Mamusie marcowe 2018 cz. 6 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-12-27, 12:20   #2131
Koma1002
Zadomowienie

Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Lunak Pokaż wiadomość
My zamówiliśmy wlasnie z wittchen i są bardzo ładne i pakowne (juz test na wyjazd do teściów zrobiłam). Tylko braliśmy rozmiar kabinowki co był podpięty pod linie LOT i Lufthansa, bo to rożnie bywa. Ale jestem zadowolona, bo niecałe 200 zł wyszło za 1, w normalna cena mnie nie przekonywała w sklepie nie było to zamówiliśmy ze strony i przyszło w 2 dni.

Sernik jest super po odmrożeniu tak samo cudak (inaczej na niego mówią miodownik albo czeski placek). moja mama wszystkie ciasta mrozi zawsze. Nawet te z masą, tylko trzeba dobrze folią aluminiową zawinąć zeby nie przemarzło, bo sie pozniej wodniste zrobi

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A możesz mi polecić konkretną? Może zaczelabym już wydawać kasę...odkladalam te wydatki i chyba już dłużej się nie da.

A nie wiem czy Wam mówiłam, ale udało mi się upolować leżaczek tiny love używany 😚 dziś męża wysyłam po odbiór 😍

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Koma1002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-27, 12:26   #2132
czaro_dziejkaa
Zadomowienie

Dzień dobry

Już po świętach Jestem bardziej nimi zmęczona niż w poprzednich latach :/ Oczywiście wszystkim wymiotowałam, wiec czuje się średnio. Poza tym ciągle mi się spać chce.
Co do szpitala, u nas trzeba mieć wszystko. Ostatnio miałam dwie torby, jedną na początek co wzięłam od razu do szpitala. Drugą mąż mi przywiózł na drugi dzień po porodzie. Kosmetyki kupie te mini, rzeczy typu kocyk, ubrania itd wezmę do domu i wypiorę w wysokiej temperaturze.
Wczoraj zrobiłam zakupy w zarze on line bo od 22 były przeceny, w sumie tylko dla synka. Ale zła jestem bo z koszyka mi ktoś zawinął trzy bluzy i dwie pary spodni, na których mi najbardziej zależało :/

czaro_dziejkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-27, 12:26   #2133
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Nie. Ceny w stacjonarnych mają takie same jak online. Ostatnio pani mi to mowila, bo pytałam o torebkę i sie zastanawiałam czy brac w sklepie czy dopiero zamówić. Tylko oni czesto zmianiaja ceny online. Wieczorem sprawdzałam i szukałam torebki/walizek i były troszkę tańsze niz na drugi dzien

Dobrze wiedzieć. Mam kuferek kosmetyczny właśnie z wittchen i jest super. Założyłam, że 200 zł mogę wydać na taką walizkę. Myślałam o 25 l, żeby nie była za duża i później się przydała jeszcze

Stary 2017-12-27, 12:34   #2134
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Ja mam torby takie do reki, walize mam taka ze do niej bym weszla sama wiec zvtaka by mnie wygonili :p
Brilliant Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-27, 12:38   #2135
bloody_marry
Rozeznanie

Uff, udało się kupić tę kurtkę z hm. Chociaż średnio się cieszę bo mi sie nie podoba ona... Ale jednak ciążowa i z kapturem i za małe pieniądze.

Mam też sukienkę na sylwestra, Czarna dopasowana z długimi rękawkami <3 przed ciążą bym się na taką nie odważyła

A dla małej kupiliśmy kombinezon w hm. Nie wiem czy będzie potrzebny, ale wolę się ubezpieczyć. Macie takie ciepłe kombinezony dla waszych marcowych dzieci?

Punamama, ja też wizytuje 29.12. moim głównym zmartwieniem jest oczywiście zdrowie małej ale na drugim miejscu - jak wydepilować sobie nogi przed wizytą? Już się serio robi niewygodnie :/

Mąż namówił mnie na frytki z maka po udanych zakupach. Mam trochę wyrzuty sumienia :/

bloody_marry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-27, 12:38   #2136
Lulumo
Raczkowanie

Ja też się właśnie zastanawiam czy mi taka kabinówka wystarczy. Mam nadzieję, że tak. Nie chcę tachać za sobą niczego większego, zwłaszcza, że ostatnio położona na szkole rodzenia mówiła, że w czasie przyjęcia nie wszędzie można chłopa zabrać ze sobą. Nawet mówiła o tym w kontekście posiadania walizki ale już nie pamiętam co dokładnie Czy właśnie, że mamy się tym nie martwić bo chłop ją będzie mógł przenosić, czy, że będziemy musiały to nosić Mój zaczyna jeszcze nową pracę niedługo i nie wiemy jeszcze czy będzie mnie mógł odwieźć na porodówkę.

Ja się wzięłam za zamawianie lamp i jedną upatrzyłam sobie nad łóżko małej. To sowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lampa_nocna_led_huhu_sowa_4489.jpg (112,0 KB, 40 załadowań)
Lulumo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-27, 12:40   #2137
asiula1306
Zakorzenienie

Ja będę miała chyba torbę do ręki, ewentualnie wezmę kabinówkę.

A co do kupna walizki- moja mama ostatnio kupiła walizki w Ochniku online i zapłaciła naprawdę niewielkie pieniądze za duże walizki- warto zajrzeć. Ja z Wittchena mam dwie kabinówki i są ok, chociaż jedna nie przetrwała lotu Ryanairem i pękła (ale linia lotnicza przysłała nową)
asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-12-27, 12:45   #2138
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
Ja mam torby takie do reki, walize mam taka ze do niej bym weszla sama wiec zvtaka by mnie wygonili :p
No właśnie też mam takie spore, a chciałabym na kółkach...myślałam, że ze szpitala odbierze mnie mąż, a tu w święta teściowa się sama zgłosiła, że pomoże, bo mąż weźmie fotelik z małym, ona torby, a ja mam tylko dotrzeć do samochodu, bo przecież nie będę mogła nic dźwigać😄 tak samo było z porodem, gdyby mąż nie chciał albo nie dał z jakiegoś powodu rady to teściowa się zaoferowała i pewnie bym ją wzięła

Stary 2017-12-27, 12:47   #2139
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bloody_marry Pokaż wiadomość
Uff, udało się kupić tę kurtkę z hm. Chociaż średnio się cieszę bo mi sie nie podoba ona... Ale jednak ciążowa i z kapturem i za małe pieniądze.

Mam też sukienkę na sylwestra, Czarna dopasowana z długimi rękawkami <3 przed ciążą bym się na taką nie odważyła

A dla małej kupiliśmy kombinezon w hm. Nie wiem czy będzie potrzebny, ale wolę się ubezpieczyć. Macie takie ciepłe kombinezony dla waszych marcowych dzieci?

Punamama, ja też wizytuje 29.12. moim głównym zmartwieniem jest oczywiście zdrowie małej ale na drugim miejscu - jak wydepilować sobie nogi przed wizytą? Już się serio robi niewygodnie :/

Mąż namówił mnie na frytki z maka po udanych zakupach. Mam trochę wyrzuty sumienia :/

Ja mam kilka kombinezonów i jeden śpiworek

_Selina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-27, 12:56   #2140
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:

Super, że zakupy się udały. Do kurtki można się przez, choć nie mam tej typowo ciążowej. Co do obcislych sukienek 😂😂 teraz też noszę, bo bez ciąży ten patent u mnie już nie przejdzie 😉 a golenie...wczoraj obwiescilam mężowi, że nie radzę sobie z tym już tak dobrze. Szybko się męczę, zacielam się już chyba 3 razy...nie mówiąc o miejscach pod samym brzuchem 😑😑
Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Ja będę miała chyba torbę do ręki, ewentualnie wezmę kabinówkę.

A co do kupna walizki- moja mama ostatnio kupiła walizki w Ochniku online i zapłaciła naprawdę niewielkie pieniądze za duże walizki- warto zajrzeć. Ja z Wittchena mam dwie kabinówki i są ok, chociaż jedna nie przetrwała lotu Ryanairem i pękła (ale linia lotnicza przysłała nową)

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Asiula, Ochnik! Właśnie 😁 dzięki. Wracam ze spaceru i siadam do tych walizek

Stary 2017-12-27, 12:56   #2141
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Ja właśnie zagospodarowałam jedzenie ze świąt i pomroziłam. Zamroziłam nawet sernik, bo moja mama nie rozumie co to znaczy "daj po kawałeczku". I dostałam 1/4 blachy na nas dwoje z czego ciasta jem głównie ja. Zobaczymy czy będzie zjadliwy po rozmrożeniu. I idę sobie też odgrzać resztkę pierogów i krokieta
Też mnie to dziś czeka. Tylko czekam na TŻ co sobie z tego na obiad zażyczy
Lunak u mnie to ciasto cudak nazywa się stefanka i to popisowe ciasto mojej babci, nażarłam się go w święta I fakt, bardzo dobrze się mrozi
Cytat:
Napisane przez Koma1002 Pokaż wiadomość
U nas jest w galerii tylko jedno małe ich stoisko. Myślałam, żeby kupić przez internet. Ciekawe czy ceny stacjonarnie też niższe niż online

Potwierdzam to co napisała Lunak. Przed świętami kupowałam tam portfel dla męża i parasol dla taty, ceny były identyczne jak w necie, parasol był w promocji i też ceny były takie same.
Stary 2017-12-27, 12:58   #2142
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Super, że zakupy się udały. Do kurtki można się przez, choć nie mam tej typowo ciążowej. Co do obcislych sukienek 😂😂 teraz też noszę, bo bez ciąży ten patent u mnie już nie przejdzie 😉 a golenie...wczoraj obwiescilam mężowi, że nie radzę sobie z tym już tak dobrze. Szybko się męczę, zacielam się już chyba 3 razy...nie mówiąc o miejscach pod samym brzuchem 😑😑

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Asiula, Ochnik! Właśnie 😁 dzięki. Wracam ze spaceru i siadam do tych walizek

Ja na szczęście na nogach mam spokój po laserach, okolice intymne jakoś daję radę, ale już mniej wygodnie. Partner zaoferował pomoc, zobaczymy...

Stary 2017-12-27, 13:01   #2143
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Selina_ Pokaż wiadomość
Ja na szczęście na nogach mam spokój po laserach]
Szczęściara Ja od wiek wieków planowałam lasery, chciałam przed ślubem, ale wiadomo, zawsze inne wydatki były. Teraz żałuję bardzo
Stary 2017-12-27, 13:03   #2144
Domi_001
Raczkowanie

Ja z kolei polecam walizki Puccini. Mamy zestaw, przebyly już z nami kilka wakacji i na razie nic się z nimi nie dzieje. Kupowalam online i akurat trafilam na promocje ze były tańsze niż z wittchen bo te dwa sklepy akurat porownywalam wtedy.

Domi_001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-27, 13:05   #2145
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Torrence Pokaż wiadomość
Szczęściara Ja od wiek wieków planowałam lasery, chciałam przed ślubem, ale wiadomo, zawsze inne wydatki były. Teraz żałuję bardzo
Powiem Ci, że w sumie na nogach jestem najbardziej zadowolona, robiłam też bikini i pachy, no i niestety bikini na 3 miejscu... :/ O ile na nogach jakieś pojedyncze włoski raz na jakiś czas, o tyle bikini to porażka... wszystko odrosło

Stary 2017-12-27, 13:07   #2146
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Ja na szczęście na nogach mam spokój po laserach, okolice intymne jakoś daję radę, ale już mniej wygodnie. Partner zaoferował pomoc, zobaczymy...

Hehe ciekawe co na to moj by powiedział 😂 nawet go nie będę pytała. A laser to świetna sprawa!!
Cytat:
Ja się czaje na lumee 😑 tylko 1600 zł...tyle innych wydatków, ale znajome sobie chwalą

Stary 2017-12-27, 13:09   #2147
Lunak
Wtajemniczenie

Cytat:

Bloody, bo w ciążowej ma byc Ci ciepło i brzuch sie ma zmieścić, a nie ze ładna
A ta sukienka to z rękawami z takiej koronki? Mierzylam taką i ładna była

Cytat:
A możesz mi polecić konkretną? Może zaczelabym już wydawać kasę...odkladalam te wydatki i chyba już dłużej się nie da.

A nie wiem czy Wam mówiłam, ale udało mi się upolować leżaczek tiny love używany dziś męża wysyłam po odbiór

https://www.wittchen.com/walizka-na-...1214002#852103 te braliśmy w kabinowek. Dalej im sie cena utrzymuje sprzed świąt

Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-27, 13:10   #2148
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe ciekawe co na to moj by powiedział 😂 nawet go nie będę pytała. A laser to świetna sprawa!!

Ja się czaje na lumee 😑 tylko 1600 zł...tyle innych wydatków, ale znajome sobie chwalą

Mój jak zobaczył jak ostatnio dałam radę, to aż się przejął. Wg mnie było super, bo samodzielnie, a obiektywnie byłam pozacinana sam chce, zobaczymy czy będę na to psychicznie gotowa i czy ewentualnie efekt będzie zadowalający

Stary 2017-12-27, 13:19   #2149
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
Mój jak zobaczył jak ostatnio dałam radę, to aż się przejął. Wg mnie było super, bo samodzielnie, a obiektywnie byłam pozacinana sam chce, zobaczymy czy będę na to psychicznie gotowa i czy ewentualnie efekt będzie zadowalający

Niby najbliższy, niby już widział, ale jakoś tak...ograniczylam się narazie do tego, że pozwoliłam mu obciąć mi paznokcie u stóp 😁

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Lunak, wielkie dzięki! Widziałam ją właśnie i wpadła mi w oko

Stary 2017-12-27, 13:19   #2150
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Niby najbliższy, niby już widział, ale jakoś tak...ograniczylam się narazie do tego, że pozwoliłam mu obciąć mi paznokcie u stóp 😁

To już chyba wolę żeby mnie ogolił paznokcie to tylko ja, albo kosmetyczka

Stary 2017-12-27, 13:19   #2151
Torrence
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiem Ci, że w sumie na nogach jestem najbardziej zadowolona, robiłam też bikini i pachy, no i niestety bikini na 3 miejscu... :/ O ile na nogach jakieś pojedyncze włoski raz na jakiś czas, o tyle bikini to porażka... wszystko odrosło

O to faktycznie trochę lipa bo teraz to gładkie bikini przydałoby się najbardziej... Muszę spytać o efekty mojej koleżanki o efekty, robiła parę miesięcy temu.
Cytat:

Mi pewnie mój by pomógł gdybym poprosiła ale jednak dla mnie to chyba granica nie do przekroczenia jednak

A lumee to powinnyśmy dostać w nagrodę za trudy depilacji przez te kilka miesięcy
Stary 2017-12-27, 13:20   #2152
bloody_marry
Rozeznanie

Cytat:
Bloody, bo w ciążowej ma byc Ci ciepło i brzuch sie ma zmieścić, a nie ze ładna
A ta sukienka to z rękawami z takiej koronki? Mierzylam taką i ładna była

https://www.wittchen.com/walizka-na-...1214002#852103 te braliśmy w kabinowek. Dalej im sie cena utrzymuje sprzed świąt

Też tak do tego podeszłam, mam się zmieścić i to najważniejsze

A sukienkę o której piszesz mierzyłam i nawet mi się podobała, ale potem znalazłam na wyprzedaży nie-ciążową sukienkę za 50zl, taka mała czarna na długi rękaw ale z fajnego materialu imprezowego

Selena, kilka kombinezonów?? Omg a ja kupiłam jeden i liczę że mi wystarczy termin mam na sam koniec marca. Rozmiar wzięłam najmniejszy. W zasadzie nie wiem czy to się nazywa kombinezon czy jak taka jakby kurteczka z kapturkiem i z miejscem na nogi ale połączonym, a nie na każdą nóżkę osobno. Ale ja jestem niedoedukowana

bloody_marry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-27, 13:23   #2153
nadalka
Zakorzenienie

Witajcie

Selina a to jest taki okres w ciąży że można się nie zmieścić za kierownicą?
Ja ze starszą miałam w brzuchu ponad 140 cm (serio ) a jeździłam do końca, jeszcze 2 tyg przed terminem trzepnęła mnie babka i pamietam ze w szpitalu, dzien przed porodem dostałam odszkodowanie

Ja dziś pobuszowalam w gemini i jestem lżejsza o 400 zł. Jeszcze jedna tura w lutym i koniec wyprawki.

Stary 2017-12-27, 13:25   #2154
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak do tego podeszłam, mam się zmieścić i to najważniejsze

A sukienkę o której piszesz mierzyłam i nawet mi się podobała, ale potem znalazłam na wyprzedaży nie-ciążową sukienkę za 50zl, taka mała czarna na długi rękaw ale z fajnego materialu imprezowego

Selena, kilka kombinezonów?? Omg a ja kupiłam jeden i liczę że mi wystarczy termin mam na sam koniec marca. Rozmiar wzięłam najmniejszy. W zasadzie nie wiem czy to się nazywa kombinezon czy jak taka jakby kurteczka z kapturkiem i z miejscem na nogi ale połączonym, a nie na każdą nóżkę osobno. Ale ja jestem niedoedukowana

No wyszłam z założenia, że jak uleje/ubrudzi, to jak będę miała jeden to będę uziemiona w domu. Planujemy ubierać bardzo cienko, a na to właśnie kombinezon, albo śpiworek (bez nóżek), żeby szybko można było ją odkryć w ciepłych pomieszczeniach, szybko wyjąć itd. Tym bardziej, że do auta nie może mieć kurteczek, kombinezonów itd.
Teraz pogody są jakie są, że nawet w maju jest śnieg, więc nie miałam oporów przed zakupami, najwyżej schowam do szafy.

Stary 2017-12-27, 13:26   #2155
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:
O to faktycznie trochę lipa bo teraz to gładkie bikini przydałoby się najbardziej... Muszę spytać o efekty mojej koleżanki o efekty, robiła parę miesięcy temu.

Mi pewnie mój by pomógł gdybym poprosiła ale jednak dla mnie to chyba granica nie do przekroczenia jednak

A lumee to powinnyśmy dostać w nagrodę za trudy depilacji przez te kilka miesięcy
Ooo! To powinno być oczywistoscia!! Coś już sugerowalam mężowi, ale jednak ta cena odstrasza...choć ja w przypływie uczuć nagłych, kiedyś kupiłam mu wymarzonego laptopa...chyba mu to przypomnę
Cytat:
To już chyba wolę żeby mnie ogolił paznokcie to tylko ja, albo kosmetyczka

Każdy ma swoje granice 😄

Stary 2017-12-27, 13:27   #2156
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo! To powinno być oczywistoscia!! Coś już sugerowalam mężowi, ale jednak ta cena odstrasza...choć ja w przypływie uczuć nagłych, kiedyś kupiłam mu wymarzonego laptopa...chyba mu to przypomnę

Każdy ma swoje granice 😄

Nom ja jestem z tych "nie tykaj stopy"

Stary 2017-12-27, 13:35   #2157
Lunak
Wtajemniczenie

Bloody, ja nie mam w ogóle takiego cieplejszego kombinezonu. Ale coraz będziemy sie nad takim zastanawiam, bo jak teraz jest ciepło, to w marcu moze przymrozic. Póki co przekonałam meza do śpiwora na wózek, bo tez nie byłam pewna.

Ja to bym chyba nie ogarnęła psychicznej blokady zeby mi mój tykał tam i stopy. Bede sie męczyć sama do konca

Lunak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-27, 13:38   #2158
punamama
Rozeznanie

Koma - mialam drożdżyce w bardzo zaawansowanym stanie ale na szczescie bez bakterii w moczu wiec nie dostalam zadnego antubiotyku. Tylko tabletki dopochwowe na 10 dni. Nie odczuwam teraz zadnych objawow wiec mysle, ze juz wszystko samo odeszlo w zapomnienie.

Jak rodzilam synka to nie mialam zadnej wyprawki. Nic po prostu. Synka ubrali w szpitalne ciuchy, srodki higieniczne tez dostalam szpitalne, to samo pampersy. Nawet koszule do i po porodzie dostalam ze szpitala. Takze radze Wam sie przygotowac na wczesniejszy porod a nie odkladac wszystko na ostatni dzien
Ja jutro mam zamiar zrobic sobie zamowienie na gemini, koszule nocna wlasnie dzisiaj kupilam na wyprzedazy. Kupie tylko jakas jeszcze do porodu, laktator i moge rodzic

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

A wlosy jak mi nie rosly tak nie rosna. Gole sie raz na 2 tyg i mam na prawde maly i rzadki zarost. Na nogach to nie musialabym wcale ale czasem dla wlasnego komfortu psychicznego to robie

Stary 2017-12-27, 13:38   #2159
_Selina_
Zakorzenienie

Cytat:
Bloody, ja nie mam w ogóle takiego cieplejszego kombinezonu. Ale coraz będziemy sie nad takim zastanawiam, bo jak teraz jest ciepło, to w marcu moze przymrozic. Póki co przekonałam meza do śpiwora na wózek, bo tez nie byłam pewna.

Ja to bym chyba nie ogarnęła psychicznej blokady zeby mi mój tykał tam i stopy. Bede sie męczyć sama do konca

Właśnie dzwonili ze sklepu, że przyszła mufka i śpiworek do wózka jutro jadę odebrać

Stary 2017-12-27, 13:46   #2160
Koma1002
Zadomowienie

Cytat:

Kurcze ja też nie mam takiego typowego. Tylko takie miski ocieplane i kocyk...teraz to nie wiem czy to dobrze, czy źle 😑
Cytat:
Napisane przez punamama Pokaż wiadomość
Koma - mialam drożdżyce w bardzo zaawansowanym stanie ale na szczescie bez bakterii w moczu wiec nie dostalam zadnego antubiotyku. Tylko tabletki dopochwowe na 10 dni. Nie odczuwam teraz zadnych objawow wiec mysle, ze juz wszystko samo odeszlo w zapomnienie.

Jak rodzilam synka to nie mialam zadnej wyprawki. Nic po prostu. Synka ubrali w szpitalne ciuchy, srodki higieniczne tez dostalam szpitalne, to samo pampersy. Nawet koszule do i po porodzie dostalam ze szpitala. Takze radze Wam sie przygotowac na wczesniejszy porod a nie odkladac wszystko na ostatni dzien
Ja jutro mam zamiar zrobic sobie zamowienie na gemini, koszule nocna wlasnie dzisiaj kupilam na wyprzedazy. Kupie tylko jakas jeszcze do porodu, laktator i moge rodzic

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

A wlosy jak mi nie rosly tak nie rosna. Gole sie raz na 2 tyg i mam na prawde maly i rzadki zarost. Na nogach to nie musialabym wcale ale czasem dla wlasnego komfortu psychicznego to robie

Ee to najważniejsze, że objawy ustąpiły. Ja nie mogłam się pozbyć bakterii z moczu i antybiotyk miałam dwa razy. Drozdzyca...nic przyjemnego, dobrze, że się tego pozbylas!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości