|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
Cv, zaswiadczenia badz z referencje z praktyk ![]() Butti zadzroszcze Ci psiaka- bo mniej kudłow, ja swoją czeszę, to znaczy gonię z grzebieniem
|
|
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, ja nie mam zbyt duzego doświadczenia jeśli chodzi o rozmowy, ale sama je przeprowadzam i powiem Ci na co zawsze zwracam uwage. Przede wszystkim uśmiech i komunikatywność. Nie lubie kiedy dziewczyny są strasznie spięte i wszystkie informacje musze z nich wyciągać, bo odpowiadają półsłówkami
. Po prostu bądź sobą, nie okazuj stresu, uśmiechaj się... I powinno być ok .
|
#2403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o dokumenty, to weź cv, jakiś dyplom jak masz, albo indeks, bo tam na końcu masz napisane, że zdałaś egzamin magisterski. No i jak lemoorka napisała, jakiś papierek z praktyk. Co do porad...to najlepiej być sobą, nie stresuj się przesadnie... Cytat:
|
||
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze sie nie zestresuje![]() i pewnie lepiej byc troszke przed czasem co?? (choc kobietka powiedziała, ze na 8.30 ale nie muszę byc co do minuty )musze jeszcze nad strojem pomyslec. mówicie, ze nie biała bluzka. kurcze, kurcze najważniejsze jest pierwsze wrażenie
|
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
stresa mam.....jak nigdy
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, wcale nie jest lepiej być przed czasem. Ja zawsze umawiam dziewczyny co pół godziny, a dzisiaj jedna przyszła pol godziny za wczesnie i musialam zostawic ją na kilka minut na korytarzu, bo aktualnie rozmawialam z inną.
Co innego jesli oni nie kazali Ci przychodzic "co do minuty". To pewnie oznacza ze w poblizu tej godziny nie maja innych spotkan.
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Kulturalnie jest być najwcześniej 5 minut przed
|
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
wizyta u dentystki ktora sie moze skonczyc wyrywaniem
. chociaz to by bylo najlepsze rozwiazanie.
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
leczenie kanałem nie wchodzi w grę?
|
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
ja go leczylam kanalowo z 8 lat temu, zgorzel byla. pozniejpol mi sie skruszylo, niby odbudowala ale tak "warunkowo". wczoraj znow mi polowa poszla.
przez niego to tylko ciagle zapalenie dziasla lapie, krew mi leci. lepiej sie pozbyc. tylko glupio mi tak bo zapisy dopiero na sierpien a ja sie bez kolejki wpycham
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie tak myslałam. albo wejde i poczekam tam i zapukam dopiero puktualnie hehe ooo to mojego TZ dzis czeka
|
|
|
|
|
#2414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Moja przyjaciółka się zachwycała, że organizm tak się zmieniał, narządy jej się powiększały itp., a ja byłam w szoku, że można mieć takie jazdy by wmówić sobie tak ciąże, że aż brzuch rośnie ![]() Cytat:
![]() . TŻ mi obiecał, że kiedyś kupi mi jamniczkę (a ja mu huskiego) ![]() Cytat:
. Jak ktoś mówił "w drugim pokoju jest czekolada" to ona leciała do tamtego pokoju
|
|||
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu ja też tak chcę Co do psów i kotów ja się nie odzywam, nie przepadam , nie bijcie ![]() Marzy mi się jedynie York dla małego i dla mnie jako maskotka, ale od kiedy wiem jaka upierdliwa jest ich pielęgnacja to odechciało mi się ![]() Kotów nie lubię, uważam że są wredne i śmierdzą mi , psy też mi śmierdzą ![]() Niestety , ale mam świnkę morską Wiem, że to co napisałam świadczyć może że jestem złą kobietą ale nie jestem, po prostu nie przepadam za zwierzakami za to dzieci mnie rozczulają bardzo, domy dziecka,patologie itp nie mogę tego przeżyć ....Jakbym była bogata adoptowałabym całe przedszkole ![]() Twin gratulacje ![]() Madziu będzie dobrze, trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. Dostałam na imieniny walizkę do Egiptu |
|
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on w ogóle rozumie co się do niego mowi. Ale moja babcia spedza z nim cale dnie i duzo do niego mowi, to ma na to wplyw . Kiedys rozlozyl mi sie w pokoju tak, ze blokowal przejscie i wkurzona powiedzialam do niego "ty weź idz do duzego pokoju i zobacz czy cie tam nie ma". Wstal i poszedł
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety do dzieci instynktu nie posiadam, rozczulają mnie, ale takie już troszkę podrośnięte, z którymi można się jakoś komunikować, kilkuletnie. W każdym razie na matkę się póki co nie nadaję |
|
|
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dorinkaco to znaczy, że psy Ci śmierdzą? Bo właściwie zadbany domowy pies nie śmierdzi, kot z reszta też. Bezdomne zwierzęta śmierdzą, ale, sorki, że tak powiem, ludzie też Ja to bym nie mogła żyć bez psa, one kochają taką bezwarunkową miłością... |
|
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I masz rację, niektórzy ludzie też śmierdzą |
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Takie małe gówniarze dokuczają sobie nawzajem, biją się, robią sobie na złość itp. Jak podrosną to jeszcze gorzej. Jak patrzę na kolegów TŻ-a to już w ogóle. Jak oni traktują dziewczyny? A dziewczyny nie są lepsze. Nawet nie mówię o tych lambadziarach z gimnazjum. Ludzie są okrutni, a zwierzęta nie
|
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem,że ktoś zwierząt nie lubi, ale kiedyś mnie ubodło bardzo stwierdzenie- po co Wam pies Niektórzy nie rozumieja, że pies tez czuję i rozumie![]() Kiedyś mieliśmy znajdka- suczkę, była bita, schorowana, dziadek jej powiedział pilnuj i się zapomniała- cała noc pilnowała, az zmarzła ![]() W mojej rodzinie dobre kilkadzieta lat temu był wyżeł tak kochał swojego pana,że ten jak miał wypadek to pies po zapachu poszedł do szpitala do sąsiedniego miasta, wszedł pod łozko i nie wpuszczał lekarza Dzieci podobniez bawił w kołysce![]() jak ostatnio dostałam okres moja psinka przyszła lizała po twarzy i połozyla się obok mnie i patrzyła na mnie. Strasznie mnie to rozczuliło ![]() ja chyba mam w genach tą miłośc do psów i przepraszam,ale uwazma,ż enie mam głupich psów sa łupi właściciele
|
|
|
|
|
#2423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie śmierdzą i już, a jak im z pyska śmierdzi ![]() Zawsze poznaję w czyim domu jest pies, a znam przypadki że ciuchy właścicieli przechodzą tym psim smrodem, sorry ale naprawdę to czuję ![]() Cytat:
i z pyska też ...
|
||
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś sobie nawet kupiłam taką plakietkę i trzymam ją na lodówce Jest na niej napisane: The more people I meet, the more I love my dog. |
|
|
|
|
#2425 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kurcze musisz jakoś na niego wpłynąć ! Mój tez ostatnio był nie do wytrzymania to zrobiłam zimny prysznic, a nawet lodowaty. Weź go w obroty i koniec! Cytat:
No własnie. Podobno udowodniono, że mężczyzna jest w stanie skupić sie tylko nad jedną konkretną czynnością. Nie to co my: pamietamy o gotującym się jedzeniu, oglądamy TV, czytamy jednym okiem książkę, rozmawiamy przez komórkę... przynajmniej ja potrafię to pogodzić... ale myślę ze Wy też. Albo np. odpoczywamy... oboje leżymy , tylko ze ja wtedy myślę (o 100 różnych sprawach) , a on nie Cytat:
|
|||
|
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja też kocham zwierzeta, nie wyobrazam sobie bez nich życia. Moja ciocia (mieszkajaca na wsi) ma w domu 4 psy i kazdemu z rodziny one przeszkadzaja, a ja je uwielbiam i w ogole mi nie przeszkadza jak te malenstwa mi wskakuja na kolana czy łażą za mną krok w krok. Jedna sunia pamieta mnie od czasów kiedy byla szczeniakiem i zasypiala mi na dloniach. Czasami nie bylo mnie u nich nawet 8 miesiecy, a ona zawsze mnie poznawala jak po takiej przerwie przyjezdzalam .
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet mój królik nie jest taki głupi jakby się mogło wydawać. Jak chce wyjść z klatki to gryzie pręty, nie możemy tego słuchać i go wypuszczamy . Ostatnio kupiłam mu szelki i wzięłam na dwór. Bał się trawy (to chyba jego pierwszy raz), ogólnie był przerażony, zaczął skakać i się oswobodził. Wzięłam go do domu. Następnego dnia też na chwilkę na dwór, już było lepiej, pojadł trochę trawy, ale i tak wyglądał na lekko przestraszonego. Od tego czasu nie gryzie prętów i siedzi cicho żebym czasem nie wpadła na pomysł spacerku ![]() Jak pies zagryza dziecko to nie robi tego bo ma taką fantazję. Zwierzęta podobno w odróżnieniu od ludzi nie mają wolnej woli . A dzieci są okrutne z własnego wyboru.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-25 o 20:43 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra Poemi, Ty masz swoją rację ja swoją , Ty nie lubisz dzieci-dzieci się wychowuje to nie ich wina że rodziców mają spaczonych, to nie maskotki... Psów i kotów nie lubie i nic nie wskazuje na to, że w tym życiu się to zmieni |
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo z psami, są kochane przylepy, a są psy wredne, albo agresywne, bo zostały tak wychowane... W tym przypadku dzieciaki i psy są do siebie podobne, można je sobie 'ukształtować'. Takie jest moje zdanie. Cytat:
Zwróć uwagę na taki prosty fakt, że ludzkie życie jest jednak trochę bardziej skomplikowane niż życie psa czy kota.Nie mówię, że mają łatwo, bo czasem zwierzę trafia do okrutnego właściciela i wtedy faktycznie jest nieciekawie... Ale dzieci ranią innych nieświadomie, nie wiedzą często, że to co robią jest złe. tego się dowiadują trochę później. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-25 o 20:42 Powód: post pod postem |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

. 

. chociaz to by bylo najlepsze rozwiazanie.

. Moja przyjaciółka się zachwycała, że organizm tak się zmieniał, narządy jej się powiększały itp., a ja byłam w szoku, że można mieć takie jazdy by wmówić sobie tak ciąże, że aż brzuch rośnie 

, psy też mi śmierdzą

Obrona w czerwcu mineła- zgadnijcie czyja to zapewne będzie wina? Mogę się domyślac, że moja. Studia doktoranckie na rok posżły w zapomnienie......
, kurcze