|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy, testujemy bo w 2018 w ciąży być chcemy - cz.11
Dobry Bobry
![]() Suchy szampon! nie kupilam... Zapomnialam Uwielbiam zwlaszcza Batiste Domima wow! Toż to u Ciebie już półmetek! Calkiem słuszna waga Lenki Współczuję problemow z nerkami, mnie się szczawiany odkładają i bardzo się obawialam czy mi w ciąży nie zaczną się jakieś jazdy.. Mała, to babcia niezla. Zreszta ze złamaną ręką do lekarza? Po co.. Zus na komisjach to chyba bierze przyklad z takich osób ![]() Avina super ze jestes zadowolona z wizyty.. Czyli teraz przed swietami luzik a od stycznia z kopyta
|
#152 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wyspij sie
Cytat:
Cytat:
Jak sie czujesz? Cytat:
Cytat:
duzo sil i cierpliwosci Ci dzis zycze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Asioka mam nadzieje ze bol glowy szybko minie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Freya o proszę
na jaki temat/ z jakiego działu? Domima ![]() ![]() No cudownie ❤️ Lenka tez niedługo będzie z Tobą - szybko zleci Hihi ❤️Cocci Boże faktycznie ! O Tobie myślałam w kwestii niedługiego testowani a o Fiole myśle ciagle i tak się podmienilo Muszę iść na ksero po list przewozowy - Sara bez gorączki to chce w końcu wyjść - a ta dla odmiany nie chce iść na pole i nagle bawi się sama w najlepsze - ze aż szkoda przerywa. :O I wiecie co - tak jest zawsZe ![]() chce wypić kawę to stoi przy mnie i nie da mi wypić bo chce ciagle na ręce lub bym z nia się bawiła , ja chce wyjść to ona się zaczyna świetnie bawić sama ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Już tyle razy mialam kupić taki szampon i potestowac i zawsze zapominam. |
||
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Domima 500g Lenki
Miałam do Ciebie pisać i gratulować porodu 😂 tak tak podczytałam co u Ciebie, ale jakoś nie wyszło 😜 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
W ogole to ostatnio rozmawialam tu z Feliska o czerwonym norweskim domku, a ze 2 dni temu jakis rekruter z norwegii wysylal maile do Tz, muszę przypilnować żeby podtrzymał ten kontakt
|
|
|
|
#157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż pewnego pięknego wieczoru moja wspaniała mama znów postanowiła zadzwonić i tż się już tak wkurzył, że wziął mi słuchawkę z ręki i powiedział do niej "Jak tak mamusia będzie co chwilę dzwonić to się w życiu wnuków nie doczeka" zgadnijcie jaki był efekt... Cytat:
![]() Cocci no niech już ta małpa się rozkręci, żebyście mogli znów zacząć działać Fiole bądź dzielna dziś kochana ![]() Domima 23 tydz, pół kilo żywej wagi, no pięknie!! jak ten czas leci
|
||
|
|
|
#158 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny! Zapisałam się już na wizytę na 17 stycznia i kazał mi jeszcze zapisać się na 22, bo nie wiem kiedy @ przyjdzie. A kolejna tydzień później i zobaczymy co z tego będzie
Teraz muszę jakoś wyluzować, tylko jak? Cytat:
To już kawał dziewuszki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli dałby się zrekrutować to pewnie. Moj tż z tych co w siebie malo wierzą ale ja wiem, ze jest dobrym specjalistą i miałby duże szanse.
Cytat:
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ogólnie nie jest źle. Barki i przepona po laparoskopii już nie bolą. Szwy trochę ciągną i swędzą ale też do zniesienia. A ten rok po prostu jest ujowy... Wszystko po trochu się na to składa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłam prezent dla rodziców na imieniny. Jeszcze muszę wymyślić co kupić Tacie na Gwiazdkę
|
|
#164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tam jestem wręcz pewna, że przyszły rok będzie szczęśliwy dla nas wszystkich
|
||
|
|
|
#165 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam na spacerze i głowa jak ręką odjął. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#167 |
|
Idealna Źona; )
|
Dobry
Świętujemy dziś miesiąc Małej )Na wekend rodzinka M. przyjeżdża będzie intensywnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#168 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Wanilka już miesiąc? Ale to zleciało 😀
Avina miałam pisać że może jak pochłonie Cię czas świat to na chwile odrzucisz myśli o ciąży i pyknie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#170 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
poza tym dla mnie wolny dzień to taki, w który mogę sobie pospać bez budzika, nie muszę sprzątać, prać, a tylko robić co chcęCytat:
![]() Cytat:
Byłam rano na zakupach i już się robi świąteczna gorączka pełno ludzi, kolejek, korków no masakra!Zdążyłam już zrobić sałatkę na jutro (zaraz muszę pozmywać ten bajzel), kupiłam dwa ciasta, bo nie mam czasu na ich pieczenie, mam wszystko na zimną płytę, więc tym zajmę się jutro, a jeszcze teściowie zamówili tort będę niczym prosiak dopijam herbatę z imbirem i biorę się za okna
|
||||
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#172 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() Domi ale u ciebie tygodnie szybko Leca Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja TŻ zamówiłam grę na xboxa ![]() jeju za tydzień już Święta
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam prezentu dla M 😂
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
Liven jaka salatke zrobilas?
Wanilka ale zlecialo niewiadomo kiedy minie i bedziemy swietowac na watku roczek Izuni ![]() Zerknelam na stan konta i zaplakalam, po czym stwierdzilam "a co mi tam" i zamowilam sobie ksiazki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Rybcia widzę że w poprzednim wątku pytałaś co upiekłam więc zrobiłam porzeczkowca z przepisu Stokrotki 😀 i ciasteczka brownie. Nie wiem jak samkuje ale ślinka cieknie już ☺
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam prezent dla Taty i już zamówiłam
teraz w weekend na zakupy po prezent dla bratowej,mamy i chrześnicy
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze przez to ze kazdy dzien wyglada podobnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#179 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyszły rok będzie szczęśliwy dla nas wszystkich Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
Ja tez się bałam ze się coś ruszy w ciąży z tymi kamieniami No i się ruszyło w pierwszej tez miałam takie jazdy a najgorsze ze nie można sobie za bardzo ulżyć ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
Faktycznie - bardzo szybko mi ta ciąża przebiega ... czasem mam wrażenie ze za szybko Dobrze ze Sara już nie gorączkuje - tez przechodziłam ostatnio przeziębienie Syna ... o matko nie ma chyba nic gorszego niż choroba dziecka Eh ...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() dobra historia ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Feliska to mąż się dobrze z mamusie rozprawil
Moj to by tak gadał, ale w zyciu by się nie odezwał ![]() Domii no to brawo dla tesciowej! za postawę![]() No niestety, nie da się żyć w jednym domu i nic nie dokładać a wymagać. Fajnie że mogliście te stare maszyny zabrac i miec trochę kapusty ![]() Moj dziadek na dzialce to ma chyba miliony. Wszystko zbiera jakas stara wanna gdzieś leży to wezmie! Przyda się, a co! Umywalka? Przyda się! Stare rury ktos wywalił..biere!Potem jedzie w wakacje na tydzień do rodziny swojej, moj tata robi wjazd na działkę, wywala wszytsko jak leci i co? Dziadek się nawet nie orientuje w tym zlomie, ale kur.na jak ojciec ściął starą sliwke to się dziadek nie odzywal do niego ![]() Moj brat dziś przywozi prezenty dla rodzicow do mnie. Ja już mam wszystko. Tzn moi rodzice, mąż, cora (prezent na urodziny jeszcze musi dojść). Wyrobilam się ![]() Zastanawiam się czy mąż zdolal zamowic tesciom prezent, ale mam Focha, to niech się martwi, albo bedzie jeździł po sklepach w tym szale świątecznym, albo da $ bo nie zdąży
Wszystko możemy próbować udaremnić i postanawiać o wszystkim.. Z wyjątkiem tych kilku chwil, które w kapryśny sposób decydują o naszym życiu Edytowane przez naamarelle Czas edycji: 2017-12-15 o 11:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

nie kupilam... Zapomnialam

a zaraz po Tobie idzie na tapetę BonjourBelle ❤️❤️❤️

duzo sil i cierpliwosci Ci dzis zycze
na jaki temat/ z jakiego działu? 

Teraz muszę jakoś wyluzować, tylko jak?
To już kawał dziewuszki 
jak się czujesz ? 

moze przez to ze kazdy dzien wyglada podobnie
w pierwszej tez miałam takie jazdy a najgorsze ze nie można sobie za bardzo ulżyć