Zamojskie panny młode :) - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-10-14, 03:36   #4891
Aneta041991
Przyczajenie

Dot.: Zamojskie panny młode :)

hej Dziewczyny,
czy ktoras z Was robi wesele w nastepnym roku 2018 w Karczmie Goralskiej w nowej sali?

Edytowane przez Aneta041991
Czas edycji: 2017-10-14 o 03:39 Powód: błąd
Aneta041991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-14, 20:45   #4892
magdaadgam909
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez shigure1990 Pokaż wiadomość
Hej! Dziwie sie, ze nie bierzesz pod uwage Osrodka Pszczeliniec w Krasnobrodzie. Karczmiennys styl, zaciszna okolica i pyszne jedzenie. Do tego mnostwo miejsc noclegowych. Zobacz sobie ich strone. Mialam w tym roku u nich wesele i zdecydowanie polecam!
http://pszczeliniec.pl/
Bardzo polecam Karczmę Ordynat. Super klimat, pyszne jedzenie.
magdaadgam909 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-17, 08:37   #4893
Nsaba95
Przyczajenie

Witam. Szukam firmy, pani badz pana wszystko mi jedno ktorzy zajmuja sie dekorowaniem sali. A przede wszyatkim zalezy mi na osobie bardzo kreatywnej ktora dorzuci od siebie jakis pomysl ponieważ ja nie mam na to pomyslow oraz ze bardzo przyklada sie do swojej pracy a nie robi cos na od.... Zeby tylko wziąść kase. I jak to wyglada cenowa ogolnie i ile przed weselem trzeba sie tym zająć???
Nsaba95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-17, 08:52   #4894
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nsaba95 Pokaż wiadomość
Witam. Szukam firmy, pani badz pana wszystko mi jedno ktorzy zajmuja sie dekorowaniem sali. A przede wszyatkim zalezy mi na osobie bardzo kreatywnej ktora dorzuci od siebie jakis pomysl ponieważ ja nie mam na to pomyslow oraz ze bardzo przyklada sie do swojej pracy a nie robi cos na od.... Zeby tylko wziąść kase. I jak to wyglada cenowa ogolnie i ile przed weselem trzeba sie tym zająć???
Anna Jasiewicz, Powiedz Tak
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-17, 09:22   #4895
girlandzia
:)

Cytat:
Napisane przez Nsaba95 Pokaż wiadomość
Cena zależy od tego na jakie dekoracje się zdecydujesz. Z dekoratorek polecam Powiedz Tak i Magię Chwili.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
girlandzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-21, 16:23   #4896
Corna0612
Przyczajenie

Witam

Drogie Panie prześledziłam dokładnie forum i chciałabym zapytać jaki zespół polecacie , czy ktoś jest w stanie wyrazić swoją opinię o zespole morton z Zamościa lub zespole tex? Mamy już zaklepana salę, kamerzystę i fotografa pozostał nam tylko zespół jednak nie chcielibyśmy brać kota w worku bo zespół to zbyt wazna sprawa na zespole chcielibysmy żeby grali piosenki zarówno stare jak i nowe zabawiali gości i nie robili długich przerw co dwie piosenki oraz żeby nie uraczali się zbytnio alkoholem ) z góry dziękuję za opinie

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Sprawa na weselu *
Corna0612 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-21, 16:41   #4897
visionAM
Zakorzenienie

Polecam zespół Strych, są świetni
Stary 2017-10-22, 10:25   #4898
oloola
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Corna0612 Pokaż wiadomość
Witam

Drogie Panie prześledziłam dokładnie forum i chciałabym zapytać jaki zespół polecacie , czy ktoś jest w stanie wyrazić swoją opinię o zespole morton z Zamościa lub zespole tex? Mamy już zaklepana salę, kamerzystę i fotografa pozostał nam tylko zespół jednak nie chcielibyśmy brać kota w worku bo zespół to zbyt wazna sprawa na zespole chcielibysmy żeby grali piosenki zarówno stare jak i nowe zabawiali gości i nie robili długich przerw co dwie piosenki oraz żeby nie uraczali się zbytnio alkoholem ) z góry dziękuję za opinie

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Sprawa na weselu *
ja polecam Arto lub Texas
oloola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-23, 11:26   #4899
waniliowomi
Przyczajenie

Dziewczyny, czy któraś z Was szyła suknię w salonie Honorata? Jak opinie? Ewentualnie gdzie polecacie szyć/kupić suknię?
waniliowomi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-23, 11:29   #4900
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez waniliowomi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was szyła suknię w salonie Honorata? Jak opinie? Ewentualnie gdzie polecacie szyć/kupić suknię?
Ja szyłam u Pani Wioletty Górki i jestem zadowolona Widziałam też kilka jej prac na pannach młodych i wg mnie szyje bardzo dobrze
Stary 2017-10-23, 13:56   #4901
katie20188
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez waniliowomi Pokaż wiadomość
Ja rowniez zaczynam szyc u pani Wioletty na grodzkiej 8. Wydaje mi sie, ze pracowala ona w salonie honorata.
Bardzo sympatyczna i co istotne profesjonalna. Ceny nie sa wygorowane, tylko odpowiednio wczesniej trzeba sie umowic na szycie, poniewaz Pani szyje sama, a zamowien ma na prawde sporo 😉
Co do salonu honorata, bylam tam ogladac suknie. Zrezygnowalam z tego salonu głownie dlatego, ze Pani narzucala swoje zdanie, nie za bardzo sluchala czego oczekuje. Przy mnie przymiarke miala przyszla panna mloda, ktorej właścicielka salonu (?) takze narzucala swoja wizje sukni mowiac, ze to ona jest krawcowa i wie co bedzie wyglądać dobrze. Moze i tak ale to.miala byc suknia panny młodej, wiec o takich rzeczach jak kształt dekoltu mogla zdecydowac sama 😋

katie20188 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-02, 20:58   #4902
katie20188
Raczkowanie

Dziewczyny mam pytanko odnosnie zaproszen. Mozecie polecic w Zamościu jakas firme, ktora wykonuje zaproszenia? Czy korzystniej bedzie zamowic na internecie?

Stary 2017-11-03, 12:21   #4903
my_eldelflower
Przyczajenie

Hej Dziewczyny! Czy któraś z Was dogadywała się z organistą z Katedry w sprawie utworów, które wykona osobny zespół wraz z nim? Było wszystko ok?
my_eldelflower jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-03, 18:03   #4904
girlandzia

Cytat:
Napisane przez katie20188 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko odnosnie zaproszen. Mozecie polecic w Zamościu jakas firme, ktora wykonuje zaproszenia? Czy korzystniej bedzie zamowic na internecie?

Duży wybór jest w Magii Chwili

Edytowane przez girlandzia
Czas edycji: 2017-11-03 o 18:05
Stary 2017-11-08, 14:30   #4905
katie20188
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez girlandzia Pokaż wiadomość
Duży wybór jest w Magii Chwili

Dzieki 😉 w wolnym czasie podjade tam

Stary 2017-11-15, 16:36   #4906
dreamlady12
Raczkowanie

Gdzie kupujecie wódkę weselną? Jaką hurtownie polecacie? Wesele mam na wakacjach 2018 czy już warto kupować? Wódka Wyborowa to dobry wybór?
dreamlady12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-21, 18:26   #4907
pyzuch21
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny
Potrzebuje waszej pomocy.Organizuje wesele na 2019 r. i już prawie wszystko mam zaklepane oprócz zespołu.

Czy słyszałyście coś o zespole Tango i Derkacz?
Będę wdzięczna za wszelką pomoc.
pyzuch21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-24, 17:35   #4908
monika89czerwiec
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dreamlady12 Pokaż wiadomość
Gdzie kupujecie wódkę weselną? Jaką hurtownie polecacie? Wesele mam na wakacjach 2018 czy już warto kupować? Wódka Wyborowa to dobry wybór?
Polecam Wódke STOCK, ja osobiście kupowałam w Eurocash na szczebrzeskiej, cena bardzo konkuerencyjna więc polecam.
Wódka Wyborowa - wszędzie jest, sylwestry, andrzejki itd. itd. mi osobiście kojarzy się z najtańszą
monika89czerwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-11-27, 12:46   #4909
dreamlady12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika89czerwiec Pokaż wiadomość
Polecam Wódke STOCK, ja osobiście kupowałam w Eurocash na szczebrzeskiej, cena bardzo konkuerencyjna więc polecam.
Wódka Wyborowa - wszędzie jest, sylwestry, andrzejki itd. itd. mi osobiście kojarzy się z najtańszą
Czy najtańsza? hmm w hurtowniach jest trochę droższa od STOCK (ok.22,50zł/500ml 350 sztuk)
Ale dziękuje bardzo za podpowiedź
dreamlady12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-03, 21:30   #4910
Renata081
Przyczajenie

Witam jestem tu nowa ale już po ślubie. Jednak przed ślubem dużo Waszych opinii czytałam i wiele mi pomogły np. przy wyborze fotografa
Chcę się z wami podzielić opinią odnośnie sali weselnej i obsługi.
A więc wesele odbyło się w restauracji <<NOWE Miasto<< mieszczącej się w Hotelu Jubilat
Przed weselem wszystko fajnie obiecują ale jest kilka potężnych minusów
1 bardzo ważny nie polecam tam robić wesela latem gdyż mówią, że klimatyzacja działa i wszystko będzie ok ale niestety w dniu wesela ściemniają a to że się coś popsuło a to że okna szybciej otworzono i musieli wyłączyć a rzeczywistość jest taka że to jedna wielka ściema chcą tak zaoszczędzić ale latem to wielki munus PARÓWKA i nie da się wytrzymać na sali !!!! a obsługa nic sobie z tego nie robi bo ma naklazane
2
- Pani Menager ładnie obiecuje np. tak będzie dekoracja np. ołtarzyka za państwem młodym - dogadamy się a potem przez jakiś czas nie można się do niej dodzwonić i w ostatni dzień mówi że już się nic nie da załatwić a na stanie nie mają
- obiecała, że przekaże szefowej, która miała oddzwonić do mnie po powrocie bo rzekomo gdzieś wyjechała ale oczywiście obyło się bez echa
- sama wie jak lepiej usadzić gości weselnych i nie dochodzi do niej że może trzeba inaczej ustawić stoły - nie da się dogadać niestety

jest jeszcze kilka kwestii ale ogólnie NIE POLECAM współpracy z Panią Kruk i jej załogą !!!
Renata081 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-04, 20:29   #4911
azalea28
Przyczajenie

Czy ktoś z Was organizował wesele w Polaku? Czy restauracja zapewnia dekorację czy zajmowała się tym firma zewnętrzna?
azalea28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-12, 19:16   #4912
zuykot
Rozeznanie

Witam

Czy ktoś może słyszał o sali godnej polecenia w stylu rustykalnym/sielskim w okolicach Tomaszowa Lubelskiego? Przewiduję dojazd tak do 25km. Nie wiem czy tylko ja szukam tam takiej sali?
PS: Niestety "Zacisze" w Krasnobrodzie odpada ze względu na podwyżkę cen na 2019.

...przypadkowe zdarzenia są bliznami losu. Nic jednak nie dzieje się przypadkowo, Danielu. Jesteśmy marionetkami naszej nieświadomości.
Carlos Ruiz Zafón – Cień wiatru
M.
zuykot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-13, 21:44   #4913
EwiGra
Przyczajenie

Cześć dziewczyny!

Szukam opinii o zespole Heaven z Bychawy pod Lublinem. Czy któraś z Was ma jakieś opinie na ich temat? Może była na weselu, które prowadzili?

Będę wdzięczna za wszelkie informacje
EwiGra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-14, 09:15   #4914
AngelaMaria
Przyczajenie

Polecam zespół EXAZJA!!!! Jeszcze nigdy się tak nie bawiłam i goście, którzy się bawili też ich sobie zaklepali.
AngelaMaria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-14, 09:49   #4915
skwarynia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AngelaMaria Pokaż wiadomość
Polecam zespół EXAZJA!!!! Jeszcze nigdy się tak nie bawiłam i goście, którzy się bawili też ich sobie zaklepali.
Potwierdzamu mnie grali na weselu w czerwcu, byłam bardzo zadowolona. Goście na poprawinach pytali się mnie co to za zespół bo bardzo się podobał i jeszcze się tak nie bawili. Mają bardzo fajny sposób zapraszania gości do zabawy
skwarynia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-17, 22:39   #4916
Angiemar
Przyczajenie

@Zuykot, A może Kalinka w Kaczórkach? Lub już tak baardzo rustykalnie Zagroda Guciów, gdzie wesele można zrobić w stodole.

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez dreamlady12 Pokaż wiadomość
Czy najtańsza? hmm w hurtowniach jest trochę droższa od STOCK (ok.22,50zł/500ml 350 sztuk)
Ale dziękuje bardzo za podpowiedź
A jakie inne wódki jeszcze polecacie? Nie mam doświadczenia w tym temacie. Na weselach na których byłam był głównie Pan Tadeusz i Stock. Może to dziwne pytanie jesli chodzi o wódkę, ale czy jakaś wódka wam smakowała? (Przynajmniej bardziej niż inne )

Edytowane przez Angiemar
Czas edycji: 2017-12-17 o 22:30
Angiemar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-17, 23:10   #4917
Brilliancy
Przyczajenie

Ogiński w Elgorze jest teraz po 22,39

Stary 2017-12-18, 08:25   #4918
girlandzia

Cytat:
Napisane przez Brilliancy Pokaż wiadomość
Ogiński w Elgorze jest teraz po 22,39

0.7 w Carrefour za 31

Stary 2017-12-18, 10:45   #4919
katie20188
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Angiemar Pokaż wiadomość
@Zuykot, A może Kalinka w Kaczórkach? Lub już tak baardzo rustykalnie Zagroda Guciów, gdzie wesele można zrobić w stodole.

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

A jakie inne wódki jeszcze polecacie? Nie mam doświadczenia w tym temacie. Na weselach na których byłam był głównie Pan Tadeusz i Stock. Może to dziwne pytanie jesli chodzi o wódkę, ale czy jakaś wódka wam smakowała? (Przynajmniej bardziej niż inne )
Ostatnio bylam na weselu, na którym serwowali zubrowke biala. Ponoc wiekszosc gosci zadowolona, ze taka zwykła, nie wymyslna 😉 kuzynka mówiła, ze w hurtowni placila ok 18 zl za 0.5l. Ja na swoj slub rozwazalam finlandie, ale juz teraz sama nie wiem 😋

Stary 2017-12-18, 21:56   #4920
duran_duran
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez katie20188 Pokaż wiadomość
Ostatnio bylam na weselu, na którym serwowali zubrowke biala. Ponoc wiekszosc gosci zadowolona, ze taka zwykła, nie wymyslna 😉 kuzynka mówiła, ze w hurtowni placila ok 18 zl za 0.5l. Ja na swoj slub rozwazalam finlandie, ale juz teraz sama nie wiem 😋

Ja mam na swoje wesele zakupionego Stocka. Wg mojej rodziny i znajomych to najlepsza wódka na takie okazje - może więc warto popytać się wśród swoich znajomych i rodziny? W końcu to dla nich.

Mam pytanie gdzie można zorganizować wesele (ok 120 osób)z dużą ilością miejsc noclegowych dla gości (rodzina pana młodego jest spoza Zamościa)? Lub też czy macie jakieś namiary na dobry hotel/motel czy coś w tym stylu w miarę blisko sali.

I czy ktoś miał magiczne lustro od Just Blush i może się wypowiedzieć czy warto czy nie?
duran_duran jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości