|
|
#452 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Guerlain-kolorówka
Udało mi się coś wymodzić
|
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
Tak podejrzewałam
Dziękuję bardzo Ryjku, masz mnie na sumieniu ! A jeśli i Margaretka zacznie zachwalać kamyki to nie wiem jak wytrzymam do lipca
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#455 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyżbyś kupiła i okazały się niewypałem? ja nareszcie je dzisiaj obejrzałam w perfumerii i dobrze, że nie zdecydowałam się na zakup w ciemno. Kolory ładne, ale wiem, że mnie jest w takich nie do twarzy. Cytat:
Ja bardzo lubię te kartonikowe opakowania majade, postaram się zrobić zdjęcia w weekend. Jutro nie dam rady. Już za dwie godziny ![]() Mam nadzieję, ze bedą warte tego całego wyczekiwania. |
||
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie sądziłam, że coś takiego napiszę ale... tez nie moge się doczekać Twojego męża
|
|
#457 | |
|
Wtajemniczenie
|
No, coś czuję, że będę zadowolona. Takie kolory mi pasują. Przy okazji zobaczyłam, że matowy Dior nie będzie mi pasował. Cytat:
|
|
|
|
|
#458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczescie nie stram sie nie kupowac w ciemno tych kosmetykow, ktore mam szanse wczesniej przetestowac Cytat:
![]() Cytat:
Margaretko, czuje, ze beda
|
|||
|
|
|
#459 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#460 |
|
Wtajemniczenie
|
Po kilku dniach używania moja wstępna ocena
![]() Jak je otworzyłam po raz pierwszy, to byłam lekko rozczarowana. Nie przypominają tych kulek ze zdjęcia reklamowego, oj nie No nic, przezwyciężyłam niechęć i maznęłam się nimi. Efekt od razu mi się spodobał: nadają twarzy bardzo ładny kolor: takiej mlecznej czekolady. W sztucznym świetle nie błyszczą tak bardzo, w słońcu widać na twarzy drobinki, ale są tak drobniutkie, że w ogóle mi nie przeszkadzają. Minusem jest zapach terracoty, którego nie lubię (mogłyby pachnieć jak Meteoryty). Wielkim plusem jest kolor: zero pomarańczu, tylko ładna mleczna czekolada. Na razie jestem na tak |
|
|
|
#461 |
|
Zadomowienie
|
Wiem , że tu nie miejsce na wymianki, ale pomyślałam że może tutaj szybciej znajdę kogoś, kto byłby zainteresowany wymianą podkładu Divinora ultrafluid Nr 441. Kupiłam sobie na ebayu , niestety odcień dla mnie o wiele za ciemny
. MOże komuś się przyda? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rany...
|
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Margaretko, Twój opis mnie powalił na kolana.
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Margaretko, mogłabyś w wolnej chwili strzelić fotę
|
#470 |
|
Wtajemniczenie
|
Cieszę się, że kulki wam się spodobały
Mam nadzieję, że nadal będą się wam podobały w razie zakupu ![]() Contax: próbowałam i nie wyszły mi zdjęcia. Tak trudno uchwycić ich urok na zdjęciu
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Margaretko, nie ma problemu i tak dziękuję
|
#472 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, mam pytanie, czy można jeszcze gdzieś kupić błyszczyki i lakiery z serii Meteorites. Interesują mnie zwłaszcza lakier Vernis a Ongles Brillant Parme Comete ( księżycowy lila) i błyszczyk w tymże odcieniu, a także lakier Reflets cosmiques.
Od dawna poszukuję błyszczyku lub szminki w kolorze liliowym , właśnie takim jak Parme Comete i nie mogę trafić. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3168 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4777 http://www.moda.com.pl/uroda/~strony...n/meteorites.i Z góry dziękuję za każdą odpowiedź. |
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;7993009]Dziewczyny, mam pytanie, czy można jeszcze gdzieś kupić błyszczyki i lakiery z serii Meteorites. Interesują mnie zwłaszcza lakier Vernis a Ongles Brillant Parme Comete ( księżycowy lila) i błyszczyk w tymże odcieniu, a także lakier Reflets cosmiques.
Od dawna poszukuję błyszczyku lub szminki w kolorze liliowym , właśnie takim jak Parme Comete i nie mogę trafić. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3168 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4777 http://www.moda.com.pl/uroda/~strony...n/meteorites.i Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.[/quote] Wątpię,chyba,że na ebayu,ale trzeba liczyć się z tym,że dość wiekowe one będą
|
|
#474 |
|
Konto usunięte
|
Naczytałam się o meteorytach, jakie to są och i ach, i od pewnego czasu mam na nie ochotę. Rzecz w tym, że.. no są drogie, a ja jestem tylko jeszcze-nie-studentką nawet. W lipcu dostanę swoją pierwszą wypłatę *nie będą to jakieś ogromne pieniądze, ale zawsze coś*. Myślicie, że warto kupić meteoryty? Biorąc pod uwagę wszystko, ich efekt, wydajność, ale także sytuację finansową.
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
[1=bb750429e2eca20644802ff 7996dd2c942138b6f_673e780 221b9e;7999880]Naczytałam się o meteorytach, jakie to są och i ach, i od pewnego czasu mam na nie ochotę. Rzecz w tym, że.. no są drogie, a ja jestem tylko jeszcze-nie-studentką nawet. W lipcu dostanę swoją pierwszą wypłatę *nie będą to jakieś ogromne pieniądze, ale zawsze coś*. Myślicie, że warto kupić meteoryty? Biorąc pod uwagę wszystko, ich efekt, wydajność, ale także sytuację finansową.
[/quote]na truskawie kosztują ciut powyżej 100 zł, da się wytrzymać A o której wersji myślisz? Wydajne sa ogromne, przechowywane prawidłowo służą latami natomiast efekt zależy od wersji. A czy warto... pewnie ile osób tyle opinii
|
#476 |
|
Konto usunięte
|
co do tej truskawki, to pewnie i taniej, ale.. no właśnie. Może wyda Wam się głupie, ale mój pierwszy kosmetyk z wysokiej półki chciałabym nabyć w drogerii. Chociaż raz. Choćby dla samego uczucia.
![]() A z kolorów, myślałam o Mythic, wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem. |
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
[1=bb750429e2eca20644802ff 7996dd2c942138b6f_673e780 221b9e;8000661]co do tej truskawki, to pewnie i taniej, ale.. no właśnie. Może wyda Wam się głupie, ale mój pierwszy kosmetyk z wysokiej półki chciałabym nabyć w drogerii. Chociaż raz. Choćby dla samego uczucia.
![]() A z kolorów, myślałam o Mythic, wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem.[/quote] Mythic albo Beige Chic sa najbardziej uniwersalne
|
#478 |
|
Raczkowanie
|
Jaki efekt dają meteoryty Pucci?Czy będą się nadawały do raczej jasnej ,ale nie bladej cery(używam ML Chanel 30)?
|
|
|
|
#479 |
|
Zadomowienie
|
wklejam fotki meteorytów winter radiance voyage
|
|
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
Pękne
Czy dają taki sam efekt jak kulkowe?
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

Dziękuję bardzo Ryjku, masz mnie na sumieniu
! A jeśli i Margaretka zacznie zachwalać kamyki to nie wiem jak wytrzymam do lipca

Nie jestem wytrawną zbieraczką wszelkich limitowanek Mereotytowych ale odczuwam brak starego dobrego kartonikowego cudaka
ale... tez nie moge się doczekać Twojego męża
i w dodatku są chyba jaśniejsze od mozaiki dla blondynek