Gwałt? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-24, 09:55   #91
Nathaliaczek
Raczkowanie

Dot.: Gwałt?

Zastanawia mnie tylko jedno, wcale nie to, że 17-latka upiła się trzeci raz w życiu, i to w biały dzień. Nawiasem mówiąc, nie takie ekscesy mi się zdarzały, i wyrosłam na porządnego człowieka, nie zmarnowałam sobie życia, studiuję, pracuję, i dziś prawie nie piję. Ale nie o to mi chodzi. Zastanawia mnie to, że autorka postu tak się zamartwia (szczerze mówiąc jak dla mnie to już lekka przeginka), twierdzi że rozmawiała z siostrą. I co w takim razie powiedziała ta nieszczęsna 17-latka? Bo jak na razie to doczytałam tylko, iż usłyszała mnóstwo morałów, a ciekawa jestem, co myśli o swoim zachowaniu sama delikwentka? I czy ktoś w ogóle zapytał ją, dlaczego chodzi taka smutna?
Nathaliaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-24, 10:58   #92
madaart
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Nathaliaczek Pokaż wiadomość
Zastanawia mnie tylko jedno, wcale nie to, że 17-latka upiła się trzeci raz w życiu, i to w biały dzień. Nawiasem mówiąc, nie takie ekscesy mi się zdarzały, i wyrosłam na porządnego człowieka, nie zmarnowałam sobie życia, studiuję, pracuję, i dziś prawie nie piję. Ale nie o to mi chodzi. Zastanawia mnie to, że autorka postu tak się zamartwia (szczerze mówiąc jak dla mnie to już lekka przeginka), twierdzi że rozmawiała z siostrą. I co w takim razie powiedziała ta nieszczęsna 17-latka? Bo jak na razie to doczytałam tylko, iż usłyszała mnóstwo morałów, a ciekawa jestem, co myśli o swoim zachowaniu sama delikwentka? I czy ktoś w ogóle zapytał ją, dlaczego chodzi taka smutna?
Otóż to. Zgadzam się w całej rozciągłości...
Zresztą... bogowie, gdyby dziewczyna została zgwałcona (a zaznaczam, że gwałtem jest czyn wbrew woli) to prawie by chodzić nie mogła i to bynajmniej nie z powodu bolącej nogi po przewróceniu. Jak dla mnie aby uzdrowić atmosferę w domu należy sprawę taktownie przemilczeć, miast ją drążyć, kto wie czy dziewczę nie chodzi teraz zamyślone przez to, że autorka tego postu sugeruje jej domniemany gwałt?
madaart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-27, 11:58   #93
nasty18
Raczkowanie

mogła uprawiac sex po pijanemu!! ale nie nazywajmy tego gwałtem byla pijana zrobila to dla przyjemnosci rozne sa dziewczyny upija sie i skacza do łożka i nic potem nie pamietaj!
nasty18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-27, 13:23   #94
alineczkaa
Raczkowanie

JA daje ogromny + dziewczynie za taką troskę o siostrę.. Skromnie powiem że również boje sie o swoją młodszą siostre na kazdym kroku...
Nie rozumiem po co niektore osoby wypowiadaja sie ze tamta pije, na kogo wyrosnie..itd. Kobitki.. odpowiadajmy na pytania a jakies "zaczepki" zostawiajmy sobie. Dziewczyna 17 lat ma swój rozum, sama wie co dobre a co złe.. KAzdy przez to przechodzil.. My zapewne też miałbysmy wpadki z zaliczeniem "zgona" (nie mowie ze wszystkie)..Ja również przezyłam takie cos i potem czulam się parszywie.. myslalam o sobie jak o zwyklej szmacie. To dało mi wiele do myślenia i nigdy nie upiłam się do takiego stanu..

Duzo rozmawiaj z siostra, tlumacz bo widocznie ona wiele spraw nie rozumie..
I przestan sie tak martwic bo to ze chodzi przygnebiona to normalne bo czuje sie z tym zle...

Będzie dobrze
alineczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 00:30   #95
Malaika85
Zadomowienie

mysle ze po gwalcie, dzien pozniej siostra by odczuwala tam bol, pojawilaby sie jakas chociaz mala krew.
dlaczego ból? bo gwalt to stosunek wbrew sobie, wbrew fizjologii. dziewczyna nie jest podniecona, wiec pochwa nie jest nawilzona śluzem. a taki stosunek powoduje otarcia, zwlaszcza gwalt - bo jest to intensywny stosunek.

jesli siostra nie odczuwa zadnego bólu, to albo nic nie zaszlo, albo to nie był gwałt...
Malaika85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości