|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co to oznacza?
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Co to oznacza?
Nim pewnie targają te same wątpliwości...
Okej, chłopak jest fajny, ale też nie widzę u Ciebie jakiegoś super zainteresowania skoro jesteś w stanie go odpuścić... Sama musisz wiedzieć, czy chcesz się w to bardziej angażować
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Jestem zainteresowana, tylko nie powtórzę tego błędu i nie będę wykazywać inicjatywy... to jak go przekonać, żeby nie miał wątpliwości ? :P Nie chce być nachalna w żadnym stopniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zaproś go po prostu gdzieś teraz Ty ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio wykazanie inicjatywy to błąd? Współczuję kolesiowi. Zależy Ci na tej relacji to rusz tyłeczek i to pokaż.
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Nie musisz od razu pisać, że współczujesz kolesiowi. Nie powiedziałam że wykazanie inicjatywy to błąd, ale wydaje mi się, że to że do niego pisze przemiennie to dość dużo, w sumie on nie robi nic więcej, poza tym, jest bardzo pewny siebie a przynajmniej wygląda ale za to niewiele ma do powiedzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
To po co się z kimś takim umawiasz i jeszcze zakładasz o nim wątek na wizażu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
2 miesiące znajomości i tylko dwa spotkania?
Nie wygląda to obiecująco.
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeśli masz podejście, że to facet ma podrywać to chyba nie taki facet. A jak Ci zależy to to okaż... Faceci też tego potrzebują.
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo sorry, ale widzieliście sie 2 razy, na tym etapie to Ty go w ogóle nie znasz, więc równie dobrze możesz założyć, że jest Supermanem. Po co ta szopka, o Boże, napisałam do niego 2 godziny temu, nie odpisał, więc chyba nie jest zainteresowany. Boże drogi.
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Nic takiego nie powiedziałam, że nie odpisał 2 h i nie jest zainteresowany. Po co ta agresja? Założyłam wątek, a jeśli ktoś, nie ma ochoty się udzielać, to ja nikogo nie zmuszam, nie wiem po co komentujesz jeśli masz, że tak powiem ból z tego powodu, nie musisz nie odpowiadać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Sama zaproponuj spotkanie. Będziesz wiedziała na czym stoisz.
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Facet wykazuje inicjatywę, zdobył się na odwagę by Cię pocałować (co dla faceta nie jest łatwe, wiem co mówię) - a Ty go odrzucasz. Następnie dziwisz się, że on nagle stracił cały zapał?! Jak to, ale dlaczego! No ciekawe dlaczego!
Bo go odrzuciłaś. Wielu facetów by Cię w tym miejscu olało. Prawdopodobnie zrobiłbym podobnie, może ewentualnie jeszcze jedna próba, ale to max. Generalnie teraz to Ty musisz wykazać więcej inwencji twórczej i naprawić swój błąd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hha no proste
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
W ciągu 2 miesięcy 2 spotkania to mało jeśli ludzie są zainteresowani. Ja bym nie traciła czasu na takie pisaniny, tylko zapytała wprost.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;79807311]W ciągu 2 miesięcy 2 spotkania to mało jeśli ludzie są zainteresowani. Ja bym nie traciła czasu na takie pisaniny, tylko zapytała wprost.[/QUOTE]
Autorko kiedys spotykalam sie z takim jednym z neta który studiował i pracował ale miał czas by spotkac sie na 1-2h raz w tygodniu ten jakoś zarobiony strasznie.. ![]() Twoj nie chce. Jest to na zasadzie "moze ugram cos ( całowanie, jakies macanki) małym kosztem zbytnio nie tracąc czasu". Spotkałam sie kiedys z podobnym facetem. Pierwsze spotkanie w styczniu a potem gadalismy na fb miesiacami do lipca. Pisał do mnie i ja do niego, ale nic nie proponował. Gdy pytałam bez efektu. Kontakt sie urwał. Koles albo jest niezdecydowany albo trzyma cie "z braku laku" i spotyka sie z innymi. Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-12-19 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się z wypowiedziami powyżej, że 2 spotkania w przeciągu 2 miesięcy to jest absolutna tragedia, o ile nie dzieli Was kilkaset km.
Podtrzymuję zdanie, że odrzucenie próby pocałunku bez jakiegokolwiek wyjaśnienia w stylu: - Hej sorki, nie chciałam Cię urazić, ale nie byłam gotowa, miałam zły dzień ...dla przeciętnego faceta (mówię na przykładzie swoim i co najmniej kilkunastu innych których znam osobiście i pewnie grubo kilka razy tyle opinii internetowych - tak tak White_Dove, wiem, że nie stanowię kolektywnego umysłu wszystkich facetów) to jest jasny sygnał = nie jesteś zainteresowana nim jako mężczyzną / partnerem na związek / bliższą relację. Bo jak inaczej wyjaśnić fakt, że nie po tylu godzinach pisania, na drugim spotkaniu nie jesteś na to gotowa? -> traktujesz go jako kolegę / nie podoba Ci się. Prosta sprawa. Nie chcesz wykazywać inicjatywy "bo nie i c*^j"? Spoko, Twoja sprawa. Z własnego doświadczenia powiem tylko, że moje najbardziej udane relacje miały jeden wspólny mianownik - właśnie zainteresowanie z drugiej strony. Facet podjął jedyną prawidłową decyzję o wygaszeniu kontaktu, za co oficjalnie biję mu brawo ![]() ![]() ![]() Edytowane przez felixindahouz Czas edycji: 2017-12-19 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozna po prostu nie całowac sie z kims kogo sie nie zna z kim nie ma sie nawet fragmentu wiezi emocjonalnej. Druga randka nic nie znaczy, nie znaja sie. Mozna po prostu chciec lepiej kogos poznac bo np ma sie traume po ex jesli chodzi o sposob całowania ![]() ![]() Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-12-19 o 22:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na maksymalnie 3 -ej randce mówisz...ciekawe a sadziłam że wtedy kiedy ona juz bedzie miała ochote i bedzie gotowa.A jak bedzie gotowa na 4-ej to juz po jabłkach bo max 3... ![]() Nie, to że nie chciała sie całowac na 1-3 randce nie jest oznaka braku zainteresowania.Zawsze mogła zakonczyc relacje po 1 randce. Nie zakonczyła czyli ten facet jej pasuje. Moze byc po prostu nieśmiała. Skoro ogolnie chce sie dalej spotykac i jest pozytywnie nastawiona na tego faceta i widac zainteresowanie czyli że ogolnie "pykło" Ja tak miałam i było ok. Nie musiałam sie z niczego tłumaczyc na 3 randce... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Właśnie dokładnie o to mi chodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Temat zamykam i dzięki wszystkim za odpowiedzi, ale zwyczajnie się znudziłam typkiem, samo pisanie to troszkę za mało i nie mówcie mi że ja powinnam coś zrobić, bo uważam że odrzucenie pocałunku po tygodniu znajomości nie jest niczym złym, a wręcz czymś normalnym, więc dzięki za pomoc, sprawa zamknięta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.