![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() skutki uboczne antidralu??
Cześć wszystkim
![]() jakies skutki uboczne jego stosowania <nie chocdi mi o to pieczenie czy swędzenie> Odpiszcie jeśli go używacie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: skutki uboczne antidralu??
Ja go używam od kilku miesięcy i jedynym tego skutkiem (bynajmniej nie ubocznym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja mialam ten dezodorant i wiecej go nie kupie.Nigdy nie mialam jakos specjalnie wrazliwej skory pod pachami, ale ten dezodorant prawie ze popalil mi skore i na dodatek jest okropnie wysuszona.Jeszcze zniszczyl mi dwie bluzki UWAGA odbarwia ubrania !!!Owszem swoje zadanie spelnil.Ale za cene, jaka jest popalona skora to wole poszukac innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
A ja uzywam antidralu od niedawna i jestem bardzo zadowolona.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
U mnie skutkiem ubocznym jest to,że przestał po prostu działać :|
Ot tak po prostu z dnia na dzień. A bynajmniej nie pocę się więcej... po prostu moja skóra chyba się do niego przyzwyczaiła? Albo jest jakiś inny powód o którym ja nie wiem? ![]() ![]() Rybkas20 A co do tych przebarwoinych ubrań- to u mnie na opakowaniu jest OSTRZEŻENIE "Preperat może niszczyć lub odbarwiać odzież" ![]() ![]() Jest on dość silny-więc się nie dziwię,że tak się dzieje z ubraniami. Ja nakładam bluzkę jak mi już wyschnie-i wszystko gra ![]()
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Czytałam wątki na temat Antidralu przed jego zakupem i nie spotkałam się z tym, żeby odbawiał bluzki.Może niewłaściwie go stosowałaś?
Mi nic się po nim nie dzieje, teraz nie używam go nawet często a pieczenia juz tak bardzo nie czuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
A mnie nigdy nie piekł, używam go na noc i nigdy jeżeli tego dnia depilowałam pachy. Używam od 1,5 miesiąca żadnych skutków ubocznych nie widzę i żałuję strasznie że tak późno sie o nim dowiedziałam bo jest rewelacyjny
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ciesze sie ze dla Was jest dobry, bo jak dla mnie to beznadzieja.....Bylam z niego zadowolona do kilku pierwszych uzyc, ale jak poraz pierwszy pacha zaczela piec to sie zaczal koszmar.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Antidral to dla mnie odkrycie tego roku.
![]() Po aplikacji skóra swędzi i piecze - to fakt. Jednak takie działanie przy efektach jest niczym strasznym. Stosuję tylko na noc, bo w ciągu dnia chyba bym oszalała od drapania się. Gdy kładę się spać jestem okrutnie zmęczona co przyspiesza zasypianie i uczucie swędzenia nie trwa długo. Rano myję paszki i jest ok. ![]() Co od odbarwiania – na wszelki wypadek nakładam T-shirt, którego nie będzie mi żal, gdy coś tam się odbarwi. ![]() Nie wiem na czym dokładnie polega działanie tego środka. Również zastanawiałam się nad skutkami ubocznymi – czy np. pocenie jest będzie dotyczyło innej części ciała? Na razie nic takiego nie zauważyłam. Skoro środek jest dopuszczony do sprzedaży na rynku – a wiadomo u nas zgoda jest szczególnie trudna do uzyskania – to musi być ok. ![]() A! poleciłam go bardzo wielu osobom borykającym się z tym krępującym problemem. Na początku każdy chciał mnie zamordować – za pieczenie i swędzenie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
no nienazekam chociarz potym mam troche ciemne plamy na skurze jakby z jakiegos niedomycia?;/ no ale na noc smarujesz a rano zmywasz i niema żadnych plam itd polecam papa
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Po 1 należy go używać na noc i zakładać jakąs nie najlepszą piżamę, NIgdy przenigdy nie zakładać bluzek!!!
Po 2 kazdy ma inną wrażliwość, jednych będzie paliło niemiłosiernie, innych troszkę. Ja wytrzymuję te męki a w nagordę mam suche paszki!!!! WARTO! Używam juz chyba ponad rok i ciągle wszystko GRA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
A ja właśnie dzięki Wizażowi i Wam kupiłam wczoraj ten płyn-specyfik, zastosowałam wczoraj po raz pierwszy oczywiście na noc... i nic a nic mnie nie piekło, może dlatego, że oszczędnie go nakładałam (wystarczy naprawdę odrobinka)
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
ja też byłam zadowolona, do czasu. używałam antridrala przez około 2 miesiące, wszystko było w porządku, mokre plamy zniknęły a kolorowe bluzeczki wróciły do mojej szafki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=66441
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Żeby nie poniszczyć ubrań antidral należy stosować na noc a rano zmyć i użyć zwykłego antyperspirantu.Fakt ,że po jakimś czasie skóra zaczyna się uodparniać ale w moim przypadku wystarczy że dam z nim sobie na tydzień spokój (pozatym nie używam go codziennie) na suchą skurę stosuję balsamy z aloesem. Dla mnie najgorsze jest to swędzenie następnego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]()
kkk
Edytowane przez CatherineK Czas edycji: 2012-09-26 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja również nie odkryłam skutków ubocznych antidralu
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Po uzyciu antidralu nie pocisz sie i nie ma przykrego zapachu przez dlugi czas
![]() Tak jak dziewczyny juz pisaly, moze odbarwiac ubrania - nalezy po prostu stosowac go na noc lub tez nie zakladac bardzo obcislych ubran bezposrednio po uzyciu. Nie polecam tez stosowania na swiezo wydepilowana skore -piecze i pali niemilosiernie ![]() ale na to tez jest rada - po prostu jezeli juz sie tak zdarzy ze musisz uzyc antidralu na swiezo wydepilowana skore posmaruj paszki najpierw kremikiem (np. zwykly nivea) lub tez balsamem do ciala a nastepnie antidralem (ale oszczednie ![]() prostu skorze odpoczac jak jestes w domku i nie uzywaj niczego przez noc). Antidral stosuje juz okolo 12 lat (a moze i dluzej), nigdy w sumie nie uzywalam innego srodka przeciw poceniu. Bilans: 2 odbarwione bluzeczki i od czasu do czasu pieczenie ktore po paru godzinach mija, ale za to zero problemow z przykrym zapachem! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
![]()
kkk
Edytowane przez CatherineK Czas edycji: 2012-09-26 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
...jesli oczywiscie wezmiesz pod uwage to co napisalam
![]() (tak jak opisalam), ale po prostu bardzo uwazalam aby np.nie wkladac obcislych ubran zaraz po uzyciu, nie uzywac bezposrednio po depilacji itd. Kazda skora jest inna i kazdy poci sie inaczej. Ja nie mialam nigdy problemow z nadmierna potliwoscia, skore mam jednak wrazliwa, wiec po paru "sparzeniach" (zdarzaja sie jeszcze od czasu do czasu jak nie uwazam ![]() przestrzegala opisanych przeze mnie regul to w sumie nie powinno stac sie nic strasznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A możecie mi wklepać dokładny skład Antidralu? Byłabym wdzięczna, ponieważ kończy mi się Etiaxil dla wrażliwców, a że portfel świeci pustkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jelsi macie problem z pustami w portfelu, polecam zakup dezodorantu Adidas. Nie uwierzylabym, dopoki sama nie wyporbowalam, a bylam pewna, ze nic nie da takich efektow, jak Etiaxil, ktorego b dlugo uzywalam, bo po Antidralu mialam niesamowicie wysuszona skore i bardzo piekla zaraz po nalozeniu jak i musialam czekac pare dni az sie skora uspokoi.
Dezodorant, o ktorym pisze, jest to "zwykly" w kulce-Adidas Intensive (biale opakowanie z pomaranczowa zakretka), pachnie jak dla mnie ladnie, a kosztuje ok 10zl ![]() ![]() polecam ![]() (to tak wlasciwie pisze poza tematem,a el na pewno na zime, warto zobaczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
MagJa, oto sklad antidralu:
chlorek glinowy 1,0 g, gliceryna 1,0 g, alkohol etylowy 96% 5,0 g, woda oczyszczona do 10,0 g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wątpie zeby byly jakies skutki uboczne..ja używam od jakis 2tyg antidralu i wszystko jest ok ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
kkk
Edytowane przez CatherineK Czas edycji: 2012-09-26 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
jutro kupuje Antidral
![]() mam nadzieje, ze jesli zastoisuje sie do instrukcji - czyli nakladac go na noc, na sucha skore, 2 dni po depilacji, czekac az wyschnie i dopiero isc spac, a rano zmyc, to wszystko bedzie super tak czy nie? ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
a codziennie go używacie czy co ileś dni ? :P
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.