|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Gość
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
55km mam tylko do Wawy, a w miejsca przez ciebie polecone wpadnę. W szczególności Foccacia mi miło pachnie (kocham włoską kuchnię). Za całe 5 dni w stolicy będę codziennie - niemiecki i Angielski, a od października pewnie studia (30 czerwiec
![]() |
![]() |
![]() |
#4262 | |||||||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo ja mojemu w sumie zazwyczaj wiem co kupić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję ze promotora upolowałaś ![]() a kiedy planujesz się bronic tak w ogóle? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co się dzieje ze zdrówkiem? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze że się nie przejmujesz ![]() Byłam na uczelni, oczywiście niczego się nie dowiedziałam, egzamin odbył się wcześniej o godzinę niż powinien wiec nawet jakbym chciała to bym go nie zdała bo przyszłam za późno ![]() ![]() poszłam sobie za to na zakupy i kupiłam setne buty ![]() a po powrocie siedziałam nad tłumaczeniem, więc całkiem roboczy dzień mi dziś wyszedł ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale dziekuje za sugestie, moze jednak cos wymysle do jutra ![]() Cytat:
![]() ![]() obrona jakos we wrzesniu albo pazdzierniku, raczej nie spieszy mi się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() alez dzis mialam zalatwiania i jutro bedzie podobnie... uchhh... EDIT: Schism, ja tez bym chetnie obrabowala bank ![]()
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Witam ja właśnie wróciłam z działeczki,ale się zjarałam
![]() ![]() Dużo żeście napisały ![]() ![]() Powizażuję i odpocznę trochę ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
a ja nie obrabowałabym banku
![]() mam dość... ![]()
#4266 |
Zakorzenienie
|
Ahoj załogo !
Od wczoraj od 18, do dziś do 15 nie miałam internetu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podczytam Was, a tymczasem idę zjeść kolacje.
![]() |
#4267 | ||
♥
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem zła . Myslałam ze sobie pospie jutro a mama mi przypomniała ze jutro do chirurga z reka . rodzice akurat maja na rano i pozostaje mi autobusy. musze byc tam przed 8.00 bo iles tylko osób przyjmuja. Autobus mam o 7.20 musze jeszcze dojsc na przystanek bo do tej miejscowosci spacerkiem na przystanek mam ok 20 min. wiec przed 7.00 musze wyjsc z domu i co o 8.00 sie zarejestruje ze skierowaniem i musze isc do babci bo lekarz przyjmuje dopiero o 12.00 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Aniu, a co się z ręką dzieje ? Ogólnie, to u mnie nuudy ![]() ![]()
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
jeśli nie wiadomo, o co chodzi chodzi o faceta - a dokładniej o to, że tęsknie za pieronem jednym
![]()
#4270 |
♥
|
Ewelka własnie nie wiem co jest, boli dziwny ból... juz od dawna ostatnio byłam u lekarza zadawał dziwne pytania i dał skierowanie do chirurga i napisał pilne . czekam od 30 maja jak jutro nie zdaze to pewnie znow kolejny miesiac bede czekac
![]() ja to mam szczescie do lekarza jak byłam w czerwcu u okulisty to czekałam 2 miesiace na wizyte przychodze mowie ze jestem umówiona itp daje jej karte a ona mi tekstem ze niepełnoletnich nie przyjmuja choc jak mama dzwoniła mówiła ze jestem rocznik 91 i nawet było to zapisane w zeszycie u niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja już pomalowałam 2 ściany i ręce mi opadają ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
znowu mail z wyzwiskami na nk od byłej panny mojego Tzta dostałam... ze jaka to ja nie jestem s***, ze sie tandetnie ubieram
![]() ![]() odpisałam soczyście i zablokowałam...czuje ze na imprezie w sobote jesli pójde bedzie hardcore bo ona tez zapewne będzie... Jutro gin, juz mnie brzuch z nerwów boli ![]() Wiecie co..kolejny raz przekonuje sie o niedojrzałosci mojego Tz ta, dzis miałam taka sytuacje ze ręce opadają ![]() ![]() Ehhhh ![]() Edit: Krytia , na jaki kolor malujesz ściany? ![]()
#4273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
NA taki brązowawy i na żółty ![]()
![]() |
#4274 |
Zadomowienie
|
Hello wpadałm tak szybko i zaraz lece spac bo padam
![]() Orzeszek oj co to za głupia panna Cie tak przesladuje, przebolec nie moze ze jesteś z jej byłym? ![]() ![]() Ather-jak dawno Cie nie było ![]() Tamo ja tez ogladałam Kolor purpury-zgadzam się swietny film ![]() Malinko- ![]() Dobranoc!! ![]()
#4275 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie to wyjeżdżasz? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hehe, pani malarka ![]() Cytat:
![]() ![]() nawet knie wiem kiedy mi wieczór zleciał ![]() ![]() chyba idę się umyć i spać, bo ziewam jak mops ![]() Dobrej nocki ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() bo ja jutro musze dostac pewien podpis, inaczej bedzie niedobrze.... Zostawiam Was niestety, chociaz jeszcze nie wiem na 100%, bo są malutkie komplikacje. Ale jak wszystko dobrze pojdzie to wybywam na miesiąc rowerowania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj caly dzien lzawily mi oczy... poprostu masakra... nie mowie juz o makijazu, ale oczy mialam czerwone jak nie wiem ![]() ![]() ![]() dobranoc laseczki ![]()
![]() |
#4277 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieje,ze cie nie piecze mocno ![]() ja nie mialam przez caly dzien! wrocilam z pracy i godzine siedzialam na telefonie z jakims gosciem co mi tlumaczyl jak zmienic wszsytkie konfiguracje w kompie ![]() ![]() remont najgorszy za mna! dzis ostatnie malowanie i zaczniemy jutro podloge chyba klasc i na weeknd kafelki ![]() mileog dziionka kochane ![]()
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() Agolku, jak możesz chcieć tego okropnego słońca?! ![]() ![]() Nie wiem sama czy chce dzisiaj gdzieś wychodzić ![]()
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
CzeSC
![]() Chryste, ale sie boje tego gina;( a dopiero na 14 ide wiec bede sie jeszcze denerwować... ![]() Chodze zła jak osa..Tz mnie po prostu tak rozczarowywuje swoim zachowaniem ze beczec sie chce... Krytia, co wczoraj zrobił to sie tylko na PW hstoria nadaje ![]() Mysle nad zmiana fryzury..bo mam strsznie spalone wlosy prostownica wiec moze jakis bob ewentualnie zeby sie włosy troche zregenerowały ![]() A siostra obiecala ze jak wróci z pracy to mi da tysiąc złotych i bede miała na moje wymarzone przedłuzenie ![]()
#4281 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Orzeszku, a mogę spytac w jakim celu idziesz do ginekologa ?? I w czym znów zawiódł Cie Twój TZ ? ![]() ![]() Ewelko, to ile Ty masz latek ? ![]() Ewuś idę jak burza, bo już bym chciała jeździć, a nie z buta na zakupy latać ![]() ![]() Aniu ja też sobie siebie nie wyobrażam za kierownicą, ale to się zmieni ![]() ![]() Jak to cudownie mieć wakacje ![]() Kurde musze odkurzyc laptopa chyba ![]() ![]() Miłego dniaaaaaaaaaaa ![]()
![]() |
#4282 |
Gość
|
Witajcie świrki - ja dziś siedzę sobie na wizażu cały dzionek.
![]() Mam wakacje maturzystki. Miłego dnia ![]() |
![]() |
![]() |
#4283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Monisiu, Siostro moja Droga ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jakby co to moja skrzynka PW wszystko zniesie więc jakbyś sie chciała wygadać to ![]() Cytat:
![]() ![]() znowu dziś zaspałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia Skarby ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() A mnie w sumie nie piecze,wczoraj nawet ogoliłam nogi i się umyłam ![]() ![]() najbardziej wkurza mnie to,że jestem tak nierówno opalona wszędzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do włosów to też miałam zniszczone i mocno skróciłam,co prawda myślę,że aż za mocno skróciłam,ale teraz mocno odżyły ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja bym tak nie mogła chyba ![]() Miłego dnia kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to ide zawojować pokój malowaniem ![]() ![]() Orzeszku jak coś to moja skrzynka wiadomościowa czeka ![]()
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ewusia- nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krytia ja tez będę mieć pokój malowany ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Moje wakacje wiszą pod znakiem "?". Siostre się spaliło coś w kompie- miejmy nadzieje, że tak samo jak w kompie (zasilacz) tak samo padło to w monitorze bo tak to 700 zł za sam monitor... ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-06-25 o 19:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zadomowienie
|
[quote=malinka_86;7994030]
Cytat:
![]()
![]() |
#4289 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja gotuje obiad, sprzątam...gorąco.. ![]() ![]()
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Jestem, wróciłam cała i nawet zadowolona
![]() ![]() Nawet, bo przez ten upal to myślałam ze sie zagotuje na dworze przez ten upał, nienawidze lata ![]() Chłodny pokój, zasłonięte rolety , no i Wizaż-to jest to ![]() Najpierw poszłam z siostra do ojca po alimenty bo chciał nas zobvaczyc..wiec poszlysmy...nic sie nie zmienił, pijany w sztok, wczoraj pobalował dzis kaca leczy piwem ![]() Jedyny plus tego, to to ze dostałam ekstra oprócz alimentów 100 $ ![]() ![]() ![]() ehh.. no a potem poszłam do lekarza, spoznia mi sie miesiaczka, a w sumie mama nieregularne wiec poszlam do lekarza zrobil mi usg nic tam nie wyszlo, powiedzial ze to napewno ze stresu i nie ma zadnych powodow do zmartwien, nawet mnie nie badał na tym fotelu strasznym co to tam widzialam w gabinecie ![]() Mam ochote isc na spacer z Tz tem na jakies lody, ale on nie wychodzi z taka inicjatywa a ja jestem na niego zła o wczoraj, rozczarowana wiec nawet nie chce mi sie do niego pisac... Gorącoooo... kto by ciupał w taki upał ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.