|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Piękne choinki dziewczyny
![]() My też właśnie skończylismy ubierać nasza choinkę. Hugo zapatrzony! IMG_20171217_182950.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-12-17 o 19:45 |
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę kupić silikonowy talerzyk z przegródkami z alie fajne widziałam . Mamy dwie łyżeczki które dostaliśmy w gratisaxh z hipp . Mam jeszcze ta śmieszna miskę co niby z niej nie wyleci tak łatwo :p
Też chcę kupić doidy Właśnie usypiam Julka trochę dziś wcześnie ale przecieral oczy więc wolę spróbować na noc ni na krótką drzemkę . No i dziś też eksperyment żeby spał w łóżeczku turystycznym włożyłam mu aby materac z łóżeczka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Pestycyda, raczej odpoczęłam
![]() Piękne macie choinki. U nas malutka, symboliczna, chyba dlatego że nigdy w domu świąt jak dotąd nie spędzaliśmy. Choć nie powiem, od kiedy mam Ami mam ochotę na wielką, prawdziwą. Może w przyszłym roku kupimy IMG_3010.jpgWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1114 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
U nas też juz choinka 😊
Jutro dorzucę kilka ozdób i będzie pieknie. A i jeszcze światełka musi tz dokupic. Nela juz spi. Wczoraj o tej godzinie tez juz spala. Cos nie moze wytrzymać do 19 i kąpiemy sie juz po 18. A mnie glowa boli 😕 Emmos ja zawsze w wigilie ubieralam choinkę ale w tym roku wlasnie ze wzgledu na małą chcę sie dłużej cieszyć 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Carolles Czas edycji: 2017-12-17 o 19:31 |
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Carolles, śliczna
![]() A propos akcesoriów do rozszerzania diety, widziałyście może coś podobnego, ale nie za stówę? http://allegro.pl/silikonowy-talerzy...162323646.html Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#1116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne macie choineczki!
Emmos, widziałam coś podobnego na Ali ale nie wiem z czego to było zrobione więc trochę strach jedzenie dziecku w tym dawać. Też muszę kupić akcesoria do rozszerzania diety. Mam łyżeczki z hippa, siateczkę-smoczek. Brakuje doidy/ bidonu ( ciągle nie mogę się zdecydować), talerzyka, miseczki... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
A od razu chcecie dawać pić, kubka? Ja chyba jeszcze nie, na razie zostawie do picia cycka chyba... Nie wiem teraz...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Mała, wiadomo że cyc będzie non stop. Ale wodę chociaż do spróbowania żeby uczyć.
Mój mąż został fanem Hugensa bo pokazałam mu zdjęcie które wrzucilas ![]() My się dopiero usypiamy. Ostatnio jakoś tak sprawnie było że po 19 już spał a dziś się bujamy bo miał jedną drzemkę więcej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Pestycyda hihi, przekażę Hugo
![]() No, to ok. Bo myślałam że czegoś nie wiem o dopajaniu. Nom my też pewnie wodę przy stałych posiłkach podamy.. Apropo to dziś Hugo prubował marchewki z ziemniaczkiem i pietruszką... Jeszcze średnio zainteresowany..., Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
A to tak można żeby więcej niż jedno warzywo/owoc na raz. Sorry za głupie pytania ale nie do końca ogarniam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie że można, dwa np. Marchew i batat, lub ziemniak i brokuł czy cukinia. 3 też można, ale oczywiście osobno też. Jak Hugo nauczy się ładnie łykać będzie dostawał do rączki, na razie to tylko podchody.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1124 |
|
MerDer 4ever
|
No i po imprezce! Teściowa pojawiła sie w kościele, tak samo 2 babcie ale do restauracji nie przyszły :p Niko generalnie grzeczny chociaż w kościele marudził trochę
bo oczywiście cała msze nie spał :p moja siostra zrobiła przepiękny prezent - album |
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017
️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Taedio, super że impreza udana
![]() Skoro można podawać od razu np 3 warzywa (ile z tego zje to zje) to skąd mam pozniejj wiedzieć jakby miał jakąś alergie albo problemy z brzuszkiem to po czym? Ja mam ciągle kolki w głowie:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
W Tesco jest promocja na Pampers Premium - rozmiar 3 60szt 39,99zl
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś pierwszy test![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017
Cytat:
teściowa postawiła na swoim. Ładny prezent od siostry. Cytat:
Jak sie boisz to zacznij od jednego. Przy trzech to potem wykluczasz jeden i obserwujesz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałaś sie pokazax w sukience obiboku 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1131 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A dla was moze viburgel? Moja dentinox tak fajnie mlaska jak sie posmaruje 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1133 | |
|
Zadomowienie
|
Co do akcesoriów do rozszerzania diety to ja polecę kubek niewysypek od skip hop. Nie wiem czy sie spotkalyscie z tym. Bratowa sobie chwalila bardzo ten wynalazek 😉
1513544635592.jpg Cytat:
|
|
|
|
#1134 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O super, dzięki za info. Cytat:
Tak, zacznę od razu uczyć, choć jakoś boję się krztuszenia... Cytat:
O super prezent wybrałaś ![]() Cytat:
Fajnie, że już po. Wiedzę, że teściówka twarda sztuka. Co tż na to? Prezent id siostry faktycznie bardzo pomysłowy ![]() Moja córka żarty sobie robi dziś ze mnie. 3 razy już ją odkładałam, Ona po chwili się budzi i chichra na moje ciiiii ![]() Ja będę na początku dawała po jednym warzywie. Przez jakieś 3 dni to samo, potem następne. Po kilku warzywkach przejdę do owoców. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
A na ig tez będzie jakaś? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos
U nas podobnie z usypianiem dziś, nie wiem co mu brak wesoło i nieśpiąco? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1138 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też właśnie widziałam na Ali za około 20 zł chyba . Trzeba zobaczyć z czego ale myślę że to wszystko i tak idzie z Chin ... Ale też mam lekkie obawy Cytat:
Ja czytałam żeby chyba uczyć do wody i podawać w trakcie posiłku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1140 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
nie odzywam się ostatnio bo nie ogarniam, ale podczytuję trochę. U nas się noce jeszcze zepsuły. Dzisiaj budził się już z 4 razy. 2 godzin ostatnio nie przesypia. Zdarza się, że się budzi i płacze. Tak bym chciała, żeby zaczął spać po te 3 godziny chociaż ![]() Pestycyda widzę, że u Was lepiej. Super, jest nadzieja ![]() Mała Twój synek dalej trzyma sztamę z moim? Taedio super, że już po chrzcie. Teściowa ![]() Piękne macie choinki. My też mamy tę z Lidla o której Minini pisała. Juz tydzień stoi. Widzę, że rozszenianie diety na tapecie. Wydaje mi się, że to taka odległa przyszłość. Póki co zamówiłam krzesełko (Timba). Idę spać dzisiaj wcześniej, może chociaż na godzinę zasnę zanim się obudzi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

bo oczywiście cała msze nie spał :p moja siostra zrobiła przepiękny prezent - album

Niko generalnie grzeczny chociaż w kościele marudził trochę 
nie mam foty sama w sukience! I tak sie prawie spóźniliśmy