|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2018
Cytat:
Mam w koszyku na razie 3 pary spodni i koszule jeansową ale nie wiem jeszcze czy zamówię wszystko ![]() Musze też ogarnąć, czy może są jakieś promo na wózki, bo przydałoby się jakiś w styczniu kupić
|
|
|
|
|
#4952 |
|
Life is a drink ...
|
Nie było mnie parę dni ...
Mam nadzieje, że wszyscy przetrwali jakoś te święta. Nie wiem jak jakoś nie mam mani wielkiego jedzenia w święta jadłam zdecydowanie mało. U mnie oczywiście rodzinne wyliczanie ile przytyłam i ILE mogę jeszcze przytyć i takie tam i wielkie gadanie co mam robić a czego mam nie robić... Nie wiem co to kogo interesuje ile mam na liczniku. a co do wyprzedaży to myślę co chce, przydałyby mi się jakieś legginsy czy coś - a dziś to ogólnie patrze na allegro na akcesoria dla mnie, na majtki poporodowe i takie sprawy. Po styczniu myślę, że już czas powoli kompletować.
|
#4953 |
|
Rozeznanie
|
Też zaglądałam na wyprzedaże online bo po sklepach to póki co nie mam chęci ani siły chodzić
![]() Ale na razie sobie odpuszcze.skupiam się teraz żeby znaleźć jakiegoś dobrego sprzedawcę na allegro co kupię u niego większość ☠☠☠☠☠☠☠ek dla dziecka ( pieluchy,butelki itp) oraz szukam pościeli do łóżeczka, rożka,już tyle się naoogladalam i mało co mi się podoba.a Wy kupilyscie już pościel? Ale się cieszę bo Mikołaj przyniósł nam sporo fajnych ciuszkow, i do tego wybrałam sobie od siostry sporo maleńkich uniwersalnych ciuszkow po jej 3 miesięcznym synku. Po świątach ma być komoda do odebrania więc jak będzie zacznę ogarniać ciuszki. Aaa !zostało już naprawdę niewiele czasu, zwłaszcza patrząc na to jak szybko zleciał czas do tej pory a nie mam jeszcze sporo rzeczy..
|
|
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
my przywieźliśmy do siebie ciuszki po pierworodnej, muszę zrobić rozeznanie co tam jest i ile czego będzie dla bobaska
pewnie kwestię wyprawki ubrankowej już będę mieć zamkniętą. Dla siebie ciążowych już nie zamierzam kupować, wysłali mi wczoraj z h&m zamówioną kurtkę i dżinsy więc jakoś oblecę te 3 miesiące z pościeli mam kupiony kocyk i otulacz, kupię jeszcze jakiś jeden ładny kocyk, śpiworek, prześcieradła i kokon i będzie wszystko, chyba rożka nie będę kupować bo poprzednio nie używałam.
|
|
#4955 |
|
Rozeznanie
|
A kupujecie pościel? Jeśli tak to już taka z wypełnieniem czy osobno wypełnienie i poszewki?
|
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo mam jeszcze rożek więc myślę, że na te pierwsze miesiące jestem zaopatrzona |
|
|
|
|
#4957 |
|
Life is a drink ...
|
No ja to się kocyków dwóch już dorobiłam - bo od teściówki też dostałam więc tego już kupować nie będę.
Teraz oglądam komody na allegro - i musze coś pod kolor moich zamówić bo teoretycznie nie mam gdzie kłaść ubranek a tak to by już wyprała i zaczęła chować w te miejsca gdzie powinny być.
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4960 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego może dam do uszycia i będzie taka jaka mi się podoba
|
|
|
|
|
#4962 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja póki co pościeli nie kupuję, przy starszym zaczęłam stosować dopiero jak miał gdzieś rok. Różniej kupię. Ale muszę się teraz zaopatrzyć w rożek, kocyk, prześcieradła i myślę intensywnie o kokonie ![]() Dzisiaj zrobiłam malutkie zamówienie w smyku, ale malutkie
|
#4963 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja umieram
Zaraziłam się w Święta i dziś cała noc i cały dzień jak dotąd wymioty i biegunka Masakra. Mąż mi kupił w aptece węgiel, elektrolity i probiotyk - tak mu farmaceutka doradziła. Ale nie jestem w stanie niczego przyjac. Nawet jak piję małymi lyczkami, powoli i tak zaraz to zwracam. Nie wiem co robić. Jak pojadę do szpitala to pewnie mnie tam będą chcieli zatrzymać na noc ![]() Jakieś rady? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
współczuję grewana
ja miałam grypę żołądkową już 3 razy w ciąży, ale na szczęście szybko mi przechodziła sama. Jak byłam u lekarza to tylko elektrolity mi zalecał, nie wiem jak ze smectą bo ja nie miałam biegunki... trzymaj się
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Grewana współczuję
w razie czego jedz na IP, to cie podłączą do kroplówkiWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przede wszystkim powinno się duuużo pić. Jeśli Ty nawet wodę zwracasz to jeśli by nie przeszło, pojechałabym jednak na IP. |
|
|
|
|
#4967 |
|
Zadomowienie
|
Grewana współczuję
oby szybko przeszło.
|
#4968 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny,ma któraś z Was pralkę Electrolux Perfect Care.? Jeśli tak poproszę o opinię Zamierzam kupić nową, ta wydaje się fajna.---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- P.S. ta opryszczka na górnej wardze taka wielka mi się zrobiła że wyglądam jakbym usta powiększyła |
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Są takie plasterki na opryszczkę, może one pomogą ?
|
|
|
|
#4970 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze jak miałam grypę żołądkową to jadłam kisiel.
Ogólnie ja np mam problem aby dużo pić, pije tylko rano herbatę i jak mi się chce pić w ciągu dnia to po parę łyków a nie litrami. Ja muszę zrobić dziś zamówienie na Gemini. Dostałam bon H&M więc mogę troszkę poszaleć
|
|
#4971 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie tż zaraz po pracy będzie w aptece, podobno nie wszystko w ciąży można więc może coś doradzą.
|
|
|
|
#4972 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Mnie też złapało ale mi jakoś to szybciej przeszło bo po całej nocy pełnej wrażeń to musisz mieć jakieś potężniejsze skumulowanie bakterii. Znajoma w ciąży też miała jelitówkę i miała ją w okolicach 35/36 tygodnia i to było powodem przedwczesnego porodu więc zapobiegawczo jakby któraś w tych okolicach coś takiego trafiło to nawet nie czekajcie...
|
|
#4973 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety zostawiają mnie na oddziale
Masakra. Zaraz będę miała pierwsza kroplówkę w zyciu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kciuki!!! Oby szybko przeszło!!! Kroplówka nie jest taka zła gorsze są przeciwbólowe podawane przez kroplówkę. Obyś jutro wyszła!!! |
|
|
|
|
#4975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
Grewana zdrówka! Dasz radę, kroplówki nie są złe. Oby tylko szybko Ci przeszło
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
Kroplowki szybko Cie postawią na nogi
Odebrałam zamówienie z poofi, kocyk jest rewelacyjny
|
|
#4978 |
|
Life is a drink ...
|
Zaraz będziesz jak nówka
|
#4979 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
też mam nadzieję że jutro mnie puszcza. Przynajmniej mi zrobili usg, krew i badanie gin i o tyle jestem spokojna że z małym ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4980 |
|
przyczajony tygrys
|
Przyjechałam przed świętami w normalnych ubraniach. W ciągu tygodnia wyskoczył mi taki brzuch, że podobno nawet przez kurtkę widać, bo Pani w Rossmanie mnie poprosiła do kasy bez kolejki Wracam do domu i kupuję spodnie ciążowe i kilka bluzek.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.

ja bym chętnie zamówiła coś z wyprzedaży ale nie mam pomysłu co
może Muszka pokusisz? 
Mam w koszyku na razie 3 pary spodni i koszule jeansową ale nie wiem jeszcze czy zamówię wszystko 

Zaraziłam się w Święta i dziś cała noc i cały dzień jak dotąd wymioty i biegunka 
oby szybko przeszło.

też mam nadzieję że jutro mnie puszcza. Przynajmniej mi zrobili usg, krew i badanie gin i o tyle jestem spokojna że z małym ok.