PM 2017, cz. 58 - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-12-19, 13:57   #181
aankaa092
Zakorzenienie

PM 2017, cz. 58

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Zaparzona mąka ? To forum nie przestanie mnie zadziwiać

Ja się ciesze, że mamy tego robota właśnie najbardziej ze względu na ugniatanie ciasta Tak to wyciągamy już ładnie ugniecione a normalnie nienawidziłam tego robić - całe palce sklejone, pod paznokciami itd

Dacie rade, szybko minie Chociaż domyślam się, że to nie będzie łatwe

Mam jedne ciążowe zwykłe czarne ale ich nie lubię

Nie wiem czy na tym etapie to możliwe ale może dziecko uciska na przeponę ? Ja teraz czasem mam spory problem z oddychaniem
Nie, nie dostaje nawet do pępka.

Ja tez mam spodnie ciążowe, ale bezsensowne jest ich noszenie bez ciążowego brzuszka.

Ja właśnie robię sos bolognese do spagetti. Mąż się uparł. Ale bez mięsa. Robię z grzybami mung i cuknią.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Tak w ogóle to polecam wam grę „ego”. Jest serio świetna! Nie jest długa, wiec nie jest męcząca, ale można zaczynac od nowa i dalej będzie zabawnie i nie ma tak, ze jak się gra z różnymi osobami to sami wiemy co będzie i wygramy. Nie, zawsze jest inaczej, bo to właśnie nasi „przeciwnicy” zmieniają cała grę

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2017-12-19 o 13:58
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-19, 14:35   #182
nivea91
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017, cz. 58

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
chyba kumulacja wszystkiego, zmęczenie, powoli przygotowania do wyjazdu TŻ, wizja że wszystko będzie na mojej głowie - urządzanie chaty, starania pójdą na bok itd itp normalnie aż sie TŻ poryczałam wczoraj niby wiedzieliśmy że będą te szkolenia, ale miały być później, miały być rzadziej, ale w jednostce sobie wymyślili, że zamiast w 2 lata ma On je zrobić w ciągu niecałego roku
Asiu szkoda że tak wyszlo, ale jak szybciej skończy to szkolenie to już będziecie razem

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-12-19, 14:53   #183
karla906
Wtajemniczenie

Witam się w nowym wątku Dziewczyny od soboty mieliśmy tyle na głowie, że wizaż przez mysl mi nie przeszedł Dzis juz TZ pojechal do siebie i widzimy sie za tydzien, 3 dni przed ślubem Załatwilismy kwiaciarnie, omówiliśmy wszystko z DJ, przygotowaliśmy butelki wódki i dokupiliśmy reszte alko i zawiezlizmy na sale, zrobilismy plan usadzenia gosci, rozpisalismy ich na pokoje do noclegu,widzielismy sie tez z ksiedzem, ale tak nas wkurzyl ze dzisiaj jeszcze raz jade do niego i niedobrze mi na samą myśl. Ogl cale spotkanie widac ze czekal az wyjdziemy, niczego nie zanotował, wszystko na słowo honoru...powiedział że sam zadzwoni do jakiegos organisty i nie zapisal nawet ze chcemy kolędy. Wiec jade dzis w godzinach otwarcia kancelarii i chce numer do tego organisty i sama z nim chce sobie ustalic. Moze gdybysmy dali koperte na poczatku a nie na koncu rozmowy to byloby inaczej oprocz tego odebralam juz suknie z nakryciem, welonem, mam ją już w domu wrzuce do klubu fotki, ale mama je robiła wiec wiecie...:P Dostałam od sklepu upominek- podwiązkę Z DJa poki co jestesmy mega zadowoleni, był świetnie przygotowany. z rzeczy do załątwienia: ten numer do organisty i z nim ustalić, musze pojechać na sale dac liczbe gosci, noclegów, zrobić kolaże zdjęć dla rodziców, kupić rajstopy, załatwić animatorke (nasz DJ o to poprosil dzisiaj), aha, i powiedział że nawet jesli nam się dobrze tańczy to on ma fajnych znajomych tancerzy i dziś siędo nich zapisalismy na 2 godzinki 2 dni przed slubem Może nam coś fajnego podpowiedzą. Reszta to juzn a dzien przed slubem: dowiezc plan siedzenia gosci i winietki, litery na stół, itp. No i to chyba wszystko Ogl gdyby nie ten ksiądz byloby pieknie, a on nas tak zdenerwował

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

W klubie są już fotki mojej sukni, ale jak mówiłam, niewyraźne i w takim świetle że niezbyt widać tak jak w rzeczywistości Od fotografa ze ślubu będziecie miały ładne
karla906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-19, 15:18   #184
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cytat:
Zaparzona mąka ? To forum nie przestanie mnie zadziwiać

Ja się ciesze, że mamy tego robota właśnie najbardziej ze względu na ugniatanie ciasta Tak to wyciągamy już ładnie ugniecione a normalnie nienawidziłam tego robić - całe palce sklejone, pod paznokciami itd

mnie uczono, że do pierogów trzeba zlać mąkę wrzątkiem, wymieszać i poczekać aż wystygnie o wtedy ugniatać ciasto.
Ja tam mogę ugniatać bo na razie jestem zmuszona do krótkich paznokci No ale dzisiaj TŻ ugniatał

Asia dacie radę, szybko zleci

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-19, 15:20   #185
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
chyba kumulacja wszystkiego, zmęczenie, powoli przygotowania do wyjazdu TŻ, wizja że wszystko będzie na mojej głowie - urządzanie chaty, starania pójdą na bok itd itp normalnie aż sie TŻ poryczałam wczoraj niby wiedzieliśmy że będą te szkolenia, ale miały być później, miały być rzadziej, ale w jednostce sobie wymyślili, że zamiast w 2 lata ma On je zrobić w ciągu niecałego roku
Współczuję Ale na pewno dacie radę

Wróciłam od orto. 50 % żelastwa w buzi mniej Ale nie mogę się przyzwyczaić Jakieś takie brzydkie te zęby, takie długie, trójkątne, jak nie moje
A teraz gorsze wieści, mam najprawdopodobniej początki parodontozy. Dziąsła mi strasznie krwawią, zęby są bardzo ruchliwe, przesuwają się jak chcą w sumie. Widać nawet po tych dolnych że trzymają się troche na "słowo honoru" i są takie chwiejne. Także teraz muszę iść na zdjęcia żeby zobaczyć czy coś jeszcze nie dzieje się z kośćmi i wierzyć że dolne zęby się nie rozjadą
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-19, 15:29   #186
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Nie, nie dostaje nawet do pępka.

Ja tez mam spodnie ciążowe, ale bezsensowne jest ich noszenie bez ciążowego brzuszka.

Ja właśnie robię sos bolognese do spagetti. Mąż się uparł. Ale bez mięsa. Robię z grzybami mung i cuknią.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Tak w ogóle to polecam wam grę „ego”. Jest serio świetna! Nie jest długa, wiec nie jest męcząca, ale można zaczynac od nowa i dalej będzie zabawnie i nie ma tak, ze jak się gra z różnymi osobami to sami wiemy co będzie i wygramy. Nie, zawsze jest inaczej, bo to właśnie nasi „przeciwnicy” zmieniają cała grę

Z grzybami mung :O pierwsze słyszę o takiej wersji spagetti

Właśnie ostatnio przy ‚ego’ zatrzymaliśmy się w sklepie i stwierdziliśmy że poczytali recenzje to może kupimy. Widzieliśmy 3 wersje: klasyczną, love i family. Chyba najlepsza byłaby klasyczna bardzo lubimy planszówki ale te długie to fakt, męczące. Ostatnio graliśmy w Blood rage i jak dla mnie za długie i za nudne.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Karla super że wszystko dopięte a z księżmi to niestety tak często bywa

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Czekoladowo
Trzymam kciuki żeby z zębami wszystko się unormowało

3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-19, 15:52   #187
oljaa
Zakorzenienie

Tak się wkurzyłam na Tża, że teraz jestem jeszcze bardziej na siebie zła ale półki wiszą

oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-19, 16:19   #188
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:
A kiedy i na ile wyjeżdża? Nie martw się, będzie ciężko, ale dacie radę My jesteśmy przykładem że się da
Stary 2017-12-19, 16:30   #189
micia00
Wtajemniczenie

A wpadne z buciorami i zadam pytanie:
Kreta na koniec maja/początek czerwca? polecacie? samemu czy z biurem? jakieś rady od tych co były, propozycje?
micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-19, 16:58   #190
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Tak się wkurzyłam na Tża, że teraz jestem jeszcze bardziej na siebie zła ale półki wiszą

Ja tez sie wkurzylam i siedze w drugim pokoju...

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Kreta na koniec maja/początek czerwca? polecacie? samemu czy z biurem? jakieś rady od tych co były, propozycje?
Nie bylam w tym okresie w Grecji, ale pogoda na pewno bedzie jesli nie znajdziesz taniego lotu do Aten i potem na Krete to lepiej z biurem, bo nie jestem pewna, ale zwyklych lotow chyba nie ma bezposrednio, tylko czartery.

serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-19, 17:11   #191
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:

będziemy się wzajemnie wspierać
No pewnie

Stary 2017-12-19, 17:14   #192
czekoladowoo
Zakorzenienie

Wlasnie nam anulowali zamowienie z prezentem dla ojca zamowilismy na szybko z innego sklepu kurierem. Mam nadzieje ze dojdzie i bedzie mozna powiedziec ze uratowałam swieta

Stary 2017-12-19, 17:20   #193
micia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Wlasnie nam anulowali zamowienie z prezentem dla ojca zamowilismy na szybko z innego sklepu kurierem. Mam nadzieje ze dojdzie i bedzie mozna powiedziec ze uratowałam swieta

Mi napisali wczoraj ze ze wzgledu na duza liczbe zamowien czas realizacji do 12 dni roboczych. A zamawialam tydzien temu

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Wizaz Forum mobile app

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Nie bylam w tym okresie w Grecji, ale pogoda na pewno bedzie jesli nie znajdziesz taniego lotu do Aten i potem na Krete to lepiej z biurem, bo nie jestem pewna, ale zwyklych lotow chyba nie ma bezposrednio, tylko czartery.

Dzieki

Stary 2017-12-19, 17:34   #194
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam od orto. 50 % żelastwa w buzi mniej Ale nie mogę się przyzwyczaić Jakieś takie brzydkie te zęby, takie długie, trójkątne, jak nie moje
A teraz gorsze wieści, mam najprawdopodobniej początki parodontozy. Dziąsła mi strasznie krwawią, zęby są bardzo ruchliwe, przesuwają się jak chcą w sumie. Widać nawet po tych dolnych że trzymają się troche na "słowo honoru" i są takie chwiejne. Także teraz muszę iść na zdjęcia żeby zobaczyć czy coś jeszcze nie dzieje się z kośćmi i wierzyć że dolne zęby się nie rozjadą
Ojjj

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;79814281]Z grzybami mung :O pierwsze słyszę o takiej wersji spagetti

Właśnie ostatnio przy ‚ego’ zatrzymaliśmy się w sklepie i stwierdziliśmy że poczytali recenzje to może kupimy. Widzieliśmy 3 wersje: klasyczną, love i family. Chyba najlepsza byłaby klasyczna bardzo lubimy planszówki ale te długie to fakt, męczące. Ostatnio graliśmy w Blood rage i jak dla mnie za długie i za nudne.
[/QUOTE]
Ja też nie słyszałam ale brzmi apetycznie
Blood rage mi się super podobało Albo Posiadłość szaleństwa w którą raz graliśmy 6h

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Cytat:
Co Tżci narobili?

Cytat:
Ja dzisiaj pół godziny czekałam na poczcie na odbiór przesyłki. Ale to tylko moje buty, prezentu siostry nadal nie ma
Stary 2017-12-19, 17:38   #195
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
No pewnie

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:

Co zamówiłas?

Mi dziś przyszedł prezent dla babci

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-19, 17:41   #196
karla906
Wtajemniczenie

Byłam u tego księdza. Nie dał mi numeru do tego organista ale powiedział że on na 100% załatwi organiste I będą kolędy. I to mi styknie, a jak zagra inaczej to wyznaczona osoba pójdzie po ślubie i odpowiednio skomentuje powoli zaczyna mi być już obojętne, aby był ślub a na pytanie ile jest ławek odpowiedział żebym sobie policzyla

Stary 2017-12-19, 17:47   #197
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Co zamówiłas?

Mi dziś przyszedł prezent dla babci

Wideorejestrator jazdy

Stary 2017-12-19, 17:48   #198
_GlamourGirl_
Zakorzenienie

Rzuciłam się w wir świątecznych porządków. Ogarnęłam jak umyć rzeczy które są wysoko .

2.04.2018

_GlamourGirl_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-19, 18:10   #199
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję Ale na pewno dacie radę

No też mi było dziwnie po zdjęciu aparatu,te duże zęby

Tez mi się ruszały po zdjęciu ale u mnie to przeszło

Karla wow wszystko wcześniej ogarnięte

Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość
A kiedy i na ile wyjeżdża? Nie martw się, będzie ciężko, ale dacie radę My jesteśmy przykładem że się da
Tylko wiesz inaczej sprawa wygląda jak się mieszka razem i trzeba się rozłączyć jak byłam na studiach to też wytrzymywałam spokojnie 1-2 tygodniowe rozłąki. Ale jak już się jest ze sobą ciągle to jest ciężej.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:

Mój jeszcze nie wrócił z pracy ale mam dzisiaj taki zły humor że boje się że się pokłócimy...

Kurcze chciałabym wyjechać w tym sezonie w jakieś ciepłe miejsce ale nie wiem jak to będzie. Te wesela i komunię nas zabiją w przyszłym roku

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_ Pokaż wiadomość
Rzuciłam się w wir świątecznych porządków. Ogarnęłam jak umyć rzeczy które są wysoko .

Ja już mam dość a końca nie widać jednak

malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-12-19, 18:10   #200
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
No też mi było dziwnie po zdjęciu aparatu,te duże zęby

Tez mi się ruszały po zdjęciu ale u mnie to przeszło

Karla wow wszystko wcześniej ogarnięte

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Tylko wiesz inaczej sprawa wygląda jak się mieszka razem i trzeba się rozłączyć jak byłam na studiach to też wytrzymywałam spokojnie 1-2 tygodniowe rozłąki. Ale jak już się jest ze sobą ciągle to jest ciężej.
Tu się zgodzę bo ostatnio byliśmy już ciągle razem i dzis pojechał i będzie z rodziną już tutaj za tydzień i mi smutno bardzo :P

A my czekamy aż nasz last minute zniży się jeszcze o 200 zł i rezerwujemy maderę na 2-9 stycznia
Stary 2017-12-19, 18:27   #201
czekoladowoo
Zakorzenienie

Malgosiu oby i u mnie było jak u Ciebie i przestały sie ruszać. Tylko moje nawet w aparacie wedruja jak chca do tego dziasla krwawia mi na potęgę.
Długo sie przyzwyczajałas do zebow bez aparatu?

Stary 2017-12-19, 18:32   #202
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
hej to jak nie wyrobisz planu masz tylko gołe 1500 bez zadnych bonusów
to tez bym zrezygowala najnizsza nie jest warta tego użerania się z ludźmi
no więc właśnie. Tylko głupio mi trochę, bo 'ci na górze' by chcieli, żebym się podszkoliła i kierownikiem salonu została, ale za takie pieniądze się męczyć nie będę
Cytat:
Ale miałam prąciową noc Nie mogłam zasnąć, Tż chrapał mi nad uchem, kręgosłup mnie tak bolał, że myślałam, że pęknie i na siku wstawałam chyba 5 razy
Jak Tż poszedł do pracy to od razu lepiej i tak obudziłam się o 11

To już niedługo
e, to niewielka różnica w ciąży czy nie ja średnio 3 razy w nocy na siku się budzę, ale pleców współczuję

no niedługo - TŻ już mi żonuje

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;79806876]
Hejo Anemone
Dasz radę zrzucić do sukni No i z tą pracą racja - nie męcz się bo to bez sensu siedzieć tam za grosze, a jeszcze z ludźmi się użerać.
[/QUOTE]
no na pewno, podkręcam się jeszcze Sauną
Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
Ejj, Pm 2018 mają dopiero 9 część Coś słabiutko
[/COLOR]Anemone to już za chwilę!!! [/QUOTE]
faktycznie mało

nooo
Cytat:
Witam się w nowym wątku Dziewczyny od soboty mieliśmy tyle na głowie, że wizaż przez mysl mi nie przeszedł Dzis juz TZ pojechal do siebie i widzimy sie za tydzien, 3 dni przed ślubem Załatwilismy kwiaciarnie, omówiliśmy wszystko z DJ, przygotowaliśmy butelki wódki i dokupiliśmy reszte alko i zawiezlizmy na sale, zrobilismy plan usadzenia gosci, rozpisalismy ich na pokoje do noclegu,widzielismy sie tez z ksiedzem, ale tak nas wkurzyl ze dzisiaj jeszcze raz jade do niego i niedobrze mi na samą myśl. Ogl cale spotkanie widac ze czekal az wyjdziemy, niczego nie zanotował, wszystko na słowo honoru...powiedział że sam zadzwoni do jakiegos organisty i nie zapisal nawet ze chcemy kolędy. Wiec jade dzis w godzinach otwarcia kancelarii i chce numer do tego organisty i sama z nim chce sobie ustalic. Moze gdybysmy dali koperte na poczatku a nie na koncu rozmowy to byloby inaczej oprocz tego odebralam juz suknie z nakryciem, welonem, mam ją już w domu wrzuce do klubu fotki, ale mama je robiła wiec wiecie...:P Dostałam od sklepu upominek- podwiązkę Z DJa poki co jestesmy mega zadowoleni, był świetnie przygotowany. z rzeczy do załątwienia: ten numer do organisty i z nim ustalić, musze pojechać na sale dac liczbe gosci, noclegów, zrobić kolaże zdjęć dla rodziców, kupić rajstopy, załatwić animatorke (nasz DJ o to poprosil dzisiaj), aha, i powiedział że nawet jesli nam się dobrze tańczy to on ma fajnych znajomych tancerzy i dziś siędo nich zapisalismy na 2 godzinki 2 dni przed slubem Może nam coś fajnego podpowiedzą. Reszta to juzn a dzien przed slubem: dowiezc plan siedzenia gosci i winietki, litery na stół, itp. No i to chyba wszystko Ogl gdyby nie ten ksiądz byloby pieknie, a on nas tak zdenerwował
a co z tym futerkiem brązowym? Znalazłaś?

nam brakuje podziękowań dla rodziców, winietek, plastikowych pojemników na jedzenie z wesela, musimy pousadzać gości i doszlifować pierwszy taniec i petardy na tort i jakieś tuby strzelające
Cytat:
trzymam kciuki, żeby się okazało wszystko dobrze
Cytat:
A my czekamy aż nasz last minute zniży się jeszcze o 200 zł i rezerwujemy maderę na 2-9 stycznia
my przekładamy podróż poślubną na wakacje nie wiadomo jak będzie wyglądał kolejny semestr na podyplomówce TŻ.
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-19, 18:33   #203
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Ojjj

Ja też nie słyszałam ale brzmi apetycznie
Blood rage mi się super podobało Albo Posiadłość szaleństwa w którą raz graliśmy 6h

Co Tżci narobili?

Ja dzisiaj pół godziny czekałam na poczcie na odbiór przesyłki. Ale to tylko moje buty, prezentu siostry nadal nie ma
Moj maz ma urodziny tuz przed Sylwestrem. Jak kupuje mu prezent to zawsze jest on "wiekszy" bo swiateczno-urodzinowy. W tym roku nie mialam pomyslu, wiec sie go zapytalam i w jego przypadku to byl blad :/ ... na poczatku sam nie wiedzial, ale potem stwierdzil, ze perfumy mu sie znudzily to moglabym kupic inne, ok, kupione i mowie, co jeszcze? Nie wie no to mowie, ze ma sobie cos z ciuchow kupic, ale zakaz niebieskich/ granatowych rzeczy!!! Ma tylko takie. Kupil sobie dzinsy, jakie granatowe. Mysle no ok, w sumie to spodnie. Pamietaj koszule lub sweterek inny kolor. Pyram sie go dzisiaj czy cos znalazl, a on tak i zamowil dzinsowa geanatowa koszule....zapytalam czy nie mogl kupic jednej innej dla mnie i wywiazala sie dyskusja...wrrr.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-12-19, 19:36   #204
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Koleżanka leci na koniec maja podobno wtedy jest już ciepło 😉 tylko woda jeszcze nie jest tak mega gorąca 😉

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-19, 19:36   #205
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
no więc właśnie. Tylko głupio mi trochę, bo 'ci na górze' by chcieli, żebym się podszkoliła i kierownikiem salonu została, ale za takie pieniądze się męczyć nie będę

e, to niewielka różnica w ciąży czy nie ja średnio 3 razy w nocy na siku się budzę, ale pleców współczuję

no niedługo - TŻ już mi żonuje

no na pewno, podkręcam się jeszcze Sauną

[/COLOR]Anemone to już za chwilę!!!
faktycznie mało

nooo

a co z tym futerkiem brązowym? Znalazłaś?

nam brakuje podziękowań dla rodziców, winietek, plastikowych pojemników na jedzenie z wesela, musimy pousadzać gości i doszlifować pierwszy taniec i petardy na tort i jakieś tuby strzelające

trzymam kciuki, żeby się okazało wszystko dobrze

my przekładamy podróż poślubną na wakacje nie wiadomo jak będzie wyglądał kolejny semestr na podyplomówce TŻ. [/QUOTE]

W wakacje to planujemy Gruzje ze znajomymi ja zawsze marzylam zeby prosto po weselu spakować walizkę, i chyba sie uda Nie chciałam brązowego, kolor przewodni chabrowy, buty chabrowe, (wrzucilam Wam?), suknia krem, i jeszcze brązowe futro
Stary 2017-12-19, 19:41   #206
paulinunia
Zakorzenienie

Ja w maju lecę do Turcji 😎 już mi się chce tego ciepła 😍

Czekoladowo wiem jaka ulgę czujesz bez części aparatu 😀

Asia zajmiesz się urządzaniem mieszkania i ten czas oczekiwania szybko minie 😉

I widzę że nasze pm grudniowe idealnie przygotowane 😎

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

A i co do wyjazdów to patrzyłam i fajne są też oferty do Albanii 😉 podobno nowa baza hotelowa bo oni dopiero zaczynają z taką większą turystyka 😉

Stary 2017-12-19, 19:42   #207
micia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
Koleżanka leci na koniec maja podobno wtedy jest już ciepło 😉 tylko woda jeszcze nie jest tak mega gorąca 😉

I tak pewnie cieplejsza niz baltyk w sierpniu a nie wiesz gdzie? Z biurem?

Stary 2017-12-19, 19:45   #208
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Koleżanka leci na koniec maja podobno wtedy jest już ciepło tylko woda jeszcze nie jest tak mega gorąca

Goraca woda w Grecji? Hmmm ciepla i bardzo ciepla ok, ale goraca na pewno nie

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Ja w maju lecę do Turcji już mi się chce tego ciepła

Czekoladowo wiem jaka ulgę czujesz bez części aparatu

Asia zajmiesz się urządzaniem mieszkania i ten czas oczekiwania szybko minie

I widzę że nasze pm grudniowe idealnie przygotowane

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

A i co do wyjazdów to patrzyłam i fajne są też oferty do Albanii podobno nowa baza hotelowa bo oni dopiero zaczynają z taką większą turystyka

Mam dwie znajome, ktore byly i mowia, ze straszny syf, a tez myslaly, ze super.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Paulinia o w Turcji to masz goraca wode ( nie wiem jak w maju) ale w sierpniu byla zupa

Stary 2017-12-19, 19:51   #209
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
I tak pewnie cieplejsza niz baltyk w sierpniu a nie wiesz gdzie? Z biurem?

Biuro daleko nie masz bo w galerii

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Serduszko dla mnie jak byliśmy w sierpniu w Grecji to była bardzo bardzo ciepła. Z tym gorąca to przesadziłam 😀
A w Turcji w maju to jeszcze nie będzie tak bardzo nagrzana. Chyba 😉

Micia no napewno cieplejsza będzie niż masz Bałtyk latem 😀

Stary 2017-12-19, 19:52   #210
serduszko165
Zakorzenienie

Gdzie lecicie do Turcji?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości