|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 4
O ktorej zaczynacie wigilię?
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Jedna o 15 a druga na 17, ale sie na nia spoznimy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj czekam na męża aż wróci z pracy po 18:30
|
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny spokojnych i radosnych Świąt! Oby juz bez bolesnych przygod
A z serii "magia świąt" - wczoraj poklocilam sie z mezem, noc mialam koszmarną bo synek poplakiwal i budzil sie co pol godziny albo i czesciej. Mielismy isc do kosciola, poszłam sama i po 10 minutach prawie zemdlałam, jakbym poczekala minute dluzej to na pewno bym padla, tak to swieze powietrze mnie otrzezwilo troche, powloklam sie do samochodu i wrocilam do domu. Ryczec mi sie chce i co chwile łzy mi same lecą. Jakas niezrownowazona jestem w tej ciaży... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko super, tylko brakuje mi śniegu
|
|
|
|
#1357 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wolę brak mrozu i śniegu niż ślizgawicę na drodze
Dzisiaj jedziemy do mojej mamy, potem do teściów i mam przeczucie, że umrę z przejedzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry 🌼
Matko, ale mnie plecy bola dawno juz nie spalam na poduszce ciazowej i jak sie budze w nocy to na plecach a cale zycie na boku spalam. Chyba musze poduszke znow przygarnac do lozka ![]() Wczoraj bylismy na 2 Wigiliach a pozniej jeszcze do moich dziadkow zajechalismy na herbate, bo wiedzielismy ze beda czekac. Bylismy w domu po 22. Dzis na 12 do tesciow a wieczorem do cioci meza na kolacje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Brzuszki najedzone? Ja jeszcze jeden dzien i pekne w szwach, ale jak sobie odmowic kiedy to wszystko takie pyszne? 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1361 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego świętowania w gronie najbliższych. Ja za bardzo nie pojadłam. Przedwczoraj wymioty do 15, wczoraj do południa dętka a dzisiaj też leżę jeszcze o kromce chleba z masłem.
Z newsów - bratowa w ciąży z drugim maleństwem. Termin na sierpień. Prezenty dostałam mega! Od TŻ wielką poduchę C, rogal do karmienia i dwa adaptery do pasów, żeby w obu samochodach były Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
My zaczęliśmy o 17:30
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Wczoraj jadłam i jadłam taki miałam apetyt na szczęście mam jeszcze dziś miejsce na obiadek u teściów ![]() Na śniadanie teść przywiózł nam sałatkę warzywną ![]() jestem w raju.Następne święta już w moim gronie rodzinnym, to mnie trzyma przy życiu ! Godzinę z mama i tata rozmawialiśmy przez telefon im też było smutno w te święta.. czekają już na święta z Lilią ![]() Dostaliśmy wymarzone żelazko, mikser i kasę wszystko się przyda! Kasę wykorzystamy na wózek Tżt kupił mi kolczyki, torebkę i portfel też słychać potrafi..Karafka mi się podobała! Zadowolony ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
My odpoczywamy po wizycie u mojej mamy, a za jakąś godzinkę idziemy do teściów - pęknę w te Święta
|
#1366 |
|
Wtajemniczenie
|
My wigilię rozpoczęliśmy o 17 u teściów. O 19 byliśmy już w domu. Położyłam córkę spać i sama zasnęłam. Z tego wszystkiego nie wzięłam ostatniej (12-stej) tabletki antybiotyku. Dzisiaj już nie brałam bo za duży odstęp czasu.
Dziś z kolei najpierw pojechaliśmy do teściów o 12, a na 16 do mojej mamy. Tam córka dostała kolejne prezenty (w tym czekoladki, których nie omieszkała zostawić na jutro). I tak po kąpieli w domu, zjadła kolację i zwymiotowała na łóżko... Na hurra zdejmowałam jej pizame i poszewki z kołdry i poduszek. Teraz już zasnęła. Widać że zmęczona była. Mi się trochę sajgon w kuchni zrobił i w łazience (nie wiem jak skoro w domu nas nie było 😉 . Jutro nigdzie się nie ruszamy to mam zamiar nastawić kilka pran ubrań i naczyń 😁Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
My dzisiaj też objazdowo, ale jutro już raczej w domu. Odpoczynek
|
#1368 |
|
Wtajemniczenie
|
My wczoraj rozpoczęliśmy ok 17:30 Wigilię i tak sobie troszkę posiedzieliśmy.
Z mężem dostaliśmy od Św. Mikołaja leżaczek bujany z wibracjami dla naszego synusia Pojedliśmy dobrych rzeczy, ale się nie objadłam. Niestety mąż od nocy ma rewolucję żołądkowe i wypluty jest ![]() Mimo jego słabości obskoczyliśmy dziś śniadanko u rodziny , a wieczorem byliśmy na słodkim poczęstunku w większym gronie rodzinnym. Jutro u nas kawka z ciastkiem
Edytowane przez blaira Czas edycji: 2017-12-25 o 21:32 |
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
My też jeździmy po rodzinie, ale powiem Wam że totalnie bez humoru jestem. Jakoś tak ciągle mi smutno i płakać mi się chce. Wcale nie czuję tych świąt.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1370 |
|
Konto usunięte
|
Doturlałam się!
Dosłownie i w przenośni, bo z racji bolącej kości ogonowej odkurzyłam piłkę i na niej siedzę ![]() Mam nadzieję, że brzuszki pełne i widzimy się w pełnym składzie po świętach cięższe o milion kilo ![]() Jeszcze oby przeżyć jutro
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry 🌼
Juz mi sie tak chce posiedziec w domu a dzis jeszcze na urodziny do mojego chrzestnego. Wczoraj znow po 22 bylismy w domu. Spie ostatnio jak zabita ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Ja dzisiaj słabo wstałam, dzieci mi co chwile się budziły, chyba z nadmiaru już wrażeń po zabawkach Prezenty trafione i w dzień dzieci nie mam Pięknie się razem bawią ![]() Święta fajny czas, ale szybko mija My dzisiaj gości mamy rodzice, moja babcia i siostra |
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
|
|
|
#1374 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
Mnie wczoraj okropnie głowa zaczęła boleć więc poszłam spać, o 5 zbudził mnie też okropny ból i do teraz mnie boli 🙁 Miałam sen, że z 5 koleżanek z podstawówki które blisko mnie mieszkały (za czasów podst) są w ciąży. Ale się ucieszyłam, że będzie z kim na wózki chodzić 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbyscie mialy do wyboru bon do Apartu lub do Rossmanna to co byscie wybraly? Ciocia meza dzwonila, ze jeszcze ma dla nas prezent i mamy do wyboru Apart lub Rossmann, ale slyszalam ze Apart jest nieco przereklamowany i placi sie za marke. A z Rossmanna to by mozna bylo cos do wyprawki pokupowac albo kosmetyki. Szumisie chyba tez maja choc nie wiem czy to nie jest zbedny wydatek skoro mozna miec aplikacje na tel z roznymi szumami
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
Ja już od jakiegoś czasu w kuchni. Chlebek na zakwasie rośnie i czekam by wrzucić go do piekarnika. I dziś mamy rodzinkę na ciastko i kawę i postanowiłam jeszcze upiec szarlotkę karmelową. Cytat:
Z drugiej strony jeżeli lubisz błyskotki, to apart też fajna opcja ale rzeczywiście ceny czasem zniewalają
|
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
My na 14.00 na obiad do teściów a ja wciąż między WC a łóżkiem. Czy te wymioty kiedyś się skończą
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziś poczułam w końcu pierwsze ruchy dzidziusia! W Wigilię rano wydawało mi się że coś się dzieje ale dzisiaj jestem już pewna! Cuuuudowne uczucie
) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1379 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja cały czas w łóżku. Ten ból głowy mnie wykończy.
Stokrotka ja bym wzięła rossman, bo wydaje mi się, że nawet jak kupisz sobie nowe kolczyki czy łańcuszek to w maju zdejmiesz i przy dziecku na początku nosić i tak nie bedziesz. A skoro może was odciążyć wyprawkowo, to już w ogóle. Kosmetyki, pampersy, mm (jeśli zamierzasz dokarmiać zanim przyjdzie pokarm), a nawet zdarzają się ciuszki Pinokio, albo zrobić fotoksiazke, czy to z okresu ciąży czy już po porodzie 😉 z pewnością termin bonu będzie minimum rok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Dzień dobry My dzisiaj u mojej babci, obiadek, spacer (wielkanocna pogoda, słoneczko i spacer po lesie haha) i teraz tżt przysnął a ja wypoczywam obok Jutro dzień lenia :P korzystamy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

dawno juz nie spalam na poduszce ciazowej i jak sie budze w nocy to na plecach a cale zycie na boku spalam. Chyba musze poduszke znow przygarnac do lozka 

! Godzinę z mama i tata rozmawialiśmy przez telefon im też było smutno w te święta.. czekają już na święta z Lilią