|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!
Cytat:
chociaż plany ma sprecyzowane ja też chcę taki finał
|
|
|
|
|
#4802 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm...tak a propos Slaven'a Bilić'a i wycieczki Pauli po zakamarkach pamięci - mi on przypomina..GAROU
. No serio!
|
#4803 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4804 | ||
|
MUSEarka
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Garou?
Może rzeczywiście trochę podobni, ale to raczej nie o niego mi chodziło.
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
http://sport.onet.pl/0,1264200,17748...wiadomosc.html
nie umiem sie juz tego meczu doczekac chyba wlasnie glownie z tego powodu tez bo to co tu napisali to oddaje to co ja czuje bo w Niemczech mozna sie z czasem czuc jak we wlasnym domu ![]()
|
#4807 |
|
Zadomowienie
|
Widze, ze jest tutaj duze oblezenie
Jesli chodzi o faworyta to moim jest Hiszpania Dawno nie odniesli zdanego wiekszego sukcescu, wiec nalezy im sie zwyciestwo. Mam nadzieje, ze znow wygraja z Rosjanami, bo chcialabym zobaczyc ich w finale, a pozniej jak zdobywaja 1sze miejsce... Tylko teraz zapewne bedzie ciezko pokonac Rosjan, bo w ost 3meczach pokazali sie z b.dobrej strony. Ale przynajmniej bedzie duzo emocji I fajnie by bylo jakby Boniek komentowal pozostale mecze, bo robi to po prostu fenomenalnie
|
|
|
|
#4808 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzie dobry wszystkim . trochę mi zajęło otarcie łez, uspokojenie się i jestem. układałam sobie cała noc co by tu napisać ale juz nie pamiętam nic.. na początku chce złożyć gratulacje fankom Hiszpani ze przejscie ich faworytów do półfinału.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Podsumowując. To nie był mecz. to był sparing trenigowy. obie druzyny nie pokazały praktycznie nic. no oprócz paru akcji Torresa i Villi i Toniego. reszta to nie byli gracze, to były ich cienie. zero pressingu ze strony Włochów. gra w poprzek boiska Hiszpanów. nie wiem , bali sie? mało groźnych kontr Espanii, po ktorych mógł pasć gol. "mecz" nudny jednym słowem. ale koniec. teraz zajme sie Włochami. cóż.. słabe występy nie są tylko wina Donadoniego. To przede wszystkim brak Cannavaro, Gatuso, Pirlo. słaba jakośc gry Cassano. jedynie może sie pochwalić niezłą grą Buffon, Grosso i Chiellini. linia pomocy praktycznie nie istniała. wszystkie podania do Cassano a potem do Toniego szły od Grosso. błedem Donadoniego było wstawienie del Piero dopiero w dogrywce. oraz nie wystawienie go do rzutów karnych. powinien strzelac za znienawidzonego przez Hiszpanów di Natale. chłopak sie zdenerwował gwizdami i spudłował. cóż. nie zawsze Italia musi wygrywac. uwazam, ze zmiana trenera nie duzo pomoże. trzeba pomysleć nad personalizacja zespołu. napewny gdy wróca optymalni, standardowi gracze wszystko wróci do normy. tyle, ze juz beda po EURO. pozyjemy, zobaczymy. jeszcze raz gratuluje Hiszpani. może z goryczą i ironia teraz powiem, ze bym chiała ,zeby w finale grała ROsja - Turcja. może byc ciekawie. teraz nie mam juz komu kibicować więc nie miejcie mi za złe takiego postawienia sprawy ale dla mnie ta impreza juz starciła na znaczeniu i jeśli ma byc tak jak jest to niech będzie jeszcze gorzej. a może i lepiej? hmm zobaczymy. narazie zycze Włochom powrotu do tej formy sprzed dwóch lat. a Wam emocji podczas półfinałow i finału ![]() http://www.euro2008.wp.pl/kat,94292,...wiadomosc.html
|
|
|
#4809 |
|
MUSEarka
|
głupi Wizaż
a mam avatarki [dwa, bo skromnie ale są :P] dla fanek Crissa
|
#4810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe, zaszaleje dopiero...jak dobrze pojdzie ... najpierw wyniki z matury ;D Cytat:
żaluję, że mnie z tobą nie ma tam bo tak sama musze swietowac i nikt ze mną nie chce kibicowac a jak mnie rozpiera energia i radosc to nikt ze mna tego nie podziela tam by bylo zupelnie inaczej <rozmarzona> ehhhhCytat:
Cris robi miny przeee pierwszego bym troche ubarwila...ale kadr jest idealny ;D i napis
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam!!!
http://euro2008.blox.pl/2008/06/Moim...satu-jest.html Nie wiedziałam, że w radio jest śmieszniej niż w meczu komentowanym przez Bońka ![]() Same perełki. Zimoch rządzi.
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
świetne
|
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bede swietowac z moimi chlopcami, bo akurat mam bardzo dlugi wieczor z nimi....mojej szefowej pacjent stwierdzil ze to i tak jest obojetne kto wygra (w gazetach tez tak pisze ) bo swietowac beda tak czy siak
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo przechętnie bym tam pojechala do ciebei ![]() i pomyslec, ze gdyby nie te studia porabane to bym wlasnie w czwartek leciała do Dojczlandu ehhhhhihih... i znalazła sie juz pierwsza fanka ![]() hehe, no śnić to mi sie nie śnią...ale sklamalabym gdybym poweidziala, ze sie nie boje a śnić to mi sie dziś śnil Poldi hahaha... niestety nie pamietam co sie w tym snie dzialo...tylko wiem, ze byl dlugi i piękny pierwszy raz mi sie przysnil... od dwóch lat ! cud
|
|
|
#4818 |
|
Wtajemniczenie
|
Dwa dni bez żadnego meczu... Dziwne uczucie
![]() Cieszę się, że wczoraj Hiszpania wygrała ![]() ![]() Teraz kibicuję Niemcom, a na drugim miejscu Hiszpanii. Byle nie Rosjanie ![]() Cały czas się smucę odpadnięciem Oranje Nie byłoby tak źle, gduby nie to, że Van Der Sar już z nimi nie zagra Edwinek poszedł won Smutkowo A w ogóle słyszałyście jak on bosko mówi po angielsku? Zamiast "s" mówi "sz" Np. Stop this game wymawia Sztop disz gejm.http://www.youtube.com/watch?v=R_YxwNS-oZ8 ![]() http://www.youtube.com/watch?v=VVds1mx-oJM plejersz Ehhh kocham jego inglisz![]() http://www.youtube.com/watch?v=xY_AGlAqcm0 f... hell
|
#4819 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu
Ja mam właśnie opis na gg "Całą noc śnił mi się Lukas Podolski Co powiedziałby na to Freud?![]() " A wolałabym żeby śnił mi się Boruc, Ballack albo Edwin Ehhh... Ale Podolski też ciacho![]() A dlatego kibicujemy Niemcom http://www.youtube.com/watch?v=R_A1iryLo-E Boskie hehe
|
#4820 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Że niektórzy polscy piłkarze, byli (komentatorzy Polsatu) i obecni czują się jakby byli Równi, innym wielkim gwiazdom światowego Futbolu... Typu Ronaldo, Ballack... i inni Może jakbyśmy byli pokorniejsi, to i umieli byśmy więcej, a tak... tylko Boruc nam pozostał... Reszta, szkoda gadać (( Najlepiej zwalić winę na Leo... chociaż nie mówię, że On jest bez wad. Ale to przykre, jakie wrażenia wywiezie z Polski L.B do Hollandii.
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
jupi jupi jupi... znalazłam sobie piekne fotki w super jakości Dojczów
ihihih... kocham się Tri moge już wrzucac na WMowy? bo mam już zalegające ponad 1200 zdjęć moich niuniów i nie moge pokazywac hahaha... wracaj tu na wizaz szybko, bo bacik ![]() nie mam co robić xD to pokaze wam kilka fotek i lecę spać supa deutschland...supa deutschland... ole ole ole jejuuuu, meczyk ludzie...gdzie jest meczyk ![]() fotki: 1 - ;D słodziaki moje Merte, Metze, Jensi2 - buziiii ![]() 3 - balla XD 4,5 - loweeee 6 - trochiś
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
dobry późny wieczór
![]() Cytat:
chyba już więcej nie dam rady napisać. ale przeczytałam wszystkie zaległości ![]() idę spać. dobranoc.
|
|
|
|
|
#4823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
ja oczywiscie trzymam kciuki za Niemcow
i za Podolskiego *serduszka* ![]() moglby juz byc jakis mecz.............. |
|
|
|
#4825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ktory by mi Paryz do Niemiec sprowadzil jakby mogl, wiec w twoje strony mnie zawiezc nie sprawi mu to klopotu a jeszcze zeby mi sie przypodobac to da nam sie sie wykorzystac mnie sie wyniki nie snily, mnie sie snilo ze sie na studia nie dostalam i wysnilam w sumie dobrze bo nie bylo by mnie tutaj Cytat:
juz jutro
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
mav - wiem wiem.. i to jeszcze Niemcow.. ah
|
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozbrajasz mnie ???brat Szwajnia jest teraz ciemny ??? bo On chyba mój był tak generalnie
|
|
|
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
Również marzy mi się finał Hiszpania - Niemcy. Oczywiście Hiszpanów wygrana po zaciętym meczu. Ach, marzenie...ale całkiem realne.
![]() Mi Bilic także przypomina Garou. Kiedy go pierwszy raz zobaczyłam, to od razu mi się z nim skojarzył. ![]() Zazdroszcze wam snów. Tzn. o Podolskim i reszcie euro ciach. Ja, choćbym cały dzień myślała o którymś z nich, to i tak zero szans na takie sny.
|
|
|
|
#4829 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi sie śniło, że Hiszpania przegrała 1-0 z Włochami. Dobrze, że ten mecz już był
kolejny dzien bez meczu..ehh
|
|
#4830 | ||
|
MUSEarka
|
Pozwalam
![]() Cytat:
Cytat:
a dzisiaj śnił mi się np mój przyjaciel, bo wczoraj oglądałam jego zdjęcia na n-k ![]() Booże wreszcie mi wizaż działa! wczoraj cały dzień net mi tak mulił że masakra aż wieczorem zdesperowana weszłam na wizaz przez komorke, zobaczyc tylko czy dużo zaległości, ale naszczęście nie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

chociaż plany ma sprecyzowane 
:

Może rzeczywiście trochę podobni, ale to raczej nie o niego mi chodziło.

... najpierw wyniki z matury ;D