie wiem jak to sie stalo ale wszystkie moje posty lacznie z avatarem poznikaly. Moze mnie tu w ogole nie bylo w piatek? Juz sama nie wiem? Nie mam tez zadnych kontaktow
ojj kiepski ze mnie "komputerowiec". Passionfruit wielkie gratulacje och jak ja Ci zazdroszcze.... |
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet wiadomość w moim profilu od Ciebie zniknęła
|
|
|
|
|
#1967 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Już nie mogę się doczekać czwartku, aż wyjedziemy na upragnione wakacje i zaczniemy staranka ![]() Cytat:
Trzymam za Was wszystkie kciuki i za siebie oczywiście też
|
|||
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Ciesze sie a jednoczesnie mialam wczoraj takiego dola bo brzuch mnie wieczorem bolal tak jak na zblizajaca sie @. Ryczalam prawie caly wieczor moj Misiek nie wiedzial jak mnie pocieszyc a dzis oczy podpuchniete jakby mi ktos przylozyl w nocy ) Mam strasznie zmienne nastroje. Ech sam juz nie wiem.
|
|
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj ciężko ciężko się nie nastawiać, dodatkowo podkręcają mnie nowiny że kolejnym wizażankom się udaje no i te moje pobolewania jajników. |
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka_7 nie smutkuj masz ogormne szanse wiec nastawienie pozytywne musi byc!! Sama zobaczysz ze tym razem bedzie dobrze. A co nastrojow to sama wiesz ze tak to juz bywa czasem zmieniaja sie jak w kalejdoskopie. Nie smutaskuj tylko usmiechnij sie a zobaczysz ze wszystko bedzie tak jak zapragniesz
|
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie jajniki mnie cały czas pobolewają i czasem podbrzusze może jeszcze coś z tego będzie tak szczerze mówiąc wczoraj rano tylko się staraliśmy wieczorkiem sobie odpuściliśmy, nic na siłę a poza tym skoro owu była w czwartek lub piątek to co mam być to już się stalo. Gin niby kazał do poniedziałku ale też bez sensu 2 razy dziennie jak się nie ma ochoty.
|
|
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka parę dni temu taka radosna, a dziś sie smuci...Mam nadzieję, że to tylko przez to, że poniedziałek
Główka do góry |
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
ech dziewczyny, dziś mam dzień płaczu
makabra, nie znoszę takich dni potem wkurzam się na samą siebie, że taka beksa ze mnie![]() Olivko, ja myślę, ze już @ nie pojawi się u Ciebie przez kolejne 9 miesięcy to ja widzę dwie kreseczki na teście u Ciebie wkrótce
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Ala
same porządne perspektywy przed Tobą, więc nie ma co płakać. Już widze uśmiech na Twojej slicznej buźce
|
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam dziś dzień płaczu jak już zdążyłyście zauważyć, najgorsze że siedzę w pracy i nic mi się nie chce robić
Wiesz niby sie staraliśmy ale już np wczoraj tylko rano i przedwczoraj też, myślę że raz dziennie starczy, dziś jeszcze jak będziemy mieć ochotę to powtórzymy wieczorkiem i tyle Nie mówię ze już do @ nic z tych spraw... ale już nie w celu zafasolkowania![]() Muszę jakoś przetrwać ten tydzień- intensywnie zabrać się za pracę mgr i 2 lipca teścik bo wtedy jest ostatni dzień kiedy mój gin przyjmuje więc zdążę do niego podskoczyć bo tak czy siak muszę się z nim skontaktować bo prosił o to. I powiedział że test nie zawsze jest wiarygodny i jeśli pokaże I krechę to nic jeszcze nie znaczy
|
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, dziewczynki od pocztaku cylku mierze tempke miałam zawsze 36,6 a 2 razy 36,55 a dzis spadła na 36,35 czy to oznaki że owulka się zbliża czy co??? dośc duży spadek dzis 10 dzien cylku i mam dzis ten monitoring na 17tą bo wczoraj za późno gin wrócił.
Grzecznie codzienie o 8 rano mierzę tempke i zobaczymy co to bedzie
|
|
#1979 |
|
Zadomowienie
|
ilonachem, passionfruit-gratulacje i cudownych 9 miesięcy
alkamor-trzymam kciuki, wiem że Wam się udalo... olivka-ciesz się Słonko bo rośnie w Tobie nie jedna ale myślę, że dwie cudowne fasolki, masz fantastyczna opiekę i super lekarza, napewno Ci się udało zanka, zuzia, blondynka-proszę nie popadać w depresję, nie ma @ jest nadzieje, a nasz organizm płata czasem figle; cos czuję, że fasolki nam się posypią i będzie owocna wiosna 2009 gabi-nie popadaj w żadne dołki i smutki; madzia mówi START to startujmy i staramy się...czerpiemy z tego radość i przyjemność, nic na siłę, aniołki wiedzą kiedy przyjść domi-sukienka jest prześliczna, pięknie będziesz wyglądała ala-mateo po prostu boski, taki do schrupania , oj będzie łamał serca...
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za wsparcie
![]() Wątpię, czy będę matką chrzestną Mateo, raczej się nie spodziewam, nie wiem też, kiedy polecę do Chile, bo to są spore koszty, a my na razie zbieramy pieniądze na mieszkanie. Idę sobie kawę latte zrobić
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

Zobaczymy może się udało, choć nie mam wielkich nadziei. 

a czasem zaczynam ryczeć
Mój mąż przeczytał harcach w przymierzalni i zaczął mnie wczoraj molestować, że on też by chciał w jakimś "egzotycznym" miejscu

ja chce go zjeść