|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim częsc IV
A mi sie wydaje, ze w rybce jest ciezko chodzić , takie malutkie kroczusie trzeba robić .
Insomnia, powtórze się wyglądałaś uroczo w tej sukience Ładnie z tż sie komponowaliście ;] I jaka boska opalenizna |
|
|
|
#92 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie ja bym sie niewidziala w takiej szeeeerokiejCytat:
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama sie wkurzyła, ze nikt jej papierosów nie chce kupic i wzieła rower pojechała do sklepu jakiegoś i nie mam jej 30min . Niewiem czy sobie jezdzi czy co?
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotę dorzuciłam do załącznikaDziekuje za komplementy za tym krawatem to się nalataliśmy, bo zawsze odcień mojemu TŻowi nei pasował nie mów nic o opaleniźnie, bo się zawstydze przy Sioko![]() ![]() Do tej sukienki mam taki zarzut wychodziły mi boki biustonosza (iwdać na jednej fotce) ona jest dla dziewczyn z mniejszym biustem... ogólnie dobrze sie w neij czułam, bo jest bardzo przewiewna![]() No i kosmetyczka za słabo mi oko pomalowała, dopiero na fotach widać... ![]() a ziemkuję
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Sioko to murzyn
A ty mulatka Moj tż jak szukamy dla niego czegoś " jak ci sie podoba to biorę " A ja a Tobie ? On " niewazne czy mi , chce sie tobie podobac " sukienka faktycznie na dole jest lużna To plus Jakaaa... zamazała siostrę
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
sioko wsyztkeigo naj kochanie
![]() zdrurnialyscie?? ledwo zaczela sie IV czesc a wy juz 4 strony zapisalyscie... patologia nomalnie:P u mnie dzis gorac i slonce na przemian z burzami i ulewami, laptop mi sie zepsul wiec na chwile wpadl TZ i wczoraj zrobil mi malinke a ja za to mu dzis 3 xD za chwile ide na spacerek z przyjaciolka,siostre wyslalam na kolonie i jest troche wiecej spokoju i moze mniej awantur bedzie.. w ogole pojechalam rano na zakupy do reala i zalezalo mi bardzo na zakupach tych a tam sie caly system w kasach z***al i stalam pol godz, nakrzyczalam na kasjere bo musialam szybko przejsc a ta do mnie z morda ze nie ma przejscia jak 5 min wczesniej moja mama wychodzila.. |
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w Realu kiedys byłam hostessa Pepi a oni sobie zrobili alarm pożarowy i ja stoję jak ta głupia, bo nie wolno było mi opuscic stanowiska , nagle patrze moi rodzice biegną
Wyszlismy , troske spanikowani, a to proba Pffff. Jak mi sie nudzi . A jeszcze mało kto teraz na wizazyku jest
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Mój TŻet jest wymagający i ja mogę mu doradzić, ale ostatnei słowo jest jego. Np. nie nosiłabym ubrań, które by on dla mnei wybrał, a mi by się nei podobaly Siostrę zamazałam, bo by mnie zabiła ona w dniu ślubu miała nieskończone 19 lat
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie w zabrzu sa dwa reale i tam gdzie ja pracowalam sa nowe kasy z ekranami dotykowymi a ten co dzisl bylam to sa te stare i tak sie wkurzylam bo zzamiast ludzi nie wpuszczac juz na real to wpuszczali i z kaza minuta robily sie kolejki na pol sklepu... a ja mialam pelny wozek i ze sie spieszylam to mialam to w dupie poejchalam do innego sklpeu a wozek zostawilam z zakupami przy kasie, niech sami sobie sprzataja xD
![]()
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Takie panny młode sa najpiękniejsze
O matko, jakby tż miał mnie ubierać to bym wyszła za .. On uwielbia wszystko co błyszczy , białe mini, spodnie Czasami jestem przerażona ![]() Panie na wrotkach marta posprztaja |
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
no cóz ja moge powiedziec ślicznie Insomnia wyglądałas
![]() ja juz wykąpana nasmarowana ide czytac |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z zakupow
![]() Gosiak co czytasz?
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam juz o tej ksiązce
thiller 'Nieznajomi' |
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
tak posprzataja
a co sie lenic beda xD wlasnie insomnia super wygladalas jak ja bym poszla na ajkeis wesele.. ojojoj ale chyba najblizej to moje bedzie z tego co mi Tz ostatnio mowil xD
|
|
|
|
#105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj sie dowiedziałam, że z mojego byłego klasy kolezanka straciła chłopaka w wypadku. Dwa tygodnie po studniówce, byli zaręczeni, w lipcu mieli sie pobrać... kojarzę tą dziewczynę, ja to bym chyba na jej miejscu nawet do matury nei podchodziła. A ona polak zadała na 100%, angol chyba na 80%.Cytat:
ludzie się na nas dziwnie patrzyli, bo my cały czas razem, takei same sukienki, obie w oksach![]() Niee, buty miałyśmu zupełnie inne. Ja miałam z okrągłymi czubkami z kokarką malutką, ona szpilki ze srebrnymi kamyczkami na początkumiałam moje peep'y ale ok. 21 musiałam zmienić, bo mnie poobcierały![]() Marta dzięki ja najbliższe wesele mam za rok w maju i czerwcu. Na oba trzeba iść... chyba z tego w maju to z TZem zrezygnujemy. Wczoraj jego braciak (czyli przyszły pan młody) powiedział, ze chce go na świadka.. Ja nie zgodzę się, by on świadkował, a ja żebym siedziała sama nie wiem gdzie z kim. Nigdy!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
I co fajny? Bede musiala wypozyczyc
![]() Cytat:
I jak wam sie ostatnio uklada? juz chyba wszystko na dobrej drodze jest,co?
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Patii ksiązka ok
![]() Insomnia na zdjeciu buty podobne macie |
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy watek sie pojawil na wizazu widzialyscie? " (do)wolny temat"-cos im nie idzie z rozklrecaniem ]:->
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie Gosiaczku, nie widać moich "czubków", bo TZet uciął, niedobry nooo
![]() Wiecie co.. kupiłam sobie dwie wieeeeelkie paki chipsów, mam colę, lizaki i sie tuczę niedługo moich nóg nei obejmie obiektyw![]() Mam fajne zdjecia z poranka,a el Wam nei pokażę TŻ mi zrobiła jak spałam z rękoma do góry jak małe dziecko w różowo-fioletowej pościeli w misie zabójcze jest z kolei on, jak się obudziłam w nocy, miał złożone ręce jak trup w trumnie i lezał na wznak zaczęłam go szarpać za łapki i się udało![]() ufff.. jak u mnie gorąco. Siedzę w króciutkiej sukience na ramiączka i umieram z duchoty chyba burza będzie...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Insomnia ani slowa o burzy
![]() poka fotke
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://nasza-klasa.pl/profile/1069950/gallery/10
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chyba nie chciała szytej sukni ślubnej
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
A ona i tak dziwna, hehe bo z kociaków
Ale ten motyw z czerwoną przepaską nawet, nawet
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
motywy z czerwonymi elementami sa spoko ale jak ktos zakłada cała czerwona suknie albo bordową to dla mnie juz lekka przesada
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to burzy się nie boję
wczoraj wracaliśmy z TŻem z wesela (piechotą!, bo restauracja jest bardzo blisko mojego domu) i co chwila na niebie pojawiały się błyski. Zdarzyliśmy dojść do domu, a tu sie rozpadało na całego. Jak leżałam w wannie, to tak waliły pioruny, że hoho na szczęście w łożku miałam TŻa, który odkręcił się w drugą stronę i poszedł spaaać![]() ![]() Fotki nei pokażę, bo ja już na niej nawet nie wyglądam. Rozczochrana i w ogóle
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem tradycjonalistka
Jak sukienka slubna to albo biala ewentualnie ecru
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
ecru, gdzie biała
biała to dla dziewic (dziewic nie obrażając nic a nic)
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie kupię taką samą jak miała na slubie żona Płoszańskiego z pierwszej miłości
I białe kozaczki
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
o Wy szalone
już 4 część![]() Sioko, kochana 1000 lat ![]() słuchajcie... zakwalifikowałam sie na ten kurs wizażu i stylizacji paznokci ![]() ![]() dodam że tylko 10 osób przyjmują :P
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny czy mogę sie do Was dołączyć
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

Ładnie z tż sie komponowaliście ;] I jaka boska opalenizna 

Szkoda ze nie mam wzrostu
Pięknie sie swieci góra 

ona jest dla dziewczyn z mniejszym biustem... ogólnie dobrze sie w neij czułam, bo jest bardzo przewiewna

zabójcze jest