Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-24, 11:33   #1711
bassienka
Zadomowienie

GG do bassienka Send a message via Skype™ to bassienka
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III

Mechanik pokombinował, przełożył coś tam ze starej szkrzyni do tej kupionej i samochodzik jest OK. Będzie jeździł

--------------
Hmmm...Wiecie, co? Juz 4 stronę ja zaczynam Tj. mój post jest jako pierwszy. Jakoś tak śmiesznie się składa

ALBUMY
[*] 18.06.2010

Edytowane przez bassienka
Czas edycji: 2008-06-24 o 11:35 Powód: dopisek
bassienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 11:48   #1712
Ana2
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ana2

Hej!
Jestem wreszcie,poczytalam i pozniej skrobne cos wiecej.
Wczoraj odebralismy moja siostre wiec pewnie nie bede miala czasu na udzielanie sie codziennie...
Tez musze zrobic taka galerie
ikola,zrob tez prosze taka Ulkowa galeryjke,bo nie zdazylam obejrzec wczorajszych fotek,a ciekawam jak Ulenka wyglada.Wspol czuje tego kilkudniowego maratonu

Hadzi,z okazji wczorajszego Dnia Tatusia

Jak nikt nie przyjdzie (bo jestem w sklepie) to zaraz sobie Wasze fotki poogladam...
Do pozniej.

Basiu,a Twoja Emilka dzis nie ma imieninek przypadkiem? bo widze u gory,ze dzis imieniny Emilii...

Julian

ALBUMY

Edytowane przez Ana2
Czas edycji: 2008-06-24 o 11:57 Powód: dopisek
Ana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 12:12   #1713
bassienka
Zadomowienie

Ana, tak ja wiem, że dzisiaj jest Emilii i tak naprawdę to już kilka razy w tym roku były imieniny Emilii. Powinno sie obchodzic te pierwsze po urodzinach, ale my przyjęliśmy, ze jej imieninki są 30 czerwca. Moja koleżanka, też Emilka i urodzona w lutym, zawsze wtedy je obchodziła, a poza tym, to taki ładny miesiąc

ALBUMY
[*] 18.06.2010
Stary 2008-06-24, 12:17   #1714
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi

Basiu
Nie pisałem o tym ale miałem taką cichą nadzieję że Meches da rade z tych dwóch złożyć jedną Dobrą skrzynię .
Ważne że się udało i Wasza wycieczka dojdzie do skutku.

Wiecie, co? Juz 4 stronę ja zaczynam
Znaczy Gadulec jesteś straszny .

Ana
Tak szczerze to lepiej abyś nie miała czasu na fotek oglądanie tylko na resztę z Erło klientom wydawanie .
Daj fotki siostry i Isiaczka .

Dziękuję

Radość
U nas też potworny ukrop, jeszcze trochę i pozostanie mi chodzić w samej bieliźnie
, będą foty w galerii
Stary 2008-06-24, 12:17   #1715
beauty
Raczkowanie

Witajcie
Hadżi wszystko działa tzn. nieprzyjaciele nie widzą galerii . Pozdrawiam
Stary 2008-06-24, 12:21   #1716
bassienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hadżi Pokaż wiadomość
Basiu
Nie pisałem o tym ale miałem taką cichą nadzieję że Meches da rade z tych dwóch złożyć jedną Dobrą skrzynię .
Ważne że się udało i Wasza wycieczka dojdzie do skutku.

Wiecie, co? Juz 4 stronę ja zaczynam
Znaczy Gadulec jesteś straszny .
Ja też sie cieszę, ze samochód już OK. Ale z naszego wypadu chyba nici. Tzn. pojedzie chyba tylko Karol z Ewką, bo ona ma dużo swoich śmieci i pewnie załadują cały samochód Nie mogłam tylko sie z nia dzisiaj dogadać, bo ma nerwa, bo jutro broni prace magisterską i zachowuje sie, jakby ją osa ugryzła Denerwuje sie i wogóle...

Gaduła to jestem i wiem o tym. Tylko gorzej mi wychodzi z pisaniem. Jakos tak wolę gadać niż pisać

ALBUMY
[*] 18.06.2010
Stary 2008-06-24, 13:02   #1717
Radość
Raczkowanie

Hadżi ja ci dam zdjęcia , Julię masz obok

Radość jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-24, 13:12   #1718
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi

Cytat:
Napisane przez Radość Pokaż wiadomość
Hadżi ja ci dam zdjęcia ,
No co, no co , żartowałem przecież .
Julitkę już drugi tydzień ząb "muli" i jest do niczego (znaczy cierpi bidulka ) ale mam nadzieję ze dziś dentystka coś z tym zrobi
Stary 2008-06-24, 13:27   #1719
Czarina
Wtajemniczenie

GG do Czarina

Witam
Jestem i podczytuję Was, ale jakoś nie mam czasu na skrobanie. Jak Michał jest w domu to z nim spędzam czas, często mnie w domu nia ma, bo to albo na zakupach, albo na spacerze, albo gdzieś z Michałem wychodzimy.
Wczoraj byliśmy w pizza hut- to juz nasz kolejny wypad z dziećmi do jakiegoś lokalu i powiem Wam że nie mamy żadnego problemu z dziećmi, bardzo ładnie się zachowują- siedzą na swoich krzesełkach, jedzą razem z nami i bawią sie kolorowankami. Tutaj każde dziecko dostaje w lokalu kolorowankę i kredki. Bardzo fajna sprawa.
Pozatym w piątek dziewczyny z którymi mieszkam wyciągnęły nie do pubu, co prawda nie musiały mnie długo namawiać Byłam oczywiście z dziećmi, poszliśmy tam gdzie Michał pracuje, poczekaliśmy aż pracę skończy i już razem wróciliśmy do domu. Także mimo to, że tylko my musimy się dziećmi zajmować, to nie narzekamy na brak rozrywek.
W sobotę Michał zrobił niespodziankę, bo po pracy przyniósł wino i wieczór mielismy bardzo miły, czyli jak narazie sielanki ciąg dalszy. Choć w piątek mieliśmy niezłą awanturę sprowokowana przezemnie. Znowu wkurzyłam sie tym co nie powinnam i awanura była ostra, ale juz jest ok. Przynajmniej potrafimy dość szybko dojść do porozumienia.
Dostaliśmy juz dwie szafy, także pokój juz trochę lepiej wygląda, choć nadal mu dużo do ideału brakuje
Pogoda się u nas poprawiła, dzisiaj jest gorąco. Teraz czekam tylko aż Michał wstanie to pójdziemy na zakupy.

Uleńka, Krystianek, Wiki i Nikoś śliczni Radośni, roześmiani, no po prostu cud, miód i orzeszki
Czarina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 13:33   #1720
ikol_a
Zadomowienie

Ana zrobię, tylko później - muszę się przerzucić na komp stacjonarny, bo nadaję z laptopa TZta. A nie wiem czy dziś zdążę bo gdy Ula się obudzi - jedziemy.

Dziś usypiałam ją po połduniu Dotychczas niania albo TZ. No i miałam dym. Mimo, że była baaardzooo zmęczona i najedzona obiadkiem, chciala cyca do zaśnięcia. W nocy mi dziś maltretowała (.)(.) i powiedziałam sobie KONIEC! Nie wiem jak długo dam radę, bo to, co odstawiła dziś przechozi ludzkie pojęcie. Myślalam, ze zaraz sąsiadka zapuka do drzwi... Totalna histeria. Aż się trzęsła ze złości i czerwieniała. Zanosiła się bardzo placzem i potem dlugooo jeszcze szlochała. Gdy wkladałam ja do lóżeczka, miała obłęd w oczach, strach, że ją zostawię, a gdy przykucnęłam przy niej, łapała łóżeczko, ściskała je z całej siły (az się trzesła) i krzyczała ze złości, bezsilności. O matko.... Na rękach z kolei prężyła się i próbowała dostać do cyców. Wtedy ja odkladałam do łożeczka i tak w kółko. Nigdy więcej. Ale aż się boję gdy pomyślę o takim ryku z nocy... Pół miasta się zleci, że dziecko katuję....
Po 20-30 min zasnęła

Fajnie, że poradziłyśmy sobie z tematem zdjęć i podglądactwem.

PS. Hadżi ja nie byłam "zaprzyjaźniona" z Tobą a mogłam oglądać Twój album.. Tak ma być?

I TZ obudził Ulę, bo mu coś w łazience p******nęło na podłogę.....

Nie walcz z życiem...i tak nie wyjdziesz z tego żywa...
ikol_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 13:57   #1721
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi

Czarinko
To co piszesz to "miód" na nasze oczy . Spełniło się marzenie bycia razem dosłownie i w przenośni .
Brak mebli to pryszcz . Razem, powoli urządzicie po swojemu wszystko a to chyba wielka frajda, prawda .
Pozdrawiam Was mocno .

Ikola
Podziwiam Twój upór. Ja nie dałbym rady tak "męczyć" Malca. Chyba za miękki jestem. Oby następny raz trwał już krócej , bo po samym opisie to już serce krwawi .

Hadżi ja nie byłam "zaprzyjaźniona" z Tobą a mogłam oglądać Twój album.

Zanim wysłałaś "prośbę" ja dodałem Ciebie do Znajomych i dlatego tak wyszło.

I TZ obudził Ulę

Batem Go, batem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-24, 14:08   #1722
kaśka333
Zadomowienie

Julitko powodzenia u dentysty!!! Trzymaj się mocno fotela!!!

ALBUMIKI
kaśka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 14:21   #1723
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi

Julitko powodzenia u dentysty!!! Trzymaj się mocno fotela!!!

Kupimy Champona na pocieszenie i nerwów ukojenie. Będzie Dobrze
Stary 2008-06-24, 19:11   #1724
bassienka
Zadomowienie

Pisze póki mam neta, bo jak przyszłam z pracy to oczywiscie nie było znowu A ja dzisiaj sobie uciekłam z pracy godzinkę szefa nie było, takze sobie pozwoliłam wyjsć wcześniej Ale za to wracałam do domu autobusem

Poza tym Karol juz odebrał samochód od mechanika Takze jest git

Czarinko cieszę sie, ze pomiędzy Toba a Michałem wszystko gra. Powodzenia

Ikola my tez często mamy takie histerie z Małą. Tylko u nas o tyle dobrze, ze ja już dawno nie karmie (.)(.) Ale Miśka nie chce usypiać w swoim lóżeczku, tylko na naszym łóżku, a jak jej na to nie pozwalam, tylko odkładam do łóżeczka to jest ryk

Julitko, Hadzi i jak po wizycie u dentysty?

Miśka juz zasnęła, takze mam wolne Ale zaraz wracam do gosci, bo babcia Karola obchodzi dzisiaj imieniny i mamy trochę gości

Miłego wieczorku

ALBUMY
[*] 18.06.2010
Stary 2008-06-24, 20:35   #1725
Atiluj
Wtajemniczenie

GG do Atiluj

Matko, myśmy dopiero wrócili od dentysty Mnie robiła tylko 1 ząb a trwało to godzinę i 35 minut Dostałam znieczulenie więc nie było źle. Kasia333 dzięki Później Hadzi prawie następne półtorej godziny ale u niego poszły 3 zęby na raz
Okazało się, że mnie tak muliła (i muli nadal) ósemka, która wyszła kawałkiem a to co siedzi jeszcze pod dziąsłem to się wzięło i popsuło. No szlak mnie trafił bo trzeba ją wyrwać. Czyli cięcie dziąsła żeby się do niej dostać i takie tam same milutkie rzeczy Leczyć tego nie ma jak bo zepsute jest w miejscu pod mięchem. Druga ósemka też jest do usunięcia bo nie ma miejsca w szczenie żeby mogła spokojnie wyjść. Zatem z drugiej strony japy też będę cięta Już się cieszę na te wizyty Pani powiedziała, że nie mogę z tym zwlekać

Nie mam siły na odpisanie wszystkim, łeb mi popękał, więc tylko w skrócie:

Basia super, że samochód wrócił do życia

Czarinka złośnico jedna

Ikola masz medal za cierpliwość (za usypianie, objazd z rodzinką.... za całokształt )

Radość dzięki za przypomnienie Hadziemu gdzie ślepka ma kierować

Kasia333 szewc bez butów chodzi Pięknie ta Galeria wygląda ale właśnie - gdzie synuś "szefowej"

Lachkasia "Ogólnie zaczynam mieć dość obojętny stosunek do tż. szkoda moich nerwów." To nie brzmi zbyt optymistycznie Mam nadzieję, że wszystko się jednak wyprostuje i będzie lepiej

Ania mam nadzieję, że nie miałaś w pracy czasu na obejrzenie zdjęć bo liczyłaś ciężko zarobione erło (tak przy okazji - jak po raz pierwszy usłyszałam jak moja koleżanka mówi "erło" zamiast "euro" to nie załapałam o co jej chodzi )

Zdjęcia zdążyłam jeszcze obejrzeć "po staremu" ale pomysł z albumami jest suuuper Tylko meldujcie jak coś nowego wrzucicie

OK, spadam ochlać się szampona coby stres ukoić i o popękanej bańce zapomnieć
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...

Atiluj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-24, 20:40   #1726
kaśka333
Zadomowienie

Ooo! Widzę, że Julitka odpisuje. Czyli nie jest źle, przeżyła wizytę

Hadżi
wiesz co, właśnie sobie wyłączyłam blokowanie reklam w Firewall i teraz mogę załączać zdjęcia i otwierać więcej uśmieszków. Ch****a jasna! Nie wpadłam na to, bo zawsze miałam zablokowane reklamy w KPF i nie miałam problemów z załącznikami na wizażu. Sama nie wiem o co tu chodzi No i chyba Ci nie pisałam co było z akumulatorem, tzn. dlaczego się rozładowywał, a może pisałam No nic, powtórzę: po prostu radio pobierało prąd z akumulatora Ja już kiedyś mówiłam Marcinowi, że wydaje mi się, że to radio, ale stwierdził, że niemożliwe i mechanik też powiedział, że napewno nie. A elektryk u którego teraz byłam po 3 minutach wiedział o co chodzi Teraz już jest dobrze, samochodzik chodzi jak żyleta..no prawie, bo mi teraz ch****a ręczny nie działa Chyba linkę trzeba wymienić

Basiu no to super, że się jednak udało

Czarinko trzymam kciuki, żeby tak było zawsze Całuski dla Trollasków. Przyślesz wreszcie ch****o zdjęcia do galerii??!!!
Julitko, Hadżi no po bólu...dzisiaj A jak Ci się nie mieszczą ósemki to mi daj może, mnie się zmieszczą w miejsca po 6 i 5, bom straciła już przez strach

ALBUMIKI
kaśka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 20:58   #1727
Liatris
Rozeznanie

Dysia77 termin mam na 20 września ( dzień urodzin teściowej, mam nadzieję, że córcia wybierze sobie inny termin ). Zapraszam na wątek wrześniowo-październikowe mamusie 2008. Mamy trzy dziewuchy juz z przychówkiem, ale im więcej doświadczonych mam tym lepiej .

pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za cenne wskazówki
Liatris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 21:29   #1728
golabek
Wtajemniczenie

Witanko

U nas gorąco i burzowo.Wczoraj mieliśmy całkiem sporych rozmiarów grad.Huczało okropnie.
We czwartek odbieram wreszcie autko Już odliczam godziny
Dziś Bartul wstał o 10.W efekcie w ogóle nie spał w dzień.A energia go rozpierała Padł nam za to o 19.30.O postępach napiszę jutro bo dziś już nie myślę

Julitka dzielnie zniosłaś dentystę Strasznie to długo trwało brrrrrrrrrrrrrrr.

Czarinko fajnie się czyta takie wieści Oby tak dalej

LachKasiu baw się dobrze u mamy.Trzymam kciuki za ocieplenie stosunków małżeńskich

Basiu super że masz już brykę

Dobranoc
golabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-24, 21:54   #1729
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi

Kasiu333
U dentysty było Luxio jeśli tak to można ująć . Za 1 podejście zrobiła mi 3 kielonki i już mam spokój. Do zrobienia mam już tylko "kosmetykę", drobiazgi.
Co o autka.
Pamiętasz jak Ci pisałem że to nie wina kontrolek na desce wskaźników. Zdaje się że wtedy była mowa o wadliwym działaniu wskaźnika paliwa.
Dobrze że zmieniłaś elektryka to tamten jest partaczem .

Cholerka szkoda że nie pomyślałem o firewalu ( piszę teraz o kompie). Faktycznie czasem owo ustrojstwo potrafi skutecznie blokować "dodatki" w przeglądarce.

To tyle na dziś bo zaraz karmimy Miśka a jeszcze prysznic mnie czeka.
Branoc Lejdi

Aha, wpierw spróbuj "podciągnąć" linkę ręcznego. Jak mi przypomnisz co to za autko to może skombinuję schemat bądź opiszę co i jak zrobić.

Buziaki !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-24, 22:12   #1730
Atiluj
Wtajemniczenie

GG do Atiluj

Cytat:
Napisane przez kaśka333 Pokaż wiadomość
Julitko A jak Ci się nie mieszczą ósemki to mi daj może, mnie się zmieszczą w miejsca po 6 i 5, bom straciła już przez strach
Katerinko333 masz moją jedną ósemkę bo jest zdrowa a ta druga to próchno
Ale wiesz co.... Ty się tak dentysty boisz???? Ja oczywiście też Ale wiesz.... jak jest znieczulenie, to da się wytrzymać Nie cykaj tylko ratuj co się da
Jak patrzę na osoby, które straciły całkiem swoje zęby i mają już tylko państwowe, to mnie to motywuje żeby troszczyć się (mimo strachu) o swoje. Te państwowe, mimo że piękne i równiutkie, to "kłapią", mogą wypaść, obcierają, uwierają.... łojjjj
No i ta perspektywa wyjmowania ich na noc...brrr
Nie bój nic i nie daj sobie stracić innych zębolków

Tak se durnowato piszę bo widocznie już ten szampon zadziałał
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...

Stary 2008-06-25, 06:48   #1731
Atiluj
Wtajemniczenie

GG do Atiluj

Taki piękny dzień a Wy jeszcze śpicie
Wstawać śpiochy
Miłego dnia

Stary 2008-06-25, 06:49   #1732
golabek
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Tak jak przypuszczałam Barti zrobił mi wczesno poranną pobudkę.Łazikował już po domu od 5.30 .Teraz padł a ja razem z nim Normalnie nie przytomna jestem.Przyzwyczaiłam się już do pobudek w okolicach 9tej

Miłego dnia
golabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 07:18   #1733
bassienka
Zadomowienie

To i ja sie przywitam z rana
A ja już w pracy i jem śniadanko
Julitko wymęczyła Cię ta dentystka biedaku Oj, moja siostra usuwała niedawno 8. Troszke bolało A jak się dzisiaj czujesz? głowa juz nie boli U Hadziego super szybko poszło I to aż 3 zęby od razu

A ja to mam wszystkie zęby, nawet 4 "ósemki" I całe szczęscie tez juz wszystkie zaleczyłam Bo ostatnio też kilka sie zepsuło i wymagało reperacji

golabku, Emilka też dzisiaj wstała wczesnie, tj około 6. Tyle tylko, że ona przeważnie śpi max do 7. Chociaż ostatnio to wstaje o 6 Tylko w sumie dla mnie to i tak bez różnicy, bo ja mam na 8 do pracy i też wstaję o tej porze. Chociaż chciałabym, zeby Mała w weekend dłuzej pospała, a ja razem z nią, ale niestety, ona i tak wstaje raniutko

Miłego dnia

ALBUMY
[*] 18.06.2010

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-25, 07:25   #1734
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi

Cisza tu taka jak u Any w sklepie w samo południe
Witajcie Lejdis

Golobku
Bartil lekko przesadził z tą 5:30 . Miś jest budzony zazwyczaj o 6:40.
Skoro brzdąc teraz dosypia to co Ty tu robisz? Idź i uwal się razem z Nim .
Dzionek zapowiada się piękny tak jak wczoraj więc zbieraj siły.

Miś wczoraj był jak zwykle dzielny. Grzecznie z tatusiem oglądał samochody jeżdżące po ulicach i czekał na Mamusię. Po dentyście skoczyliśmy jeszcze do sklepu, tzn Jula skoczyła a ja z małym czekałem w autku. Miś ładnie bawił się kierownicą, lusterkiem, kluczami a na koniec strzelił koopsko. Czuć było w całym aucie .
Wieczorem po kaszce dostał jeszcze flachę i znów czuję że atmosfera zgęstniała.
Jula oporządziła doopkę więc próbuję uśpić Malca bo już 21 dochodziła.
Mały rozbrykany jak nigdy więc myślę dam mu jeszcze flachy . Synek pociągnął parę razy , wstał i purpurowy się robi. Ki walec myślę. I znów atmosfera zgęstniała . Niewiele tego było no ale po raz trzeci trzeba było kuperek obrabiać.
Miś na dobre padł o 21:30 .

Czekam na fotki Puchacza Golobku

Basiu
Miałem mieć jednego zębola robionego ale że poszło szybciej niż się dentystka spodziewała więc "pojechała" dalej. Jako że robiła dwa sąsiadujące ze sobą zęby więc też szybko szło a ponoć tak jest dla niej wygodniej.
Znieczulenia nie brałem, szkoda czasu i kasy.

Jak autko ?? Śmiga ??

** ** **
dodałem 3 fotki

Edytowane przez Hadżi
Czas edycji: 2008-06-25 o 08:27
Hadżi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 07:47   #1735
bassienka
Zadomowienie

Hadzi autko jeździ dzisiaj już do pracy nim przyjechałam Tylko musze jeszcze zatankować

Ja też z reguły nie biorę znieczulenia, jak robię zęby. Nie lubię, jak później mam taką spuchniętą buzię

ALBUMY
[*] 18.06.2010
Stary 2008-06-25, 08:18   #1736
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Dzien Dobry! Ja tez z pracy - nudnej jak zwykle i znowu bez szefa

A Wiki dzis pospala do 7:30, tak ze niestety nie moglam sie z nia pozegnac przed wyjsciem do pracy
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 08:27   #1737
freddy296
Wtajemniczenie

Witam

Ja tez juz w pracy, dzis tez bez szefa...

Ledwo co dzis wstalam... tak mi sie dobrze spalooo.... Ojjj.... Ale w sobote pospie i w niedziele... w koncu nie mam zjazdow juz

Zzazdroszcze kubusiowi, że sobie spiocha do 11stej

Wczoraj wrocilam z pracy, poszlam obudzic Kube i wiecie co.... wchodze do pokoju, Kuba sie podniosl, zobaczyl mnie, ucieszyl sie, odwrocil sie na drugi bok i jeszcze musila dolezec.... Jejku jaki to leniuch jest... Wiecznie by lezal...

Hadzi albo ja łomna jestem albo nie wiem... ja dalej nie widze Twojej galerii... Moze ja zle szukam, ale pod awatarkiem powinna byc prawda??
Stary 2008-06-25, 08:39   #1738
Hadżi
Wtajemniczenie

GG do Hadżi

Fredyś, wejdź w mój profil. Pod awatarkiem znajduje się lista Przyjaciół a pod nią jest widoczne okienko z tytułem Albums (widac fotkę Miśka) .Jak klikniesz na napis "Michałek" to pownna się otworzyć Galeria.
Zamelduj czy "zobaczyłaś" !!

Cześć beauty . Jeszcz troszkę i zostaniesz z nami na stałe
Stary 2008-06-25, 08:46   #1739
beauty
Raczkowanie

Hadżi, toć ja prawie od zawsze z wami jestem . Tylko, że ja z " kwietniówek", ale tak sie jakoś z Wami zżyłam i podczytuję co u Was słychac
Stary 2008-06-25, 08:49   #1740
freddy296
Wtajemniczenie

Hadzik ok juz trafilam do albumu... ale am sobie reke uciąc ze któras z dziewczyn miala pod avatarkiem link Galeria... Chyba nie mialam zwid

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości