|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman - część III
Jaki dokładnie masz numer Evelinki?
|
#1352 |
|
Wtajemniczenie
|
hm... nie pisze na moim numeru ...
I na serduszki mam napisane mini lipgloss a nie Evelinka, moze ja mam inny :P
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ja nie wiem, mnie tak PARZYŁO [bo tego nie mozna nazwac "grzało"], że mialam ochote wskoczyc pod prysznic i zmyc jak najszybciej serum z siebie. ![]() ale wytrzymalam i dzis rano nie poznalam swoich ud nawet jakby dzialanie polegalo tylko na takim super napieciu skory, ze cellulit jest prawie niewidoczny, to bedzie to moj KWC, bo po zadnym balsamie i serum ujedrniajacym moje nogi TAK nie wygladaly
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#1354 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze tylko kilka dni promocji a na mojej liście znowu pojawiły sie produkty z rossmana
chusteczki pampers-4pak syrenka-bo ta co ja mam-jest taka cała żółta i nią nie da rady umyć całego ciała bo jest tak baarrrrrrrrrrrrrdzo twarda ewentualnie uda i łydki można nią myć,a tą co kiedyś miałam-co właśnie są dostępne w rossmanie to można się było śmiało myć w całościhehe...oddałam dziś krew koło kdt dobrze,że poszłam rano bo potem to kolejka już była długa...panie były bardzo miłe 2 czekolady już rozdałam,jedną sama zjadłam i kupiłam japoneczki-tak w nagrodę...hehhe
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
jak ktoś w Warszawie upoluje te błyszczyki evelinki to proszę o cynk
|
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
pani ćmapo Twoim opisie chyba i ja zainwestuję w to serum
No,ale przekonamy się ![]() I ciekawe czy gdzieś w Olsztynie można znaleźć te mini błyszczyki E. Sama bym chętnie sobie taki zakupiła,bo mam co prawda takie małe serduszko przy komórce,ale błyszczyk w nim jest już na wykończeniu A ja nałogowa błyszczyko/pomadkoholiczka ciągle muszę mieć coś przy sobie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1358 |
|
Konto usunięte
|
uzywalam rozgrzewajacego eveline- u mnie nie dziala :| ale moja skora chyba tak ma, bo zadne rozgrzewajace na nia nie dziala, ani szczypiace itp. ewentualnie dziala na mnie serum daxa = chlodzi
|
|
|
|
#1359 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda, trzeba będzie się wybrać na poszukiwania
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A masz może porównanie z chłodzącym serum Eveline? Efekt jest podobny, czy lepszy po rozgrzewającym? Ja gdzieś (prawodpodobnie na wizażu) wyczytałam, że dziewczyna poleca to serum rozgrzewające połączone z ćwiczeniami Też ostatnio się nad nim zastanawiałam, ale wzięłam chłodzące, bo było w promocji Ale może następnym razem... ![]() I już pojawił się u mnie pomysł, żeby po posmarowaniu zawinąć się w folię
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz chlodzilo mnie tak, ze wskakiwalam pod kolderke - teraz, w porownaniu z tym "rozgrzaniem" tamten chlodzik to byl pikuś wiec jestem zdziwiona, bo tu po pierwszym uzyciu moja skora wyglada lepiej niz po tamtych zuzytych dwoch tubach zobaczymy jak bedzie dalej juz sie boje bo zaraz ide sie nim posmarowac znowu ![]() ale jak cos to ja wcale nie namawiam ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#1361 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam sobie dziś kupić mleczko samoopalające do jasnej skóry.
Ale jak poszłam do kasy, to mi nabiło cenie niepromocyjną, czyli to 6 zł z groszami :/ Niby niewielka różnica, ale tak dla zasady zrezygnowałam. Już myslałam, że się promocja skonczyła... Ale w innych rossmannach te mleczka są nadal po 4,99 z tym, że są już tylko do ciemnej karnacji ;(
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie, nie, wcale mnie nie namówiłaś (jak tylko zużyję moje serum, lecę po rozgrzewające)
|
|
|
#1363 |
|
Konto usunięte
|
jesli ktos widzial evelinki w szczecinie, tez prosze o znak
|
|
|
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
ja dziś wstąpiłam do natury po drodze i tam widziałam błyszczyki eveline z breloczkami, ale nie kupiłam
![]() kupiłam za to żel pod prysznic Joanny, wiecie wygląda identycznie jak ten mały peeling i mam zapach truskawkowy
|
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze z tym bedzie lepiej [tak jak sie zapowiada] ![]() daj znac jak kupisz i uzyjesz pierwszy raz ![]() mam wyrzuty sumienia ze cie namowilam
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh nie byłabym taka optymistyczna, primo: jeśli kosmetyk działa od pierwszego użycia to znaczy, ze po jego odstawieniu przestanie "działać", secundo: natychmiastowe napięcie skóry to może być podrażnienie/wysuszenie (tak jak makijaż: nakładasz podkład i skóra jest ładna, jednolita, ale to nie znaczy, że on leczy skórę- wręcz przeciwnie...)
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta, nie czarujmy sie, ze ktorys kosmetyk moze cokolwiek zrobic na stale. to tak jak z dieta: stosujesz - chudniesz, konczysz diete i jesz jak wczesniej - tyjesz [lub wracasz do wczesniejszej wagi]. to dosyc oczywiste.co do secundo - napiecie nie bylo zaraz po nalozeniu, ale dzis od rana caly dzien. zupelnie odwrotnie mialam przy chlodzacym eveline - zaraz po nalozeniu super, a rankiem skora juz normalna.
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny,znowu ponawiam swą prośbę o piling...czy warszawianki wiedzą może gdzie mogłabym zakupić ten oto produkt pulanny?bo w galerii centrum już nie mają
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5475 chciałby jakiś piling...bo z tymi mielonymi tabl to za kilkanaście dni będę mogła spróbować
|
#1369 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7987183]a ile kosztuje?[/quote] Nie wiem. W Rossmanie ich nie ma. ![]() Cytat:
A Facelle są według mnie lepsze od Cleanica. A szkoda, miałaś prawo domagać się ceny promocyjnej.
|
|
|
#1370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taaaaak to ten .Dzięki bardzo- jadę zaraz do Kauflandu i w ramach rewanżu rozejrzę sie za tą twoją Pulanną . Wczoraj zrobiłam sobie piling ananasowy może powtórze jeszcze jutro bo mnie kusi ta chusteczka samoopalająca. Jak nie zdobedziesz Pulanny a potrzebujesz zrobić piling to może wypróbuj taki skład; -1 łyżka kawy drobnomielonej (jak masz delikatną skórę to możesz użyć fusów z kawy wcześniej zaparzonej)+1 łyżeczka otrąb owsianych (lub zmielone płatki owsiane) +1/2 łyżeczki cynamonu + żel Babydream lub inny żel do mycia buzi( tyle aby łatwo rozsmarować na buzi) |
|
|
|
|
#1371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7996201]jesli ktos widzial evelinki w szczecinie, tez prosze o znak [/quote]Czyżbym z AryaxD zainspirowała Was do kolejnego zakupu? ![]() Cytat:
Takie zachowanie nie przystoi Rossmannomaniaczce
|
|
#1372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co jak ja nienawidzę wszelkiego rodzaju błyszczyków i nigdy ich nie kupuje? na dodatek wychodzę z założenia, że mój naturalny kolor jest ładny |
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
W ramach poprawy możesz kupić nam (każdej Rossmannomaniaczce) po błyszczyku Eveline
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękować zastanawiam się skąd bierzesz pomysły na takie maseczki/pilingi? wydaje mi się,a raczej jestem pewna,że moja buzia jest zanieczyszczona...do zmywania buzi używam tylko mleczka-o ile w danym dniu robiłam makijaż,a jeśli nie to buzię zmywam tylko i wyłącznie samą wodą...więc ona nie jest oczyszczona...bo warszawska woda sama w sobie wysusza mi buzię i potem czuję pieczenie,ściąganie...i przetsałam szukać bo bez sensu wydawać kasę na coś czego potem nie używam...tak samo z kremami...teraz używam aqualia thermal-próbki bo krem za drogi...ale już w necie upatrzyłam sobie kremik za rozsądną cenę i za jakiś czas zakupię go sobie przepraszam za ot
|
|
#1375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. tzn przynajmniej u mnie do ciemnej byly przecenione, a do jasnej niet |
|
|
|
|
#1376 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Ale my nie musimy się poprawiać - my byśmy kupiły błyszczyki E.
Dziewczyny, załatwiłam Wam błyszczyki za free!!!
|
#1378 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja mam straszną ochotę ma odświezający szampon z Joanny - jest w R. ? A mialam na odwyk iść !! buuuu w dodatku uznalam, ze koniecznie potrzebuje jakiś żel chlodzacy po opalaniu xD
|
|
#1380 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja mam szampon z Joanny grejpfrutowy (jeszcze połowa została) i chętnie oddam w dobre ręce A i w Ross go nie ma
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

, tzn żadnego efektu grzejącego.. kurcze szkoda, może poprostu ta próbka była jakaś trefna 
no to ja nie wiem, mnie tak PARZYŁO [bo tego nie mozna nazwac "grzało"], że mialam ochote wskoczyc pod prysznic i zmyc jak najszybciej serum z siebie. 
nawet jakby dzialanie polegalo tylko na takim super napieciu skory, ze cellulit jest prawie niewidoczny, to bedzie to moj KWC, bo po zadnym balsamie i serum ujedrniajacym moje nogi TAK nie wygladaly

nie wiedzialam co ze soba zrobic, myslalam ze sie wsciekne
ewentualnie uda i łydki można nią myć,a tą co kiedyś miałam-co właśnie są dostępne w rossmanie to można się było śmiało myć w całości