|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | ||
luckygirl
|
Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje, ze cos ustalimy. Byłabym spokojniejsza napewno. Ale to pierwsza wizyta w poradni wad płodu, wiec nie mam pojęcia jak bedzie wyglądała ![]() Cytat:
![]() Oj tak, głowa zajęta, musze sie jakos uśpić. Nadrabiam teraz Revenge ostatni sezon, porzuciłam ponad rok temu, ale wrocilam ![]() Obejrzałam juz wszystkie sezony Gry o tron. Przede mna jeszcze drugi sezon Narcos i House of cards - bo tez porzuciłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia dziewczyny
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
Co fajnego oglądasz ? Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
![]() Ja ostatnio oglądałam Castle jak dla mnie bardzo fajny i wciągający ![]() Teraz zaczelam Żona idealna taki o prawnikach Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Malpka a jaka decyzja komisji lekarskiej?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3606 | ||
luckygirl
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oglądałam kiedyś Żonę Idealna, ale tez jakos mi „nie wchodziła”. Moze dam mu jeszcze szanse. Lubię seriale prawnicze - z racji wykształcenia ![]() A Revenge jest o zemście córki. Msci sie za to, ze jej ojciec został wrobiony w atak terrorystyczny - tak mega ogólnikowo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | ||
Zakorzenienie
|
O tak! Uwielbiam i też oglądamy z mężem drugi sezon właśnie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie noc masakryczna. Nie mogę zasnąć do 1-2 a później chodzę non stop siku albo przewracam się z boku na bok. Przeszkadza mi brzuch i boli okropnie coś w miednicy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co dziwne do wc w ogóle w nocy nie chodzę. Ostatni raz koło 23 jak się kładę spać i potem rano dopiero. Mimo że budzę się tak czy siak w nocy...to już na początku było gorzej Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
luckygirl
|
Cytat:
Właśnie ja sama tez nie moge oglądać, bo mój mąż tez chce, ale nigdy nie ma czasu albo jest zmęczony i mnie wkurza, ze tak sie osiągamy z tym ![]() Dam, dam znac ![]() Mi tez jest ciężko usnąć. Siku wstaje - dopóki nie zasnę 3 razy, a pozniej w nicy 1-2 razy. Dzięki Bogu zasypiam potem. I tez mam takie bóle. Zaczyna mnie to wkurzać, bo to takie ciągnie od jakby jest. Trudno mi to opisać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście kwota zasiłku w porównaniu do miesięcznych kosztów jest śmieszna bo 153 zł ale zawsze to coś , no i jak się mała urodzi to będziemy mogli się starać jeszcze z mops o rodzinne bo dla dzieci z orzeczeniem jest wyższy prób dochodowy , teraz jeszcze się nie łapiemy mamy jakieś 60 zł za dużo ale jak dojdzie kolejna osoba to już się zalapiemy ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3611 |
luckygirl
|
Małpka to super. Wiadomo, nie są to kokosy, ale zawsze to cos i zawsze to Was jakos wspomoże
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
A ja na siku się nie budzę , chyba że któreś z dzieci obudzi mnie ok 4 to już wtedy idę robić ale sama się nie wybudzam
![]() U nas dziś jakaś ciężka noc , nie wiem czy jakaś pełnią czy coś w powietrzu , Julka nie mogła spać , Karol też się w nocy obudził że nie może ale tz mu włączył lampkę i pozwolił się pobawić a sam poszedł spać , w końcu i Karol też się położył i w końcu usnął ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3613 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
U mnie też nicka kijowa ☹️ wszystko mnie bolało, biodra, kręgosłup
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() To tez jest na mojej liście - i nawet na dysku ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Czyli jednym słowem to była kiepska noc dla wielu osob ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
Współczuję Wam dziewczyny tych nocy. Ja odkąd przylecialam do Polski przesypiam całe, nie wstaje do toalety, nic nie boli przy przekręcaniu. Czasami tylko ciężko znaleźć dobrą pozycje, żeby usnąć. Jednak jak już usne, to spie do 8.00-9.00
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zadomowienie
|
A ja nawet dobrze dzisiaj spalam. Zastanawiam sie co dzisiaj robic, bo jakos tak nie mam pomyslu. W domu juz posprzatane na swieta. Musze tylko zdjecia w empiku zamowic.
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3620 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jeszcze moja 3.5latka ma jakiś okres wędrowania w nocy...wstaje co noc od 1-5 razy i chodzi. Pyta gada a to siku a to kiedy rano bedzie a to nie umie.sie przykryć a to jej chrumus zginął ...nie lunatykuje bo jest swiadoma co robi ale wstaje wstaje i wstaje...miało któreś dziecko tak? Do tej pory spała całą noc czasem się przebudzala szła np na nocnik i wracała. A teraz tak chodzi i mialczy. Pocieszcie że to minie ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- A.nr 2 tak się dziś wierci od rana że szok! Nie mogę usiedziec na d*. Chyba przed wizytą się stresuje razem ze mną... ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Mnie dziś czeka sprzatanie, jutro jedziemy po choinkę więc może poczuję, że zbliżają się święta. Co do seriali, ja jakoś nie mogę się w nic wkręcić, oglądam na siłę i po kilku odcinkach przestaję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Wtajemniczenie
|
♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
zVenus i Petit_Papillon - kciuki za wizytę!
![]() ![]() Ja tez dzisiaj mam wizytę (na 14) wiec również proszę o kciuki ![]() ![]() ![]() I uwaga, narzeczony wczoraj samowolnie zarezerwował bilety i postawił mnie przed faktem dokonanym, że idziemy dzisiaj do kina na gwiezdne wojny ![]() ![]() ![]() Co do serialikow, w I trymestrze zrobiłam podejscie do Gry o Tron. Jak zaczęło się szukanie mieszkań to jakoś odpuściłam... Ale planuje wrócić ![]() Sen w nocy... ostatnio budzę się koło 1 na siku i jakoś nie mogę zasnąć. Tez pobolewa mnie krocze przy przekrecaniu się z boku na bok. I wkurzają mnie sny nad ranem, bo przez nie późno wstaje ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez M a g d a l e n a Czas edycji: 2017-12-15 o 09:12 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Hadise mam nadzieje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Shelby_a Czas edycji: 2017-12-15 o 09:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.