|
|
#4051 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar LXI
A mnie wczoraj robili przetoke i stanela
no i teraz nie wiem na czym sama stoje. Niech ten rok sie juz konczy w pineche!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4052 |
|
Piers do przodu
|
Jutro beda naprawiac
kciuki potrzebne.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4053 |
|
Mother of Cats
|
Katt,
Rozterko, dobrze Cię znów widzieć Ewuś i Rejcz, mocno trzymam za pozytywne wiadomości zdrowotne. I za Was, żebyście miały dużo siły na ogarnianie życia Tru, dobrze, żeś cała. Jakaś makabreska z tą kabiną ![]() Agnysko, buziak Ściskam Bar zbiorowo |
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Katt
o matyldo zaiste trenuja ludzka cierpliwosc.Dobrze ze juz jutro - kciuki giganty zatem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4056 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uściski i najważniejsze to pogrubione Trzymam! Pochwal się jak już będziesz mieć nową pracę ![]() Ha moja podobne kudły miała Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogromne i mocne kciuki, mam nadzieje ze się udalo✊️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4058 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Katt
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4059 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Oł maaaan większość? Rany julek nie spodziewałam się ze to są tak długotrwałe operacje?
Tulam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4061 |
|
Panaroja
|
Ściskam i trzymam za wszystkich potrzebujących
![]() ![]() : kciuki:![]() : przytul:![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4063 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Ludziom wali na dekiel przed świętami. W poniedziałek przyszedł facet z papuga, papuga podczas badania mi się wymskła, wefrunęła do zlewu po drugiej stronie stołu, technik próbował ją złapać, sfrunęła na podłogę, gdzie ją schwytałam, skończyłam badania, zaleciłam zostawienie papugi w szpitalu, żeby można było ją dokarmiać i kroplówkować (chuda, niejedząca, ponoć od dwóch dni, ale wydaje mi się to mało prawdopodobne przy takim stanie), a następnego dnia miała się nią zająć A., która w papugach się specjalizuje. No i tak się stalo, papuga kroplówkowana, dokarmiana, A. zaleciła badania, próbki poszły do laboratorium, czekamy na wyniki, w nocy ze środy na czwartek niestety papuga umarła. Gościu przyleciał do gabinetu z ryjem, że to moja wina, bo papuga się uderzyła podczas wizyty, na pewno umarła wskutek obrażeń wewnętrznych, jestem skończona, jestem morderczynią, on dołoży starań, żebym straciła prawo wykonywania zawodu, przeplatane niesamowitą ilością przekleństw. I w ogóle to dlaczego zadzwoniłyśmy z tą wiadomościa o 11.30 skoro zaczynamy pracę o 10?! Na nic tłumaczenia, że miałyśmy zywych pacjentów którymi trzeba się było pilnie zająć, a taka rozmowa spokojnie może zaczekać, bo nic nie zmieni w sytuacji. No bo jak ja bym się czuła, gdyby moja matka zmarła w szpitalu i zadzwonili do mnie półtorej godziny później?! Czaicie? Chodzi o papugę, która nawet nie miała imienia tylko numer na obrączce...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
przylazłam Wam życzyć WESOŁYCH ŚWIĄT
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
ooo, czekałam na to, kochana moja!!!
I ja też po to przylazłam - WESOŁYCH ŚWIĄT - szczególne kciuki dla Katty, bo nie wiem, co u Niej. Oraz w ogóle wszystkim wszystkiego najlepszego, przede wszystkim, żebyście odpoczywali, dostali wspaniałe prezenty i żeby dużo śmiechu było też
|
#4067 |
|
grozi wypollizowaniem
|
WESOŁYCH ŚWIĄT!
Dużo radości i spełnienia marzeń!
|
|
#4068 |
|
Wtajemniczenie
|
Katty
cały czas Tru nie pojmuję tego... Spokojnych, radosnych, smacznych świąt całemu Baru
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnych Świąt
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4070 |
|
Piers do przodu
|
Tru - no szczena opada na takie typy
![]() Baru -świętujcie z mocną głową i lekkim żołądkiem ![]()
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz neurolog Justyna Paprocka. Straszne to co piszesz, strach rodzic gdziekolwiek skoro w najlepszych w okolicy szpitalach takie rzeczy
![]() Tru współczuję co za ludzie...Katty Flo My właśnie przyjechalismy na wigilię do teściów mojej siostry ale Młody zasnął w drodze więc czekamy aż się wyśpi ![]() Wesołych, spokojnych świąt temu Baru Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Florence!
Myślałam dzis o Tobie w łazience czy jeszcze powrócisz tu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Leżę objedzona z książką i nie mam siły się ruszyć ![]() I korzystam z ciszy, bo jutro najazd rodzinki
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spóźnione Wesołych Świąt
|
|
#4075 |
|
Piers do przodu
|
Szatą jest dobrze
przetoka hula, szwy się szybko goją, Panowie koło mnie skaczą
|
#4076 |
|
Panaroja
|
Wesołego Święta
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko
Flooo Katty ja zabiegana od tygodnia, ale święta się kończą, sylwester zaplanowany a zaraz po wizyta onko i badania ![]() dostałam od chłopa paletę cieni ![]() sam wybierał i trafił bezbłędnie ![]() zakupy w the ordinary też zrobił, ale to już na zamówienie ![]() nie wytrzymałam i wczoraj się potraktowałam retinoidem, mam nadzieję, że nie będzie w niedzielę wylinki |
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Katt -
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Ho, ho, ho
![]() Dzień dobry świątecznie ![]() Po strasznie długiej przerwie.... ..pamięta mnie tu ktoś ? ![]() Gratuluję wszystkim wszystkiego, ale najbardziej Rejcz cudnego chłopca |
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Stazjo jak fajnie ze jestes. Tez zastanawiałam sie czy jeszcze powrocisz tu. Bardzo sie ciesze ze cie "widze"
.Choc ja z doskoku (głównie z wc lub poczekalni lekarskich) i bardziej czytam niz pisze. Poniewaz tematy raczej chorobowe mnie ostatnio nie odstępują, to napiszę o włosach. Po rocznym odroscie znow sie rozjasniłam i nawet po aik nie dalo sie rozczesac. Zamowilam wiec kilka kallosow emolientowych glownie. Jeszcze piankowa pantene ulatwia rozczes no ale potrzebowałam masek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

no i teraz nie wiem na czym sama stoje. Niech ten rok sie juz konczy w pineche!

kciuki potrzebne.
o matyldo
zaiste trenuja ludzka cierpliwosc.

️