♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡ - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-12-21, 21:50   #4501
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡

Cytat:
Napisane przez Shelby_a Pokaż wiadomość
Oooo tez bym tak chciala takie

Nie ma ja dzisiaj bylam i chcialam kupic. W ogole to nie moge od jakiegos czasu nigdzie dostac. Jaja jak berety

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Ja z miesiąc temu na wyprzedaży kupiłam w textill market ale japonki. Tylko że
Oni wyprzedawali po lecie i po 2 zl były jakieś resztki.
Cytat:
Napisane przez M a g d a l e n a Pokaż wiadomość
Możemy sobie przybić piąteczkę. Też nic nie mam. Zaskoczyły mnie święta, że tak szybko przyszły. Pare miesięcy temu myślałam, że na święta do rodziców pojadę z torba w razie wu. A tu okazuje się dupa. Nic, kompletnie nic nie mam. Ani kopciuszków (bo w domu chodzę na boso, mimo, że latem kupiłam sobie z renee takie klapki włochate), ani klapek (mam japonki), ani koszul (mam dwie zwykle z pepco w których śpię i jedną jedwabną z koronką ), ani szlafroka (mam miska, który pamięta czasy studenckie i czarny jedwabny), ani higienicznych rzeczy. Nawet nie mam małych butelek, w które przeleje kosmetyki (żel pod prysznic, szampon, odżywkę i płyn do higieny intymnej). Jak tylko skończą się święta, robię zamówienie na Gemini i na Allegro!

Aaaa! Byliśmy dzisiaj w Rossmannie. Zapytałam przy kasie babkę o te pampersy, że nie dostaliśmy maila a tu już 37 tydzien (zmieniłam datę na 11.01). Ona powiedziała, że nie może wydać, bo jak zeskanuje karte to pokazuje jej się informacja o pampersach, a nic jej nie wyskoczyło

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mój mąż ostatnio pytał też o pampki i babka powiedziała że nie ma nic na karcie
Takiej promki a dziś dopiero dostałam maila.

Cytat:
U nas tak to wszystko jakoś zeszło na drugi plan, bo skupiliśmy się na mieszkaniu... I też mam dylemat co zrobić z łóżeczkiem. Tu na kawalerce ledwo nam się zmieści... Nie wiem czy nie ogarnąć czegoś mniejszego. Ale wtedy co? Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli i jeszcze przed porodem wprowadzimy się do nowego mieszkania.

Może kołyska? Są moim zdaniem dużo mniejsze od łóżeczek
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 21:55   #4502
Betsy93
Rozeznanie

Dziewczyny pomóżcie czy to normalne że czuje taki jakby ucisk i lekkie kłucie w pochwie? Najbardziej odczuwalne gdy dziecko mi się wierci, czuje jakby mi coś z szyjka się działo.. normalnie pierwszy raz czuje taki niepokój😟. Do tego mały ma ciągle czkawke przez co bardziej się wierci.

Betsy93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 22:39   #4503
Hadise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betsy93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie czy to normalne że czuje taki jakby ucisk i lekkie kłucie w pochwie? Najbardziej odczuwalne gdy dziecko mi się wierci, czuje jakby mi coś z szyjka się działo.. normalnie pierwszy raz czuje taki niepokój😟. Do tego mały ma ciągle czkawke przez co bardziej się wierci.

Kurcze ja to nie wiem cały czas Cię boli ? Może się przemeczylas dziś ?

Hadise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-21, 22:41   #4504
zVenus
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny pomóżcie czy to normalne że czuje taki jakby ucisk i lekkie kłucie w pochwie? Najbardziej odczuwalne gdy dziecko mi się wierci, czuje jakby mi coś z szyjka się działo.. normalnie pierwszy raz czuje taki niepokój. Do tego mały ma ciągle czkawke przez co bardziej się wierci.

Chyba kilka z nas czuje już kłucie. Ja ciągle odruchowo chodzę z zacisnietymi nogami bo mam wrażenie że coś mi wyleci nie no myślę że czujesz po prostu szyjke i tyle. Ja czuję kłucie od jakiegoś czasu i na razie rozwarcia nie mam.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
zVenus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-22, 04:44   #4505
novakia
Zakorzenienie

Cytat:

No ja tez to mam od kilku dni i lekarz spr i mowil ze szyjka itp jest ok. A bolec moze juz wszystko... Mi sie wydaje ze wlasnie to pęcherz mnie moze boleć bo spr tez ze lezy praktycznie na nim. Ucisk tez mam, wrażenie ze brzuch mi wisi, jest chyba nizej bo i zgaga mniejsza- bobas nie uciska żołądka

Stary 2017-12-22, 06:41   #4506
Betsy93
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hadise Pokaż wiadomość
Kurcze ja to nie wiem cały czas Cię boli ? Może się przemeczylas dziś ?

Właśnie chyba przesadziłam z pracą wczoraj i to był eefekt😑 nie bolał o mnie jakos bardzo, bardziej taki ucisk czulam
Cytat:
Napisane przez zVenus Pokaż wiadomość
Chyba kilka z nas czuje już kłucie. Ja ciągle odruchowo chodzę z zacisnietymi nogami bo mam wrażenie że coś mi wyleci nie no myślę że czujesz po prostu szyjke i tyle. Ja czuję kłucie od jakiegoś czasu i na razie rozwarcia nie mam.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Ja to samo wczoraj jak brałam prysznic to odruchowo zaciskakam nogi jakbym się bala ze cos ze mnie wyleci! Masakra co psycha robi z człowiekiem 🤔☺
Cytat:
Napisane przez novakia Pokaż wiadomość
No ja tez to mam od kilku dni i lekarz spr i mowil ze szyjka itp jest ok. A bolec moze juz wszystko... Mi sie wydaje ze wlasnie to pęcherz mnie moze boleć bo spr tez ze lezy praktycznie na nim. Ucisk tez mam, wrażenie ze brzuch mi wisi, jest chyba nizej bo i zgaga mniejsza- bobas nie uciska żołądka

Ostatnio miałam wrażenie rano ze brzuch mam niżej, sprawdzalam na zdjęciach ale nie umiem stwierdzić😕. Koniec końców położyłam się wczoraj już spać i starałam się zasnąć, dziś jak się obudziłam to już tego nie czuje, mam nadzieję ze to dziecko mi się tak ułożylo wczoraj ze że mi główka uderzało o ta szyjke..

Stary 2017-12-22, 06:43   #4507
Malpka
Zakorzenienie

Hej
Kolejna ciężka noc , znów mnie wybudzal bóle brzucha , i nadal co jakiś czas boli że aż oddychać nie mogę i tak szybko nabieram powietrze i wypuszczam. I tak sobie myślę czy to moze są skurcze ? Nie wiem nawet jak wyglądają bo przy poprzednich ciążach nie miałam skurczy

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-22, 06:49   #4508
szwedka007
Wtajemniczenie

Cytat:

Moze sprobuj polezec z nogami w gorze . wloz sobie poduszke pod pupę aby biodra miec wyzej niz brzuch. Wtedy dziecko powinno tak jakby odpłynąć wyzej i nie naciskać tak.
Ja tak robie czasami 5-10 min dziennie. Zazwyczaj tez po wizytach u lekarza.
Moze dzieki temu mi sie szyjka wydluzyla kto wie

szwedka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-22, 06:52   #4509
Betsy93
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
Hej
Kolejna ciężka noc , znów mnie wybudzal bóle brzucha , i nadal co jakiś czas boli że aż oddychać nie mogę i tak szybko nabieram powietrze i wypuszczam. I tak sobie myślę czy to moze są skurcze ? Nie wiem nawet jak wyglądają bo przy poprzednich ciążach nie miałam skurczy

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
Kurczę ja tez nie miałam skurczy nie umiem powiedzieć jak to się udczuwa chociaż podejrzewam że każda odczuwa inaczej...🤔
Cytat:
Napisane przez szwedka007 Pokaż wiadomość
Moze sprobuj polezec z nogami w gorze . wloz sobie poduszke pod pupę aby biodra miec wyzej niz brzuch. Wtedy dziecko powinno tak jakby odpłynąć wyzej i nie naciskać tak.
Ja tak robie czasami 5-10 min dziennie. Zazwyczaj tez po wizytach u lekarza.
Moze dzieki temu mi sie szyjka wydluzyla kto wie

Dziękuję za radę, sprobuje, może się ten mój mały Łobuz trochę zlituje i przestanie tak znówu naparzac w to moje krocze😉

Stary 2017-12-22, 07:42   #4510
Petit_Papillon
luckygirl

Dzień dobry, dołączam sie do grona narzekających i obolałych. Wczoraj w nocy jeszcze miałam taka zgagę, ze prawie płakałam tak mnie paliło miałam torsje z tego wszystkiego. Tez sie wczoraj przeforsowalam i moje spojenie bardzo krzyczało z bolu :;

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-22, 08:02   #4511
novakia
Zakorzenienie

Mnie tez cos boli spojenie, chodze jak pokraka😂

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-12-22, 08:12   #4512
Szuuuu
Raczkowanie

Japonki odpadają- ostatnio miałam i po porodzie tak spuchły mi stopy ze nie wcisnęłam japonek

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
U nas tak to wszystko jakoś zeszło na drugi plan, bo skupiliśmy się na mieszkaniu... I też mam dylemat co zrobić z łóżeczkiem. Tu na kawalerce ledwo nam się zmieści... Nie wiem czy nie ogarnąć czegoś mniejszego. Ale wtedy co? Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli i jeszcze przed porodem wprowadzimy się do nowego mieszkania.

ja mam używany kosz na kolkach z olx, kupilm tylko za☠☠☠isty materac, kosz odmalowałam bo pewnie ze sto lat miał i wyglada super, jest mniejsze od łóżeczka a można zawsze przesunąć sobie do kuchni czy do łazienki Wcześniej tak robiłam z Tiny love i brakowało mi kołek

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Ja jeszcze fotelika nie mam, nie wiem gdzie to dziadostwo jest chyba tata mi wy☠☠☠al albo schował bo ja nie mam
Szuuuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-22, 08:13   #4513
M a g d a l e n a
Wtajemniczenie

♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡

Cytat:
Napisane przez Szuuuu Pokaż wiadomość
Japonki odpadają- ostatnio miałam i po porodzie tak spuchły mi stopy ze nie wcisnęłam japonek

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

ja mam używany kosz na kolkach z olx, kupilm tylko zaisty materac, kosz odmalowałam bo pewnie ze sto lat miał i wyglada super, jest mniejsze od łóżeczka a można zawsze przesunąć sobie do kuchni czy do łazienki Wcześniej tak robiłam z Tiny love i brakowało mi kołek

Zastanawiam się, czy w tiny love może maluch spać jak w łóżeczku? Wydaje mi się, że jednak nie... 🤷♀️

Trochę szkoda mi kasy na drugi materac... bo już mamy 60x120

M a g d a l e n a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-22, 08:17   #4514
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny pomóżcie czy to normalne że czuje taki jakby ucisk i lekkie kłucie w pochwie? Najbardziej odczuwalne gdy dziecko mi się wierci, czuje jakby mi coś z szyjka się działo.. normalnie pierwszy raz czuje taki niepokój. Do tego mały ma ciągle czkawke przez co bardziej się wierci.

Ja tak mam o dobrych kołku tygodni. Początkowo było sporadycznie a teraz kilka razy w ciągu dnia nawet.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-22, 08:52   #4515
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez novakia Pokaż wiadomość
Mnie tez cos boli spojenie, chodze jak pokraka

Ja chodzę jak podwójna pokraka. Masakra

Cytat:
Zastanawiam się, czy w tiny love może maluch spać jak w łóżeczku? Wydaje mi się, że jednak nie... 🤷♀️

Dlaczego nie? To płaski leżaczek jak kosz Mojżesza. Ja bede tam odkładała młodego w ciągu dnia - bezpieczniej niż na narożniku i bede go miała cały czas na oku.

14.07.2014
16.07.2016

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-12-22, 08:54   #4516
M a g d a l e n a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Ja chodzę jak podwójna pokraka. Masakra

Dlaczego nie? To płaski leżaczek jak kosz Mojżesza. Ja bede tam odkładała młodego w ciągu dnia - bezpieczniej niż na narożniku i bede go miała cały czas na oku.

No właśnie niby płaski, ale to nie jest taki typowy materac jak w łóżeczku (twardy i gładki)
Myślałam jeszcze o dostawce chicco next2me, ale nawet cena używek jest powalająca (no i brzydkie są ).

Stary 2017-12-22, 08:56   #4517
Petit_Papillon
luckygirl

Tam jest właściwie twardo, bo materacyk jest cienki, ale nie gładki - to fakt

Ja na taka dostawkę nie mam miejsca. Przez rzeczy małego jestem zawalona w kilku pokojach ale jak ktoś ma, to czemu nie tylko jak mówisz - cena i wyglad.

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2017-12-22, 08:57   #4518
Heidi_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Ja z miesiąc temu na wyprzedaży kupiłam w textill market ale japonki. Tylko że
Oni wyprzedawali po lecie i po 2 zl były jakieś resztki.

Mój mąż ostatnio pytał też o pampki i babka powiedziała że nie ma nic na karcie
Takiej promki a dziś dopiero dostałam maila.

Może kołyska? Są moim zdaniem dużo mniejsze od łóżeczek

Ja wczoraj odstawiłam scenę w Rossmanie. Byłam na zakupach w galerii i przechodząc obok Rossa zauważyłam, że kasjerki mają za kasami ustawione całe rzędy tych pieluszek za 1 gr, więc mówię ok, biere. Maila oczywiście nie dostałam (nie wiem czy chodzi o mój termin czy miałam po prostu odznaczone otrzymywanie wiadomości handlowych), ale weszłam, zrobiłam jakieś tam zakupy, podchodzę do kasy i mówię, że otrzymałam wiadomość na maila o takiej promocji tiru-riru... Kasjerka zeskanowała mi kartę i zaskoczona, że ten rabat się nie nabił, woła koleżankę z kasy obok. Kolejki na pół sklepu, ludzie się irytują, mnie już totalnie głupio na myśl o tym, jaki ze mnie niecny oszust, mówię, że nieważne, daruję sobie to, ale one nie, uparcie chcą rozwiązać problem. Przyszła z zaplecza jakaś kierowniczka, skanowały mi te zakupy na 2 różnych kasach, ogólnie interwencja 15-minutowa... no normalnie #MADKA

PS Gdybyście szukały tych sukienek o które pytałam, to polecam Reserved&Mohito. Mogłam iść tam od razu, oszczędziłabym sobie irytacji. Sukienek do wyboru do koloru, a w każdej człowiek wygląda jak milion dolarów, no i to uczucie, że mimo 3 trymestru ciąży kupuje się tą M-kę - wspa-nia-łe.

PS 2 Do 3 w nocy robiłam farsz na pierogi, coś czuje, że urodzę z przepracowania przed tymi świętami, ale humorek mam za to fantastyczny. Po 11 idę odebrać wyniki, zobaczymy jak tam moja hemoglobina i leczone zakażenie w moczu, bo może być i tak, że nastrój nagle mi się popsuje. Czy któraś z Was leczyła bakterię globulkami Macmiror 500?

Ćwiczenia z Jillian Michaels - 6/30
Heidi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-22, 08:58   #4519
M a g d a l e n a
Wtajemniczenie

A jak rozwiązujące sytuację, gdy macie wolny pokój dla maleństwa? Łóżeczko macie w oddzielnym pokoju „na później” i dodatkowe jakieś małe do sypialni, czy jedno pełnowymiarowe (60x120 albo 70x140) w sypialni, a w pokoiku pozostałe meble?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-12-22, 09:10   #4520
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
A jak rozwiązujące sytuację, gdy macie wolny pokój dla maleństwa? Łóżeczko macie w oddzielnym pokoju „na później” i dodatkowe jakieś małe do sypialni, czy jedno pełnowymiarowe (60x120 albo 70x140) w sypialni, a w pokoiku pozostałe meble?

Nie mam tego problemu ale jakbym miała to i tak bym nie kupowała łóżeczka do pokoju malucha. Ja nawet nie kupuje łóżeczka do sypialni (miejsca pod dostatkiem). Maluch bedzie spał ze mną w łóżku, w okolicy 2-3 urodzin przeniosę do normalnego łóżka.
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-22, 09:12   #4521
Petit_Papillon
luckygirl

Heidi chciały byc wporzo
Ja brałam Macmiror przed ciąża, ale chyba nie o to chodzi

My mamy co prawda 3 pokoje, ale jeden na chwile obecna nie w naszym użytku. W przyszłości tam bedzie mieszkał Jaś ale gdyby ten pokój byk teraz wolny to napewno nie stałoby tam łóżeczko. Przez pierwsze pół roku albo i więcej spałby z bani w pokoju, a potem bysmy go tam przenosili. Pewnie przez jakis czas ja bym tam spała na jakiejs kanapie

14.07.2014
16.07.2016

Edytowane przez Petit_Papillon
Czas edycji: 2017-12-22 o 09:47
Stary 2017-12-22, 09:18   #4522
Szuuuu
Raczkowanie

Cytat:
Zastanawiam się, czy w tiny love może maluch spać jak w łóżeczku? Wydaje mi się, że jednak nie... 🤷

moj spał na początku, stary trochę marudził bo miałam wyściełany ten chujowy „materac” rozkiem i No nie było to na pewno super zdrowe ale ja po porodzie a raczej kilka dni po powrocie do domu zaczęłam mieć problemy ze zrobieniem nawet kroku (okazało się potem ze zostawili mi kawałek łożyska i zaczęło gnić i mało brakowało do poważnej infekcji) i No nie miałam wyjścia, a z nami nie mógł spac. No ale jak się oczyscilam i nagle jak cudownie ozdrowienia to w TL tylko drzemał za dnia
Szuuuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-22, 09:23   #4523
Petit_Papillon
luckygirl

Właśnie mi tez chodzi tylko o drzemanie w ciągu dnia

W ogole dzwoniłam dzisiaj do księgowej i okazało sie, ze wysłali nie do tego ZUS moje zwolnienie - do innej dzielnicy. Teraz ci musza miedzy soba je przesłać, a to dopiero po nowym roku cos sie bedzie działo.... ni szału dostane. Ma tam dzwonic po nowym roku, wiec bede ja atakować.

Dobra zbieram sie i idę do garmażerki po uszka - idealna pani domu

14.07.2014
16.07.2016

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-12-22, 09:33   #4524
Heidi_
Rozeznanie

Cytat:
Hadise chciały byc wporzo
Ja brałam Macmiror przed ciąża, ale chyba nie o to chodzi
Nienawidzę tego leku, te globuliska (!) mnie wykończą.

Ćwiczenia z Jillian Michaels - 6/30
Heidi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-22, 09:37   #4525
M a g d a l e n a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Nie mam tego problemu ale jakbym miała to i tak bym nie kupowała łóżeczka do pokoju malucha. Ja nawet nie kupuje łóżeczka do sypialni (miejsca pod dostatkiem). Maluch bedzie spał ze mną w łóżku, w okolicy 2-3 urodzin przeniosę do normalnego łóżka.

2-3 lata planujesz spać z dzieckiem w łóżku?

Stary 2017-12-22, 09:40   #4526
Shelby_a
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie mi tez chodzi tylko o drzemanie w ciągu dnia

W ogole dzwoniłam dzisiaj do księgowej i okazało sie, ze wysłali nie do tego ZUS moje zwolnienie - do innej dzielnicy. Teraz ci musza miedzy soba je przesłać, a to dopiero po nowym roku cos sie bedzie działo.... ni szału dostane. Ma tam dzwonic po nowym roku, wiec bede ja atakować.

Dobra zbieram sie i idę do garmażerki po uszka - idealna pani domu
Ja sie zaoferowalam tesciowej, ze zrobie uszka. Chcialam jutro, ale powiedziala, ze mam dzisiaj zrobic taaak mi sie nie chce. No ale farsz juz mam, teraz tylko ruszyc tylek i ciasto zrobic

Shelby_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-22, 09:45   #4527
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
2-3 lata planujesz spać z dzieckiem w łóżku?

Tak samo karmić
Ogólnie cenie sobie swoją wygodę i nie mam zamiaru biegać od innego pokoju, czy choćby wychodzić z ciepłego łóżka, żeby nakarmić czy uśpić rozbudzone dziecko. Jak śpi ze mną, to wystarczy pogłaskać, przytulić czy nakarmić i śpimy dalej. A i wybudzanie jest rzadsze - patrząc na moje obie panny. Liczę, że i tym razem tak będzie.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

heidi a dostałaś te pieluszki czy się nie udało?
Stary 2017-12-22, 09:46   #4528
szwedka007
Wtajemniczenie

figa a co na to mąż

szwedka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-22, 09:48   #4529
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez Heidi_ Pokaż wiadomość
Nienawidzę tego leku, te globuliska (!) mnie wykończą.
Wielkie są to fakt, ale jak pomogą to można przezyc

Cytat:
Napisane przez Shelby_a Pokaż wiadomość
Ja sie zaoferowalam tesciowej, ze zrobie uszka. Chcialam jutro, ale powiedziala, ze mam dzisiaj zrobic taaak mi sie nie chce. No ale farsz juz mam, teraz tylko ruszyc tylek i ciasto zrobic

Ja nie umiem robic ani pierogów ani uszek nigdy bie robiłam i jest mi wstyd.

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2017-12-22, 09:49   #4530
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szwedka007 Pokaż wiadomość
figa a co na to mąż

a dokładniej o co Ci chodzi?

edit Ogólnie też sobie ceni, że się może wyspać, bo dzieci nie płaczą po nocach, nie trzeba nosić, lulać, usypiać odkładać. Oboje chodzimy wyspani

Edytowane przez figa84
Czas edycji: 2017-12-22 o 09:50
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości