|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
|
|
|
|
#3182 | ||||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Jedziemy sobie z eksem, tak o. Dziś kupiłam bilety.Cytat:
![]() A ten mój miś też jest od byłego. Śpię z nim codziennie. Cytat:
Chyba, że masz zamiar zdawać do Krakowa - to jasne, że rosyjska. ![]() Cytat:
|
|
|
#3183 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj psul sie wizaz niestety ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
pieeeeeeekny !! Cytat:
![]() ... ![]() nikt niezauwazyl mojej nieobecnosci... widocznie jestem zbedna.. od soboty bylam w krakowie wJANki, wyprzedaze, leniuchowanie itd ;]wlasnie wrocilam, boli mnie tylek od siedzenia w samochodzie... nadrobilam spam w piatek nie moglam wejsc-glupia awaria ;/ wyprzedaze juz sa, zakupy uwazam za udane weeeeeeeekend bosssssssssssski ![]() ![]() noo i najwazniejsze ze z Tż ;]atmosfera widze tu smutnejsza jakas
|
|
|
#3184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hula, fajne te kierunki ja na zwykłą informatyke nigdy w żyicu bym się nie zdecydowała, ale te dwa kierunki mnie zaciekawiły
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki...ale bedac tu moim jedynym problemem jest tz ... czasami wolalabym nie miec komorki .. ![]() ide sie chyba przejsc po plazy, bo co mam robic?! ...
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Każda odpisuje ile może, ZROZUMCIE, ZE NIE DA SIE ODPISAC NA KAZDA WIADOMOSC! No ![]() To ja po raz tysiącstopięćdziesiąty przejrzę te kierunki z szkole policealnej
|
|
#3187 |
|
Zadomowienie
|
DsC
![]() czesto jak sie szykuje dluuuuuuuuzszy wyjazd to akurat kontakty z JAKAS osoba nie sa takie jak trzeba... a pozniej nerwy, milion esow po 5 zl jeden i zaden nic nie wyjasnia.. ech... bedzie dobrze czasem trzeba sie rozlaczyc zeby zobaczyc jak ta druga os jest wazna
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwykła informatyka też mnie trochę przeraża ale to jest fajne teraz gdzy komputery są juz wszędzie to jest chyba przyszłościowe![]() poza tym np. po informatyce ekonomicznej moge znaleść prace związana z informatyką lub ekonomią
|
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie oczekiwalam tu odp bo i nic nie wpisalam wczesniej NIE UNOŚ SIE
|
|
|
#3190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie dość, że pewnie jest o wiele ciekawsze niż zwykła inf. albo zwykła ekonomia to jeszcze daje większe możliwości.a ja nawet nie wiedziałam, że istnieja takie kierunki
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
szczeze mówiąc to ja też nie wiedziałam dopiero godzine temu je odkryłam
|
|
|
|
#3192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i trochę mnie pocieszyłaś, bo już myślałam, że tylko ja jestem taka ignorantka ![]()
|
|
#3193 |
|
|
Sama się unosisz.
![]() Ja zgadzam się z Niją, dużo osób tu jest przewrażliwionych na swoim punkcie. Dziewczyny, no bez przesady, nie było kogoś dwa dni, a my mamy od razu pisać w każdym poście, że się stęskniłyśmy?
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
mrowisko zaatakowało mój pokoj no qrw*a maaaaac :/
|
#3195 |
|
Zadomowienie
|
nie to, ze mam cos do Black, bo bardzo ja lubie
wiec zeby nie byloale ona zawsze pisze czy ktos tesknil i jakos nigdy jej nie zjechalyscie i nie ja pierwsza sie unioslam. Nije tez barzo lubie, zawsze mi odp jesli o cos pytam, ale nie ja napisalam pierwsza z capsem i "!" na koncu w ogole bez sensu ten temat wiec moze go zakonczmy
|
|
#3196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Takie kierunki coś i coś, są to kierunki, które z reguły w ani jednej z podanych dziedzin nie zrobią z Ciebie super fachowca. Ten drugi link który podałaś wydaje się dużo ciekawszy Ja mam nikłe pojęcie, a składam na infę ![]() Jezu dziewczyny! Tak zostałaś olano, bo jeśli wysyłasz każdemu na PW wiadomość z prośbą o linka to się nie dziw. Widocznie jesteś tu za krótko i jeszcze nie zbudowałaś odpowiedniego zaufania. Skończcie ten temat.
|
|
#3197 |
|
|
Olunia, ja nie jadę po nikim konkretnym, w ogóle po nikim nie jadę. Napisałam, co mnie śmieszy i trochę wkurza.
Tak ogólnie, bo dużo osób przychodzi po jakimś czasie i pisze 'widzę, że nie tęskniłyście..'. No ale nic.
|
|
#3198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czuje się w takich momentach jak w przedszkolu ![]() Robi się tak cukierkowo. Ja nie lubię takiego wazeliniarstwa ![]() Hula - ten kierunek na PK musiał pojawić się niedawno. Byłam zainteresowana tym wydziałem na PK i zawsze było tylko budownictwo i transport. Hm...
|
|
#3199 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
druchowy: moj blad, bo czesto sie takie rzeczy czytammm przepraszam em. mnie takie rzeczy po gleszym zastanowieniu tez czasem wkurzaja :|i tu sie zgodze z IW zakonczmy temat, bo jest bynajmniej durnyyyyy ;/ edit : Hula tez tego nie widzialam ;] a kiedys na str ae bywalam czesto musi byc nowy
|
|
|
#3200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to się uśmiałam! chodzi o to, że nie chcemy dzielić naszych osobistych/intymnych spraw z całą Polską. ciekawa jestem czy gdybyś była tamtam od początku i pełno wizażanek chciało by tam "wejść" czy byś się cieszyła... Nija - pierwszą serie Doktorka powtarzają na tvp2
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
tylko sie podpisze, a co do dostepu tam to nie wydaje mi sie, ze jest to mejsce do upominania sie o dostep tam, bo skoro jest to forum zamkniete to nie jest dostepne dla kazdego. no i mi sie wydaje, ze niektorzy to by tam z ciekawosci chcieli..
|
|
|
|
#3202 |
|
Zadomowienie
|
lele - co do ciekawosci jesli mialas na mysli mnie, czy min mnie, to sie mylisz - mialam ze 2 - 3 razy sprawe, o ktorej chcialam "pogadac" z wami, wlasnie dlatego, ze np osobiscie sie nie znamy, bylo by mi latwiej.... same wiecie, ze w realu nie zawsze mozna ;/ , mozna powiedziec wszystko i to co sie chce,a zawsze doradzicie konkretniej-to widac nawet tu
IW - to twoje hahahahahahaha bylo zbedne ;/ i nie chodzi o to, że nie chcecie dzielić waszych osobistych/intymnych spraw z całą Polską. tez bym nie chciala. i nie chce, dlatego tu tak naprawde czesto nie ma mozliwosci wygadania, nie dziwie sie ze pisze cie tam, bo nie czyta tego "grom" ludzi, trafiajacych tu przypadkowo czy tylko dlatego ze sledzi watek po Twoim ost poscie zrobilo mi sie przykro .... mniejsza sciagnelam foty i mam ich zdecydowanie za malo ![]() Nija - pytalam czy przyszla Ci ta karta i pamietam ze odp ze tak a wiesz po jakim czasie mniej wiecej? bo mnie juz na starcie ten bank denerwuje...
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
Wen!! Gdzie jest Wen??
|
#3204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie na infe składasz? Cytat:
Cytat:
raczej: gdzie jest Wen ze swoim krzesełkiem
|
|||
|
|
|
#3205 | |
|
Zadomowienie
|
W takim razie przepraszam.
Cytat:
Tzn jeśli będę mieć i z mat i z ang powyżej 80 to będę PRÓBOWAĆ, ale to chyba bardziej z ambicji... W przeciwnym wypadku wybieram inny kierunek bo nie ma sensu się pchać nawet...
|
|
#3206 |
|
Zadomowienie
|
wicie co... po kazdym wyjezdzie mam jedno glupie odczucie :| i to naprawde bardzo glupie... a moze to po prostu durny zbieg okolicznosci...
![]() zawsze jak wyjezdzam na te nawet glupie 4 dni - kto znajomy umiera ;/ swego czasu zawsze jak mnie nie bylo umieral mi ktos z rodziny traz to samo.... znajomy ;/ dziwnie tak... nie wiem czy wiecie co mam na mysli, ale wiecie jak zmienia sie humor i caly wujazd po takiej wiadomosci.. :| ![]() ![]() ;( jade cos zjesc z Tż bo padam z glodu.. biedny siedzi i usypia a ja skrbe na wizazu ;p dziewczyny przepraszam, jesli napisalam wczesniej cos nie tak ;/ albo glupio zabrzmialo... kazdy czasem jest denerwujacy, a jak to skoliduje ze zlym humorem reszty robi sie burza IW, Nija, lele, em - jesli was urazilam- przepraszam... nie mailo tak byc.. ![]() ale jak mnie tu nie ma, to czesto mysle co sie u Was dzieje.. nie gniewajcie sie więc;/ i zycze milego wieczoru..
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Macie już stracha przed wynikami? Bo ja już powoli zaczynam się denerwować
![]() Jutro ide wpłacić opłatę rekrutacyjną, starzy poganiają więc dam im tą satysfakcję, jak dla mnie to trochę bez sensu ale co się mają denerwować
|
|
|
|
#3208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak samo pomyslała, Jeżeli będzi eponiżej 80% to nawet nie próbuję, zwłaszcza, że np. na PK było 8.3 kandydata na miejce w zeszłym roku a ja liczę na lepszy wynik z geo niż z mat...
|
|
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Olunia mnie nie urazilas i nie musisz przepraszac. ja wyrazilam moje odczucia.. no ale moze ja jestem jakos inna i inaczej patrze..
a co do tego z wyjazdami to nie ma co sie obawiac bo to jest kwestia tylko spojrzenia i skojarzenia. nikt nie umiera z powodu wyjazdu znajomego.. |
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie dzisiaj ogarnęła panika! dlatego siedzę na stronach uczelni i przeglądam dokładnie wszystkie kierunki. Dzięki temu znalazłam te co już wklejałam linki do nich
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

?

ale to jakiś wyjazd prywatny czy co?;P bo dziwna ilość dni - taka nietypowa 
żartujesz! 
Waszym zdaniem, co lepsze: filologia rosyjska czy filologia francuska??