|
|
#3001 | ||||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Eeee tam. Twardym trza być, a nie miętkim. ![]() Wrócił chłopczyna z obdartą (solidnie, do krwi, na sporej powierzchni) ręką, ramieniem i otartą i spuchniętą kością jarzmową. Oświadczył, że życzy sobie plasterek i idzie dalej jeździć. ![]() Moja krew. ![]() Trudno Madziu. Musisz chyba chodzić bez. ![]() Twarda, tępa i w ponurej tonacji kolorystycznej. ![]() Taka byłam przyciśnięta, że ledwo do tego sklepu dopełzłam pokwikując pod ciężarem Waszego przyciskania. ![]() A tak serio - nawet nie wiecie, jak się cieszę, że kupiłam mu ten kask dziś. Gdyby przydzwonił głową w beton tak, jak przydzwonił kaskiem, mogłoby być nieciekawie. To najlepiej zainwestowane 60 zeta w moim życiu. Słusznie. ![]() Cytat:
Ja jestem asekurantką i zakładam się tylko i wyłącznie wówczas, kiedy wiem, że wygram. I Ty Brutusie...? ![]() Cytat:
Uwielbiam letnie burze! ![]() Cytat:
![]() A tak serio - niektórych sprzedających żadnymi prośbami nie zmusisz do wystawienia komentarza.
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie przywiązuję większej wagi do komentarzy. To znaczy wystawiam zawsze ale jakoś nie pilnuję tego, żeby mi również wystawiali. Nawet nie bardzo wiem jak to kontrolować
Jakieś notatki czy cuś... |
|
|
|
#3003 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
I dość rzadko. Acz mój rekord wynosi... x40 (ale tylko 2 zł postawiłam - na Polki w siatce, gdy przegrywały drugiego seta z rzędu chyba 19:11 - i wygrały ).Ale TŻ mnie przebił - miał razy 50 - ale też 2 zł się odważył postawić, choć był przekonany. Niemniej, dla mnie to zabawa "od wielkiego dzwonu" - za bardzo mi szkoda jak przegrywam... Tyle, że mnie przegrana motywuje do zaprzestania grania (na szczęście nie nakręcam się na zasadzie "muszę się odkuć", tylko raczej na zasadzie - byłoby już na pół butelki czegoś-tam na Truskawce ), więc gram raz na kilka tygodni.No ja to jakaś Brutusowa chyba musiałabym być ![]() To nawet nie była burza - raz zagrzmiało. Ale nawałnica i grad - tak. Widok niesamowity i ta świadomość, że to było 10 minut... Nie chcę nawet myśleć, jakby miasto wyglądało po godzinie takiego deszczu... Zrobiłam sobie test ergonomii stanowiska komputerowego... Jest źle - muszę spróbować jutro coś z tym zrobić... Jak macie ochotę - jest tu - www.ergotest.pl
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Scent Bar IV
Zawsze mogę jeszcze postarać się zbałamucić jakiegoś młodzieńca, o silnych ramionach, do usług pralniczych
![]() Cytat:
Jak byłam mała to się bałam E.T jego wyglądu, jego wielkich oczu. Potem stworek mnie rozczulił na amen, a film to mój człowy wyciskacz łez numer jeden ![]() Co do testu - wyszedł źle, oj źle. Najbardziej zagraża mi jakaś chorba nadgarstków i zwyrodnienia kręgosłupa. A ja się zastanawiam z czego te dtrętwienia palców i kurcze w łydkach ![]() Znowu przepraszam za post pod postem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3005 | |
|
BAN stały
|
Trza poszukać nap... chętnego znaczy się pazia
![]() W zerówce koleżanka nosiła ze sobą plastikową figurkę ET Pamiętam, że był brązowy właśnie, bezkształtny, pomarszczony i strasznie się go brzydziłem ![]() Cytat:
Never ending stooooory, la la la la la la
|
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeeeej! to jest straszne! A Ty mnie przynajmniej rozumiesz z ET obrzydliwy stworek z palcem dlubalcem ![]() Gryxiu jaki Ty masz znak zodiaku? ![]() AAAA a poropos hAmerykanskich filmow z dziecinstwa.... Uwielbialam Gwiezdne wojny. Na pamiec znalam. A przyszywani kuzyni mieli z hAmeryki baze kosmiczna, figurki np Han Solo ( |
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu - "nap" też może być Warunek - ma wyglądać jak.... ( wiadomo kto, będę powtarzać do znudzenia)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3008 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Han Cytat:
|
||
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
A Han Solo to byla moja milosc jak mialam lat 5-6
![]() Juz wtedy mialam z nim namiastki marzen erotycznych (gdybym wiedziala co i jak to pewnie byloby inaczej). Ah
|
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety tym razem jakoś wszystkim nam brakowało mobilizacji i niewiele zrobiliśmy. Nastawiam się na wrzesień, trudno, będzie pierwszy raz ![]() dobrze, że to pisemny - będzie szybko po stresie i można wracać uczyć się na kolejny egzamin
|
|
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3012 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Te kaski (i nie tylko te) naprawdę działają i naprawdę ratują życie. Ja na motocyklu jeździłam jak wariat, ale nigdy bez kasku. Żyję. A ponieważ w cuda nie wierzę muszę twierdzić, że to dzięki kombinezonowi ze zintegrowanym kaskiem. Cytat:
Brzmi jak całkiem fajna zabawa. ![]() Tylko ja po pierwsze źle znoszę niepowodzenia, a po drugie nie wierzę w szansę wygranej. No nie wierzę w nic, co może mi się w życiu udać bez wydrapania sobie tego własnymi pazurami... Brutusowa to byłaby żona Brutusa. Nie obchodziłaby mnie tak, jak Ty. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale najważniejszym charakterem był Obi Wan Kenobi. I oczywiście Darth Vader. ![]() A to znacie? Stars In Black
|
|
#3013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3014 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
estetyka ![]() Cytat:
![]() Jungfrau jestem ![]() Humorzasta/depresyjna/leniwa/zdezorganizowana/przekorna/zarozumiała/ hedonistyczna/nieumiarkowana w jedzeniu i piciu/często wulgarna i niezadowolona ze wszystkiego To JA ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu - Skorpion?
|
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu- widzę, że uwielbiasz się droczyć i przekomarzać. Ja też to lubię
Krzystof Krawczyk? To ja już wolę E.T!![]() Chcę za giermka Tima Rotha. Gryxiu - ty jesteś Panna? No w życiu bym nie powiedziała
|
|
|
#3017 |
|
Zadomowienie
|
|
#3018 | |
|
Wiedźma
|
A bo to jednemu psu Burek, a jednej królewnie Lea?
![]() Z resztą, wiem, że to nie Ty. Nie możesz przecież być dzieckiem koronowanej mumii i puszczalskiego mnicha. Cytat:
Ty to się potrafisz zareklamować! ![]() No. Też myślałam, że kawaler.
|
|
#3019 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Masz jak w banku (no chyba, że będę spała Cytat:
![]() Dwa. CZekam na wyniki jednego i będę musiała pobiegać za jednym zaliczeniem. Czyli - ostatnia prosta ![]() Jeśli nie uważasz swoich za ładne to poproś o pomoc w terapii kogoś, kto Twoim zdaniem takimi dysponuje ![]() Cytat:
![]() Nie obejrzę tego, to się skończy jakimś urazem na mej delikatnej psychice
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3020 |
|
Zadomowienie
|
Witam po krótkiej przerwie
Zaniedbałam forum straszliwie i nawet nie próbuje nadrobić tego co pisałyście przez te dni. Jeśli chodzi o mistrzostwa, też nie jestem w temacie, bo brakowało czasu Pozytywne jest to, że czuje się poprostu tytanem pracy, spadła na mnie ostatnio gigantyczna ilość obowiązków (bez paru chwil histerii pt. piernicze to wszystko i tak nie dam rady, oczywiście się nie obyło ). W każdym razie praktycznie cały nawał pracy mam już za sobą, cieszy mnie to niewątpliwie ![]() Co zdążyłam wychwycić na ostatniej stronie Scent Baru to piękna torebka Burn Burn gratuluje Ci strasznie, niech się dobrze nosi Sama mam dwie torby Juicy Couture i są rewelacyjne, ożywiają i nadaja charakteru każdemu, nawet najprostszemu ubraniu ![]() Ja w nagrode kupiłam sobie ostatnio sukienke marzeń tj. prostą, z czarnej satyny, przed kolano, na podszewce z tiulu i bez pleców, fason bardzo stylizowany na lata 50te
|
|
|
|
#3021 | ||||
|
BAN stały
|
Wcale nie
Cytat:
![]() Cytat:
Aparycja Krzysia Ci nie pasi? ![]() Cytat:
![]() Wyszedłem z założenia, że szczerość jest najważniejsza ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o ile przeżyję ; ) Gryxiu, kawalerko nasza,
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
Wcale tak Aluzja ? Nie, a skąd ![]() Nie pasi Wybacz, że ulegam takim "gusłom", ale najnudniejsi faceci jakich w życiu spotkałam, okazywali się być zodiakalnymi Pannami A ty nie jesteś nudny Oczywiście mam świadomość, że charakter to wypadkowa genów i wychowania, ale jakoś tak mi z tymi Pannami wyszło...
|
|
|
#3024 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Udanego finiszu życzę. ![]() Cytat:
To znaczy... Kiedy jeszcze miałam delikatną psychikę. Teraz mam niedelikatną psychozę. Pewnie. jest najważniejsza. Oprócz tych wszystkich innych licznych zalet... ![]() Podniosę stawkę: - Kawalerio!
|
|
#3025 |
|
Zadomowienie
|
|
#3026 | ||||
|
BAN stały
|
A tak ni stąd, ni zowąd
![]() Cytat:
I zaśpiewał ![]() Cytat:
Zapomniałem uwzględnić tę cechę w szeregu mych licznych przywar Prawda jest taka, że Gryxiu nudny jest Dopiero w sieci wychodzi z niego zwierzak Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3027 |
|
Wiedźma
|
A'propos kawalerii, na zasadzie skojarzenia z konnicą pozwolę sobie podzielić się z Wami pewnym niezwykłym odkryciem.
Uwaga, najpierw zagajenie. ![]() Otóż jechałam sobie ostatanio samochodem trasą Warszawa - Olsztyn i w drodze napotkałam stację z nowej sieci "Huzar". Nazwa Huzar dźwięczna i z fantazją. Tylko czemu logo stacji o nazwie Huzar wygląda tak, jak w załączniku? Toż to nie jest huzar, tylko husarz! ![]() Ciekawostka, czyż nie?
|
#3028 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ... zaczyna mi tu pachnieć perwerą wszytsko się zgadza z wyjąkiem słowa "tępa" - raczej "ostra" albo "stała" albo ...... sama nie wiem - te dwa wystarczą :ehe: Cytat:
![]() A serio - takie grzmotnięcie to rzeczywiście poważna sprawa Dobrze, że miał ten kask ... ![]() Mój ma czarny - wcele nie dziecięcy - a nosićnie chce Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
gryxiu - chętnyś ?? No właśnie To miałam na myśli ![]() Cytat:
Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-06-24 o 08:48 |
|||||||
|
|
|
#3029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widzisz, to dzięki nam!
|
|
#3030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
breloczek jest boski.Mam tylko nadzieję,że nie dopadnie jej UC bo wtedy to pewnie sobie na nią poczekam długo jak to zwykle z oclonymi paczkami![]() Cytat:
mam nadzieję właśnie,że ta torebka będzie dobrą inwestycją-na zdjęciach wygląda na bardzo porządnie wykonaną.Torebki mają absolutnie genialne,chciałabym jeszcze przynajmniej 3 ![]() Gratuluję kiecki i jednocześnie żałują że ja sukienek nie noszę.A bardzo mi sie podobają |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

)

, to rzeczywiście jesteś jak ta skała ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jakieś notatki czy cuś... 

Aparycja Krzysia Ci nie pasi? 
Dopiero w sieci wychodzi z niego zwierzak
mam nadzieję właśnie,że ta torebka będzie dobrą inwestycją-na zdjęciach wygląda na bardzo porządnie wykonaną.Torebki mają absolutnie genialne,chciałabym jeszcze przynajmniej 3