|
|
#31 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Seksowne spodenki...
Cytat:
firanke bym sama jakos pokombinowala :P ale boje sie zamawiac w ciemno |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Gość
|
mówię nie dla takich spodenek na co dzień - mam tylko skojarzenia z paniami lekkich obyczajów
|
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
raczej za slaba wyobraznie....
![]() dla mnie istnieje malo ciuchow niemozliwych o noszenia w fajnym zestawie (oprocz rzeczy przeladowanych ozdobami, bo to nigdy nie wyglada dobrze) a te spodenki to od razu widze fajnie zestawione (no dobra, moglyby byc z lepszego materialu, ale tez imitujacego skore) |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
podepnę się pod temat :
ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - krótkie spodenki z ciemnego/czarnego jeansu, bez żadnych nadruków, przeszyć i tak dalej, całe gładkie. W cenie do 100zł. Widziałam w pepe jeans idealne, ale za ok.250 zł, więc podziękowałam
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
ja takie mam, ale kupilam tanie jeansy dobre w pasie za 60 zl i dalam do skrocenia
|
|
|
|
|
#36 |
|
Gość
|
Wyobraźnię mam bardzo dużą
niestety niektóre ciuszki nie nadają się na codzień - jak się chce biegać półnagim po mieście to twoja sprawa, ale na pewno nie ma w nim nic pociągającego. Z drugiej strony on pasuje do ciebie - jak kochasz hardcore Barbie (styl pań lekkich obyczajów) i na takie chcesz wyglądać to droga wolna. Każdy ma różne gusta i o tym należy pamiętać.Nie chcę cię urazić, tylko tak wyrażam swoją opinię. Dla mnie ciuchy albo są na nie, albo na tak. |
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
nie kocham stylu hardcore barbie, ale te szorty sa dlugosci zwyklych szortow, idealne na lato.
i wlasnie mnie obrazasz przyrownujac wyglad do jakiego rzekomo daze do stylu dziwek. -.- i wiuem ze sa rozne gusta, ale przy wyobrazni to nie ma nic do rzeczy - jestem w stanie wyobrazic sobie zestawy komppletnie nie w moim stylu a dobre. kwestia horyzontow. |
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszędzie napotykam albo czarne materialowe, albo tradycyjne jeansowe niebieskie, a jeśli już trafię na ciemny jeans, to znowu ta cena ..
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
z gotowymi ciezko, teraz kroluja jasne jeansowe. no i bez przeszyc czy innych takich tez ciezko. a one potrafia rozwalic cale ubranie. ladne spodnie a tu nagle z tylu jakis denny wzorek zlota nitka..
wczoraj przymierzalam sliczne biale rurki i dopiero jak sie ubralam w nie zauwazylam na kieszeniach srebrna nitka zrobione ptaszki siedzace na kwiatku aaaaa!
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, tak miałam z tymi z pepe. Wymarzone, całe gładkie, żadnych niepotrzebnych dodatków ...
![]() zresztą, tak samo mam z wieloma ciuchami. Ostatnio chciałam znaleźć całą czarną podkoszulkę, gładką, w miarę dopasowaną, z dobrego materiału. Naprawdę ciężko znaleźć, wszędzie nadruki, napisy ...
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ze zwykłym białym topem na ramionkach będą wyglądać ładnie, choć to też zależy od tego, kto je nosi
|
|
|
#42 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pod wąskimi horyzontami niestety musze sie podpisać. Bardzo nie lubie takeigo gadania. Cytat:
duzo jezdze i nie widuje pan na drogach w takich strojach... Cytat:
CO do allegro to ja kupuje np tam, gdzie mozna odesłac. Trace te 10 zl moze, ale nie 70. |
|||
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Mam takie spodenki ze sklepu Terranova, ale to już było jakiś czas temu.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Nie podobają mi się, są tandetne i wulgarne (ale to tylko moja subiektywna opinia).
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

ze zwykłym białym topem na ramionkach będą wyglądać ładnie, choć to też zależy od tego, kto je nosi