|
|
#1231 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
.
Edytowane przez gardenia19 Czas edycji: 2008-06-24 o 17:53 |
|
|
|
#1232 |
|
Zadomowienie
|
"...czas pokaże ,że przepchnie złe chwile,
chorobę pokona głębokość waszej wiary..." "Nigdy nie wątpcie i głęboko wierzcie w to ze kiedyś będzie lepiej..." "Rzeczywistość tak szara, a jednak prawdziwa..." "...małe tęsknoty, krótkie tęsknoty, znaczące prawie tyle co nic..." "Do dzisiaj Cię kochałam..." "Nie chce cierpiec,sprawiac bolu,widziec twoich łez..." "Ona była jak biała róża, piękna i taka niewinna.." "Dla was z założenia moje życie jest jak kara..." "Kieruję lampę w oczy twe i widzę strach..." "Jeżeli się przyznasz, pozwolę ci na sen..." "Przyznaję się do winy: naprawdę kocham Aresztujcie mnie." "Wejdź do mojego świata i uratuj mnie..."
|
#1233 |
|
BAN stały
|
1. -Mówiłam już, że Cię kocham?
-Nie -Kocham -Wciąż? -Zawsze.. 2. uśmiechnął się do niej leniwie.. ![]() 3. spojrzała znów w dół na końcówki włosów, bojąc się odpowiedzi.. 4. i nie pyskuj, bo robisz z siebie zdziro pośmiewisko.. 5. Zmierzch nie zmył jej łez. Wciąż była sama. |
|
|
|
#1234 |
|
Raczkowanie
|
*Nasza milosc dla ciebie nic nie znaczyla
bo łatwiej ci bylo powiedziec zegnaj niz wybacz jedyne co kochasz to sklamac i uciec; na razie, znikaj, tutaj nie pasujesz... * nie da rady uratowac tego co zabral czas, * nie udawaj, że boli jesteś zimniejszy od głazu * nie będę ukrywać, że Cię nienawidzę,
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie wizażanki
Chcę Wam powiedzieć, że niektore opisy są naprawdę świetnie! I mam małą prośbęPotrzebuje miłosnych i bardzo romantycznych opisow, pownieważ niedługo nasza 3 rocznia i chciałabym mieć jakiś fajny opis Liczę na Was
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami... wolę żyć bez życia...\
Przytłaczona codziennością, zamykam się od zewnątrz... Bo tylko Ty sprawiasz, że moje życie to tęcza! Dzięki Tobie świat nabiera blasku... gdyby nie Ty, nie miałabym nic... Obok Ciebie stoję ja, zapoatrzona, zakochana i nieosiągalna już dla nikogo ![]() Nikt nigdy nie był w moich myslach przez taki długi czas... Możesz być z siebie dumny ![]() Czasami ktoś we mnie opanowuje moje ciało i nie mogę temu zatadzić... Usnąć przy Tobie i obudzić się gdy wszystko ucichnie... |
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Prostą idę drogą i niczego już nie boje sie.
Póki we mnie życie mam przed sobą cel i szczyt. Wieje, ja się chwieję, ale ciągle mam jak nikt nadzieję. Sobą, jestem sobą, mam to szczęście, bo nie wszyscy mogą. Twoje słowa są ciepłe jak cichy letni wiatr. Na wielkiej tęczy śpią motyle. w pokoju pelnym wspomnien siedze sam/a. Życie jest proste kiedy śmieje się. Jest wielkim skarbem który zesłał mi los. Razem dojdziemy aż do gwiazd nie powstrzyma nas.
|
#1238 |
|
Zadomowienie
|
i zwyciężą mnie znowu te oczy.
gdy dwoje splecionych rąk tak wiele znaczy. rachunek gwiazd nieprzytomny w sumie dawał mi Ciebie. dlatego, że uśmiech Twój każdy to była droga gwiaździsta. miłość konała, jak na gruźlicę konali piękni i młodzi. a miłość rosła we mnie jak kościół, dokąd wniesiono już trumnę. kochać to znaczy: dotknąć, zobaczyć, a Ciebie nie ma... nie ma.. a może ma ktoś o tym, że jest mi dobrze samej, a jednocześnie siedzę i marzę o pewnym chłopaku ? dodam, że to najsłodszy chłopak na świecie, o dwa lata ode mnie starszy, który nawet nie wie jak mam na imię.
|
#1239 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki a znajdziecie coś wakacyjnego ?
![]()
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
40 milionów serc bije tutaj! zimny kraj, zimne flow, zimna wóda..
![]() tu średnia zarobków to pięć tysięcy.. jaka szkoda że w pięć miesięcy.. El Polako powinien żyć jako tako.. albo.. albo dużo (hmm) dużo alko.. czas pędzi fest chwilą dzień każdy jest życie to test w którym liczy się każdy gest.. to silniejsze niż złość.. bo każdego dnia wybieram mniejsze zło.. życia pułapka.. jak ucieczka z Alcatraz.. a ty zacznij na siebie liczyć żyjąc w moralnej dziczy, trzeba w siebie wierzyć i siebie ćwiczyć.. każdy chce mieć.. nie chcieć.. ja ide tędy znaki na niebie mówią mi którędy.. ..a dziś ludzie żyją w blokach i nie wierzą w nic.. życie czasem bliskie.. czasem w oddali.. Wszystkie z płytki Donguralesko _ El Polako Poooooozdro! |
|
|
|
#1241 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
moze coś sie przyda jednak![]() 1. Piękną jestem ja,a rycerzem Ty,z Tobą długo chcę i szczęśliwie żyć.. 2. i jeśli piękno żyje w nas to dajmy mu siłę i pozwólmy mu trwać... 3. namaluj moją dusze, kolorami nasyć każdy dzień 4. Bezcenny skarb nadaje życiu sens... co masz - doceniaj! 5. Nigdy nie zaniedbuj tego, co kochasz... 6. Czasem warto się zgubić, by odnaleźć to, czego się szuka... 7. Kochasz? Pokaż, bo ja mniej to czuje... |
|
|
|
|
#1242 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() 1. Bo tylko z nim pragne przezyc reszte zycia... 2. Bo nikt już nie potrafi spojrzeć na mnie w sposób zbliżony do Twojego. 3. Taki móój jestes 4. Bo w jego oczach,odbija się mój cały swiat.. 5. Kochać. Zwyczajnie. Za nic. Na zawsze. 6. Nasza miłość nie przeminie..Trwać bedzie w nas.. 7. szaleńczo, obłąkańczo, nieprzytomnie. Kocham 8. wiem, że to Ty jesteś nim. Jedyny. 9. Cokolwiek robiles każdego dnia kochałam Cie coraz bardziej 10. Love of my life 11. I'm only body here. The rest is with you. Like always 12. kto by pomyślał, że dla niej całym światem jest jeden człowiek ? I takie ode mniee ![]() 1. chciałbym, powiedział. chciałabym, odrzekła. nie padło nigdy więcej słów. |
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1244 |
|
BAN stały
|
*I cóż powiem tej ciszy?.że kocham.?
* Nawet zapłacę za małe cuda. Na duże już nie liczę. * Tamm gdzie nie siega wzrok rodzicow. ![]() * Polazłam sie łopalac ![]() * 'Może lepiej nie wiedzieć, że masz tylko siebie...' * Ostraaa Wakacyjnaa Jazdaa.! Skandalem kończy się każda balanga.!![]() * Wpuść mnie wpuść, do języka do rozwartych ust..." * Ludzkość kocha dramaty rzeczywiste, a nie wymyślone. * Wakacjujee.!
|
|
|
|
#1245 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktoś jeszcze niedawno dla mnie strasznie ważny powiedzial ze mam zapomniec o tym, ze on istnieje. Wiem ze opisem wszystkiego saię nie wyrazi,ale macie cos takiego, zeby mu się zrobilo glupio? zeby pozalowal ze tak powiedzial? Albo cos w stylu ze mi to wisi? Kurcze nie wiem jak wam opisac o co mi chodzi,ale moze ktoś coś znajdzie
|
|
|
|
#1246 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a tu cos odemnie ale i tak nikt z nich nie korzysta no ale zeby nie bylo ze tylko kradne ![]() -niestety nie wiem co będzie dalej -nie odwracaj wzroku, spójrz na moje łzy -nie rozumiem tego świata bo i on nie rozumie mnie -dokąd ten świat biegnie? dokąd pędzi bezlitośnie? -nieważne co mówią słowa ostre jak szkło -odkręciłam gaz nie zapukał nikt na czas -pora napisać ostatni już list -złe słowa ranią nie licząc blizn -moje życie to wieczne czekanie
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko jest żartem, przemija i gaśnie...
To co jest ważne to kochać naprawdę, już na to zabrakło nam siły... Między nami nic prócz zamkniętych drzwi... I'm sorry I can't be your world Próbuję czasem oszukać samą siebie... Mogę jeśli chcesz być ci niebiem, w które ze mną wzlecisz
|
|
#1248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ile Cię trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył? Tyle do napisania... Tyle do powiedzenia.. Ale brak słów... Bywa nieraz, że stajemy w obliczu prawd, dla których brakuje słów. Za stałe kobiety i zmiennych mężczyzn... ..których i tak kiedyś zdradzimy Nie wszystko złoto, co się świeci...facet ![]() I don't need a man to be happy, WYSTARCZY MI CZEKOLADA naucz sie patrzec i dostrzegac...a porozmawiamy Nie wiem kochana czy mniej wiecej o coś takiego Ci chodziło. Trzymaj się ![]()
|
|
#1249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
` obiecałeś, że będziesz przy mnie do końca życia, a przecież jeszcze żyjesz !
|
|
#1250 |
|
Raczkowanie
|
Cały ten świat potrzebuje psychologa...
Kto chce realizować swoje marzenia, musi się obudzić "Widzi źdzbło w oczach innych,a u siebie belki nie dostrzega." przyjaciół się wybiera, a nie zbiera. do twarzy mi było w smutku Po burzy zawsze wychodzi słońce Czy lepiej kogos stracić, czy nie mieć kogo tracić.. Albo grasz o wszystko, albo nie dotykaj kart.. Jesteś naprawde na poziomie. Szkoda że tak niskim. Dziure w mysli trudno zatkac rzeczywistościa. Był taki ktoś kogo nie zastąpi nikt... Jak ćwiczyć pamięć, by umieć zapomnieć? |
|
|
|
#1251 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() 88natalia to fakt, faceci często działają schematycznie- niestety. |
|
|
|
#1252 |
|
Zadomowienie
|
Nie próbuj nigdy szukać przyczyn. z szeregu nie wyłamuj się, bo jesteś niczym, niczym...
Najgorszym złem w dziejach ludzkości było wynalezienie słowa. Wystarczy popatrzeć na psy. Są takie lojalne, bo nie potrafią mówić.
|
|
#1253 |
|
Raczkowanie
|
codziennie chadzasz na bazar
by sprzedawać swoją twarz Schwytana <3 ja nie jestem agresywna, czasem tylko ludzie doprowadzają mnie do granic wytrzymałości.... talerza pełen kłamstw ... i nienawidze gdy ustami próbujesz spleść jakąś więź... wina zawsze lezy po obu stronach.... A serce, które miałam dziś znów zaklęte w kamień. _________ Yh takie tam .. brak motywacji na opisy ... d; lenistwoOo ;D
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
You stole my heart before I could say no / Ukradłeś moje serce nim zdążyłam powiedzieć nie
Looking back, I don't know what went wrong / Patrząc w tył nie wiem gdzie postąpiłam źle Please let me know how to live / Proszę pozwól mi wiedzieć jak żyć I'm heavily broken and I don't know what to do / Jestem ciężko rozbita i nie wiem co zrobić Can't you see that I'm choking? / Czy nie widzisz że się duszę? Feels like I'm drowning / Czuję jakbym tonęła I'm screaming for air / Krzyczę do nieba Louder I'm crying / Głośniej płaczę And you don't even care / Ale ciebie to już nie obchodzi
|
|
#1255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wymarzyłam sobie Ciebie ... I jesteś ;] Jest ktoś kto daje radość mi.. <3 You'll always be some part of my life-Ty zawsze będziesz stanowić pewną część mojego życia tylko Ciebie mogę kochać tak, tak do końca, jak kocha się tylko raz... Bo ja w krainie czarów bywam^^ częściej niż Ci sie wydaje... you're my every everything that i could ever dream of //jesteś wszystkim o czym mogłam kiedykolwiek marzyć ale wiem gdzie szczęście śpi.. ma na imię tak jak Ty... Jedno serce zawsze kochać będę –Twoje. ![]() śliczny obcy pan w mym serduszku tkwi... ;] I'll be your shadow when the sun goes down /Będę twoim cieniem gdy zajdzie słońce TyLkO Ty W mOiCh sNaCh TyLkO tY CaŁy śWiAt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ Marzeniem Twoim? Ekhh, no dobra,najwyżej Ci się nie spełniTak. Widziałam ją. Na Twoich kolanach siedziała do rana i w Twoich ramionach tak słodko wtulona. Przyszedł do mnie szatan i mówi:'Popraw się,bo jesteś gorsza ode mnie' A jutro znów pokażę, że życie wariata jest jednak warte więcej! I cóż mi pozostało, z Twoich wielkich, małych słów? Jesiennych obietnic, że nie znikniesz nigdy z moich snów.... Chciałam bez słowa Cię znów pocałować, lecz w Twoje ramiona wtuliła się ona... Patrz. Już nie możesz dotknąć! To nie Twoja zabawka... Dziś ona ma Twoje uśmiechy i Twoich palców narkotyczny dotyk... Tak. Widziałam was...I zrozumiałam, że miłość przegrała. Zostały wspomnienia... I pomyśleć, że kiedyś oglądaliśmy świat przez wspólne oczy... Paru słów...Zaledwie kilka słów...Potrzebuje, żeby zdarzył się mój cud. : ) Chciałabym zamknąć oczy i powiedzieć, że Ciebie tam nie ma. Kotek, koszule zostawiłeś! ... Nie Twoja ?!? ... Ojć, to już nie ważne może kiedyś usłyszysz rytm naszej pierwszej piosenki i znajdziesz czas by zatęsknić.. I nagle zaczęłam ubierać się na czarno, by ubrania odzwierciedliły moją duszę... Nie ma mnie w Twoim śnie. nie ma NAS, taki czas.. nie widzimy ile szczęścia nam ucieka. tylko Ty możesz mnie uleczyć (-; Ile szczescia moze dac jedna chmura na niebie ! Uśmiechasz się dziwnie, inaczej niż kiedyś... Nie mogłam przecież przykuć cię do ściany, i kazać ci pokochać, natychmiast, znów. wymienił, bo mu do letniej kolekcji ubrań nie pasowała.. I będziesz widział mój uśmiech,mimo,że w sercu są łzy. To co ja wiem, może wiedzieć każdy, ale moje serce mam tylko ja.. Tak jest mało czasu, mało dni, serce bije tylko klika chwil.... Taka mała.Malutka.Ale serducho mam wielkie ![]() Ona niezrozumiała jego słów, niechciała.. bo wciąż go kochała... </3 hm zdrada? miłość wszystko przebacza. może miłosc tak ale ja nie ;] Pamiętasz gdy mówiłam,że jestem grzeczną dziewczynką?Kłamałam! Kradnij sobie facetów...i tak jestem lepsza od Ciebie Róznica między mną a Tobą jest taka,że do mnie faceci dzwonią sami,a Ty musisz kraść ich nr tel. Ty zawsze będziesz stanowić pewną część mojego życia Siła tęsknoty wyraża siłę miłości. A ja bardzo tęsknię... i znowu widziałam te cudne oczy Znów coś się stało, coś błysnęło... i zgasło... A myślałam, że to początek... Zostały wspomnienia, marzenia i sny ... Oszukuję się, bo nie zostało nic .. uśmiechać się bez powodu . ! wszystko bez sensu, nic po mojej myśli. ! i zapomnij o tym, ze chcesz do mnie wrocic Już Cię nie kocham,ale wspomnienia o Tobie tak. |
|
|
|
|
#1256 |
|
Zadomowienie
|
może coś optymistycznego ?
"...nic się nie zmienia, prócz otoczenia..." "...spokój, wielki spokój, przestrzeń między łzami w oku..." "...kiedy z serca płyną słowa,uderzają z wielką mocą..." "...żyj chwilą, która trwa..." "...może w końcu mi się uda wypowiedzieć proste słowa..."
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
Cofnij się kilka stron wstecz, a znajdziesz dużo opisów wakacyjnych. Niech słońce nada skórze ładny odcień brązu - łopalanko. Summertime. Dzikie, nieposkromione lato... Po prostu od urodzenia uwielbiam wakacje, spać do 12 i tego typu akcje. morza szum, ptaków śpiew, złota plaża pośród drzew. Niektóre skopiowałam ze swojego zbioru, które podkradłam tutaj. Niech się niektórzy aż tak nie lenią tylko przesuną kilka stron wstecz a znajdą to czego szukają (;
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
A znajdzie się coś o tym.. że ostatnio nic mi się nie układa.. szczęścia brak :/ sesja idzie nie tak.. i wogóle pod górke ;(
Pozdrawiam ;] |
|
|
|
#1259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szukałam naprawdę,nie znalazłam! ale jest taak dużo tych stron ,że nie znalazłam możesz chcoiaż podać numerki stron??Ktoś szukał o lodach (wszystkie z wizażu) : - Ani wódka ani wino nie zastąpią ci bambino ![]() - Lody orzeźwiające na gorące słońce ![]() - Kiedy smutno ci i źle, zjedz loda i rozchmurz się
|
|
#1260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

) ale wydaje mi sie ze w zwiazku odrobina staran nie zaszkodzi

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)