|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Vadi współczuje nocy
Dzięki! Mąż robi śniadanie a ja mam randkę z laktatorem gdyby książę zgłodniał w kościele
|
|
|
|
#1052 | |||
|
*sportaddict*
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
) to przeznaczenie Cytat:
![]() a co do nocy to niestety chyba dalej zęby ssie wargi, je piąstki, strasznie się ślini, powoli wychodzą te jedynki...---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
(w sensie z chrztu, chyba, że z randki też chcesz |
|||
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, ale dużo piszecie. Ja się ostatnio nie mogę do Was wbić, za to czytam co u Was żeby mnie nic nie ominęło.
Asia Super, że Jasiu się obraca. Taedio. Udanego Chrztu i wszystkiego najlepszego dla Was. Nulka Dużo zdrowia dla ciebie, ja też chora... Gardło mi wysiadło. Ja przy Tymonie też rozszerzałam dietę po 4 miesiącu. Wszystko szło super. Nie czuje ze to było nie właściwe. Teraz Hugo skończył 5 i też powoli zaczniemy... Jak zaczynałaś? Carolles My też dziś kupujemy choinkę... I ten sposób z Cotton Ball kurde, to dobry pomysł jest! Anna paula Masz rację z tym "nie tlumaczeniem" się... Ludzie roszcza sobie prawo do wiedzy na kurde prawie każdy temat. Xzora Z tym komentowanie wyglądu to ja się wyjątkowo często spotykałam z tym... Szok! Też podobno "doszłam do siebie" A co do KP, mm, dokarmianie, dopajania i rozszerzanoa diety... To te wszystkie złote rady podszyte ocenianiem, które słychać i widać gołym okiem... Wprawia mnie zawsze w chęć skończenia rozmowy natychmiast. Nosz kurde... Nie ma jednego dobrego wyjścia, dróg jest tyle ile dzieci i matek! To my i nasze pociechy mamy ja wybrać i nam. Ma być dobrze a nie innym... Mam wrażenie, że to takie szukanie "skaz" wychowawczych u innych, by podbudować swoje rodzicielskie ego! NIE LUBIĘ NADGORLIWOSCI! uwielbiam różnorodność, wybór i cel - a u nas wszystkich cel jest jeden zdrowie i radość naszych dzieci. Więc nie mam więcej pytań U nas jakąś lepszą noc... Śniadanie sypie i jedziemy po choinkę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1054 |
|
*sportaddict*
|
Morelle, piękna choinka
I brawa dla Pestki za postępy
|
|
|
|
#1055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale fajnie z tymi prezentami! No i żabka dla Timiego !
|
|
#1056 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
teraz za to zaczął wsysać górną wargę, więc jak zaraz dołączą górne jedynki, to możecie się zrzucać na kaftan dla mnie
|
|
|
|
|
#1057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy zasysanie wargi wiąże się z zębami? Bartek od kilku dni intensywnie wciąga dolna wargę, budzi się z płaczem godzinę od zaśnięcia i ogólnie średnio sypia... ale nic kompletnie w temacie zębów nie widać ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#1058 | |
|
Rozeznanie
|
U mnie już lepiej, gardło mnie trochę boli, ale daję radę. Ada łaskawa, spała dziś snem ciągłym od 21-5
Tz do niej wstał, zrobił mleko i spała do 8:30 Cytat:
Często sięgam po sloiczki gotowe teraz, bo w południe zamiast mleka zjada zupke lub obiadek z mięsem (królik, cielęcina), a w mojej mieścinie nie mam szans na zakup takich rzeczy Razem z tż podjęliśmy decyzję, że rozszerzamy dietę po 4 miesiącu i jak narazie wszystko nam idzie dobrze Taedio - powodzenia dzisiaj Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1059 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Mogą go swędziec lub boleć dziąsła i tak sobie łagodzi.
Vadi Śnilas mi się ![]() Pomagałas mi położyć Hugo spać, bujalas go w hamaku zrobionego z kołderki w łóżeczku, podobno hit! Tak mówiłaś i przytuliłas mnie mówiąc : płacz, wyplacz się! Akurat nie chciało mi się plakać, ake sobie myślę kurde, taka jesteś miła, nie będę Ci przykrości sprawiać i zaczęłam płakać w Twoich ramionach! ![]() Tak, że tego.... Dziewczyny czy ubieracie dzieciom już te najcieplejsze kombinezony? Bo my mamy taki kożuszkowy z Gapa i nie wiem czy nie za ciepły będzie? Co prawda to nie naturalny Kożuch.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1063 |
|
MerDer 4ever
|
U mnie wyglada to tak IMG_1513504206.402300.jpg
|
|
|
|
#1065 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2017-12-17 o 10:59 |
||
|
|
|
#1066 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładna! Cytat:
Może napisać się wody z chlorem? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Plus śpiwór Śliczne kolory taedio. Ja mam czerwony
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2017-12-17 o 10:59 |
||||||
|
|
|
#1067 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kocham ten basen, mam. 30 min na spokojne rozmowy ze znajomymi a dla tz to świetna okazja na kontakt z małą, chciałam teraz ja z nią wejść, ale jednak nie będę im tej przyjemności odbierać Cytat:
zgadzam się z Tobą, kocham złote rady, szczególnie jak o nie nie proszę ....Fajnie, ze miałaś lepszą nockę, powodzenia w znalezieniu ładnej choinki ![]() Udanego chrztu i kciuki za teściową, relacja na pewno będzie barwna
|
||
|
|
|
#1068 |
|
MerDer 4ever
|
Vadi wiem wieeeem, wczoraj jak sie przyssał do palca i go puścił to miałam takie 2 malutkie dziurki
a jak popukałam łyżeczka to cos chyba słyszałam ale nic nie widze narazie
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
Uu Vadi
Współczuję nocki :/ Morelle Współczuję, odpoczywaj więc. Taedio A mój ma histerie przed wieczornym KP, drze się łapie pierś, puszcza, drze się, łapie, puszcza, drze się... I tak z15 min... Chyba mu za mało leci czy co? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1070 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle dzięki
Akada Haha dziena ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Mala mój tez sie puszcza i łapie po milion razy ale miedzy tym sie śmieje może ząbki u Hugo |
|
|
|
#1071 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Morelle ale zaszalas 🙉 pięknie u Ciebie. u mnie w domu brak narazie swiatecznej atmosfery 😕 Morelle zdrówka! Vadi Nela tez zasysa warge! Zwłaszcza dolną mówisz ze to na zeby? Mała a jak uroczo wyglądaja te cotton ball.😉 moja choinka z zeszlego roku w zalaczniku 😉 Taedio wszystkiego dobrego dla Nikosia! Udanej imprezy 😉 U nas karmienia to tez ostatnio męka. A Nela gryzie mnie w sutki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1072 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
za to Timi padł na rękach Tż na rzegu basenu, jak tylko dostał butelkę ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- boję się tego, bo te ząbki ostre jak żyletki |
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa i Beby 2, zdrówka dla Was, super z tym spaniem... Oby tak zostało.
Przekładacie ja potem z wózka do łóżeczka? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Czemu nie widzę załączników i zdjęć? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
1513508062965.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Was tak czytam o tych objawach zębowych to u nas było juz zasysanie wargi, wkladanie palcy non stop, gryzienie, a zębów nie widzę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Carolles
Świetne to wygląda. Ona stoi w ziemi? Asia U nas też już wszystkie objawy a zębów brak... Nie wiem czy Hugo pierwsza nie wyjdzie trójka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
IMG_20171217_120841.jpg
Sprawdzam czy wchodzą zdjęcia, a przy okazji pozdrawiamy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczna chusta ja zbieram na nosidlo Cytat:
I nie miał rzeczywiście czerwonych obrzękniętych ? Cytat:
Hej Hugo u nas J. Też ciągle stopu w buzi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1079 | |||
|
Zakorzenienie
|
Teodio powodzenia dziś!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
u nas jeszcze nie temat zębów na tapecie i oby jak najdłużej. Podobno im później wyjdą tym zdrowsze. Mi podobno wyszły 2 żaby na rok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej Hugo! Ale fryz 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

) to przeznaczenie 

ssie wargi, je piąstki, strasznie się ślini, powoli wychodzą te jedynki...

a jak popukałam łyżeczka to cos chyba słyszałam ale nic nie widze narazie