|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Br±ziki br±ziki....ponownie :(
Wiem ¿e kilka podobnych watków juz by³o. Przej¿a³am ja ale nic mi to nie pomog³o
![]() Chcia³abym farbn±c w³oski teraz na br±z, tylko ch³odny.Nie chcia³abym zeby kolorek wyszed³ mi czarny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zastanawiam sie nad kilkoma kolorkami. *ciemny popielaty blond z londy *jasny br±z z garnier color naturals (za b³êdy w nazwach z miejsca przepraszam) *br±z z garnier kolor naturals *szatyn garnier chyba natea lub belle color *ciemny szatyn garnier chyba natea lub belle color Mai³y¶cie doczynienia z tymi kolorkami?? Jakies prze¿ycia traumatyczne ![]() Bojê siê ¿e po tej czekoladzie zmywaj±cej sie i wyp³owia³ej wszystkie br±ziki bêd± mia³y rude refleksy i tak sie bêda zmywac.... ![]() ![]() Mia³a która¶ z was podobne do¶wiadczenia?? Pu³kanaka matowao-stalowa nic mi nie da³a ![]() Pozdrawiam ![]()
Sk±d wiesz jak smakuje jab³ko, je¶li patrzysz tylko na drzewo. Sk±d wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczo³y. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 247
|
Dot.: Br±ziki br±ziki....ponownie :(
ciemny szatyn garnier -wyszedl mi czarny
popielaty blond z Londy(¶redni blond) jest ¶wietny ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Witaj
Z do¶wiadczeniawiem,¿e br±z Garnier Color Naturals wychodzi czarny na pocz±tku,ale po kilku myciach szamponem przeciw³upie¿owym staje siê w³a¶nie zimnym br±zem.Odno¶nie szatynów to one wszystkie zawsze wymywa³y siê u mnie na rudo.Widzia³am kiedy¶ w drogerii farbê o nazwie zimny szatyn,to by³o jasne pude³ko,tylko nie pamiêtam czy by³ to Garnier czy mo¿e ta nieszczêsne Pallete-je¶li to Pallete to ró¿ne s± opinie... Kiedy chcia³am miec zimny odcieñ to w³asnie malowa³am w³oski br±zem Garniera który wymywa³ siê do zimnego oedcienia,bo wszystkie te szatyny,z³ote odcienie p³owiej± do rudego niestety. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dziêki dziewczyny
![]() U mnie kazda "paleta" zmyuwa sie na rudo..... ![]() ![]() ![]() ![]()
Sk±d wiesz jak smakuje jab³ko, je¶li patrzysz tylko na drzewo. Sk±d wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczo³y. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 369
|
ja uzywam Szamponetek Marionu czekoladowy braz i jestem w miare zadowolona
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Niestety w moim przypadku szamponetki odpadaj±, g³ownie na kolorek moich narturalnych w³osków (czyli odrostów) , poniewaz wloski farbuje od paru lat, to róznica miêdzy odrostami a reszt± by³aby straszna
![]() ![]() Poza tym strasznie ciezko dostacjakikolweik produkt tejk firmy ![]() ![]() Moze ktos jeszcze ma podobne do¶wiadczenia??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A mam jeszcze takei pytanko, czy jeszcze która¶ z was u¿ywa³a z garnier color nautrals kolorek br±z?? Jakie ma po tym wra¿enia??
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Witam
Ja w³asnie u¿y³am kilka dni temu,wyszed³ ciemniiejszy niz na pude³ku,ale wszystkie brazy u mnie wychodz±,za kilka myæ szamponem przeciw³upie¿owym wyjdzie ³adny br±z ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 244
|
ja u¿ywam farby Palette odcieñ br±z i jest genialna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Witam
Alithia-in jak z wyborem kolorku? Ja moge powiedzieæ teraz ju¿ pokilku dniach od farbowania,¿e mamciekawy zimny br±z,specjalnie chcia³am go sprac i szorowa³am w³oski szamopnem przeciw³upie¿owym.Daj znaæjak wyszed³. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hejka....przepad³am na chwile, bo nie mam kompa w domku...awaria
![]() ![]() ![]() ![]() Boniulka trzy dni temu zrobi³am sobie z garnier color naturals jasny braz i wysze³ do¶c ciemny, ale popielaty, i myje szamponikiem przeciw³upiezowym i troszke siê wymywa ale ³adnie siê wymywa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.