|
|
#4891 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zamojskie panny młode :)
hej Dziewczyny,
czy ktoras z Was robi wesele w nastepnym roku 2018 w Karczmie Goralskiej w nowej sali? Edytowane przez Aneta041991 Czas edycji: 2017-10-14 o 03:39 Powód: błąd |
|
|
|
|
#4892 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Szukam firmy, pani badz pana wszystko mi jedno ktorzy zajmuja sie dekorowaniem sali. A przede wszyatkim zalezy mi na osobie bardzo kreatywnej ktora dorzuci od siebie jakis pomysl ponieważ ja nie mam na to pomyslow oraz ze bardzo przyklada sie do swojej pracy a nie robi cos na od.... Zeby tylko wziąść kase. I jak to wyglada cenowa ogolnie i ile przed weselem trzeba sie tym zająć???
|
|
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4895 | |
|
:)
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4896 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Drogie Panie prześledziłam dokładnie forum i chciałabym zapytać jaki zespół polecacie , czy ktoś jest w stanie wyrazić swoją opinię o zespole morton z Zamościa lub zespole tex? Mamy już zaklepana salę, kamerzystę i fotografa pozostał nam tylko zespół jednak nie chcielibyśmy brać kota w worku bo zespół to zbyt wazna sprawa na zespole chcielibysmy żeby grali piosenki zarówno stare jak i nowe zabawiali gości i nie robili długich przerw co dwie piosenki oraz żeby nie uraczali się zbytnio alkoholem ) z góry dziękuję za opinie ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Sprawa na weselu *
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam zespół Strych, są świetni
|
|
|
|
|
#4898 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4899 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was szyła suknię w salonie Honorata? Jak opinie? Ewentualnie gdzie polecacie szyć/kupić suknię?
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4901 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo sympatyczna i co istotne profesjonalna. Ceny nie sa wygorowane, tylko odpowiednio wczesniej trzeba sie umowic na szycie, poniewaz Pani szyje sama, a zamowien ma na prawde sporo 😉 Co do salonu honorata, bylam tam ogladac suknie. Zrezygnowalam z tego salonu głownie dlatego, ze Pani narzucala swoje zdanie, nie za bardzo sluchala czego oczekuje. Przy mnie przymiarke miala przyszla panna mloda, ktorej właścicielka salonu (?) takze narzucala swoja wizje sukni mowiac, ze to ona jest krawcowa i wie co bedzie wyglądać dobrze. Moze i tak ale to.miala byc suknia panny młodej, wiec o takich rzeczach jak kształt dekoltu mogla zdecydowac sama 😋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4902 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanko odnosnie zaproszen. Mozecie polecic w Zamościu jakas firme, ktora wykonuje zaproszenia? Czy korzystniej bedzie zamowic na internecie?
|
|
|
|
#4903 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny! Czy któraś z Was dogadywała się z organistą z Katedry w sprawie utworów, które wykona osobny zespół wraz z nim? Było wszystko ok?
|
|
|
|
|
#4904 | |
|
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez girlandzia Czas edycji: 2017-11-03 o 18:05 |
|
|
|
|
|
#4905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4906 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie kupujecie wódkę weselną? Jaką hurtownie polecacie?
Wesele mam na wakacjach 2018 czy już warto kupować? Wódka Wyborowa to dobry wybór?
|
|
|
|
|
#4907 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Potrzebuje waszej pomocy.Organizuje wesele na 2019 r. i już prawie wszystko mam zaklepane oprócz zespołu. Czy słyszałyście coś o zespole Tango i Derkacz? Będę wdzięczna za wszelką pomoc. |
|
|
|
|
#4908 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
więc polecam.Wódka Wyborowa - wszędzie jest, sylwestry, andrzejki itd. itd. mi osobiście kojarzy się z najtańszą |
|
|
|
|
|
#4909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w hurtowniach jest trochę droższa od STOCK (ok.22,50zł/500ml 350 sztuk) ![]() Ale dziękuje bardzo za podpowiedź
|
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Przyczajenie
|
Witam
jestem tu nowa ale już po ślubie. Jednak przed ślubem dużo Waszych opinii czytałam i wiele mi pomogły np. przy wyborze fotografa Chcę się z wami podzielić opinią odnośnie sali weselnej i obsługi. A więc wesele odbyło się w restauracji <<NOWE Miasto<< mieszczącej się w Hotelu Jubilat Przed weselem wszystko fajnie obiecują ale jest kilka potężnych minusów 1 bardzo ważny nie polecam tam robić wesela latem gdyż mówią, że klimatyzacja działa i wszystko będzie ok ale niestety w dniu wesela ściemniają a to że się coś popsuło a to że okna szybciej otworzono i musieli wyłączyć a rzeczywistość jest taka że to jedna wielka ściema chcą tak zaoszczędzić ale latem to wielki munus PARÓWKA i nie da się wytrzymać na sali !!!! a obsługa nic sobie z tego nie robi bo ma naklazane 2 - Pani Menager ładnie obiecuje np. tak będzie dekoracja np. ołtarzyka za państwem młodym - dogadamy się a potem przez jakiś czas nie można się do niej dodzwonić i w ostatni dzień mówi że już się nic nie da załatwić a na stanie nie mają - obiecała, że przekaże szefowej, która miała oddzwonić do mnie po powrocie bo rzekomo gdzieś wyjechała ale oczywiście obyło się bez echa - sama wie jak lepiej usadzić gości weselnych i nie dochodzi do niej że może trzeba inaczej ustawić stoły - nie da się dogadać niestety jest jeszcze kilka kwestii ale ogólnie NIE POLECAM współpracy z Panią Kruk i jej załogą !!! |
|
|
|
|
#4911 |
|
Przyczajenie
|
Czy ktoś z Was organizował wesele w Polaku? Czy restauracja zapewnia dekorację czy zajmowała się tym firma zewnętrzna?
|
|
|
|
|
#4912 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Czy ktoś może słyszał o sali godnej polecenia w stylu rustykalnym/sielskim w okolicach Tomaszowa Lubelskiego? Przewiduję dojazd tak do 25km. Nie wiem czy tylko ja szukam tam takiej sali? ![]() PS: Niestety "Zacisze" w Krasnobrodzie odpada ze względu na podwyżkę cen na 2019.
|
|
|
#4913 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Szukam opinii o zespole Heaven z Bychawy pod Lublinem. Czy któraś z Was ma jakieś opinie na ich temat? Może była na weselu, które prowadzili? Będę wdzięczna za wszelkie informacje
|
|
|
|
|
#4914 |
|
Przyczajenie
|
Polecam zespół EXAZJA!!!! Jeszcze nigdy się tak nie bawiłam i goście, którzy się bawili też ich sobie zaklepali.
|
|
|
|
|
#4915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4916 | |
|
Przyczajenie
|
@Zuykot, A może Kalinka w Kaczórkach? Lub już tak baardzo rustykalnie Zagroda Guciów, gdzie wesele można zrobić w stodole.
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
)
Edytowane przez Angiemar Czas edycji: 2017-12-17 o 22:30 |
|
|
|
|
|
#4917 |
|
Przyczajenie
|
Ogiński w Elgorze jest teraz po 22,39
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4918 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4920 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam pytanie gdzie można zorganizować wesele (ok 120 osób)z dużą ilością miejsc noclegowych dla gości (rodzina pana młodego jest spoza Zamościa)? Lub też czy macie jakieś namiary na dobry hotel/motel czy coś w tym stylu w miarę blisko sali. I czy ktoś miał magiczne lustro od Just Blush i może się wypowiedzieć czy warto czy nie? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

prześledziłam dokładnie forum i chciałabym zapytać jaki zespół polecacie , czy ktoś jest w stanie wyrazić swoją opinię o zespole morton z Zamościa lub zespole tex?

w hurtowniach jest trochę droższa od STOCK (ok.22,50zł/500ml 350 sztuk)