|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
Przeszłam na dobrą stronę mocy ![]() Wiesz jak pachnie szczęściem? U mnie właśnie zapachniało ![]() Szczęśliwa. Kategorycznie. Do odwołania ![]() Nie boję się cieni. One świadczą o tym, że gdzieś jest światło ![]() Kiedy nie miałam nic do stracenia, dostałam wszystko ![]() Szczęśliwi czasu nie liczą. Wyrzucam zegarek ![]() Takie cuś mi przychodzi do głowy... Wizaż i radosna twórczość własna
|
|
#1352 |
|
Raczkowanie
|
..znikam gdzieś. noc i dzień.. zlewa się w jedną całość kiedy nie ma Ciebie..
Nigdy nie zahamuje tej rzeczy, która płonie we mnie ! Nocą cieszyć się z promieni słońca.. dniem z blasku księżyca. Wypowiedziane Kłamstwa To Moje Słowa.. A Ty Nadal Kochasz Mój Głos... Miliony kilometrów nad ziemią. Do góry nogami. Stopami dotykając chmur.. <3 całe niebo odbija się w kubku gorącej herbaty. widzisz ? Łapię spadające gwiazy.Tęsknie za dotykiem tamtych słów... Minęłam się z sensem na skrzyżowaniu ulic w samym środku miasta. choć magii brak.. pozostał żal, w głębi serca się tli. gdy iskierka się rodzi, deszcz już ugasza płomień... ..i zeschła się jak stary ser, bo czekała na księcia z bajki ;-| Mój Książę z Bajki - wprost bajkowy dupek
|
|
#1353 |
|
Raczkowanie
|
śmiechem przywracaĆ barwy : ) a więc taki stan ludzie nazywają szczęściem ? Poziom endorfin ponad przeciętną. (; pozytywnie. do odwołania. ;D szczęściem otoczona.. ; ) pełna optymizmu. pier.doli wszystko co nie jest cacy. i nagle na jej twarzy pojawił się uśmiech.. tak bez powodu. radośnie. i tak do końca świata i jeden dzień dłużej może być. ((; Uśmiech nie schodzi z twarzy, a powodów do radości racjonalnych nie ma. *** Nie wiem czy o to chodziło no ale warto spróbować ![]()
|
#1354 |
|
Rozeznanie
|
z każdym przymykaniem powiek przypominać sobie od nowa… "I wish that i could be someone else sometimes..." Ja znam słowa, które jak atropina rozszerzają źrenice… Jakich trzeba użyć słów, by powstrzymać ludzkie łzy…? „…z tego nie będzie miłości, może być tylko afera…” czar prysł jak bańka mydlana... co za wieczór, co za noc... czy zranione serce może być nadal ? czase chciałabym mieć puste serce, które nic nie czuje... moja niewyczerpana oda do radości...[?] "...żaden dzień sie nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy,dwóch tych samych pocałunków, dwóch jednakowych spojrzeń w oczy..." smacznego
|
#1355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
postaram sie pomoc . wymordowac takich . ;/ ;] z wizazu niektore ; 'Everybody knows your fake You're everything I fuckin hate.' / wszyscy znaja towje klamstwa/falszywosc . jestes wszystkim czego cholernie nienawidze . pozwol ze ustawie za Ciebie opis; 'Jestem debilem! ' loser . ;D / frajer . Now I'm fine, cos' I'm focused you out of my life... // Teraz już wszystko w porządku, bo jestem skoncentrowana na tym, że juz nie ma cię w moim życiu I'm another ex-girlfriend on the list.. // jestem kolejna ex-dziewczyną na liście and after all I'm glad (; \ i po tym wszystkim cieszę się fucking pathetic pretender . ;] / pieprzony daremny udawacz /falszywiec. u must be really stupid if u even thought i'm sad or [oh my god; x] ... jealous . ;D / musisz byc naprawde glupi jesli nawet pomyslales ze jestem smutna lub [ o moj boze ] zazdrosna ;D
|
|
#1356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Twoje opisy od zawsze były najlepsze! ;D a miałabyś może coś o tym, że odnoszę dziwne wrażenie, że przestaje mu zależeć? takie niezbyt dosłowne, żeby nie było.. jakbym się myliła ![]() z góry bardzo, bardzo Ci dziękuję
|
|
#1357 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podbijam, bo ja też sobie pracuje xD i tak nawiasem to nigdy chyba takich nie było;>
|
|
#1358 |
|
BAN stały
|
88natalia
1. czuję się... UMIERAJĄCO. 2. ....i powrócił ten, który wraca zawsze... smutek... ![]() ii takie ode mniee ![]() 1.Popatrz na mnie.Popatrz..to już minęło… ![]() 2. Spójrz w moje oczy... już się śmieją… Tak już zostanie… ![]() 3. "Beda nastepne, ktore pokochasz jeszcze" . 4. rozwijam skrzydla i frune gdzies do basni niekonczacej sie.. 5. Wzięłam gwiazdy do zielonej sukienki... 6. Szukam cię, palcami roztrącam chmury.. |
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
xxxJuanaxxx
r0zunia dziękuję wam bardzo dziewczyny, jednak ktoś mnie zauważa.. ![]() "You better keep your eyes on me " / lepiej trzymaj swój wzrok na mnie.."Some dreams fade over time, but not this one.." / niektóre marzenia znikają z czasem ale nie to.. "co to za klub, co to za miejsce ja dobrze nie pamiętam.." "w barze pustych marzeń.." "Poprowadzisz mnie w krainę miłości i źródłem się staniesz mojej radości.." "Z Tobą się budzić, w Tobie oddychać, Tobą się poić i w Tobie zasypiać.." "Znalazłem Ciebie, bo w końcu na to też przyszedł czas, Wcale nie w niebie, nie w wodzie, ziemi, w płomieniu gwiazd, Lecz byłaś obok, przy mnie, chociaż wcześniej nie dostrzegłem Cię, A tak szukałem, ryzykowałem, ale ufałem.." |
|
|
|
#1360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wish I was your lover Dzisiaj jestem twoją kicią inne kotki się nie liczą wszystkie moje miny dobre i złe godziny Zapamiętaj wszystko, czytaj mnie ukradkiem O czym można marzyć gdy twoje sny nie znaczą nic |
|
|
|
|
#1361 |
|
Przyczajenie
|
tym opisem normalnie trafiłas w sedno sprawy
dziekuje !! ![]() ![]() dokladnie odzwierciedla to co czuje ![]() |
|
|
|
#1362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję Lotti a tu tłumaczenie załączam... chociaz pewnosci nie mam ze dobrze, w razie czego poprawić mnie ![]() “… naither day don’t repeat, there isn’t two similar nights, two the same kisses, to equal stares in eyes…”
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Z bagażem pełnym snów.
To co masz na chwilę nic nie warte jest. Ja tylko mam gitarę i Ciebie i ten zmierzch. Każdy nowy świt budzi we mnie lęk. Płonę jak stos, jeszcze raz jestem w siódmym niebie. Chodźmy tam, gdzie szaleństwa świat. Potężna armia zła stoi przede mną. Szklany wzrok, wiatru krzyk przeraża mnie. Wsiadam do limuzyny, uciekam daleko... Oczyma duszy rozbieram Cię...
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
* jeszcze jesteś...jeszcze czekam...ale widzę już twój koniec!!!!
* tak daleko...ale dlaczego wciąż tak blisko??? * zawsze będę obok chociaż ty będziesz tak daleko;( * chcę zapomniec...czy to tak wiele?? ;( * i ten ostatni raz przyznam, że miełeś racje...zycie kołem sie toczy kotku!! * kiedyś zatęsknisz za moim dobrym serce, ale ono już nie bedzie twoje!! * podałeś mi dłoń kiedy byłam zła...dziękuję ![]() * zapomniałeś o moich grzechach...dziękuję że jesteś
|
#1365 |
|
Raczkowanie
|
"Ja nie jestem wieloma kobietami. Jestem jedną kobietą i chcę być jedną. I nie chcę wielu mężczyzn. Chcę jednego. Chciałabym."
"Wiesz, temu jednemu mężczyźnie chciałabym dać, tak zwyczajnie, tak najzwyczajniej w świecie - jak podarek imieninowy czy urodzinowy - całe moje życie." " Patrzyła w okno, a ja patrzyłem na nią, na jej profil i myślałem: sercem nie mógłbym, bo serce miałem kiedyś jedno i mi się potrzaskało straszliwie i doszczętnie, i nie udało się pokleić skorupek tego dzbanka, ani łzami - tym klejem białym, ani krwią - tym klejem czerwonym, i tak nie mam serca, nie mam, więc sercem nie mógłbym, ale mógłbym taką istotę pokochać SIŁĄ WOLI. SIŁĄ WOLI pokochać istotę taką mógłbym. Pierwszą dziewiczą i wielką i wolną miłością wolnej mojej woli. Skąd ona wzięła się, ta dziewczyna, tu, przede mną, prawie na wyciągnięcie ręki, ona, co jest taka, jak gdyby ją stworzyła jakaś niewysłowiona rozdzierająca tęsknota, już nie serca tęsknota, ale czegoś innego, nie wiem czego... Ducha tęsknota. Moja tęsknota." Skrócić lub przerobić...Niekoniecznie na opis... Nie mogłam się powstrzymać, żeby tego tutaj nie wkleić.... Z książki -"Opowiadania o miłości"
|
#1366 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś modliłam się do Boga by chronił mnie przed takimi dupkami jak Ty. Chyba za cicho się modliłam.
Nie płaczę już. Nie wiem czy nie umiem, ale po prostu nie płaczę. Skoro nie stać Cię na szczerość to nie stać Cię na miłość. Skoro nie stać Cię na miłość to nie stać Cię na mnie. To nie była miłość. To było podniecenie, adrenalina i tequila. Nazywacie mnie dzi*ką, bo uwielbiam seks. Nazywacie mnie szmatą, bo uwielbiają mnie faceci. Nazywacie mnie suką, bo uwielbiam ich ranić. Już nie mogę doczekać się dnia w którym zacznę się zastanawiać jak miałeś na imię... Z wielkiej chmury mały deszcz. To zupełnie tak jak Ty. Wybacz ale nie kręcą mnie chłopcy typu 'za dÓRZo siłki, za mało szkoły'. ![]() ![]()
|
|
#1367 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nic mi więcej nie powie, niż wzruszone ramie i dłonie... w mojej głowie złośc i szaleństwo , w mojej głowie wojna i mojej głowie i strach. nie wierz, niegdy, nie. w to niebo, które zawsze niebieskie jest. gdzie było nam tak bezpiecznie jak tam gdzie ten świat co miał być jak dziecka sen? zly czas uniewaznij, daj blask mojej wyobrazni słabość jest siłą, co chroni mój świat znowu wszystko poszło nie tak, znowu musiało tak być po niepowstrzymane łzy, nigdy niespełnione sny.. ze z tylu dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle oddech wez, juz najgorsze jest za toba w koncu wiesz bedzie lepiej daje slowo I znowu nie mogę zasnąć gdy ciagle zlo mi sie sni |
|
|
|
|
#1368 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam dowody. ![]() Cytat:
A poza tym dziewczyny jesteście wielkie!!
uwielbiam, kocham, całuję . ; p ;*
|
|
#1369 |
|
Raczkowanie
|
przerabiam odrobinę i kradnę bo boski. ![]() u mnie będzie:za niepowstrzymane łzy, nigdy niespełnione sny. piję ja dziś.
|
|
#1370 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
;> pewna nie jestem :P Spójrz w jej oczy gdy się śmieją, w ich blask.. Czasem maruda, czasem pracus, czasem spioch. Ale zawsze moj Smerf ;** )
|
|
#1371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1372 |
|
Przyczajenie
|
Twoje łzy miażdżą mi serce
wszystkie wzloty każdy dól dzielę z Tobą pół na pół bierz szczęście od razu nie zwlekaj Są we mnie sprzeczności, których nie potrafię zmienić i nie zmienię Nie można żyć tak ze sobą sam na sam Nikt na wylot nie zna mnie, nie wie jaki gonię sen Moje życie będzie miało taki sens, jaki ja sama mu nadam I czując Cię obok, opowiem o wszystkim jak często się boję i czuję się nikim |
|
|
|
#1373 |
|
Rozeznanie
|
zostań gdy znów odtrące Cię, będzie to ostatni raz..
będą książką, nie okładką. więc przeczytaj każdy wers.. poznaj ust moich smak, zrób to teraz, ot tak. jak mam znaleźć Cię, jak zatrzymać? wracaj chociaż w snach, melancholię moją skracać.. zatrzymam nocą źrenic blask, co świecą srebrnym blaskiem gwiazd.. nie ma słońca, anie gwiazd kiedy Ciebie blisko przy mnie brak zapamiętam wszystkie chwile, kiedy był mi bliski tak. spośród wszystkich ludzi dzisiaj wybieram Cię. chyba widzę jak wyglądać mógłby nasz świat.. ![]() ten którego szukam przecież jest obok mnie ![]() szukam Cie w smaku kawy w szumie drzew w kroplach deszczu w moim śnie, w gwarze dnia, w gęstej mgle..
|
#1374 |
|
Zadomowienie
|
Elliannia, MarcelinKaaa slicznie dziekuje
![]() "...I don't take coffee I take tea my dear..." / Nie piję kawy tylko herbatę kochanie ![]() "...I like my toast done on one side..."/ Jestem, jak mój tost, spieczony z jednej strony ![]() "...Be yourself no matter what they say..." / Bądź sobą, niezależnie od tego, co mówia inni "...Confront your enemies, avoid them when you can..." / Mierz się z wrogami, unikaj ich jeśli musisz "...Takes more than combat gear to make a man..." / Uzbrojenie nie wystarczy, by być człowiekiem
|
#1375 |
|
Przyczajenie
|
Heeej dzieczynki ja mam proźbe.. kurde mój chłopak mnie zdradził... <całował sie z inną;/>
![]() ![]() ![]() i jest mi cholernie smutno całe 7 miesięcy poszło sie je*ac...macie jakies opisy na ten temat... była bym wam bardzo wdziecznaa
|
|
|
|
#1376 |
|
Raczkowanie
|
* Dni co tak intensywnie pachną uśmiechem
* Jesteś jak ciasteczko z arszenikiem, chciałabym cię skosztować. * Kiedy mówię skacz, masz pytać jak wysoko. * Mam swój własny świat i swoje własne kredki * I tylko mnie poproś do tańca Jakbyś mnie kochał nad życie * Albo go kocha albo się uparła. Na dobre, na niedobre i na litość boską * I tylko mi nie mów, że chcieć to znaczy móc * Może zadzwoniłabym do Ciebie z budki mówiąc, że zależy mi na Tobie * Cukrowe sekundy ciekną Ci z oczu.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#1377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
It's all because of you // to wszystko przez ciebie ..Whats happened to me? Everything falls through. / co mi sie stalo ? wszystko sie rozsypalo ... ...Cały ten cholerny świat wali mi się na grzbiet... Intensywna terapia pt "Mam cię w dupie idioto" `There's a reason why guy and lie ryhme .. / Jest powód dla którego facet i kłamstwo się rymuje .. .bo moj sens zycia popelnil samobojstwo... `We're sorry, but the light at the end of the tunnel is broken./ Przepraszamy ale światełko na końcu tunelu jest zepsute. Może coś się przyda
|
|
#1378 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
zawalił mi się kawałek świata. teraz muszę pilnować żeby nie runął cały. Albo bajki kłamią,albo to ja czytałam te niewłaściwe.Bo nie ma 'długoiszczęśliwie'. Chcesz ją mieć??To sobie weź!!Ale o mnie zapomnij... Tyle słów. Tyle spojrzeń. Tyle uśmiechu. I wszystko fałszywe.! Ciemna ulica, pośrodku niej ja. Pada deszcz, na moim policzku łza. nie powiesz chyba, że to wszystko, nie znaczyło nic ... wszystko sie sypie...jak uschnięte kwiaty...
|
|
|
#1379 |
|
Raczkowanie
|
cieszę się, że się komuś podobają ![]() ![]() pstryknę palcami i przestanę Cię kochać, ot tak. nie wierzysz? a chcesz się przekonać? sam sprawiłeś, że zostawiając Ciebie czuję, że NIC nie tracę. można płakać, żyć, zabić z miłości, ale 'kłamać'?! no chyba coś Ci się pokiełbasiło. po tym co przeszłam z Tobą już nawet burza z piorunami mi nie straszna. zobaczysz że jeszcze się poślizgniesz na tej swojej obłudzie. KKarolcia1994 - nie daj się i bądź dzielna. pamiętaj że żaden facet nie jest wart Twoich łez (no chyba że umrze ) spróbuje pomóc, ale nie taka moja mała rada... nie pokazuj mu że bolimożesz bić sobie brawo, w jednej chwili zrujnowałeś całe 7 miesięcy. nie lada wyczyn. ;] mogłeś uprzedzić mnie na początku że wierność nie wchodzi w nasz związek... dla jednej chwili to wszystko się skończyło.i warto było? gdybym wiedziała poszłabym na 7-miesięczny kurs stylizacji a nie. są rzeczy których się nie wybacza. ja nie wybaczę sobie Ciebie. przekonasz się co straciłeś. a wtedy zapłaczesz najgłośniej. złamałeś mi serce, ja złamię Ci życie. jak myślisz, co łatwiej naprawić? boleśnie wywróciłam się na wrotkach. a przecież jeździłam na nich od 7- miu miesięcy. ![]()
|
|
#1380 |
|
Przyczajenie
|
zakochana w jego uśmiechu
![]() odwracasz spojrzenie,gdy gubię się w Tobie .. Ty obok . całe serce dla Ciebie mam ! z Tobą przez morze przejdę, ziarenka piasku zliczę nie zgub Mnie w tłumie .. samotność nie jest zła,gdy mamy SIEBIE ale kiedy rośnie miłość MY rośniemy razem z nią . ![]() wiedziałam,lecz wolałam tego nie słyszeć .. jednak by zapomnieć o tym, co aż tak niedostępne . bo nigdy w Twoich oczach nie będę Nią .. ![]() cześć,mogę Cię zjeść ? ![]() a kiedy Ona Cię kochać przestanie, zobaczysz noc w środku dnia .. dlaczego nasza wartość ciągle spada w stronę zera ? miłość . ![]() [ marzenie chwila ulotna, taka mała bańka mydlana .. uleci,narobi frajdy i pęknie,pozostawiając smutek na twarzy dziecka . ] |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

Przeszłam na dobrą stronę mocy 

...dobrze ze juz nic kompletnie do niego nie czuje.. szkoda tylo ze tamta o niczym nie wie
... kurde mam nadzieje ze zrozumiecie o co mi chodzi.. inaczej juz tego nie umiem chyba wytłumaczyc.. ale baby jestescie to potraficie sie postawic w sytuacji chyba
bo to jest dla mnie bardzo ważne

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)