![]() |
#1711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Mechanik pokombinował, przełożył coś tam ze starej szkrzyni do tej kupionej i samochodzik jest OK.
![]() ![]() -------------- Hmmm...Wiecie, co? Juz 4 stronę ja zaczynam ![]() ![]() Edytowane przez bassienka Czas edycji: 2008-06-24 o 11:35 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zadomowienie
|
Hej!
Jestem wreszcie,poczytalam i pozniej skrobne cos wiecej. Wczoraj odebralismy moja siostre wiec pewnie nie bede miala czasu na udzielanie sie codziennie... Tez musze zrobic taka galerie ![]() ikola,zrob tez prosze taka Ulkowa galeryjke,bo nie zdazylam obejrzec wczorajszych fotek ![]() ![]() ![]() ![]() Hadzi, ![]() ![]() Jak nikt nie przyjdzie (bo jestem w sklepie) to zaraz sobie Wasze fotki poogladam... Do pozniej. Basiu,a Twoja Emilka dzis nie ma imieninek przypadkiem? bo widze u gory,ze dzis imieniny Emilii... Edytowane przez Ana2 Czas edycji: 2008-06-24 o 11:57 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zadomowienie
|
Ana, tak ja wiem, że dzisiaj jest Emilii i tak naprawdę to już kilka razy w tym roku były imieniny Emilii. Powinno sie obchodzic te pierwsze po urodzinach, ale my przyjęliśmy, ze jej imieninki są 30 czerwca.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Wtajemniczenie
|
Basiu
Nie pisałem o tym ale miałem taką cichą nadzieję że Meches da rade z tych dwóch złożyć jedną Dobrą skrzynię . Ważne że się udało ![]() ![]() Wiecie, co? Juz 4 stronę ja zaczynam Znaczy Gadulec jesteś straszny ![]() Ana Tak szczerze to lepiej abyś nie miała czasu na fotek oglądanie ![]() ![]() Daj fotki siostry i Isiaczka . ![]() ![]() Radość U nas też potworny ukrop, jeszcze trochę i pozostanie mi chodzić w samej bieliźnie ![]() ![]() ![]()
#1716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gaduła to jestem i wiem o tym. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Raczkowanie
|
Hadżi
![]() ![]()
#1718 |
Wtajemniczenie
|
No co, no co
![]() ![]() Julitkę już drugi tydzień ząb "muli" i jest do niczego (znaczy cierpi bidulka ) ale mam nadzieję ze dziś dentystka coś z tym zrobi ![]()
#1719 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Jestem i podczytuję Was, ale jakoś nie mam czasu na skrobanie. Jak Michał jest w domu to z nim spędzam czas, często mnie w domu nia ma, bo to albo na zakupach, albo na spacerze, albo gdzieś z Michałem wychodzimy. Wczoraj byliśmy w pizza hut- to juz nasz kolejny wypad z dziećmi do jakiegoś lokalu i powiem Wam że nie mamy żadnego problemu z dziećmi, bardzo ładnie się zachowują- siedzą na swoich krzesełkach, jedzą razem z nami i bawią sie kolorowankami. Tutaj każde dziecko dostaje w lokalu kolorowankę i kredki. Bardzo fajna sprawa. Pozatym w piątek dziewczyny z którymi mieszkam wyciągnęły nie do pubu, co prawda nie musiały mnie długo namawiać ![]() W sobotę Michał zrobił niespodziankę, bo po pracy przyniósł wino i wieczór mielismy bardzo miły, czyli jak narazie sielanki ciąg dalszy. Choć w piątek mieliśmy niezłą awanturę sprowokowana przezemnie. Znowu wkurzyłam sie tym co nie powinnam i awanura była ostra, ale juz jest ok. Przynajmniej potrafimy dość szybko dojść do porozumienia. Dostaliśmy juz dwie szafy, także pokój juz trochę lepiej wygląda, choć nadal mu dużo do ideału brakuje ![]() Pogoda się u nas poprawiła, dzisiaj jest gorąco. Teraz czekam tylko aż Michał wstanie to pójdziemy na zakupy. Uleńka, Krystianek, Wiki i Nikoś śliczni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zadomowienie
|
Ana zrobię, tylko później - muszę się przerzucić na komp stacjonarny, bo nadaję z laptopa TZta. A nie wiem czy dziś zdążę bo gdy Ula się obudzi - jedziemy.
Dziś usypiałam ją po połduniu ![]() ![]() Po 20-30 min zasnęła Fajnie, że poradziłyśmy sobie z tematem zdjęć i podglądactwem. ![]() PS. Hadżi ja nie byłam "zaprzyjaźniona" z Tobą a mogłam oglądać Twój album.. Tak ma być? I TZ obudził Ulę, bo mu coś w łazience p******nęło na podłogę..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Wtajemniczenie
|
Czarinko
To co piszesz to "miód" na nasze oczy ![]() ![]() Brak mebli to pryszcz ![]() ![]() Pozdrawiam Was mocno ![]() Ikola Podziwiam Twój upór. Ja nie dałbym rady tak "męczyć" Malca. Chyba za miękki jestem ![]() ![]() ![]() Hadżi ja nie byłam "zaprzyjaźniona" z Tobą a mogłam oglądać Twój album. Zanim wysłałaś "prośbę" ja dodałem Ciebie do Znajomych i dlatego tak wyszło. I TZ obudził Ulę Batem Go, batem ![]() ![]()
#1722 |
Zadomowienie
|
Julitko powodzenia u dentysty!!! Trzymaj się mocno fotela!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Wtajemniczenie
|
Julitko powodzenia u dentysty!!! Trzymaj się mocno fotela!!!
![]() Kupimy Champona na pocieszenie i nerwów ukojenie. Będzie Dobrze ![]()
#1724 |
Zadomowienie
|
Pisze póki mam neta, bo jak przyszłam z pracy to oczywiscie nie było znowu
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym Karol juz odebrał samochód od mechanika ![]() ![]() Czarinko cieszę sie, ze pomiędzy Toba a Michałem wszystko gra. Powodzenia ![]() Ikola my tez często mamy takie histerie z Małą. ![]() ![]() Julitko, Hadzi i jak po wizycie u dentysty? Miśka juz zasnęła, takze mam wolne ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Wtajemniczenie
|
Matko, myśmy dopiero wrócili od dentysty
![]() ![]() ![]() ![]() Okazało się, że mnie tak muliła (i muli nadal) ósemka, która wyszła kawałkiem a to co siedzi jeszcze pod dziąsłem to się wzięło i popsuło. No szlak mnie trafił bo trzeba ją wyrwać. Czyli cięcie dziąsła żeby się do niej dostać i takie tam same milutkie rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam siły na odpisanie wszystkim, łeb mi popękał, więc tylko w skrócie: Basia super, że samochód wrócił do życia ![]() Czarinka ![]() ![]() Ikola masz medal za cierpliwość ![]() ![]() Radość dzięki za przypomnienie Hadziemu gdzie ślepka ma kierować ![]() ![]() Kasia333 szewc bez butów chodzi ![]() ![]() Lachkasia ![]() ![]() ![]() Ania mam nadzieję, że nie miałaś w pracy czasu na obejrzenie zdjęć bo liczyłaś ciężko zarobione erło ![]() ![]() ![]() Zdjęcia zdążyłam jeszcze obejrzeć "po staremu" ![]() ![]() ![]() ![]() OK, spadam ochlać się szampona ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 |
Zadomowienie
|
Ooo! Widzę, że Julitka odpisuje. Czyli nie jest źle, przeżyła wizytę
![]() Hadżi wiesz co, właśnie sobie wyłączyłam blokowanie reklam w Firewall i teraz mogę załączać zdjęcia i otwierać więcej uśmieszków. Ch****a jasna! Nie wpadłam na to, bo zawsze miałam zablokowane reklamy w KPF i nie miałam problemów z załącznikami na wizażu. Sama nie wiem o co tu chodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basiu no to super, że się jednak udało ![]() Czarinko trzymam kciuki, żeby tak było zawsze ![]() ![]() Julitko, Hadżi no po bólu...dzisiaj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Rozeznanie
|
Dysia77 termin mam na 20 września ( dzień urodzin teściowej, mam nadzieję, że córcia wybierze sobie inny termin
![]() ![]() pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za cenne wskazówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Wtajemniczenie
|
Witanko
![]() U nas gorąco i burzowo.Wczoraj mieliśmy całkiem sporych rozmiarów grad.Huczało okropnie. We czwartek odbieram wreszcie autko ![]() ![]() Dziś Bartul wstał o 10.W efekcie w ogóle nie spał w dzień.A energia go rozpierała ![]() ![]() Julitka dzielnie zniosłaś dentystę ![]() Czarinko fajnie się czyta takie wieści ![]() ![]() LachKasiu baw się dobrze u mamy.Trzymam kciuki za ocieplenie stosunków małżeńskich ![]() Basiu super że masz już brykę ![]() Dobranoc ![]()
#1729 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu333
U dentysty było Luxio jeśli tak to można ująć ![]() ![]() Co o autka. Pamiętasz jak Ci pisałem że to nie wina kontrolek na desce wskaźników. Zdaje się że wtedy była mowa o wadliwym działaniu wskaźnika paliwa. Dobrze że zmieniłaś elektryka to tamten jest partaczem ![]() Cholerka szkoda że nie pomyślałem o firewalu ( piszę teraz o kompie). Faktycznie czasem owo ustrojstwo potrafi skutecznie blokować "dodatki" w przeglądarce. To tyle na dziś bo zaraz karmimy Miśka a jeszcze prysznic mnie czeka. Branoc Lejdi ![]() Aha, wpierw spróbuj "podciągnąć" linkę ręcznego. Jak mi przypomnisz co to za autko to może skombinuję schemat bądź opiszę co i jak zrobić. Buziaki !
#1730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale wiesz co.... Ty się tak dentysty boisz???? Ja oczywiście też ![]() ![]() ![]() Jak patrzę na osoby, które straciły całkiem swoje zęby i mają już tylko państwowe, to mnie to motywuje żeby troszczyć się (mimo strachu) o swoje. Te państwowe, mimo że piękne i równiutkie, to "kłapią", mogą wypaść, obcierają, uwierają.... łojjjj No i ta perspektywa wyjmowania ich na noc...brrr Nie bój nic i nie daj sobie stracić innych zębolków ![]() Tak se durnowato piszę bo widocznie już ten szampon zadziałał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Wtajemniczenie
|
Taki piękny dzień a Wy jeszcze śpicie
![]() ![]() Wstawać śpiochy ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#1732 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Tak jak przypuszczałam Barti zrobił mi wczesno poranną pobudkę.Łazikował już po domu od 5.30 .Teraz padł a ja razem z nim ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#1733 |
Zadomowienie
|
To i ja sie przywitam z rana
![]() A ja już w pracy i jem śniadanko ![]() Julitko wymęczyła Cię ta dentystka biedaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja to mam wszystkie zęby, nawet 4 "ósemki" ![]() ![]() ![]() golabku, Emilka też dzisiaj wstała wczesnie, tj około 6. Tyle tylko, że ona przeważnie śpi max do 7. Chociaż ostatnio to wstaje o 6 ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1734 |
Wtajemniczenie
|
Cisza tu taka jak u Any w sklepie w samo południe
![]() Witajcie Lejdis Golobku Bartil lekko przesadził z tą 5:30 ![]() Skoro brzdąc teraz dosypia to co Ty tu robisz? Idź i uwal się razem z Nim ![]() Dzionek zapowiada się piękny tak jak wczoraj więc zbieraj siły. Miś wczoraj był jak zwykle dzielny. Grzecznie z tatusiem oglądał samochody jeżdżące po ulicach i czekał na Mamusię. Po dentyście skoczyliśmy jeszcze do sklepu, tzn Jula skoczyła a ja z małym czekałem w autku. Miś ładnie bawił się kierownicą, lusterkiem, kluczami a na koniec strzelił koopsko. Czuć było w całym aucie ![]() Wieczorem po kaszce dostał jeszcze flachę i znów czuję że atmosfera zgęstniała. Jula oporządziła doopkę więc próbuję uśpić Malca bo już 21 dochodziła. Mały rozbrykany jak nigdy więc myślę dam mu jeszcze flachy ![]() ![]() ![]() Miś na dobre padł o 21:30 ![]() Czekam na fotki Puchacza Golobku ![]() Basiu Miałem mieć jednego zębola robionego ale że poszło szybciej niż się dentystka spodziewała więc "pojechała" dalej. Jako że robiła dwa sąsiadujące ze sobą zęby więc też szybko szło a ponoć tak jest dla niej wygodniej. Znieczulenia nie brałem, szkoda czasu i kasy. Jak autko ?? Śmiga ?? ** ** ** dodałem 3 fotki
Michałek ![]() ![]() Edytowane przez Hadżi Czas edycji: 2008-06-25 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zadomowienie
|
Hadzi autko jeździ
![]() ![]() ![]() Ja też z reguły nie biorę znieczulenia, jak robię zęby. Nie lubię, jak później mam taką spuchniętą buzię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Wtajemniczenie
|
Dzien Dobry! Ja tez z pracy - nudnej jak zwykle i znowu bez szefa
![]() A Wiki dzis pospala do 7:30, tak ze niestety nie moglam sie z nia pozegnac przed wyjsciem do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Ja tez juz w pracy, dzis tez bez szefa... Ledwo co dzis wstalam... tak mi sie dobrze spalooo.... Ojjj.... Ale w sobote pospie i w niedziele... w koncu nie mam zjazdow juz ![]() Zzazdroszcze kubusiowi, że sobie spiocha do 11stej ![]() Wczoraj wrocilam z pracy, poszlam obudzic Kube i wiecie co.... wchodze do pokoju, Kuba sie podniosl, zobaczyl mnie, ucieszyl sie, odwrocil sie na drugi bok i jeszcze musila dolezec.... Jejku jaki to leniuch jest... Wiecznie by lezal... Hadzi albo ja łomna jestem albo nie wiem... ja dalej nie widze Twojej galerii... Moze ja zle szukam, ale pod awatarkiem powinna byc prawda??
![]() |
#1738 |
Wtajemniczenie
|
Fredyś, wejdź w mój profil. Pod awatarkiem znajduje się lista Przyjaciół a pod nią jest widoczne okienko z tytułem Albums (widac fotkę Miśka) .Jak klikniesz na napis "Michałek" to pownna się otworzyć Galeria.
Zamelduj czy "zobaczyłaś" !! Cześć beauty . Jeszcz troszkę i zostaniesz z nami na stałe ![]()
#1740 |
Wtajemniczenie
|
Hadzik ok juz trafilam do albumu... ale am sobie reke uciąc ze któras z dziewczyn miala pod avatarkiem link Galeria... Chyba nie mialam zwid
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.