![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gwałt?
Zastanawia mnie tylko jedno, wcale nie to, że 17-latka upiła się trzeci raz w życiu, i to w biały dzień. Nawiasem mówiąc, nie takie ekscesy mi się zdarzały, i wyrosłam na porządnego człowieka, nie zmarnowałam sobie życia, studiuję, pracuję, i dziś prawie nie piję. Ale nie o to mi chodzi. Zastanawia mnie to, że autorka postu tak się zamartwia (szczerze mówiąc jak dla mnie to już lekka przeginka), twierdzi że rozmawiała z siostrą. I co w takim razie powiedziała ta nieszczęsna 17-latka? Bo jak na razie to doczytałam tylko, iż usłyszała mnóstwo morałów, a ciekawa jestem, co myśli o swoim zachowaniu sama delikwentka? I czy ktoś w ogóle zapytał ją, dlaczego chodzi taka smutna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zresztą... bogowie, gdyby dziewczyna została zgwałcona (a zaznaczam, że gwałtem jest czyn wbrew woli) to prawie by chodzić nie mogła i to bynajmniej nie z powodu bolącej nogi po przewróceniu. Jak dla mnie aby uzdrowić atmosferę w domu należy sprawę taktownie przemilczeć, miast ją drążyć, kto wie czy dziewczę nie chodzi teraz zamyślone przez to, że autorka tego postu sugeruje jej domniemany gwałt? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
mogła uprawiac sex po pijanemu!! ale nie nazywajmy tego gwałtem byla pijana zrobila to dla przyjemnosci rozne sa dziewczyny upija sie i skacza do łożka i nic potem nie pamietaj!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
JA daje ogromny + dziewczynie za taką troskę o siostrę..
![]() Nie rozumiem po co niektore osoby wypowiadaja sie ze tamta pije, na kogo wyrosnie..itd. Kobitki.. odpowiadajmy na pytania a jakies "zaczepki" zostawiajmy sobie. Dziewczyna 17 lat ma swój rozum, sama wie co dobre a co złe.. KAzdy przez to przechodzil.. My zapewne też miałbysmy wpadki z zaliczeniem "zgona" (nie mowie ze wszystkie)..Ja również przezyłam takie cos i potem czulam się parszywie.. myslalam o sobie jak o zwyklej szmacie. To dało mi wiele do myślenia i nigdy nie upiłam się do takiego stanu.. Duzo rozmawiaj z siostra, tlumacz bo widocznie ona wiele spraw nie rozumie.. I przestan sie tak martwic bo to ze chodzi przygnebiona to normalne bo czuje sie z tym zle... Będzie dobrze ![]()
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
mysle ze po gwalcie, dzien pozniej siostra by odczuwala tam bol, pojawilaby sie jakas chociaz mala krew.
dlaczego ból? bo gwalt to stosunek wbrew sobie, wbrew fizjologii. dziewczyna nie jest podniecona, wiec pochwa nie jest nawilzona śluzem. a taki stosunek powoduje otarcia, zwlaszcza gwalt - bo jest to intensywny stosunek. jesli siostra nie odczuwa zadnego bólu, to albo nic nie zaszlo, albo to nie był gwałt... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.